Glögg och lussebullar, Ja tack!

Nu är jag tillbaka från en låååång runda.. Det var skönt, fast jag kände mig så himla trött. Så nu känner jag mest för att hoppa in i en varm dusch och sedan lägga mig med mina duntofflor i soffan och kolla på tv. Men jag skulle behöva anteckna ned lite om Barocken, Rokokon och Nyklassiskt. Fick låna en bok av pappa om konst, så jag ska se vad jag kan hitta i den.

Har fixat ännu liter mer julmys i mitt hus. Det känns jättemysigt när man kommer in i huset. Det ända som fattas nu är glögg och lussebullar. Tänkte jag skulle köpa glögg någon dag så man har hemma liksom. Tänkte höra om någon vill ha en liten mysig glögg- smakarkväll! Jag vill prova nya sorter. Förra året provade jag någon som mamma köpt på systemet som hade smak av choklad. Den var jätte god faktiskt!! Får ju studiebidraget i morgon, men det kommer gå åt till julklappar till alla i släkten. Räknade att jag ska köpa julklappar till cirka 18 personer om jag räknat rätt. Puuuhhh! Det blir en hel del. Men som tur är har jag redan handlat till till 4 personer. Men skall komplitera lite till någon av de.. Syrran och jag har bestämt en summa, så då måste jag hålla mig till den.


Joggingtur nästa

Nu ska jag ut och jogga med Annette. Har inte blivt av på hela helgen. Så nu är det dags att röra på sig igen.. Skönt ska det bli!

Erica med den dolda talangen!

Oj oj oj, var ska jag börja någon stans... Jag kan börja med att berätta att jag handlat lite julklappar i dag. Det känns bra att ha handlat några i alla fall. Har även köpt en födelsedagspresent till Pappsen som fyller år på Onsdag. Detta gjorde jag efter skolan, så på vägen hem åker jag på motorvägen och svänger av. Då dör min bil bara så där! Snacka om att jag fick panik, det låg en hel del bilar bakom mig och jag fattade först inte vad jag skulle ta mig till. Till sist kopplade hjärnan och jag svängde åt sidan vid en busshållplats precis vid Rösa. Där stod jag, inga pengar på mobilen och inget hus att fråga om telefon i. Vad gjorde jag? - Jo jag hoppar ur bilen och offrar ut i vägen för att stoppa närmsta bil som kommer.. Hahha, nej jag skojja bara. Jag försöker få tag på Moa som jag smsar gratis med. Ber henne ringa min pappa som i sin tur ringer mig. Han kommer och bogserar mig hem till min morbror. Todde jag skulle dö när pappa gasar på i 50 kilometer i timmen!! Jag har liksom aldrig blivit bogserad förut. Man har ju ingen kontroll över bilen eftersom man bara kan svänga och bromsarna inte tar speciellt bra..

Sen är jag ju tuvungen att lasta ur allt ur min bil till pappas. Där fanns en hel del saker efter öppethus i skolan i helgen. Vi åker hem till pappa och jag erbjuder mig att laga mat eftersom han kom och hjälpte mig. Det blev jättegott! Det blev lite impulsmat, för jag hade ingen kokbok att gå efter så det blev spontant men gott! Det blev kyckling kryddad med garlic marinad, lätt stekt och sedan in i ungen på ett fat med lök i botten för maxad smak! Sedan blev det ris, brysselkål och sås till. Såsen var väldigt spontan även den. Det enda vi hade hemma var en skvätt grädde. Så jag hällde i det och sen lite mjölk, toppade med lite garlic marinad, sallt och tomatpure! Den blev himelsk god!

Jag har nog en dold talang när det gäller spontana middagar! Men jag tycker att är kul att expimentera lite också. Så vem vet, kanske blir halv åtta hos Erica någon gång. Pappa körde sedan hem mig och jag provade genast mina nyinköpta duntofflor.. Jättemysiga! Sen blev det ett litet samtal med mammsen också!! Trevligt!!


Mina mysiga nyinköpte tofflor!


Dagens klädval. Försov mig så jag fick ta bilen till skolan..

Vattumannens egenskaper

Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!


Erica Tipsar

Jag ska inte bli som andra lärare! De lägger sjukt mycket saker nu innan jul. Vi ska ha prov i Svenska B och Idrott, men även en redovisning i Historia. Det händer ju sjukt mycket saker innan jul och man hinner faktiskt inte med allt. De flesta lärare tror att man bara ha deras ämne. På de sättet tycker de att man ska lägga mest energi på det.. Men men. Fick tillbaka mitt prov i Historia 1500-1600- talet. VG+!!! Hur glad blev inte jag då!! Jätteglad!! Nu har vi precis fått en ny uppgift där jag ska prata om konsten under 1800-1900- talet. Faktiskt tycker jag att det ska bli intressant..!

Läste i Metro om lite tips för att klara att stå inför en stor grupp människor och prata. Läste följande:

Attityd- Ha en offensiv attitys till muntliga uppgifter. Se det som en träning.
Alla ses - Tro inte att du ska slippa ordet. Läraren vill att alla ska prata.
Våga fela- Du gör inte bort dig om du säger fel. Lärarna väger inte ord på guldvåg.
Kurs- En kvällskurs i muntlig framställning är ett enkelt sätt att bli bättre.
Hjälp- Om du har riktigt svåra problem, sök hjälp.

Så nu får jag hoppas på att min redovisning blir bra efter dessa tips. Haha. Ska lära Svenska C - muntligt, till våren så det är bara att ta alla tillfällen att träna så mycket som möjligt.


Julstessen är på ingående

Börjar få lite smått panik över denna hysteriska stress över julklappar. Det är verkligen jättesvårt att hitta den "perfekta" till alla.. Men jag tror jag har hittat några som jag tror kan fungera. Säger dock inte till vem eller vad det är för det finns tydligen några i min släkt/familj som läser min blogg utan att jag visste det... Höhö. Men ska i alla fall i väg och köpa de i morgon efter skolans slut tänkte jag. Sen kom jag på en annan sak jag får mitt studiebidrag på tisdag och sen lön den 15 så jag tror jag kan få ihop julklappar till alla i år igen.. Hiihi..

Sen har jag och Moa börjat planera nyårsafton redan!! Åhhh vad mys det kommer bli!! Efterlyser en nyårs fest?!? Någon som vill ha några partypinglor till sin fest?!? ;) Har även pratat om att åka någon färja för att äta julbord! Jag ääääääääälskar nämligen julbord! Det är så sjukt mysigt, och gott!!


Snälla kan det inte börja snöa!! Det skulle vara så mysigt! Nu när det ändå är minusgrader kan det lika gärna komma lite snö tycker jag. Sen vill jag lära mig åka slalom också. Någon som vill lära mig? (a)

Lärarutbildning!

Satt och kollade på vilka ämnen man behöver för att komma in på lärarlinjen. Det ser ljust ut!!! Jag är jätteglad att jag har behörighet till det jag vill plugga vidare till!! Jag ska prata med min yrkesvägledare på skolan och höra hur man söker in till en utbildning i Göteborg. Som ni kanske har redan förstått tänker jag och Moa flytta till Göteborg för att vidga våra vyer lite och samtidigt plugga. Jag ser verkligen fram emot det, ska bli jätteroligt!! Vill verkligen bort från roslagen och träffa nya människor och nya möjligheter. Det sägs ju att folket i Göteborg är jättetrevliga mot alla, varken de känner än eller inte. Det är ju raka motsatsen till hur folket i Stockholm är.

En till sak som är bra med det är att jag kommer närmre mamma, Pernilla och Lillbrosan. Samtidigt som vi kommer till en stad som ligger på västkusten! Hur mysigt är inte det liksom!! Åhhhh vad jag längtar!!

Men det kommer dock bli problem att vara AIK:are i Göteborg.. Hahaha kommer ha folket efter mig.. Höhö..

Egen företagare Erica

I dag vaknade jag upp hos Moa. Låg och smådegade hela dagen i sängen och kollade på Idol och Robinsson som jag hade missat. Sen har Moa städat sitt rum medan jag kollat på.. Hahah. Gillar att se andra jobba.. Sen tog vi en liten promenad, men det var så sjukt kallt ute så jag ville hem igen. Då när vi var tillbaka hemma hos Moa var maten klar.. Det var jättegott!! Spenderade en del tid i sängen med en del snack om allt möjligt. Kom fram till att killar är riktiga idioter. Jag är så trött på dem alla! Men men.. Jag försökte hela dagen övertala Moa om att hon skulle åka med hem till mig, men hon ville inte.. Hon har sovmorgon till 11 medan jag börjar vanlig tid, för skolka tänker jag dock inte göra. Så jag åkte hem själv, men fick lov att skrapa rutorna först, för nu var det tydligen minusgrader ute. Fy fan vad kallt det var.

Så fram tills nu har jag legat och kollat på Playa del Sol och Parlamentet. Nu har jag även Mitt stora feta grekiska bröllop i bakgrunden. Har redan sett den ett antal gånger men den är rolig.. Tänkte jag skulle lägga de bilder Mormor tog på mig på Öppet hus i lördags (igår). Kul att ha kvar tycker jag :)


Egen företagare Erica! Mini Moto UF. Leverans den 7 eller 8 december, leveransklara den 9 december.


BARA KETCHUP PÅ DEN ENA

Hahahah jaa hur ska jag beskriva gårdagen!? Den var rolig men lugn och vi hade hoppats på mer. Men en sak som höjde hela kvällen var på hemvägen. Jag var sjukt hungrig så vi bestämde oss för att köpa korv. Vi tyckte att vi hade tid, men tydligen inte. När vi står och beställer kommer bussen och Moa säger åt mig att offra dit. Jag springer dit och frågar när den går? Busschaffören svarar - Om .... 20 sekunder !! Jag får panik och skriker till Moa följande:

E - SKIT I KETCHUPEN, BUSSEN GÅR OM 20 SEKUNDER!!!
M - JAG KOMMER, FEM SEKUNDER!!
E - MOOOOOOOOOA SKIT I KETCHUPEN
M - (till korvghubben) SKYNDAAAA!! BARA KETCHUP PÅ DEN ENA OCH SENAP OCH KETCHUP PÅ DEN ANDRA, SKYYYYNDAAAA!!
Så fick Moa korven men så kom hon på att vi skulle ha pommes frites också så hon skriker
VI SKA HA POMMES FRITES OCKSÅ!!!!! SKIT I KETCHUPEN GE MIG DOM BARA!!!!


Medan jag står och försöker övertala busschaffören att klockan på stationshuset inte är prick än utan att det är en minut kvar. Hans komentar var att hans klocka var prick! ASSS HOOOLE! Moa kommer springandes och på vägen ser jag att nått flyger ur hennes hand. När hon kommer fram skriker hon att kroven gick av. HAAHAHAHAH Så jävla roligt. Vi kommer på bussen och Moa får en komentar: - Här kommer Moa som ska skita i ketchupen" Hahah hela bussen var typ full av folk! Vi äter upp vår mat och somnar sedan på bussen hem. Jag vaknar dock i Rimbo och plingar. Fy fan vad vi garvade åt hela situvationen! Hahaha. Skulle så gärna velat ha en bild på när hon kommer springandes! Hahah








FÖR VI SKA TILL GÖTET!

Moa och jag ska plugga i Göteborg!! Så till sommaren flyttar vi!! Hej då Roslagen! - Hej Götet!!

Iiiiiiiiihh fett roligt!! Fatta kul att träffa nya människor, nyn stad, ny skola! Ja kan det bli bättre!!








Nu blir det krogen gott folk!! Om några månader blir det i GÖTEBORG!!!

Kvällens planer

I morsen ringde klockan på 06:20!! Inte sååå kul... Åkte in och fixade i ordning mitt bord i korridoren i skolan. Sen var det bara att stå där hela dagen och se glad ut.. Det jobbiga var att estetjävlarna spelade us usel musik hela dagen. Har/hade världens huvudverk efter det. Snäll lär er sjunga och spela lyssningsbar musik. Tänk på att alla orkar inte höra rock och massa skrööööön hela dagen. Varför kunde de inte ha spelat några trevliga julsånger i stället och blanda lite. Men det skulle inte ha funkat ändå, för musiken överröstar sången. Det hela leder då till att sångarna sjunger ännu högre osv.. Inte så bra..

Sen drog jag och Moa in på skokanoen för att kolla lite skor. Blev dock inget köp, men kul att kolla. Åkte vidare hem till Moa och softade lite i sängen. Sen kommer ordningsamma Erica in och planerar dagen. Vilket blev: hem till mig för att hämta kläder, vidare till pappa för att be han kolla på min bil. Stannade där ett tag för Moa blev helt förälskad i pappas hundvalpar. Sen åkte vi hem till Moa där maten väntade. Mmmm mummma!! Sedan har kvällen fortsatt med en tur till Coop för att handla lite och nu blir det att fixa sig för en drinkväll hos Moa och vidare till Trädgården. Sen får vi se vad det leder. Man vet aldig när Moa och jag är i farten.. Hahah..

Seee yaahhh folket!
Kanske på den plats du minst anar....


Hittade en gammal bild på Moa och Mig när Jessi bodde i Rånas! Härlig dans!! Hahah.. Nej jag är inte gravid.. hahaah...

Kultur i Roslagen/Stockholm

Detta händer i helgen kulturellt i Roslagen/Stockholm:

1. Öppethus på Rodengymnasiet, Norrtälje - Lördag
2. Takida - Lördag
3. Globen Horse show - Lördag
4. Erotikmässan - Fredag, lördag, söndag.
5. Cup i fotboll, Norrtälje - Fredag, lördag, söndag

Vad hinner man gå på ?!?! Ska försöka få in att färga håret, klippa håret, gå ut på krogen (Eventuellt), träffa syrran och vara aktiv under Öppet hus på Rodenskolan... Samtidigt hinna med att träffa mina pooolare... Jag hade gärna velat delta i erotikmässan på söndagen, men vi får se vad man hinner med. Det vore kul i alla fall..

Rekord? Vi får se.

PartyPinglan Erica.. Haha det är lite roligt att folk hör av sig och räknar med att jag är ute och partayar! Hehe. Det var så förut, men som sagt jag och Moa försöker slå rekord. Men vi har redan börjat prata om att gå ut i morgon eftersom det är löningshelg och jag jobbar nästa helg. Det har gått två eller tre helger sen förre utgången så ganska duktiga har vi varit om vi går ut i morgon.

Nu har jag provat ytterligare en nyhet från Marabou, ni kankse inte tror att jag inte gör annat än att äta choklad, men det var faktiskt jättelänge sen jag åt det sist och i onsdags fick jag syn på en massa nyheter och kände att jag bara måååååste prova. Så denna gång blev det Marabou Sensation Toffee Walnut. Men det var en besvikelse. Den var inte alls som jag hoppats på.. Men men, nu vet jag det i alla fall.

Min kväll har varit jäktig, har varit bort till pappa för att skriva ut och plasta in lite saker tills i morgon. Har även fixat lite "matsäck" tills i morgon. Jag är så dålig på att äta frukost så jag har förberätt lite tills i morgon. (men också för att få sova lite längre) Hehe... Har även hunnit med att prata lite med Syrran som är på besök i stor staden för att gå på Takida i morgon. Kommer dock inte hinna träffa henne, lite tråkigt. Men vi ses i jul.




Nej ingen höjdare...

Handen på hjärtat

145 visitkort senare och 5 paket inslagna sitter jag här igen. Har hunnit med att fixa nästa allt till mitt bord tills i morgon. Hoppas jag i alla fall:) Ska åka till pappa för att hämta en sladd och sedan till Rimbo en sväng för att handla lite.

Satt och tänkte att på söndag är det första advent, vilket innebär att JULPYNT ska upp!! Myspys! Men typiskt mig så har jag redan fixat allt sånt, så nu sitter jag bara och myser med mitt julpynt och adventljustakar.

Med handen på hjärtat kan jag erkänna att jag är riktigt avdsjuk på de som har en pojk- respektive flickvänn att spendera dess mörka kvällar med. Som nu kväll hade det inte varit helt fel med en god middag och fortsätta mysa framför en tven. Anledningen att jag börjat tänka så här kan nog bero på att jag påverkats av alla låtar som handlar om kärlek! Sånt tänker man inte alltid på, men jag har börjat lägga märke till det.. Inte sååå kul.. Hahah men men, jag har funderat på att ta grönt kort i Golf = träffa (förhoppningsvis) snygga, välklädda, mogna och pålitliga killar. Hittils så har jag nog träffat fel typer. De vill inte skaffa lägenhet, de vill inte stadga sig, de vill inte ha ett seriöst förhållande och är dåliga på att laga mat. Hahah.. Men det har också funnits många bra sidor hos de killar jag träffat. TRO mig! Inte bara fel, men det är lätt att man hittar sånt efter ett förhållande tagit slut. Varför vet jag inte, men det kan vara så att man vill hitta på andledningar till varför det inte funkade. Blir lätt att man skyller ifrån sig eller på sig själv. Men men.. Vi får vänta och se vad som händer..

Nu ska jag i alla fall åka och handla lite frukost hem till mig. Har inte haft det på veckor, så det är nog läge att handla det. Hahaha.. Studiebidraget kommer ju på tisdag..

Personlig julklapp till de olika i personalen? Mycket extra jobb?...

Gårdagen spenderades hemma framför Glee. Tycker verkligen det är jätteroligt. Om man tänker efter så märker man att det är riktat till både yngre och äldre. Just för att det handlar om en medelålders lärare och hans ny skapade grupp men även hans liv. Men jag börjar bli riktigt motiverad till att göra nått liknade jag med. Det vore trevligt att "tillhöra" någon grupp som träffas, gör det de tycker är kul samtidigt som de gör nått liknande, sång, dans eller någon sport. Moa började prata om vollyboll och jag blir mer och mer taggad på det. Det är aldrig för sent att lära sig nått nytt liksom.

Var på praktiken i dag och fixade lite. Det blev mest en massa prat (affärsprat) hihihi.. :) Men vi fick lite gjort i alla fall. Jag fixade ordning på julklappar till de i scrapbookingteamet. Enligt min åsikt tycker jag att de anställda ska bli glada för de det får av chefen. Bara det att bossen tänker på de anställda och ger en julklapp. Sen om några gillar den mer eller mindre är ju en annan sak. Men skulle jag få nått från mitt jobb, Coop Konsum (som jag inte tror jag skulle få) skulle jag i alla fall bara bli glad för att min chef tänk på mig. Men jag vet inte hur andra resonerar, men det är min åsikt i alla fall.

Resten av eftermiddagen har fixat med att stuva in saker i bilen som jag ska ha med till öppet hus i morgon. Start 09:00- 13:00 Rodengymnasiet i Norrtälje, Varmt Välkommna!! Och nu ska jag snart slå in "fejk" paket som jag ska ha med mig. Tror mitt "bord" kommer bli riktigt bra. Eller helt okej, med tanke på att jag inte har fått hem mina fyrhjulingar än. Men det är kul att bara stå där. Ska åka en sväng till Rimbo för att köpa "lock" godis till mitt bord och även matsäck som jag kommer behöva ha med mig. Eftersom jag är själv kan jag ju inte gå ifrån och äta... Puuhhh! :)

Nominerad

I morse åkte jag som sagt hem från Moa och dirkekt till min praktik, www.magdas.se . Där jag spenderade hela förmiddagen. Sen åkte jag med till Rimbo för att hämta paket som Annette skulle hämta ut. Vi passade även på att handla med oss mat från Chokolate. Mmmm mummma!! Det var riktigt gott!! Sen åkte jag över till pappa en sväng för att berätta en rolig nyhet:

Mitt företag har blivit nominerad till bästa Affärsplan!! Åh jag blev jätteglad när min lärare ringde och berättade det för mig i dag. Nu kommer jag att kunna tävla om det med andra som också blivit nominerade på mässan på Nordrona den 8 december. Men om jag vinner eller inte spelar ingen roll, men det är jätteroligt att jag blev utvald!

Åkte sedan vidare för att hämta mina tröjor som varit på tryck hos ett företag som trycker tröjor. Det blev jättebra, så en av de ska jag ha på mig på lördag när det är öppethus på skolan. Nu ska jag ut och springa med Annette och bränna lite fett.. Hahaha.. Men det är så sjukt sköönt!!




Moa sitter och sms:ar mig på ett prov..  Sam-eleverna får inte plats i sin egen korridor så de tar våra lokaler på handel.. Buuh för sam ekonomiarna! Vi kunde inte arbeta med våra företag bara för att de tog upp våra lokaler...


Min cooola bil.. Höhöh not, kan ju i alla fall försöka pimpa den lite.. Hahaha


Erica Tipsar!

Igår var jag och Moa och besökte Subway! Det var faktiskt mer folk än vad jag förväntat mig där. Det var riktigt roligt att se att så många är intressade att prova nått nytt. (Dock inte nått nytt för mig) :) Sen provade jag även en annan nyhet, Marabou har komit med några nya chokladkakor som jag har sett folk handlat när jag sutti i kassan. Den heter Sensation Yoghurt Rastberry. Hur god som hellst! riktigt värd pengarna måste jag säga! Sen har de även kommit med en ytterligare nyhet som heter Vinter. Den får än verkligen att få "smaka" på julen genom chokladen. Den är verkligen hur god som helst! De nya måste rekomenderas att prova.

I alla fall, kvällen fortsatte med kladdkaka och Bonde söker Fru hos Jessi. Hon var barnvakt åt sina småsyskon så de var också med och kollade. Johanna som är den minsta är inte ens ett år och hon är hur gullig som helst. Hon är inte så rädd för mig som tur är, men jag får dock inte hålla i henne.. Det kommer nog snart.. Hehe.

Efter Bondeprogrammet som alltid ger än ett skratt åt vissa bönder. Stackarn, att han inte vet bättre än att göra korv och potatis och sen blanda sönder det så det blir en ända stor grötig smet. Aja alla kan ju inte vara bra på allt, men frågan är vad han är bra på... Moa och jag åkte hem i alla fall och fortsatte kolla på Oskylldigt dömd och sedan kalla fakta eller om det heter Kvällsöppet, är inte säker på vilket. Vilket jag också kan rekomendera, nått av de programmen alltså, Tror det hette så i alla fall. Det är efter nyheterna på 4:an på onsdagkvällar. I går handlade det om vilken dockusåpa som är värst att delta i för ens rykte. Det jag förstod det som var att Robinsson var det som var "mest" okej för en själv. Tror att de kom fram till att baren, paradise hotell eller nått som big brother var värst. Men som sagt, det var mycket intressant att lyssna på. Somnade dock efter ett tag i Moas säng.. Sov riktigt bra.. Hahah


Sensation Yoghurt Rastberry


Vinter

Hej Subway!

I morse på bussen träffade jag Moa och Jessi. Jag är sjukt trött och går på övervarv känns det som.. Försökte före en dialog med Moa men det gick inte så bra för hon svarade inte.. Hahaa. Moa brukar aldrig vara trött! Sen har jag fixat en del med lite material till Öppethus på Roden på lördag.. Får se hur det blir.. Men det blir nog bra..

En glädjande nyhet är att Subway har kommit till RIMBO!! Hur gott är inte de egentligen! Jag bara äääääälskar deras mackor.! Mitt nya ställe där jag kommer hänga. Hej då kebabben och träffen, Hej Subway! :)

Synd bara att det kommer konkurera ut café chokolate som är så gått. Men man får hoppas på att det kan gå runt och hålla sig kvar..


Vattuman = vilt sex

Sex med en Vattuman kan vara vilt och totalt oförutsägbart. De vill ha total kontroll över din kropp men även över din hjärna och veta vad du tänker. För dem är sex ren lusta, det är bättre om inga känslomässiga band finns mellan partnerna. Explosiv fysisk attraktion vid första ögonkastet fungera bäst för dem. I kärleksakten är de mycket exprementiella och spontana. Det är svårt att definiera Vattumannens sexualitet då han/hon är både passionerande och samtidigt avståndstagande och reserverande.

Nu vet ni vad ni har att vänta er om ni blir tsm med en vattuman (som jag är då) Haha!!!

Sjunde sinnet

Blå :
Den blå färgen står för kommunikation. En person med blått i auran har behov att uttycka sig och kan ofta ha lätt för att få andra att lyssna.


Blått :
Blått visar på höga krav på dig själv. Man är ordentlig och "duktig" men sällan nöjd med sig själv och det man presterar i alla fall. Lite blått visar på ett sunt ordningstänkande, medan mycket kan tyda på pedanteri. Rättvisa, lag och ordning är viktiga för blå personer.


Bitch, Javisst

Haha känns så konstigt att höra att man är en bitch från någon i släkten.. Hahah men när vi började prata om hur en bitch är så stämmer det faktist. Man tror ju att de är på ett sätt. Men i själva verket är ju det nått positivt! Man är självständig, bra självförtroende, tar inte skit och finner sig inte i saker som en inte passar en. Men löser det på annat sätt liksom... Faktiskt så är det helt okej..

Pratade även om att killar tar en för den snälla, gulliga typen, efter utseendet, men sedan när de lär känna en blir de paffa och inser vilken självständig kvinna personen i sig är och blir då rädda och tar avstånd. Vad är det killar vill ha egentligen? En snygg, söt och tafat tjej som de kan känna att de verkligen behöver ta hand om. En tjej som de känner att hon måste man hjälpa och då får de känna sig manliga. En som inte kan fatta sina egna beslut. Eller vill de ha en mer framåt tjej med fötterna på jorden, inte rädd för att ta i och fattar sina egna beslut. Kommer med ideér och är självsäker..

Jag vet faktiskt inte vad de vill.. Men jag har fått en kännsla av att när man vill nått seriöst blir de osäkra och rädda för de inte längre har kontroll över läget och de gillar de inte.. Men vem vet, jag kan ha fel, men så har det kännts i tidigare förhållanden i alla fall..

Primadonnan eller Madonnan?!?

En sådan dag..

I dag började jag med att plocka upp en sen Moa vid statiol. Hon hade försovit sig! Det känns inte lik henne, de gånger jag sovit där har hon typ hoppat upp ur sängen medan jag legat kvar.. Åkte bil in till skolan, hoppade över idrotten för att regestrera mitt företag i älvsjömässan i Februari.. Sedan återstod det mesta av dagen att arbeta inför den kommande mässan uppe på Nordrona! Ett måste att gå och kollla ;) Det är en tisdag den 8 december.. Kom förbi och se efter vad det finns för företag.. Höhö..

Sen hade jag religionskunskap för första gången och jag kände dirket att jag bara äääääälskade läraren. Detta kommer bli mycket bra skulle jag tro. Jag ska även ha henne i Samhällskunskap en liten period. Vår andra lärare slutade så nu får hon ta över. Jag känner redan nu (inte illa menat mot den förra läraren) men jag kommer lära mig sååååå mycket mer under denn korta tid vi ska ha henne, än vad vi gjorde när vi hade den andra i typ 2 ÅR!

Aja, Mickis, Moa och Linn passade på att åka med mig i min "fina" bil en bit på vägen. Mickis skulle av redan vid gustavslund och Moa och Linn i Rimbo. Sen var det raka vägen hem för att gå på barnkalas. I dörren möts jag av barnen och gud vilket liv. Kul att se att de leker så bra tillsammans i alla fall.. Sen blev det tårta och en stor disskution vis matbordet om min framtid.. Vill ju bli lärare och det fanns en hel del komentarer kring det ämnet..

Sen åkte jag hem, trött som satan! Försökte plugga men jag orkade verkligen inte. Mitt huvud bara dunkar och dunkar och jag vill inte ha ögongen öppna ens.. Så det blev att jag somnade på soffan i stället.. Puuuuhh vilket långt inlägg det blev.. Aja ska kolla på tv nu tänkte jag..

See yaahh!

/Rajkii..

Power to the people!!

Fick en sådan stor lust att gå på bio igen. Det är så mysigt att sitta där och kolla på en riktigt bra film. Men samtidigt vore det inte helt fel att krypa ned i en skön soffa med någon man gillar.. Usch vad jobbigt det blev nu.. Tjejer, vi måste åka på bio! Jag får panik annars..

Känner även för en förändring, mitt hår alltså.. Det är inge roligt längre. Jag vill färga det och köpa silvershaampoo så det får den där snygga nyansen som den hade förut.. Ska nog be min kära värninna Jessica få ta en titt på mitt hår och se vad hon kan göra åt saken.. Hahah.. Jag älskar mina underbara vänner!

Moa för att du är en gud på att ...... massera!! Så min kropp mår bra. hihih...

Jessi för att du kan få mig att se ut som en filmstjärna i ..... håret!! tssss..


Två blonda och en brunett, kan det bli mer hett.. Hahaha... Men jag kan ju säga att vi alla tre är lika blonda i huvudet.. Hahahaha

"We are the world, we are the children, we are the one who make a better day"..

Tomten jag önskar mig...

Jag har börjat fundera på vad det är jag vill ha i julklapp och jag kom fram till en del saker, dyra som budget..

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har, när man är lite..Höhö

Önskelista:

Guldring
Guldarmband
Bärbar data
Lösnaglar
Gjutjärnsgryta
Kattunge
Duntofflor
En mogen pojkvänn
En ny bil
"Uggs"
Hatthylla
Skohylla
Nya sportkläder
Kläder
Bra betyg (hihih)
Skinnhanskar

Kom inte på nått mer förtillfället, det kommer säkert mer saker snart...

Nu fattas bara snön!

Usch ännu en slitsam dag. Fattar inte att jag orkar, höhö.. Efter att pappa godkännt städningen var det dags för mig att äta nått. För de hade redan ätit när de hade handlat. Så det blev risgrynsgröt och ägg. Protein!:) Sen åkte jag hem till mig för att fixa en dörrkrans. Den blev jättefin. Sen fixade jag lite inne också med lite pynt i blommorna och en dekoration att ha på bordet. Myspys! Sen gick jag in och fikade hos Annette och barnen. Sen var det raka spåret in och plugga historia. Han plugga en och en halv timme kanske sen ringer mormor och pratar i 50 minuter! Sen var det bara att ta på sig kläderna och ut och jogga vår runda jag och Annette. Nu känns det att det börjar gå lättare och lättare för vi båda märkte att vi ökade utan att tänka på det. Hur skönt är inte det liksom!!

Väl tillbaka hoppade jag in i duschen och fortsatte sedan plugga. Så nu orkade jag inte mer så jag satt mig här och ska vänta på att min tvätt ska bli klar. Sen blir det nog sängen skulle jag tro.. Haha rolig dag.. Men jag har fått mycket gjort i alla fall!!!


Fin fint! Köpte blommorna i söndags. Kännde att jag bara måste köpa de, och de gjorde jag :)


Min dörrkrans jag gjort alldeles själv! Ända från grunden till slut touchen!


Blommorna jag fixade förut och nu kransen!


Och det här är inne.. Mys!

Städaaaa

I går var det lungt på jobbet. Eller det var lugnare än i lördags iaf. Innan jag åkte hem stannade jag till vid statiol för att lämna av lite kläder till en sådan där insamlingssak.. Ett till vuxenpoäng! Sen också för att träffa Moa och Jessi en snabbis.. Eller det blev ingen snabbis för vi stod typ där i 45 min!! Försökte få med de hem men Jessi skulle upp tidigt och gå till skolan.. Jag och Moa är ju som sagt lediga. Så det blev en egen kväll denna dag med framför en film på 4 an. Sen fixade jag lite med mina blommor och krukor jag köpte. Det blev jättefint. Kommer in en bild på det senare.

I dag gick jag upp ganska tidigt i alla fall.. Skulle ha gått upp vid 10 men det blev 20 minuter längre. Kände att jag var värld det.. Höhö.. Sen bar det av till pappa för att städa ur min lagerlokal till mina fyrhjulingar. Det kommer snart, så det är bra om så mycket som möjligt är klart tills dess. Så det var snabbt fixat (1 timme), med sång och städning. Och nu sitter jag hos pappsen och väntar på att han ska komma hem och godkänna städningen.. höhö... Sen ska jag försöka hinna med att binda en egen krans att ha på dörren hemma hos mig... Myyyyys! :)

// Erica


Vuxenpoäng!

Nej nu ska jag börja göra mig klar för jobbet.. 16:00- 20:15.. Kommer hem till halv 9, precis då playa del sol slutat:( aja, man har väl ett liv utanför tven och datan också.. Det har jag faktiskt märkt i dag. Har hunnit med jättemycket genom att ställa klockan och gå upp i tid. Faktiskt riktigt skönt att veta att man gjort nått av sin half lediga dag.. Varrannan helg går ju åt att jobba.. Men är man anställd och har ett jobb så får man vara nöjd. För det är jag.. Ett vuxen poäng skulle jag tycka!! Tjenna bitch! Men jag tycker faktiskt det.. Jag har körkort, bil, eget hus och ett jobb.. Vad kan man mer begära när man går i skolan och pluggar fortfarande liksom!! I´m the best!

YahYah.. Ses folket för nu ska jag fixa fler vuxenpoäng till mig.. :)

Myspys hemma hos mig

Lite mys här hemma som jag fixat...


Lite Julstämning? :)


Nyinköpta för i år!! :)


Lite utav det jag hämtade i skogen i dag.. Ska fixa lite inne hos mig med det här tänkte jag.. Myspys det kommer bli.. Någon som vill komma och mysa med mig.. Basta, tända ljus och bara mysa... Vore inte helt fel...

Lyrics

Volbeat - I Only Wanna Be With You

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment and each day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you
No matter what you do
I only wanna be with you

Skogshuggare

Blev en lung lördagkväll. Satt och kollade på Robbinsson och sen började jag kolla på Transformens eller hur det stavas men somnade dock vi 10..  Sen ringde klockan i dag vid 9 och jag åkte bort till pappa. Åt först frukost men sedan bar det av med fyrhjuling till skogen med pappa. Där skulle jag plocka massa saker som jag tänk att jag ska ha i min moter, men också som juldekorationer på dörren och utanför. Kom tillbaka och ställde mig och lagade lunch, Spagetti och köttfärssås alla Ericas ! Jätte gott! Sen var jag tvungen att lägga ur sommardäcken som jag haft i min bil ett antal månader. Haha.. Sen åkte jag hem och lastade ut de jag hämtat i skogen och sedan tillbaka till pappa igen för att ta med mig matlåda hem.. Och nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan åka och jobba.. Drygt som fan!!! Orkar inte...

Gick in på facebook som jag inte gjort på länge och kände hur lusten bara gick ur mig.. Usch vad livet är segt just nu.. Faktiskt så längtar jag efter en famn att krypa nära intill och bara känna en annan persons värme.. Men men.. Jag får väl vänta på att min katt kommer så får jag mysa med den, men det är ändå inte samma sak.. Usch vad jag sitter och beklagar mig.. Jaja... Bra kvinna reder sig själv.. Just vad jag är.. Men ibland vore det inte fel med en man i huset, höhö.. Aja..

Jag vet iaf vad jag vill bli nu, så jag får väl lägga energi på det! ! !


// Erica..

Ja jag sitter faktiskt hemma..

Ja jag sitter faktiskt hemma en lördagkväll, ensam, pluggar, kollar på tven och bara mår gött!! :) Det är fakiskt riktigt skönt, jag gillart!  Funderar på att åka och köpa nått gott att äta efter jag varit på min jogging tur. Ska vara klar om 10 minuter, för då ska de springas :) Hehe.. Men jag lär ju inte göra de för nu är det knapert på pengarfronten.. Har lagt undan pengar på ett sparkonto, tänkte försöka vara lite mogen och spara till nått större och roligare. Typ en utlandresa i påsk eller en taattoo efter nyår, eller en bättre bil, eller bara till nått annat vettigt. Ska sluta bränna pengar på skit, då menar jag onödiga krogrundor! Jag pallar inte mer.. Jag är inte ens taggad på någon fest Moa pratade om i Rimbo, typ rimbo if´s lagfest. Nej jag känner att jag bara vill krypa ned under en filt och ta de lungt. Kanske att jag börjar bli mogen, höhö vem vet. Nej då, det är jag ju redan..  Haha.. Och självförtroende har jag också, det ska man ha till måtta.. Men pappa tycker jag har på tok för mycket, men det tycker inte jag.. Hahah..

Nej nu ska jag springa..!! Skööööööööönt! Har gått eller sprungit varje dag den här veckan, hur skönt som helst!

Skönt låt : I only want to be with you

Day after tomorrow

Usch i morse ringde klockan på 6:00 och jag vaknade som en zooombiiii!! Det var inte kul.. Klädde på mig och åkte brontobil till jobbet. Höhö... Gick faktiskt bra, har ökat hastigheten till 60 nu ialla fall :). Sen var det jobb hela dagen fram till halv 3 då jag slutade. Usch vad mycket folk det har varit i dag!! Helt sjukt, men vissa får ju lön den 20:e så det är nog därför.. Man märker verkligen att det är jul snart för nu börjar folk köpa julskumm och annat julgodis! Mmmmm mummmma!!

Efter jobbets slut åkte jag till min morbror för att hämta min bil och guuuud så skönt det var att åka en "mindre" bil! Hahah, körde rally hela vägen hem, sjukt kul!! Åkte raka vägen hem till farmor och farfar där jag skulle få mat, Dock hade pappa och farfar redan åkt, för det skulle till skogen för att jaga. Men jag fick mig en trevlig pratstund med farmor iaf.

Nu när jag kom hem fick jag ett ryck att jag måste sätta upp mina adventljustakar. Fick en mysig kännsla i kroppen och ville bara ha upp de. Men jag tände de dock inte. Haha..:) får bli till helgen när det är advent på riktigt...

Nu ska jag sätta mig och plugga lite för klockan sex ska jag ut och jogga med Annette. Sen får vi se om jag träffar tjejerna i kväll. Ska iaf vad som händer se Robbinsson!!! Sååååå klart!! Hahaha. Roligt, roligt!!

"Crazy but is true!"

// Erica

Fan vad braaaaa

Fy fan vad skööööönt!! Mina favoriter är kvar i Idol!! Så jävla bra..!! ::) hihi nu ska jag sova för jag ska upp vid 06:00 i morgon bitti.. Inte så kul!! Men jag slutar iaf vid 14.30 så det är skönt, för då försvinner inte hela dagen.. Höhö..

Ja just de, joo jag är hemma en fredagkväll trotts att det är den 20 och allt, men jag finner ingen glödje längre att gå ut.. Börjar bli så vardagligt. Så nu blir det uppehåll tills den 20 december då Jessi gumman fyller år!!

NattiNatttiiii!!

/Erica..

Mariette!!

Matiette! Yeees! Hon gick vidare... Nu återstår de att se vem mer som gör de.. :)

20 november

Ja var ska jag börja. I morse när jag vaknade åkte jag och Annette in till Uppsala för att handla julklappar och presenter till Mary-Linn och Ida som fyller år i November. Det gick bra och det blev ett antal leksaksaffärer.. Sedan åkte vi hem med allt och åt lunch, vilket var mycket gott för jag hade inte ätit nått sen kvällmaten dagen innan.. Har ingen frukost hemma :/  Sen blev det att åka och fika en sväng hos farmor och farfar för att sedan åka och hämta Jackie och Bella på dagis. Sen bunkrade vi ned oss i soffan och kollade på den nya Harry Potter filmen! Som var mycket bra faktiskt. Sen åkte jag bort till pappa med den gigantiska skåpbilen. Fixade gardiner och åt en macka (kvällmaten) Höhö..

Sen var jag tvungen att tanka bilden och jag har ingen aning om hur man gör det, så jag bad pappsen hjälpa mig. Klagade dock på min körning, men det fanns ju en anledning till att jag inte ville köra. Jo för att jag är livrädd när jag sitter i den! Haha det gick bra iaf och jag körde hem pappa för att sedan åka hem till mig. Började stryka mina gardiner (måste ju ha nya nu till JUL) medan jag kollade på Idol och sedan Cirkus Möller... Det blev jättemysigt! Så nu väntar jag bara på att jag ska få sätta upp mina adventljustakar!

Men nu sitter jag och väntar med spänning på vem som åker ur Idol! Jag vill att Reza ska åka ur för de andra är såååå bra ju!!! Det är inge kul nu när det börjar dra ihop sig och när man har så många favoriter.. Men men.. Ska hoppa in i duschen medan jag väntar för i morgon bitti vid 07:30 börjar jag jobba.. Puuhhh!!

Seee yaahhh later!!

/ Rajkiii...

Hudcancer, nej tack...

Usch tror jag har halsbränna... Inget jag gillar... Har precis tagit en samarin så jag får hoppas det går över för jag kan inte sova annars..

Nått intressant... SATS har tagit bort sina solarier bara för att de står för friskvård och solarier är inte det. Det framkallar hudcancer(som alla reda vet)Höhö... De som solar har 75 % större chans att få hudcancer än de som inte gör det. Och det är i åldrarna 18-24 som solningen har ökat som mest.. Hmm känner mig träffad.. haha! Men jag kan inte låta bli ändå. Känns som om att det inte händer mig, men man kan ju aldrig vara helt säker. Men det känns så bra att se fräch ut även på vintern ju... Men men..

Funderar på att lägga mig nu faktiskt, är riktigt trött. Tog en "powernap" i pauserna mellan Glee.. Hahah ställde mobilen och somnade. Den ringde och jag fortsatte kolla.. Hahaha snacka om knäpp alltså...

Usch jag måste verkligen göra nått åt mitt hår, det ser inte bra ut längre. Det känns mycket slitet, så det får bli en klippning och massa hårimpackning.. :) Hahaha..



// Erica


Nu börjar allvaret

Nu har jag precis kommit tillbaka från en joggingtur. Vi bytte ut vår powerwalk mot att jogga för en ökad effekt. Och faktiskt så känner jag mig tröttare i kroppen så det känns det det tog mer.. As skön känsla. Så nu när jag duschat ska jag sätta mig framför tv med min vattenflaska och bara ta det lugnt. Ska så klart se mammas pojkar :) Tim ser riktigt bra ut (a) Höhö.. Har även gjort klart de första instuderingsfrågorna på de första pappret. Nu känns det kul att läsa om 1500-1600 talet. Så jag tänkte att jag skulle läsa lite i pauserna :) haha kanske inte så bra, men jag ska svara på mina egna frågor och då har jag ju redan läst texten en gång tidigare så jag kommer ihåg lite när jag väl börjar läsa säkert.

Väntat även ett samtal från Moa för jag måste få höra om filmen, Paranormal activitys. Den skall tydigen vara helt psykiskt, så det kanske inte är så bra att jag ska se den, är sjukt rädd för skräckisar. Fast på nått sätt så vill jag se den så jag vet vad alla andra pratar om.. haha Sen ville även hon höra nått från mig.. Höhö vad kan det vara.. Nej då men vi har inte snackat nått i dag och jag känner att jag behöver prata av mig lite. Höhö..

Stay coooooool!

// Rajkiii..

Besök hos pappa

Nu har jag en paus från praktiken och är och hälsar på pappsen en lite sväng. Funderar på att sätta mig och fixa lite med historian, tog i alla fall med mig boken hit. Alltid en början liksom. I kväll har jag beslutsångest, jag vet inte om jag ska kollla på en serie på 4 an eller Paradise Hotel på 6 an.... Svårt val, Hahah!!

Nej nu ska jag sätta igång med nått, tänkte kolla om de har nått smarkens i kylskåpet först. Haha..

Stödjer lågkonjukturen!

Usch på fredags dras det 1400 från mitt konto till min studentmössa..!! Det känns som en förmögenhet när så mycket försvinner på en gång och man inte har fått nått för de liksom.. Den kommer väl inte förren i typ vår.. Känns ju lagom roligt. Har redan nu börjat tänka på klänning och lokal. Det ska bli så roliiiigt!! :) Längtar som bara den!! Hihih..



// Rajkii

Ta det lungnare?

Jag har skaffat mig en ovana. Jag sitter alltid och slänger i mig maten framför datan.. Men det kanske inte är så konsigt när jag sitter själv. Vem ska jag prata med liksom.. Då får det bli datan i stället. Men för det skulle jag inte behöva kasta i mig maten.. Det är väl för att just nu känner jag mig stressad för jag ska äta nu, duscha och sen kolla på Bonde söker fru när det börjar vid 20:00.. Sen får vi se om det är Paradise Hotel i dag.. Haha.. Noll koll på vad som går på tven liksom.. Asså jag kolla nästa bara för att se när Roger gör bort sig, det är kul. Men samtigt, hur snällt är det på en skala.. Han kan ju inte rå för att han är som han är.. Men seriöst! Bo hemma när man är 43!!! Vad är problemet. Skillnad vore väl de om han byggt ett eget hus på gården eller nått, men att bo på övervåningen och låta gammla mamma göra allt.. Jag skulle aldrig acceptera det om mitt/mina barn skulle göra det... Glöm det! haha!!

Hahaha nu kom det precis en låt om som går "no stress" det passar ju för mig nu.. haha!!

// Erica

Jag bara leeeer

Hahahaha asså dagens skämt!! Min redovisnig i Engelska B var en katastrof! Jag tycker att det är helt okej att redovisa på svenska, men det här.. ¨Hahaha.. The Pink Ribbon.. Oj oj oj.. Jaja nu sitter jag och väntar på att nästa lektion skall börja.. Om 40 minuter dvs!

I kväll blir det att sluta 16:40 och sen ta bussen hem, äta nått, gå ut och gå powerwalk och sedan da da da! Nej då, sen blir det bonde söker fru!! :)


Buuuhuuuu!

Buuhuu!! Jag kom inte med, men bra kankse det var ändå. Anledningen var att jag varit till Gambia, men igentligen tycker jag att det inte är samma sak. Den redan betalade jag själv och det var ett projektarbete. Men men, Tänkte det att man kan åka utomlans själv på påsklovet eller helt enkelt lägga mer energi på mina fyrhjulingar. Det kommer att behövas. Tro mig!! Usch, men det är kul, så det är bara att köra på!!

Asså är skolan smarta eller är de bara dumma.. De flesta på Sam sitter och skriver nationellaprov i Svenska B i fem timmar, och även några på Estet. Då får skolan för sig att det ska ha brandutryckning.... Vad tänker det med liksom. Och en sak som inte heller är att vi på handel inte hörde nått.. Hallåååå ska vi brinna inne eller om det var på riktigt?!?!... Jaja IQ befriade eller nått!!

// Rajkii...

Nu eller aldrig

Nu kommer dommen snart. Får jag åka med eller inte... Det återstår att se.. Börjar känna mig lite lugnare nu när jag har hunit med att göra lite mer på mitt företag. Skööön! Men nu kom jag på att jag måste fixa med mina visitkort så jag måste göra det nu. Sen blir det dommen och sen maaaaaat!! Mummma!! Ifs , hamburgare med klyftpotaits, inte lika gott men det funkar när man är hungrig..:)

Seeee yaaah!!

Erica

En massa dösnack..

Pratade nyss med min morbror och fick reda på att det inte var nått större fel på bilen. Inte så stort som jag trodde iaf. Var nått som skulle bytas ut och då också spännas.. Så fattade jag det som iaf. Haha.. Det var tydligen inget Paradise hotel i dag, det var the scprions king istället. Den har jar redan sett så många gånger så jag orkar inte kolla. Tror faktiskt jag ska börja göra mig klar för att krypa ned i sängen..

I morgon kommer jag och de andra som sökt till att få åka på praktik i Skottland få reda på vilka fyra det är som får åka. Självklart vill jag, men kommer jag inte med så är det väl ingen big deal med det liksom. Men som sagt det vore en riktigt stor och bra merit att ha med sig i framtiden. Bra att ha visat sig aktiv under sina år i skolan. Men det kommer nog synas i mina betyg att jag varit ändå skulle jag tro!... Höhö..


Grattis Linn!!

Jag har ju glömt att säga att Linn fyller år i dag!!! Äntligen 18 bruden! Det var på tiden, snart fyller man 19 då, men det är inget vi nämner högt, för nu ska vi glädjas åt att du blivit 18 år!!

Hurra hurrra hurrra!!


Lyckorus?

Oj oj oj! Nu känner jag ett visst rus i kroppen av lugn. Jag har skrivit ned det jag behöver göra och på nått sätt lugnat ned mig en aning. Nu har jag också läst igenom mitt tal i engelska om The Pink Ribbon.. Som jag tycker går bra när jag pratar hemma, men när det sen blir dags för att stå där framme inför en hel drös med folk kommer det dock gå mindre bra... Sen har jag även fixat med mitt företag och känner mig ganska kontrolerad. Skulle dock behöva ha tillgång till mina dokument som jag har i skolan, men det finns inget att göra åt den saken nu. Så nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och läsa lite i min historiabok om 1500-1600 talet, som vi har prov i nästa vecka. Får se hur det går.. Puhhh!! Kan glädja mig åt att jag har lite chips hemma som jag ska belöna mig med om en halvtimme då jag ska se på Paradise hotel på kanal 6. Som jag har!! :)

Have fun!

/ Erica

Usch vilken dag!

Usch vilken dag!! Den började med att jag försov mig, trott att jag hade sovmorgon och började inte fören 10:20.. Kom till skolan cirka 10 minuter för sent efter att jag hämtat Mickis. Arbetade på som bara den men mitt företag, Mini Moto UF. Känner mig hur stressad som helst, fast jag egentligen inte skall behöva göra det. Har faktiskt det mesta under kontroll.. Åkte till ÖB med Moa för att handla lite marknadsföringsmaterial. Blev dock två adventljustakar till mig själv också. Eller inte till mig utan till mitt hus, så på så sätt lite till mig då.. :) Sen blev det att åka och sola. Hur skööööönt som helst.

Sen åkte jag och Moa vidare hem till min morbror för att lämna bilden. För det är nått fel med den, vet dock inte vad. Sen skulle jag få låna en annan bil som länge. När jag kommer fram står en stoooooor skåpbil där.. Jag tror jag nästan dog alltså... På vägen mot Rimbo låg jag i en hastighet på cirka 30-40 kilometer i timmer.. Hade väl som högst 11 bilar bakom mig. Och när det körde om lade det sig på tutan och lackade sönder. (hade jag också gjort)

Det slutade iaf med att pappa och farfar fick hämta mig i Rimbo och farfar fick köra den stora bilden hem... Moa höll mig sällskap under tiden som tur var :) Sen var det raka vägen till ett ställe där jag skulle trycka mina tröjor och sen hem. Fort slänga i mig mat för att sedan åka till mig med brontobilden för att ut och gå med Annette, (powerwalk). Och nu ska jag sätta mig och fixa ytterligare lite saker till mitt företag. Börjar dra i hop sig ganska ordentligt.

Talk to you later!!

// Erica

Solkompis sökes

I morgon hade jag tänkt att sola innan jag åker hem från Norrtälje. Är det någon som är sugen som vill göra mig sällskap. Hör av er i sånna fall :) Det vore kul att inte behöva åka själv... Skönt med lite färg också ju..


// Erica

Soooooovmorgon

Nu har jag nästan precis kommit tillbaka från ännu en powerwalk runda. Det var skönt, men nu känner jag att det måste bli dags att träna överkropp på gymet istället. Det har liksom inte blivit av, mycket för att jag inte vill gå dit själv och för att Annette inte har kunnat.. Men jag hoppas på att vi tar tag i det snart.. Har ju lovat mig själv att jag ska vara i trim i sommar/studenten.. Höhöh.. Får väl se hur det går...

I morgon har jag iaf sovmorgon till klockan 10.20 så det är najs.. Hihih.. Funderar bara på vad jag ska göra nu, Känns lite onödigt att inte göra nått när man inte behöver gå upp så tidigt... Jaja jag kommer säker på nått.. :)



//Rajkii..

Lite bilder från fredags..

Ja just de, kom på de att jag inte lagt ut dessa super snygga bilder som togs i helgen. Så här kommer väl de som ser mest okej ut..Höhöh Blev lite mycket alkohol för någon så den personen somnade på toaletten och sov där ett tag... Sen var det en som redan var reeeeedigt berusad redan efter dryga en och en halv timme efter vi anlät till förfesten och när det var två timmar kvar tills det var dags att gå till mobet, sen var det någon som spydde på dansgolvet, någon som strulade med en på dansgolvet, någon som blev inkastad i en ringdans pakt mellan två olika program.. Så jaa den här utgången var rolig trott att det inte var allt så mycket folk... Så detta är alltså de bästa bilderna...


Moooooaaaa!!


Vi två, Erica och Moa!


Sista gången jag är med på en mobergsbild.. Höhö


Frida, Jag, Malin och Moa.. Haha

Bara för att jag orkar...

Åhh fy vad jag är hyper alltså..! Den här dagen har gått i ett, som man burkar säga. Känns skönt att bara sätta sig ned och andas lite. Dagen började med;

Historia första lektionen, lunch, sen ned till "city" för att köpa nytt nått i underklädesväg, en mössa och två tröjor. Dessa tröjor skall jag använda som marknadsföring i mitt företag. Så imorgon skall jag lämna bort de på tryckning. Sedan fortsatte dagen med redovisning i Julius Caesar, som jag känner mig helt nöjd i. Gick bättre än förväntat faktiskt. Sedan var det bara att åka hem. Åkte då raka vägen hem till Pappsen och hjälpte han med att laga mat. Myspys!! :) Sedan fixade jag lite och avslutade med att jag åkte hem till mig.

Och nu har jag precis suttit och fixat en hel del till företaget. Några grejer som skulle fixas men nu är det gjort. Har även skrivit brev till min kära syster och min lillebror. Guuud så söt jag är.. :) Hihih
Det var dagen i korta drag. Men jag måste bara säga att åhh vad snygg Bh jag har köpt! Helt i Love! Thanks to Sofie, som var så snäll och följde med och hjälpte mig att välja. Jag brukar ha sådan beslutsångest i såna lägen. Höhö..

Back to the life!

Seee yaaah!!

// Erica..

Skrotbilar!!

Usch vad jag är trött, sitter och slö tittar på Heart breake hotel eller hur satan det stavas.. haha Funderar på att ta fram chipspåsen och smaska lite.. Haha.. Skulle ha pratat med mamma i dag om min bil. Asså enligt pappa håller typ min växellåda på att rasa! Inte sååååå roligt.. Jag HATAR verkligen gammla bilar! Det är bara en massa problem med dem. Jag vill bara ha en bil som jag kan hoppa in i, starta och åka. Sen ska den bara rulla på så tills jag inte vill ha den längre.. Men jag har haft sådan otur med bilar att jag verkligen är less på de nu.. Första bara dog, böt lite grejer, sen gick den, sen totaldog den och gick inte att få liv i den. Nummer två; Vältes i Rimbo, insparkad ruta och totalt mörbultad, sen nu den här som växellådan håller på att rasa i.. Sen har jag ju haft bilar där i mellan, men de har de inte varit något fel på, men jag har inte behållt de ändå.. Fan vad less jag blir alltså!!!

Får väl glädja mig åt att jag snart kommer få en lite kissekatt hem till mig, som bara kommer bli miiiiiin!! Åhh äntligen lite sällskap!


Någon av dessa söta saker kommer att bli min inneboende inom några veckor:)


Troligtvis den här.. Något exempel på namn!? :)

//Erica

Playa del sol

Nu blir det Playa del sol! Så sjukt roligt program alltså! Haha... Synd bara att man sitter själv och skrattar, hade ju varit lite trevligt med sällskap.. hmm..


Blir som ett barn på nytt

Tänkte det att jag måste bara läga ut några bilder från när jag lekte med mina småkusinger. Hur söta som helst. Jag blir som ett barn ingen, Sjunger, läser böcker och leker.. Hur kul som helst ju:) Barn dras till mig, varför vet jag inte, antagligen för att jag själv kan vara som ett barn. Men faktiskt så tror jag man mår bättre av att kunna släppa loss lite och bara vara sig själv och inte så allvarlig hela tiden. Tror men får ett längre liv av att vara den man är och bara släppa loss.. Men själv mår ju bättre av det ju.. Hihih.. :P


Bella var jätte nöjd över slottet jag ritade åt henne... hihih


Jackie


Bella

// Rajkii

Helgen

Ja du var ska jag börja... Helgen alltså. Har varit för jävla bra alltså. Ska dra den kort.

Fredag: Börjar med att jag åker till Moa och äter, fixar oss och åker in till Norrtälje för att förfesta hos Sofie. Där var vi ett gäng på cirka 9 personer. Myspys. Det roliga var att när det typ var två timmar kvar tills vi skulle gå var typ iaf jag och Moa gaaanska berusade. Men det funkade iaf. Inne på Mobet var det inte mycket folk alls, men det var ändå okej.. Sov i Norrtälje den natten och åkte sedan hem med Moa vid halv 10 bussen.

Lördag: Efter vi kommit hem med bussen äter vi, och Erica somnar medans Moa ligger och läser på inför ett prov, Högt! Hahah.. Sover ett antal timmar och vaknar sega.. Äter ännu mer och börjar sedan försöka rycka upp mig eftersom jag skulle in till Norrtälje och ha en lite överraskingsmiddag för Isabelle på Trädgårn. Lyckat!! :) Åkte hem i tid, nykter!! Inte en droppe drack jag. Kände att jag inte behöve det, kunde ha kul ändå liksom och så fick jag i mig tillräckligt på Fredagen. Haha.. Kvällen slutade med att Jessi kom hem till Moa och vi åt glass och varma hallon.. mummmma!!

Söndag: Vaknar upp hos Moa, somnade före Moa så klart och tydligt sagt några fraser i sömnen! Höhö! Vi slökollar på Idol och äter mat och avslutar med glass och varma hallon.. Jammiii!! Sen åker jag hem för att träffa pappa efter att han varit borta i en vecka. Då har han köpt med sig en liter vodka till mig, men han glömnde dock mitt vin, men det gör inget :) Sen var jag bara tvungen att gosa med kattungarna ett tag. Kan verkligen inte bestämma mig för vilka jag ska ha!! De är så söta allihopa ju!! Sen åkte jag hem till mig efter ett tag. Gick en powerwalk runda med Annette och nu sitter jag här.. Har även tvättat, städat lite och gjort mat till mig :) Nu får vi se vad som händer näst!!


Erica och Moa!

/ Erica

Vi två!!


Nu kör vi!!!

Fredagen den 13

Har haft så mycket att göra i dag att jag inte hunnit uppdaterat min blogg.. Och nu har jag ännu mindre tid för nu ska jag och Moa ut på krogen! Först blir det att möta upp Lina och sen gå hem till sofie där andra väntar, där det blir förfest. Sen blir det ut på Mobet med ännu mer tjejer vi möter upp där.. Sjukt kul hör jag att kvällen kommer bli!!! Åhhh jag väntar på hur kvällen kommer sluta!! Hihihih!!!

Jag är fett taggad och trotts att det är fredagen den 13 så kommer det bli skit bra tror jag!!! iiiiihhhhhh!!


Ha de bäst, för det ska jag ha!!

/ Erica

Sleep over hos Moiii!

Usch kännde verkligen inte för att sova själv i nattt. Så nu åker jag till Moa och sover där. Käkar chirre och bara mår gött!! Börjar inte förren 10 i morgon så det är soft!


Lilla pullan!!

Ha de gött!!

/ Erica

Vill ha en kattunge!!

Nu har jag varit hem till pappa en sväng och kollat läget. Pappa och Sanna är inte hemma, de är i Las Palmas.. Så Mary-Linn är hemma med hennes mormor. När jag kom förbi satt de och bakade pepparkakor..Mumma!! Sen var jag bara tvungen att kolla på pappa och Sannas valpar, hur sööööta som hellst! Helt galna oxå! Skulle försöka ta kort på de, men det gick inte så bra.. De var överallt!!

Sen håller jag även på att fundera på att skaffa katt. Och nu är det så att de har precis fått kattungar oxå!! Hur söta som helt.! Precis öppnat ögonen! Åhh jag vill bara ha en! Så jag var bara tvungen att ligga och gosa med de ett tag. Höhö ... Kan vara rätt skönt att få sällskap när man bor själv ju :) Sen öppnade jag ett efterlänktat brev!! Där stod det hur mycket jag får i lön i morgon!! Iiiiiiiiiiiiiihhhhh, yess yeeeesss!! Jaaaa!! Så glad blev jag när jag öppnade det.. Höhö.. Efterlängtat. Men nu ska jag spara faktiskt! Vill inte slösa bort allt man tjänar ju!!

Men men nu ska jag ut och gå min powewalk runda.. :)

Kvällens låt - Jag Ger Dig Min Morgon - Håkan Hellström

Jag bara måste..

Ja måste bara, den här låten med Håkan, asså jag vet inte varför jag tycker den är bra, men jag bara gör det..

Lunchens låt - Visa Vid Vindens Änglar- Håkan Hellström

Lååångsamma dagar

Usch vad jag inte gillar lååångsamma dagar.. I dag blev det ingen praktik. Vet ej varför men jag fick ett mess i morse om att jag inte behövde komma. Tror kankse att hon var sjuk eller att hon behövde skriva på sin bok istället för att det kanske inte fanns nått att göra i shoppen i dag. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för nått. Ville åka in till Uppsala med Moa och handlar på Newyorker men hon hade körlektion till 16.00 så det blir så sent tyckte hon eftersom hon har mycket att göra i skolan. I bland är det skönt att gå handel. Men faktiskt, jag har också en hel del att göra. Men jag tar mig bara inte tid till det.. Höhö..

Satt och funderade på om jag skulle ta en promenad till skogen och plocka lite granris till mina blomkrukor på trappen.. Men vi får väl se.. Ska nog göra lite mat först och kolla klart på en film som jag började kolla på igår. Blev ganska sent igår, men jag sov faktiskt riktigt bra i natt :) hihih.. Sen får jag helt enkelt se vart dagen tar vägen..


Vore inte helt fel med lite värme nu, Tack!

// Rajkii

22:09

Puuhh nu är jag riktigt sliten. Funderar på att sätta mig och kolla på en av de filmer jag har fått av Moa.. Men jag lääär ju somna.. höhö.. Men samtidigt är jag för pigg för att lägga mig.. Börjar få lite smått ångest över helgen. Jag vet att jag kommer att spendera FÖR mycket pengar. Det gör jag alltid. Men men,, Får passa på när man har pengar kanske .. :)


Det kan va så bra!

Nu känner jag att jag varit duktig igen, har gjort klart en uppgift i idrott där man skall skriva ned olika övningar. SKönt att bli av med små uppgifter som bara ligger där... Skulle behöva sammanfatta en pjäs av William Shakespere, (Julius Cecar) också, men det hinner jag inte i kväll. Ska kolla på Bönderna på Tv4.. Höhö, stackars Roger alltså.. Jag får nästan panik när han inte kan prata snabbare.. Hahah jaja, alla är inte födda till att prata fort som jag :) Haha skojja.. Men men, ska bli intressant. Sedan får vi se vad kvällen bär av, en eventullet en liten plan, men vi får se om den blir av. Hopppas!!!! :)

Kvällens låt: Jag får liksom ingen ordning- Lars Winnerbäck



// Erica

Happy face!

Yes!! Jag fick VG på provet i Historia. Det gjorde verkligen min dag! Blev verkligen jätte glad efter allt slit!! Men det som var mindre roligt var ju att jag fick reda på att om två veckor ska vi ha ett nytt prov om 1500-1600 -talet!! Men på nått sätt tycker jag att det verkar intressantare :) haha men vi får se..

Tog tag i min disk när jag kom hem, fy satan vad mycket det var alltså.. Kommer inte ihåg när jag diskade sist, men tror fan att det är ända sen jag kom hem från mammsen... Höhö! Sen har jag tvättat och gjort mat.. Mummma!! Inte den svåraste maten.. Snabbmakaroner och burkköttfärssås :) Men det är gott!!

Nu ska jag fixa det sista på mitt ryggprogram i idrott!! Sen blir det nog bonde söker fru och chips och dip!! Hoppas att jag inte somnar den här gången bara ! Haha!

// Rajkii

Kan lägga det bakom mig nu.. Puhhh

Nu äntliiiiigen har jag skrivit provet, och guud vet hur det gick. Asså jag kände mig liiite förberdd men när jag väl satt där så kändes det inte alls bra.. hmm, får väl se när hon rättat det hur det gick.

Sen har jag hunnit med att ha ett enskillt samtal om evtuell praktikplats i Scottland i vår. Det vore en jätte bra merit att får åka dit för mina framtida planer, men det är tio som sökt och det finns bara fyra platser. Så vi får se.. Men får ju alltid hoppas. Det vore jätte bra om jag fick åka med för jag har tänkt mig att jag vill jobba utomlans på nått IKEA-varuhus för att det vore en utmaing för sig själv nu innan jag vet vad jag vill hoppa på för vidare utbildning. För plugga vidare ska jag göra men jag vet inte vad jag ska plugga till.. Det är faktiskt jättesvårt att veta det ju!! Men det kommer väl..

Nu ska jag snart ha Historia lektion.. Känns som om hela min skolgång bara handlar om historia.. Men men.. Det får väl vara så under en period... Höhö

Hejsvejs!!

Erica

Inte så långt kvar!

Äntliiiigen har jag slitit mig från boken... Men det känns fortfarande inge bra! Jag som verkligen ville ha VG på de här provet! Men men... Får se i morgon hur det går.. Antagligen åt helvete. Usch! Nu är jag satans jävla trött, så jag funderar på att gå och lägga mig..  Vore skönt att komma i säng i tid för en gångs skull :) Höhö

Asså jag fick typ panik i dag! Det är ju inte alls långt kvar tills vi är inne i december och allt julpynt ska upp och det blir sån där mysig stämning som är det bästa med julen! Åhh i like it! Jag tycker faktiskt det är mysigast innan julafton för när den är över så försvinner den mysiga kännslan. Känns konstigt att säga det här man jag längtar faktiskt till lite snö nu, för ska det vara kallt kan de lika gärna få vara lite snö tycker ja :)

Dagens låt!

- The Way You Make Me Feel- Michael Jackson

Sov gott folket!

/ Erica

Buuuurrr!!

Kom precis in från en runda power walk. Fy satan vad kallt det var, sitter fortfarande och fryser. Uscha, blir duschen snart så man vaknar till lite grann. Har suttit och pluggat lite historia, men jag har ärligt talat ledssnat totalt på det nu. Känns som om jag har läst det så många gånger. Men ändå känns det inte som nått fastnat... Höhö!

När jag kom hem hade jag köpt med mig blommor hem som jag planterade i krukorna på min trapp. Det blev riktigt mysigt, nu fattas bara lite granris, men det ska jag fixa i helgen om jag hinner. Trodde att det skulle bli en lung helg men den kom jag på vad jag skulle göra på lördagen och sen frågade Moa och jag ville ut på Mobet på fredagen och jag överväger fortfarande om jag ska eller inte.. Är inte så fullt taggad, eftersom lördagen blir ganska intensiv den med.. Men som sagt, men Moa och mig vet man aldrig. På fredag kväll kommer jag sitta där och plötsligt komma på att vi drar ut och sedan gör det.. Höhö

Efter att jag fixat med blommorna somnade jag på soffan, utan tv eller eller musik på. Bara somnade sådär. Kännde att jag behöve det, så nu har jag tagit igen lite av nattens timmar... Hihih!!

Hejsvejs!!

Rajkii..

Mat eller sola?

Äntligen blir det hemfärd från Norrtälje och skolan. Satt och funderade på om jag skulle åka och sola eller handla mat för de sista pengarna jag har kvar fram tills fredag. Men sen tänkte jag till och kände att den hunger jag kände i går efter någon god mat och inte fiskbullar eller nudlar så får det bli mat för pengara. Så nu ska jag se efter hur mycket mat jag får för mina 150 kronor! Höhö.. Pasta typ.. Men det är inte heeeelt fel heller..

Ska sätta mig framför en film när jag kommer hem och bara ta det lungt. Kanske en Moa och Erica "power nap" höhö, vilket betyder typ en och en halv timme. Dvs hela filmen. Höhö

Ciaooo!!

Erica


Google

Man blir nästan alltid lika glad när man går in på google för de har alltid så söta bilder. Den här tillexempel.


Hur söt är inte den här igentligen!! Hihi man blir som ett barn igen, lekfull och spontan. :) Höhö


Budget

Budget hit och budget dit, Fy satan vad less jag blir på skolan och mitt företag ibland. Usch kan ju bero på att jag är sjukt trött också.. Har blivit rätt dåligt med sömn de två senaste nätterna. Höhö (a) Jag som brukar vara aktiv på idrottslektionerna orkade inte göra nått anstränganade. Usch och i kväll ska jag försöka plugga Histroia. Jag säger att jag ska göra det jämnt och det gör jag, men inte så mycket, typ en fråga eller så, sen ledssnar jag.. :) Ja just de, kul om jag skulle göra en budget på mina pengar som kommer in varje månad, jag skulle nog få världens ångest när jag ser hur mycket jag slösar på mina krogrundor och dess alkohol som förtärs under den tiden.. Höhö

Ja ja, back to school ! Uscha! Jag måste bara säga iiiiiiiiiiiiihhh! Och Moa du vet nog varför ! Helt galet!

See yaahh!

Rajkii..

Bilder från i Fredags..

Tänkte de att jag kankse skulle lägga upp de bilderna vi tog i fredags. Inte de vackraste men men.. Höhöh









Ni får inte bli arga nu tjejer ;)

Pussen!

Rajkii..

Bara för att jag måste...

Tänkte lägga ut lite bilder på mina nya kläder jag köpt, har inte orkat göra det tidigare. Så nu har jag lite mer att välja mellan när det blir dags för nästa utgång :)






// Rajkii..


Powerwalk

Nu har jag precis kommit tillbaka från att jag varit ute och gått powerwalk med Annette. Shiit vad mörkt det var ute alltså, men det gick bra eftersom vi var två. Annars hade jag aldrig vågat gått ut själv. Har hur sprungit på kvällarna när det varit så här mörkt, men efter filmen igår så vågar jag knappast gå ut själv. Höhö Blev en del magövningar här hemma också, så nu blir det duschen.


Snygg outfit för min runda :) Höhö

Hejsvejs!!

Erica..

Håkan Hellström

Sitter och är helt i trans. Lyssnar på Håkan Hellstöm! Han är så sjukt bra! Jag älskar hans låtar, de har så bra text tycker jag! Gaah!!


Duktiga jag

Åhh nu känner jag att jag vill klappa mig på axeln och säga;
- Vad duktig du har varit nu Erica!
Höhö.. Vad gör man inte när man är själv. I alla fall, varför jag känner så är för att jag har storstädat heeela mitt hus och tvättat. Men även pluggat lite historia. Så nu känner jag mig så duktig så:) Är dock inte klar än utan skall forstätta plugga snart igen. Men mamma har lärt mig en bra studieteknik som jag skall prova idag. Man skall plugga intensivt i typ 30-60 minuter, vila och göra nått annat en sund (i mitt fall blev det datan) och sedan forstätta igen. Sedan skall man hålla på så.. Så jag hoppas det funkar även för mig. Vi får se :)

Nu ska jag gå tillbaka till historiaboken och se om jag blir någe klokare på antiken. Höhö

Tjingeliing!!

Rajkii..

Pratar i sömnen, Javisst!

Läste det här i Moas blogg precis (www.myhoneybun.blogg.se), Höhö inte lätt att ha med att göra i Sängen.. Hihih

Det blev en helmysig kväll igår med rajk.. Dock somnade vi framför filmen men den var ändå inte bra så...
Jag vaknade till av att hon tog allt täcke och när jag röck tillbaka det så fick jag världens utskällning, när hon fortfarande sov! Haha! Det där hände när jag sov hemma hos henne i torsdags också, fast då var det ingen utskällning utan världens hån.. knas!


Haha akta er, vem vet vad jag kläcker ur mig.. Höhö! Nej men jag kommer dock inte i håg nått av det så jag känner mig rätt tasig faktikst!! Ledsen Moiiee!

Vill bara tillägga att jag är glad att vi inte är osams mer, känndes så onödigt. Det är ju vi som är trion likom, den kan man inte bryta!! Love you girls! <3


Västervik 2009, oförglömligt!

Ciaoo!

Rajkii..

Tröttis!

Usch fy satan vad jag är trött. Känner att jag har en lätt förskylining på G och ett bultande huvud. Så det blev inge skola idag. Så nu får jag ta och försöka fixa här hemma i stället. Tänkte göra sånt jag orkar. Typ tvätta, städa, plugga historia och om jag orkar senare ut och springa. Men som det känns nu så känner jag inte för se. Höhö.

Erica har även gjort nått dumt... Kollat på en skräckfilm... Så nu lär det bli problem att sova på nätterna, Haha!



Hejsvejs!

Erica...

Sista dagen på veckan...

Ja vad ska man säga om dagen... Vaknade hos Moa i dag, vi låg kvar i sängen och kollade på tv samtidigt som vi käkade det som var kvar från våra pizzor i går. Sedan var lilla jag tvungen att gå till jobbet... Det gick rätt bra, men jag har haft en dunkande huvudvärk hela eftermiddagen och samtidigt kännt mig förskyld. Så jag stannar nog hemma i morgon.. Blir bäst så, känner att jag inte har lust att bli förskyld igen...

Sen gjorde jag världens chansning och chansade på att bensinen i bilen skulle räcka hela vägen hem. Jag har inte tankat den sen jag och Moa åkte till Uppsala i torsdags, och då tankade vi bara i 100 kronor! Haha! Kom hem iaf och nu blir den duschen. Känner för en slapp kväll framför en film eller nått, mår som sagt inte såååå bra.. Kan må bättre liksom.

Ciaoo!!

Erica

Jobbaaa!

Gårkvällen blev rikitgt mysig. Pizza till middag och dålig film... Började kolla på den vid typ halv 12 och båda somnade efter cirka 30 minuter. Så den var ingevidare. Blev lite Michael dans oxå, sjukt svårt! Nu blirde träning så man kan imponera på dansgolvet. höhö!

Nej nu ska jag vara duktig och åka och jobba. 16-20:15 sen blir det  nog till att plugga resten av kvällen.. Inte sååå kul, men vad gör man liksom! Höhö!

Coop Konsum
för fan! Läckra kläder! Not! höhö

Seee yaah!!

Rajkii..

Working nine to five!

Så nu är jag tillbaka till verkligheten igen efter ett x antal timmar på jobbet. Jag och Moa skulle egentligen åkt hem till mig med Jessi och bastat men det blev inte riktigt så. Det blev att vi stannade hemma hos Moa, jag och hon. Vi tänkte även göra en mysig middag och bara softa, men sen kännde vi efter och orkade inte. Det blev en tur ned till Träffen och köpte varsin pizza! Mumma! Så nu blir det mys med chirre och dip :)

Just de hände världen grej nyss! Jag tror jag döööööööör! Alldeles till mig, höhö!

Seeee yaaaah!

Erica...

OFÖRGLÖMLIGT

Asså vad ska jag säga, jag kan inte säga mer än lyckad!! Fy satan allltså! Kan inte säga så mycket mer utan att avslöja för mycket! Men jag säger. Trädgårn och helt sjuuuuukt!!

Nej nu ska jag äta Moas mat, pasta och pasta sås! Mumma! Sen blir det jobbet!! 12-20.15! Puuhhh! Sen i kväll blir det bastu och mys med Tjejerna!!

Hejsvejs!

Eriica...

Glömde en!

Jag glömde ju Calle!! Han är ju hur bra som heeeeelst!! :) Eddie och Rabi är sämst! Sorry! Men jag tycker det! Så himla smörigt, samma sag varje gång, inget nytt liksom! Nu drar jag till Rimbo och möter bruttorna!!

Ciaoooo!!

Rajkii..

Lätt stressad!!

Lite lätt stressad nu, ska försöka packa kläder, välja kläder, sminka mig, kolla på Idol, kolla läget på fejjan för att sedan åka till Rimbo och träffa Moa och Jessi! Vi ska ev in till Nortan och kolla läget bara. Jag hade planerat en lugn fredag bara för mig själv i soffan framför tv, men sen kände jag att det blev rätt ensamt så jag vill nog träffa brudarna ändå. Anledningen till att jag skulle ta det lungt var för att jag ska jobba i morgon och vill vara utvilad. Av erfarenhet vet jag att man knappt kan ha de lungt när man är med tjejerna! Höhöh!

Men iaf, min dag började med att Moa gick upp någon gång mitt i natten (känndes det som iaf) höhö, slängde tydligen ur mig någon knäpp/rolig komentar. Hihih, Sov då så jag kommer dock inte i håg det. Sedan har jag varit på praktik hela dagen. Har varit en hel del att göra, men det är kul så det spelar ingen roll :) Sedan blev det middag hos farmor och farfar och slutade kvällen med att åka till pappsen en stund för han åker nämligen till Las Palmas i morgon... Avuuuuundsjuk eller vadå!!! Men men.. Han kanske köper med nått skojj hem :)

Nu blir det Idol med favoriterna, Mariette, Erik och Tove!!

Tjingeliiing!

Erica...

Legister eller vadå!?

Assså shiiiiit!! Jag måste bara börja med att säga, vilken show Michael Jackson gav oss!! Hade denna här konseren blivit av hade det blivit den mest omtalade i heeeeela världen i all oändlighet. Fy satan vad bra den var! Sjukt många snygga dansare var det med också. Det Coolaste var ändå att MJ är ju sååå sjukt bra på att dansa! Helt sjukt!

Haha sen måste jag berätta om våran "lyckade" bussresa på vägen in.... Jag hoppade på bussen vid mig då Moa redan satt på den. När vi kommit fram till långhundra rondellen alltså Åby vägskäl pratar busschaffisen ut i högtalarna att "- Nu är vi framme i Uppsala län så nu kommer jag gå och kolla att alla har giltligt bussbevis" Vi ba shiiiit! Vad gör vi?! Gömmer oss var det ända jag kom på.. Höhö! Smart! NOT! Slutade med att vi sprang av innan han hann komma till oss! Hahah, legister! höhö!

Som tur var stod det en buss till Norrtälje bakom oss som vi sprang på. Vilket ledde till att vi fick åka tillbaka till mig och hoppa av och ta bilen.. Lite panik inne i Uppsala, men det gick ändå bra! Och som sagt, bion var hur bra som helst!! Har hört att låten This is it, inte fått så bra kritik, men jag tyckte ialla fall att den var jätte bra! Skönt sound liksom.. Höhö!

Jo just de! Jag har hittat min nya "favvobutik", NewYorker. Fy satan vad snygg kläder de har där! Blev ett par sjukt snygga leggings och ett nit armband:) Tack Moa för du visade den!!

Nepp nu blir det sängen!!

Natti natti!!

Rajkii...

Michael Jackson, This is it!!

Nu ska jag snart åka in till Uppsala med Moa och kolla på This is it med Michael Jackson, (för de som inte vet) höhö. Jag vet att vi båda har väntat på detta tillfäll mycket länge och det skall verkligen bli skit kul!! Taggas som satan! Hoppas den är lika bra som folk har sagt :) Ska äntliiigen får utnjyttja mitt presentkort som jag och Jocke fick i julklapp förra året, men eftersom han bröt upp så behöll jag det. Det var ju från min mamma.. Höhö!

Hihi blir säkert donken också, så min springrunda var behövlig. Hoppas vi får det roligt! Nu åker jag!



Hejsvejs!!

Erica...

Fy statan vad skönt!

Kom nyss tillbaka från en springrunda. Fick ett ryck om och kände att jag bara mååååste ut och springa, trotts regnet.. Och guuud så bra det gick. Tänkte att jag skulle öka takten lite, fast jag inte sprungit på så länge. Men jag ökade takten och gav mig fan på att jag skulle orka. Det gjorde jag oxå, cirka 4 km blev det.. Men jag kan lova att när jag stannade skakade mina ben, men då var det bara till att stretcha så känndes det bättre. Lade mig ned och gjorde några magövningar, skall skriva ned tre stycken på ett papper och ge till min idrottslärare, men även tre för armar och ben tror jag det var..

Ciaooo!

Rajkii..

Missade Bonde söker fru!!!

Hur F*n kunde jag missa bonde söker fru!! Värsta tabben ever liksom! Jag började kvällen igår med att kolla på Patrik 1,5 för jag var så sjukt trött. Sedan böt jag till Tv:en och började kolla på Bonde söker fru som jag alltiiid följer! Vid första pausen så tänkte jag att jag blundar lite, och gissa vad jag gör! Jo somnar! Vaknar sedan vid halv 11 på soffan att Moa ringer och väcker mig... Frågar henne vad klockan är, och märker då att jag missat heeeela Bonde söker fru + Oskylldigt dömd som jag gillar att se.. Märker att det inte är någon större idé att förstätta vara vaken efter att jag avslutat samtalet med Moa Muttiii!! :) Höhö. Ledsen tjejer för era "nickname", men jag bara måste.. hihih Hängde min tvätt och gick och sov.

Jo just de, måste tillägga att min redovisning i Historia som jag tjatat om så läääänge, gick faktiskt bättre än jag föreställt mig.. Tur var väl de. Höhö


Bönderna 2009 :)

Puss och Kram!

Rajkii...

Första snön?

Fick höra nyss att det snöade ute, burrrr!!! Nu måste jag verkligen sätta på vinterdäcken på bilen.. Någon?! :)



Puss!!

Rajkii..

Lacken för fan!!

Usch vad jag blir irriiiiiiterad. Här sitter man ovh verkigen försöker fixa och dona till mitt UF- företag. Men allt vill sig inte. Jag skulle fixa en hemsida via webbstjarnan.se som skall vara en gratis sida. De talar om att de ha länkat till UF -sidan där det skall finnas ytterligare en länk till ett program där man skall fixa hemsida. Men finns den länken då! Nej! Lacken för fan!

Nu blir det mat för hela slanten, är hungrig som satan. Hoppas skolan bjuder på nått aptitligt :)

Seee yaaahh!

Erica..


Sauna

Nu har jag suttit och tänkt. När jag var hos mamma bastade jag, och shiiiit vad mysigt det var. Så nu tänke jag att jag ska dra igång bastun i min stuga kanske i helgen eller nått och bara softa i den. Tänkte höra om Jessi och Moa är med på den idén. Kanske en kall cider och ansiksmask och dyligt. Myspys. Eftersom jag ska jobba heeeeela helgen så blir det ingen utgång denne helg heller.


Så himla skööönt att sitta i bastun när det börjar bli så kallt ute..

CIAAAOO FOLKET!

Rajkii...

Inköpslista

Jag har upptäckt att helt plötsligt har de mesta i hudkräms väg försvunnit. Eller det har ju så klart producerats upp, men en då, hade värsta lagret, efter att bland annat mamma köpt nytt sånnt nästan varje gång jag varit där och jag själv köper ofta när jag handlar, men nu är det slut. Sen har jag upptäckt en hel del andra saker som jag måste köpa in till mitt hus.

1. Hudkräm
2. Silver shaampoo
3. Hatthylla
4. Skohylla
5. Förvaringslådor
6. Glödlampor
7. Skurmopp + hink
8. Nagelack!!
9. Eye liner
10. Ögonskugga
11. Hårinpackning
12. MAT
13. Blommor, (de andra ha dött)
14. Galjar..

Ja som ni ser verkar de mest konstiga prylar samt hygenprylar köpas in, iaf inom loppet av en månad, sen är det slut på de mesta..Hmm varför ska allt kosta pengar...

Jo sen vill jag efterlysa någon som kan hjälpa mig att byta däck på min bil. Börjar bli dags att köra med vinterdäck, iaf på mornarna :)


Hur söt som helst ju! :)


Pussen!!

Erica...

MINI MOTO UF

Usch, nu är jag klar med att skriva ned min redovisning i stödords format iaf. Nu gäller det bara att komma ihåg vad det är jag ska säga.. Höhö. Asså det kommer bli katastrof! Men jag hoppas hoppas verkligen på de bästa i alla fall!

I dag har jag iaf pratat med en företagare som trycker tryck på tröjor. Hon var verkligen jätte trevlig och jag känner på mig att detta kommer bli bra. Jag ska trycka upp två stycken så jag kan ha på de olika tillställningar som kommas ske! Jag har ännu inte bestämt tröjans färg, men jag vet vilket tryck jag ska ha iaf. Lägger in en bild på ungefär det kommer se ut.

Jag vill att containen skall komma med min leverans nu så jag kan få börja sälja. Längtar faktiskt!! Hoppas bara att min hemsida blir bra. Vi får se, ska fixa det i morgon och mycket mer! Puhh ! Nu har jag helt plötsligt fått en massa att göra..






Seeee yaahh!!

Rajkii...

Pepparkaka!

Usch vad trött jag var i morse när jag gick upp.. Fy tusan! Tog bilen in till skolan och plockade upp Mickis på vägen. Hade en sjukt jobbig,  men ändå rolig idrottslektion. Tog ut mig som tusan under de olika stationerna, men jag var inte trött efteråt:) Höhöh. Det kommer väl.. Resten av dagen bestod av plugg med mitt företag och historia. Känns som det ända jag gör att är läsa i den där j*vla historia boken. Men men, sen kom Moa och Jessi till skolan och vi åkte och solade! Jaa nu har Jessi kommit hem, mys pys! :) Jessi var redan fett brun, typ pepparkaka! Men hon skulle solan ändå... Sedan var Moa jätte hungrig så vi åkte i driven och köpte oss varsin chease i bilen på väg hem.

Sen var jag faktiskt tvungen att skriva ned lite historia hemma hos Moa medan de bakade kladdkaka:) Mmmm mumma! :) Jessi drog hem och käkade, så vi kom efter när kakan var klar. Satte oss i Jessis säng och käkade kladdis och kollade på bilder från Thailand. Det var myyyyys.

Just de fick oss varsin halsduk av Jessi gumman, jag fick en blå, som är min färg höhö:) Hon vet vad vi gillar :)
Nu ska jag sätta mig och läsa lite så jag verkligen fattar nått om vad Kalmarunionen är för nått.. Det vill liksom inte fastna i huvudet.. Men jag måste för jag redovisning i morgon. Skulle igentigen behöva fixa lite med mitt företag oxå.. Mini Moto UF ! Få se vad jag hinner.. Skulle vilja träna oxå, men det får jag hopp över idag. Hinner liksom inte, men jag har iaf haft idrott idag.


Nu är hon tillbaks <3

See yaahh!!

Erica...

Vart tod min kväll vägen?!

Men hallåå, Vart tog min kväll vägen??!! Jag satt och pluggade nyss och sedan hoppade jag in i duschen, men sen då!?!?! Vad Fan har jag gjort fram tills nu! Klockan har nu hunnit bli 11 och jag har inte gjort något jag hade planerat att göra.. Jag Skulle ha velat göra mycket mera saker.. Men men.. En sak som man nästan kan skriva Historia om är att Erica inte har kollat på Tv nått i dag..  Brukar alltiiiiid ha den på i bakgrunden. Men icke i dag inte. Känns faktiskt mycket bra att inte ha slösat så mycket tid framför den bruken, men istället har jag suttit en lite stund här :) Men en sak har jag kommit fram till. Det är att jag har börjat gilla att plugga igen.. Måste nog bero på att jag har lite press på mig eller för att jag har vilat upp mig på lovet. Vem vet.. höhö Jag känner liksom en lite glöd efter att läsa och lära mig mer. Jag HOPPAS verkligen att detta håller i sig. Det vore ju helt underbart! Men vi får se!

I morgon kommer Jessi som sagt hem, känner mig sjukt taggad över att få träffa henne, sorry om jag tjatar om det, men jag har inte träffat bruttan på mer än två veckor liksom!?!?


VÄSTERVIK SOMMAR 2009, oförglömligt! Kärlek till Kvinnan! <3

Seee yaaahhh

Rajkiii...

Viiilken härlig dag, na na naa naaa!

Oj var ska jag börja. I går kom kväll åkte jag upp och hämtade Moa vid macken där hon stod med sin påse chirre i handen. Vi åkte tillbaka hit och satte oss för att prata igenom veckan som varit. Vi satte oss med vår chips och dip och började kolla på playa del sol. Så jävla underbart program alltså. Sedan fortsatte kvällen i högt tempo, men vi han med en hel del saker iaf. Bland annat fixa min blogg, Moa han plugga lite och såååå klart kolla på Jävulen bär Prada. Skön film med en sjukt söt skådis i. Som alltid när vi kollar på film somnar Moa eller blir sjukt rastlös. Denna kväll blev hon MYCKET rastlös och hon satt och pratade igenom typ heeela filmen, men men, jag har sett den förut så det var okej ändå. Kvällen slutade med att jag somnade när Moa försökte prata med mig, Halllå klockan var typ 1! Inte konstigt att man är trött om man suttit på tåg, varit i stan och handlat med mormor OCH varit med spralliiiiga Moa :) men det var kul.

I morse när vi vaknade var jag verkligen i zombie, medan Moa typ flööög upp i sängen, fattar inte hur människan kan var så sjukt morgonpigg. På bussen in till Nortan kom Linn på och vi växlade några ord med henne, men jag somnade ganska snabbt. Kul att man vaknar av att bussen står på stationen och folket har börjat kliva av, och där sitter jag och sover liksom..!! Daahh!! Pinsamt! Dagen forstätter med Historia och sedan lunch, mindre god. Sedan följer Frida och Martin med till Coop där jag ska handla en födelsedagspresent till min kurre Isabella som fyller 5 år i dag! Hipp Hipp Hurra !! Sedan blev det svenska och hemgång. Eftersom det börjar bli en tratition att jag somnar på bussen så gjorde jag såååklart på vägen hem oxå... Vaknade av att bussen började sakta in vid Gottröra macken, då jag ska av liksom! Som tur är har någon redan plingat, så nyvaken stapplar jag av bussen ned till bilen och kör hem.

Gick över till kusinerna direkt och fikade och åt en massa gottigotti, blandannat min favvo "kaka". Den kommer från Chokolate i Rimbo och är en "tryffel vitchoklad lime tårta"! Så underbart god. Efter en massa fika och prat med pappa hans sambo Sanna, lillsyrran Mary-Linn, farmor + farfar, faster och hennes två barn gick jag in till mig. Där satte jag igång med att städa och fixa lite. Hade en sådan energi, (kan bero på allt socker som var i tårtan kanske) Höhöh... Men sedan satte jag mig för att plugga Historia. Duktiga ja! :) Läser om Kalmarunionen, börjar faktiskt förstå vad det hela är för nått nu.. Efter det kom Annette och vi gick ut för att gå en poerwalk runda. Jag var taggad på att springa, men inte Annette i dag. Så i morgon blir det gymet.

Nu ska jag FAKTISKT sätta mig igen och plugga Historia. Känner mig rätt duktig som tar tag i det här nu:) Föresten i morgon kommer JESSI hem från Thailand. Fatta vad brun hon ska vara alltså! Usch så i morgon innan jag träffar henne ska jag och Moa sola, måste ju se någorlunda brun ut i jämnförelse med henne liksom! Höhöh. Försöka går ju...



Puss och Kram

Erica...

Home sweet Home!

Nu är jag äntliiiiigen hemma efter en vecka i Värmland. Jag hoppade på tåget i morse vid 10.25 och anlände till Stockholm central vid 13.30 där mormor mötte upp mig. Vi skulle ta en tur på stan och köpa min klänning som jag inte fick härromdagen. Vi gick och provade den och jag köpte den efter en sådan längtan efter den. Höhöh. Sedan begav vi oss till ett matställe för att äta. Det bliv lassange för min del, jätte gott var det. Sedan gick vi till lindex så jag kunde få köpa mig en ny bh också. Hade lite problem att välja färg mellan vit och svart. Men till sist fick de bli en svart. Sedan åkte vi till rösa där mormor hade sin bil, så jag satte mig och körde mot Rimbo där vi stannad och handlade lite frukost på ICA. Sedan bar det av hem till my place. Där släppte mormor av mig och nu sitter jag här och väntar på att Moa ska komma. Vi ska ha en lite sleeeep over :) Myspys. Har inte träffat varandra på en vecka! Så det ska bli riktigt kul. Nu ska jag köra upp till macken och hämta henne. Talk to you later!



Seee yaahh!!

Rajkii...

RSS 2.0