Back to bed

Har legat i sängen enda sen jag kommit hem.. Förutom en sväng till Kiwi. Handlade ett KG räkor för..... 20 kr!! Helt sjukt billigt!!! Så jag vet ju vad jag kommer leva av här i Norge, färska räkor!

Har redan sovit en sväng i dag och tänker lägga mig snart också.. Eller jag ligger redan, men sussa kudden..  Mår verkligen inge bra och jag hoppas verkligen att jag får sova i natt.. Jävla hosta!!


Happy face

Har haft en rätt så jobbig dag i dag. Min rygg/njurar strejkar totalt. Men jag är ändå jätteglad för idag har jag bokat tågbiljett hem, fick mitt skattekort levererat från mamma, så jag slipper betala 50% i skatt när lönen från MAX kommer!

Också från helgen på Barbera, fast från Linns kamera!

 

Jag och söta Kicka innan vårt klädbyte i panik från mig.. Kommer inte berätta varför, men det var dramatiskt och jag skrattar åt de i efterhand :)

.

.

.

.

.

.

 



Noska är ett sexigt språk...!



Vad är sexigare än när killar/män pratar norska!?





Har varit och köpt nya byxor till Moa eftersom jag råkade ha sönder de i helgen och fick med mig Danne. Sedan gick vi förbi Kiwi för att handla mat. Jag är galen i räkor och köpte äntligen de, men herre gud vad billigt de var!! 19.90 per kilo!! I Sverige är det ju sjukt dyrt!

Gjorde kokt potatis med torsk, äggsås, wokgrönsaker och toppade med nyskalade räkor! Kan bara säga att jag är sjukt mätt och det var riktigt gott! Muuums! Nu ligger jag och väntar på att någon i Kollektivet ska komma hem så jag kan få prata, sedan kolla på finalen i PH ( Noska Paradise hotel ) och sedan att Moa ska komma med flyget!

'

Synd att jag inte hittade en bild på "stor Niklas", han är så grymt snygg... Skäggstubb, brun, lite busigt hår och de sötaste leendet!


Utan dina andetag


färga håret

Hoppas Jessi hjälper mig på fredag med att få en finare hårfärg än den jag har nu.. Vill ha tillbaka den ljusare tonen jag hade förut och speciellt nu till sommaren.. Låt veckan gå fort!!

 


låten alla kommer kunna snarT?


Sjuk igen.... ?

Blev bjuden av Matte på BK (Walles namn på Burger King) Ha ha! Sedan förflyttade jag mig till soffläge och blev kvar framför tven och en film resten av kvällen..

Mina njurar gör ont, jag hostar och känner mig allmänt hängig. Känner inte som varken ett bra avslut eller en bra början på nästa vecka.. De enda positiva denna vecka är att jag äntligen ska få komma hem och hälsa på vänner och familjen!


dagens citat





Dansa som om ingen ser dig,
Älska som om du aldrig blviit sårad förut,
sjung som om ingen kan höra dig,,
Lev som om himlen fanns på jorden....


Aldrig fucka upp!

3 dagars och jag har blivit dö-förskyld.. Är helt fuckt up i halsen, hostar och massa segt slem. Usch och fyy!

I torsdags, bowling, några öl på Barbera.

Mitt nick-name

 

Jag förlorade...

 

Efter bowlingen, Öl på Barbera


Fredags, först några afterwork-öl på Peples, fler öl hemma hos Madde och Ponka, utgång på Barbera.

Utgång på Barbera



Lördags, Mera öl hemma hos Madde och Ponka, fira Espen, utgång på Latter och Barbera..

Hemma hos Madde och Ponka innan Latter

 

Hos Madde och Ponka

 

Latter

 

Latter


Söndag, helt förstörd (inte av bakfylla) utan för att jag håller på att bli dö sjuk.. Hostar och har ont i halsen..



Bättre blir de ju inte av att de regnar ute, fy fan vad jag hatar Norsk-sommar. För just nu är det mycket bättre väder i Sverige (!!!)

Öl, öl, öl och mera öl

Sitter hemma hos madde och väntar på att " sofia dansar gogo" ska ladda klart.. Sedan blir det utgång trotts jobb i morgon!!!!

Blev två öl på stan sedan hem till Madde och Ponka för mer ö´l och har precis blivit övertalad om utgång idag. Om jag är hemma till klockan 2!!! Får se hur det går.... Måste jobba i morgon, kommer jobba imorgon!! Vilket som!!!


Träningsverk av bowlingen!

Träningsverk efter bowlingen igår.. I rumpan!! Snacka om att jag måste vara otränad.

Tur att jag köpte mig ett hopprep på Intersport igår, som jag tänkte använda flitit här hemma i lägenheten!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka till Jernbanetorger och hålla Moa sällskap tills hennes tåg hem till Sverige går. Åhh jag vill också åka hem den här helgen!!


Bowling och öl = en sen kväll

Igår efter att ha suttit på Moas jobb i cirka 2 timmar och ätit massa onyttigt bar de av hem, snabbt duscha och sedan åka till Solli för att Bowla med Moa, Matte, Espen, Madde, Ponka och Fredda.

Först en öl på Fridays sedan bowling. Jag var såklart sämst, men det visste jag nästan innan jag ens började spela, men jag hade kul ändå! Eftersom jag var ledig i daga, så tyckte jag att vi alla kunde ta en öl på Barbera. Så jag fick med mig de dit och vi satt och snackade en massa. Riktigt trevligt. Grabbarna och Madde ska ut både i dag och i morgon. Meeeeeen jag jobbar ju såklart.. Värdelöst!

När vi kom hem igår kväll blev de min speciallite till lite käk. Smörgås med ägg i. Mums. Fick sedan sitta med Moa på sängen medans hon packade. Fast hon gjort allt annan än packade tyckte jag. Så vi kom inte i säng fören 01.30 och hon skulle upp till jobbet vid halv 05.30!!

Fast jag vaknade då jag med, men efter att hon gått till jobbet vid 06.00 somnade jag om till 11.00. Nu ska jag hugga in på min paj jag gjorde igår..

Egen designad paj med keso

Nu råkade de bli en dålig bild, men den var supergod.

 

Först vanlig pajdeg.

 

1 lök

3 klyftor vitlök

1 paket bacon

200 g kyckling köttfärs

1 st riven morot

tacokrydda

äggstamming

ost

Stek ihop allt förutom äggstammingen och osten och tillsätt vatten. Låt koka under lok i cirka 10-15 min. Häll i den nygräddade pajfromen och på med äggsamming och ost. In i ugnen i cirka 40 min. Jag åt den med Keso men sallad till hade inte varit helt fel!


Morgonpromenad genom Frognerparken

Tog en morgon promenad med Moa till hennes jobb. Riktigt skönt att gå igenom hela frognerparken och plötsligt vara framme...(!!)

Har lite lätt panik när jag är ledig på veckodagar och jobbar helger. Tycker det är lite lätt värdelöst eftersom ingen annan jobbar skift som jag utan alltid vardagar och ledig helger.. Aja, fick för mig att lagar en lite avencerad paj idag.. Sitter och luktar på doften som kommer från köket, nu känner jag HUNGER! Gjorde en ganska stor så nu blir det god mat på jobbet i helgen!

Efter klockan 3 ska jag tillbaka till Moas jobb och hänga där tills hon stänger.. Vet inte annars vad jag ska göra. Hoppas på att Danne är social när han kommer hem, men de brukar han inte vara så, varför skulle han vara det i dag för?? Höhö..

Sedan är det snack om bowling i kväll med Madde, Ponka, Freddan, Moa, jag, Danne och Matte. Kan bli jävligt kul!!

Nu kurrar det så in i helvete i magen och jag måsta bara smaka på min egen designade paj!


Nyhet!

Herregud! Vet ni vad jag glömt berätta?! Jag kommer komma hem till Norrtälje nästa torsdag!! ÄNTLIGEN! Var hemma sist i början/mitten av februari och det känns som en evighet! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt, men känner att jag vill ha mycket tid med familjen och släkten!


Total blackout


Vårruset idag i Sverige

Vid den här tiden förra året var jag vältränad, bra kondis och brun. I år är jag inte alls tränad, ingen kondis alls, och inte tillräckligt brun. Livet går bara utför, så nu gäller det att ta tag i det.

I dag på jobbet var vi överbemannade så tror det nästan vart 5-6 stycken som fick gå hem. Lite lätt världelöst. Jag gick hem, men kom på nu i efterhand att vi borde ändå få betalat för de timmar vi egentligen skulle jobbat. Men men. Jag och Linn gick jag satte oss på Ben n Jerrys käkade glass och snackade en massa. Kan inte förstå hur god den glassen är! Mmmmums!

Nu är jag hemma igen för min kära romis hade glömt nyckel så jag vart tvungen att åka hem och släppa in fanskapet! Haha! Passar på att tvätta upp all tvätt jag lyckats sammla på mig. Den tvätten jag sorterade igår och la ut över hela mitt rum för att tvätta då jag var ledig, men fick ingen tvättid. Så nu när jag kom ned och fick se att det fanns tid skrek jag JAAA, sen kom jag på mig själv att de kanske var någon som hörde mig, kunde blivit pinsamt!!


Tänkte roa er med lite bilder från helgen

Jag och Linn

 

Sanna och jag

 

Linn jag och Sanna

 

 


Storhandla mat

Filmen igår var bra måste jag säga. Förstod väl nästan allt, och skrattade samtidigt som jag blev livrädd i mellan åt. Att ha 3D-glasögon var skit jobbigt i början, textremsan kletade ut sig typ, och jag vet inte om jag tycker att filmerna blir så mycket bättre med 3D. Men helt klart sevärd!!

Frågan är istället vad Moa tyckte om filmen..... Hon sov nämligen nästan igenom hela. Roligt tjej! Hur kan man betala för att gå på Bio (kino) och sedan somna. Visst var jag också trött, hade liksom jobbat, men att hålla sig vaken var ju ett måste.. Ha!

Nu ska jag nog gå och handla in lite mat. Har inte "storhandlat" sedan jag var i Sverige. Vilket känns bra, för maten har räckt längre än jag trodde.

Tänkte lägg upp lite nya bilder, men lyckades inte riktigt. Kommer senare!

Ciaoo!!

Hur kunde detta hända?

Sitter och kan inte riktigt förstå vad som hänt! Jag kände inte dig mer än att vi hade skämt om att vi var VIP varje gång vi sås, vilket blev ganska ofta eftersom sommaren i Norrtälje är full av sena utekvällar på krogen. Nog för att inte Norrtälje är så stort och inte svårt att komma in på, men varje gång vi sågs fanns det alltid mycket energi och vi hade kul. Skämtade om det sedan via FB. Kan inte förså att någon vill göra dig illa. Jag tänker på dig, och din familj.

Vila i frid!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13062968.ab

http://www.expressen.se/nyheter/1.2445169/aaron-23-slogs-till-dods-pa-max

På noska

Måste bara tillägga att filmen vi ska se på Bio är på NORSKA! Men det blir nog inga problem ;)

3D-Bio med Kollektivet

Kom hem och blev överraskad över att Matte säger att han fixat en biobiljett även till mig! Så i kväll när Moa kommit hem så blir det Pirates of the Caribbean, vet inte var den heter, men den nya i alla fall!

Fick gå tidgare från jobbet idag. De har inte lyckats få flyt på de hela än, så vi är lite väl överbemannande ibland! Men en timme tidigare var det skönt att komma hem. Hade inte ätit mer än Cheese fries idag eftersom jag råkade hitta något grönliknande i min medtagna matlåta.. Usch! Jag är riktigt kännsligt när det gäller utgående datum!

Nog med dö snack. Ska fixa mig så jag är klar tills Moa kommer och vi kan gå iväg på Bio!

Och hur skönt/snygg är inte Jack Sparrow (Johnny Depp) och Will (Orlando blom) Som synd är att han inte är med..


250 miljoner!

Känns jättekonstigt, går upp 10 för att jobba 11-21.00 i dag. Kommer komma hem och bara Matte och Danne är hemma. Moa har åkt till Götet och Walle åkt hem. Så helgen kommer bli jävligt rolig. Jobba, jobba, komma hem sent...

Men får se om jag lyckas få grabbarna att vara snäll och passa upp på mig. Man kan ju alltid pröva. ;)

I går när Danne kom hem från jobbet snackade vi om vad man skulle göra om man vad 250 miljoner.. Och han sa att hans dag hade gått jättefort på jobbet när han stått och tänkt på det. Så i dag hade jag tänk göra samma sak. Så och tänka på hur jag skulle dela ut vinsten till mina nära och kära runt omkring mig. Hoppas hoppas att dagen går fort!!!



Puss och kram!

Stratos ... med sjokoladebobler som smelter på tungen

Tack och lov för att Stratos-chokladen finns här i Oslo! Inget kan ersätta Marabou,men den här är ett steg i rätt riktning!

Ett måste att prövas om man är i Norge!


Kloka ord från Isabella Löwengrip

Det här inlägget ska jag ta till mig, och spara och gå tillbaka och läsa varje gång jag blir deprimerad över just min ekonomi!

http://blondinbella.se/att-tanka-sig-rikare/#Kommentarer


Jag bara gnäller, måste sluta med det!

Har haft en riktigt jävla skit natt! Gick och la mig vid cirka 12 tiden eftersom jag var ledig i dag. Vaknade första gången vid 2 och var vaken, vaknade sedan vid cirka 3, igen vid halv 5 och slutligen låg jag vaken till klockan 6 och frammåt då jag hörde hur alla grabbarna begav sig till jobbet.

Jag var helt förstörd, men kroppen sjukt orolig, men jag somnade i alla fall i någon timme till. Men jag förstår inte. En riktigt frustration från min sida.

Nu ska jag kolla på film, strunta i mat och äta godis i stället och bara för att markera för mig själv att jag är vuxen och jag gör vad jag vill. (nog för att jag vuxen och förstår att de inte är någe bra, men vissa dagar måste man bara få strunta i alla normer, förplikterser osv)

dagens citat



-" Ett träd utan rötter står ostadigt"

17 maj

17 maj och allt är verkligen bara skit.


.



Saknar dig pappa!

3 a

Glömde ju att Sverige kom 3 igår!! De är fan riktigt bra gjort!! ERIC SAADE!!


Te och varma mackor

Sitter och dricker te och äter varma mackor med tven på hög volym. Sverige-Finland! Har avklarat ytterligare ett arbetspass i dag. Mådde inte så jätte bra, men jag tog mig igenom dagen!

Puss och kram!


Fantasy

Ännu ett arbetspass avklarat!

Danne och Matte kom och mötte mig efter jobbet. Dagarna på jobbet går så mycket fortare när man har ett gullgit ansikte att kolla på, de gillas!

Vi chllade lite och gick Karl Johan en sväng. Jag kände att det var dags för ett nytt inköp av parfym. Så slog till när jag såg att det var tilbud på vissa parfymer. Det blev till sist, Briney Spears , Fantasy. Lutar sött och gott, precis som jag, He he!

Sedan blev de faktiskt, middag på Max. Lite tragiskt att inte gå därifrån fast man slutat och fast jag står i den lukten hela dagarna. Grabbarna var sugna och jag ställde upp!!

Letade efter en fotboll till pojkarna som måste akriveras, men intersport på Bokstaveien hade hunnit stänga. Så nu ligger jag och vilar fötterna i sängen och väntar på att min tvätt ska bli klar!



dagens citat



-"Pengar är som gödsel, till ingen nytta om de inte blir spridda"

Gubben på hakan

Råkade somna med datan i sängen en stund efter att jag kommit hem från jobbet. Trotts de två timmarna är jag ändå sjukt trött och ligger nu i sängen och ska väl snart sussa kudden.

Jag har skrattat så sjukt mycket i kväll. Först lite sång och musik med "så ska de låta". Sedan fick vi för oss att vi skulle göra charader, med det slutade med att vi läste upp de bara för varandra. Det roliga var att vi sa att de skulle handla om oss i kollektivet, och att jag och Moa skrivt lika om en sak vi inte kunde sluta skratta åt.

Sedan spårade de ut ännu mer. Ni vet när man ritar ögon på hakan och sedan spelar in upp och ned.. Så jävla roligt! skrattar fortfarande när jag ser filmerna framför mig! Skulle ha lagt upp i alla fall en här,men nu är det så att Moa har det på sin Ipod och den måste laddas..

I morgon blir det jobba igen och lite skönt med "sovmorgon", för klockan ringer bara 06.45!

Sussa sött!

Detta är bara en lånad bild, men ni förstår principen! :)

Fredag den 13..

Ytterligare en dag på Max, och idag försov jag mig inte..!! Jobbar även i morgon och fram tills onsdag nästa vecka, så i dag och resten av helgen blir det lugnt..

Att jobba på Max är mycket stressigt, men jag klarar det. Sen är det ju ett plus att det finns ögongodis att kolla på.

Funderar på vad jag ska äta till middag och ta med mig till lunch till jobbet i morgon. Många tänker säkert att det är drömmen att kunna äta hamburgare varje dag och välja fritt plus personalrabatt. Men jag lovar er, står ni i mat/fritörslukt hela dagarna kommer ni inte vilja äta de på er lunch också. Det är först när jag kommer hem jag skulle kunna tänka mig, att äta hamburgare. Men de är inte ofta..

Vi har tillbud på orginalmålet nu för 49 nok, så ni kan tänka er hur många såna jag säljer per dag! Ha


Førsovigt mig.. (!!!!)

Fick før mig att åka till Moas jobb efter jag kommit hem från mitt jobb. Kæde mig så sjukt rastløs av att inte gøra något. Så nu sitter jag hær.

RÅKADE førsova mig idag.. Så jævla typiskt!! Hade stællt två alarm på den ena mobilen, ett på den andra och en væckarklocka.. De førsta ringer och troligen stænger jag av den i sømnen. Sedan ringer ingen mer och jag vaknar av mig sjælv, vilken var en jævla tur.

Nær jag kommer till jobbet, ringer de andra två alarmen. (!!!!) Då var de ju inte klockan instælld rætt på den mobilen. Nej fy fan vad pinsamt, det har liksom aldrig hænt førut!!!

Som tur var kom jag bara en halvtimme før sent. Vilket egentligen ær sjuuuuuukt mycket! Tog mig igenom dagen och jobbade øver de jag hade missat. Var ju premiær i dag så ni kan førstå vilken hysteri och hur många kunder det var!!

Over and out!

Kompispris



Den här låten spelades både på tven och varje rast när jag var hemme i Sverige under en månads tid. Lite tragist att jag kan sjung med.. Men den är faktiskt ganska skön.. Haha!

Sista dagen av ledighet

" Varje gång jag ser dig expolderar det något innom mig, det räcker att du ler åt mig så kapitulerar jag! "

Gick upp "tidigt" i dag för att äta frukost med  Moa. Riktigt trevligt. I morgon ringer klockan 05.45, usch och fy. Gick sedan mitt första ärende till Nordea för att fixa min pinkod som jag av någon konstig anledning inte fått. Vidare till Telenorbutiken, jag kommer aldirg ha något med de att göra så fort jag är klart med mina "två år hos de".

Jag betalde ju av cirka 8000 kronor för att bli av med mitt abonemang, gick och frågade om jag kunde använda ett simkort idet från telenor. För det är ju inge kul att inte kunna använda mobilen. Det skulle tydligen funka. Så köpte ett hos telenor, men då var den tydligen låst.. Alltså jag fattar inget. Och sätta sig telefon kö och ringa till Telenor i Sverige är ju inte prio ett med tanke på att det kostar en hel del!! Herre gud!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga med i solen för sista gången på länge med tanke på att schemat på Max drar igång i morgon..

Saknar dig gumman.. :(

dagens citat






"-Lycklig den som inte sörjer vad hon saknar, utan glädjs åt vad hon har"

VIP på MAX

Nu känns det nära och lite smått nervöst! Var och kollade Max lokalen idag, lite rundvandring och information. Det kommer bli hel sjukt mycket folk på invigningen på torsdagen! Ångrar mig nästan när jag tänker på hur stressigt det kommer bli! Och nu när Linn och Kickan inte kommer jobba så mångar timmar som de hade tänkt från början. Har i alla fall Christian kvar från oss som gjorde utbildningen i Karlstad, Wåxnäs.

I morgonen blir det chill i solen med Linn och sedan VIP-kväll på Max dit jag tar med Moa och Madde. Vilken ära att få äta burgare och dricka skumpa! Haha!


Dagens

Har gått in en sväng från solen, orkade inte ligga still längre... Nu snart kommer Linn och My hit för att chilla lite innan jag och Linn ska åka till Max för lite information..


Försökte ta en bild på hur jag ser ut med min super bra cam. Gick som ni ser inge vidare...

"god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt.."

och vad gör Erica... Jo ligger och degar i sängen och väntar på att något roligt ska hända. Hatar att vänta in att arbetsdagarna ska dra igång.. Men i dag ska jag i alla fall iväg på något informationsmöte och lite annat vid 16.00 tiden.. Så fram tills dess hade jag tänk försöka roa mig med att städa lite, eftersom jag inte tycker att vädret är tillräckligt soligt för att lägga mig på en fit på bakgården.

Men har jag tur kankse de blir bättre om en timme eller så.

I söndags var jag jättepigg och gick in till Moa och sjöng, "god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt.. osv." men fick till svar, ERICA de är fan inge roligt, gå ut!! Det var världens finaste väder och klockan var strax efter 11 och jag tyckte att vi kunde gå till parken och lägga oss där.. Men i alla fall, idag kommer Moa in och sjunger samma sak för mig, och jag var vaken och skulle kunnat gå upp, men i stället gav jag igen med samma bitch-röst, MOA det är inge kul, gå! He he..

hoppas hon inte tog det på för stort allvar bara..'

God morgon!

Överinterligenta Moa

Blev några öl i Parken med Madde och Ponka tills det var dags att möta upp Moa. Hon skulle åka till Storo köpcenter för byta ett par jeans. Så vi åkte dit kollade runt lite och sedan hoppade jag och Moa av vid jernbanetorget för att ta rätt t-bane hem medans Madde och Ponka satt kvar på trikken hem till de.

Skulle sätta mig och äta god middag framför tven, men gick det? Nej! Moa har nämligen lyckats ha sönder antennsladden.. Bra jobbat tjejen!!

Så det skulle bli en film framför datan. Men Moa fixade det jag hade råkat pilla bort på min dator, alltså tillgången till internet. Har frågat både Matte och Danne om hjälp, men ingen av grabbarna klarade de, men de lyckades Moa med!!


Ledig dag i solen!

Har legat och bara haft det skönt i solen idag på lägenhetens bakgård! Gick in för att äta lite lunch/frukost nu vid 3. Även för att fräscha till mig lite. Efter att Madee och Ponka slutat jobba ska jag jojna de och hänga i Vigelandsparken.

Kan de bli en bättre start efter att varit borta i en månad från Oslo!!


En dag i solen!

Har legat och gosat i solen hela dagen. Men först gick jag och Moa och köpte oss varsin smootie! Letade upp en plats som funkade i parken bland alla människor, slog på musik och chillade. Efter ett tag kom Danne och Matte och gjorde oss sällskap, men jag tror inte de pallade trycket för efter någon timme gick de igen.

 



Efter ytterligare ett tag gick vi också. Hade legat och bestämt att vi skulle gilla till middag så målet var Bunpris, (vilket är den enda "affären" som är öppen på söndagar här i Oslo. Rätt drygt. Men vi hann inte så långt fören vi stötte på vår två tjejer med deras vänn från vårt gamla kollektiv. Inte ofta de händer i en sådan stor park liksom!!



Grillade sedan på bakgården och efter en stund kom Madde och gjorde oss sällskap. Förflyttade oss sedan till lägenheten och kollade på gamla bilder.



Sedan film med Danne och Matte och nu ligger jag i sängen och funderar på vad F*n jag ska göra i morgon. Är inte van att vara ledig så här mycket och känner mig sjukt rastlös!!! Blir nog en sväng i solen på bakgården om vädret tillåter det!!

Puss och kram!


En dag i parken

Nu ska jag lägga mig och sola i de fina vädret i Vigelandsparken som ligger bara ett stenkast från min lägenheten här i Oslo! As skönt!

.

Det som skulle bli "kickoff"/informationsmöte blev ett riktigt fjasko...... Så jävla ovärt. Jag kunde ju liksom varit hemma i Roslagen vid det här laget, men nej nu sitter jag här i sängen i kollektivet..

Men det är mysigt de med! Blir nog chill i kväll.

Satt och kollade på så ska de låta igår!

Blev en promenad till vigelandsparken

 


Tillbaka i kollektivet!

Bussen hit var verkligen helt proppfull, lagom kul. Men ni är jag framme och blev varmt välkommen. Bjuden på tacopaj till middag, sedan så ska de låta och slutligen en promenad med Moa. Vi har så sjukt mycket att prata om efter att varit ifrån varandra en månad.

I morgon ska jag träffa Linn och Kristin innan kickoffen med Max. Har verkligen haft tur att få träffa de. Hade aldrig stått ut att jobba utan de, speciellt inte i Karlstad.!! Gulliga tjejer!

Nu ska jag fördjupa mig i en film och slutligen slå igen ögonen för denna dag..

Tack och hej!

Jag är snäll.

"-I can see myself with you in bed with me"




Bara för att jag är en snäll kompis, så gick jag upp tidigt, (07.15) fast att min buss inte går fören klockan halv 2. För att ta bilen till Vandrarhemmet som Linn och Kristin bodde på för att hämta hennes kamera som hon glömt där.. Kommer därifrån med en hårfön samt en datormus.. Jaha, nu har jag blviit budbärare också..

Linns kamera är självklart, men att ta med en annan norsk killes saker när jag inte ens vet vem det är eller vad han heter eller bor.... Aja träffar väl han kanske i morgon på kickoffen eller någon gång när vi jobbar tsm..

Nu ska jag packa de sista sakerna, sätte mig och softa framför tven och vänta in att klockan ska bli dags att åka med bussen in till bussen. Haha de lät bra va.. Förstår bara inte hur jag ska lyckas få med mig allt, men det återstår att se.. Har lyckats få hjälv några gånger av okända människor som ser att jag inte klarar av att bära ner allt från tex en trappa.. Så snälla människor finns det allt!


Sista arbetsdagen på Max- Karlstad

Gjorde min sista dag på Max i Karlstad idag! Kom till jobbet och var på strålande humör, trotts att jag var trött. Sedan fick jag reda på att Linn var hemma och var sjuk. Hon hade åkt tillbaka till Oslo en dag tidigare. Varför gjorde inte jag det???

Aja, åt en god middag med Mamma och bror. Sedan packade jag ned allt jag hade med mig + lite till.. Ingen... Men jag vet inte riktigt hur  jag ska klara mig att ta mig till bussen. En backpacker-väska, en rullväska, en stor "Ikea-liknande" påse samt min dator.. Herregud. Välpackade, så det väger en hel del...

Vet inte om jag tycker det ska bli skönt att åka tillbaka till Oslo eller bara jobbigt. Något nytt igen, nytt jobb, nya arbetskamrater, ny chef.. Ja allt är nytt IGEN.. För ingen rutin på något i mitt liv.

Aja.

Så här såg det ut i vintras när jag åkte första gången. Sedan har jag åkt med denna packning plus några till väskor, hm ja tror det blir 4 gången nu.. Förstå den dagen jag får för mig att flytta hem. Då blir det bil fram och tillbaka till Oslo..

 

Flytt nr två.. Fast jag åkte med dessa väskor två gånger för att få med allt från första boende till andra boendet. Tredje flytten var det detta plus fyra Ikea kassar.


Bara massa vuxen saker

I dag har jag haft lika mycket huvudvärk som igår och jag förstår inte varför jag ska bli drabbad. Jag kan inte heller äta värktabletter eftersom jag har så fruktansvärt lätt för att blöda näsblod..

Men i dag har jag iallafall fixat med en massa vuxen saker.. Räkningar, försäkringar, facket, a-kassan, betalningar ja you name it! Men det känns så fruktansvärt skönt, precis som om jag burit på en stor ryggsäck med sten. Men nu är den dumpad.

Har handlat med mig mat till norge, tvättat kläder och börjat packa. Nu är jag redo! Nu kommer jag!

Jag behöver verkligen klippa mig, samt lägga i en ljusare nyans slingor. Men de får vänta. Har lagt upp en budget och måste hålla den nu.. Vill ju inte vara med i lyxfällan.


dagens citat

"-Människor som går emot strömmen och gör annorlunda val
Är alltid dom människorna som kommer längst".

Oslo på Fredag

Jobbade natt igår och det var hyfsat kul eftersom jag jobbade med Linn!

Nu längar jag som fan tillbaka till Oslo. Fast ändå så vill jag åka hem till pappsen en stund. Men som alltid kommer det något i mellan och jag kan inte åka hem nu i helgen som planerat.. MAX ska tydligen ha någon kickoff i norge på lördag och sedan ska de ytterligare vara introduktoion på tisdag och sedan vip kväll onsdag och slutligen drar det igång! Så jag får väl bita i hop och vara lite glad för att jag får komma hem till Norge i alla fall!

Har råkat ut för världens huvudverk och mår allmänt skit.. Fryser och ett dunkande huvud, usch. Vill bara blunda och dra täcket över huvudet. Tror jag gör det nu..


Ulitmata bakis-dagen för svenska befolkningen

Jag mår som jag förtjänar antar jag... Hade riktigt kul i går med tjejerna, fast att vi hamnade på någon bonnfest. Eller det kändes som det ialla fall. Och fast att vi aldrig hann ut på krogen. Ibland blir det så och kanske var det bra just för att jag ska jobba i dag. Annars hade jag nog fått i mig ännu mer och blivit ännu mer bakis i dag.

Känns som om detta är den utlimata bakis-dagen för svenska befolkningen. Nu är det en vecka kvar till jag åker tillbaka till Oslo. Och det ska bli så fruktansvärt skönt! Jag verkligen längtar som fan!

Nu ska jag hoppa in i ducshen och hoppas på att jag piggnar till. Sedan åka till jobbet och jobba 16-02.00. Roligt v



Puss och kram!

RSS 2.0