Fredag 24/2-2012


Har stått i köket i flera timmar och bakat/lagat mini matpajer. Tror det blev cirka 55 stycken.
Snart kommer pappas släkt och äter pajerna ihop med två olika sallader jag gjort. En med ruccola, isbergssallad med pinjenötter och mango, och en med ruccola, quinoa, avokado, soltorkadtomat och några droppar citron.

Om ytterligare några timmar kommer LINN! All the way from Norrland! :D Ska bli superkul!


En ny kronprinssessa är född 04:26, 23/2-12


Vår älskade KronPrinsessa har fått en liten prinsessa i natt 04.26!! Vilken glädje, vilken lycka! Höll nästan på att börja grina när jag hörde detta! Grattis till Daniel och Victoria!

Torsdag 23/2 - On the train!


Min nattsömn har varken varit djup eller skön. Först kunde jag inte sova, sen när jag väl somnat vaknar jag efter bara någon timme och mår pyton.. Första tanken som slog mig var att jag var magsjuk. Men den turen var på min sista och jag kunde somna om.. I typ 1 timme.

Nu sitter jag ialla fall på tåget och ska åka till Roslagen. Ska handla lite saker som jag tänkte bjuda släkten på i morgon, minipajer! Sen på kvällen/eftermiddagen kommer LINN! Älskade Linsen kommer all the way from Norrland för att uppleva Norrtälje. Det glädjer mig så!

Nu måste jag nästan försöka sova lite. Ögonen svider, och huvudverken sitter som en rånarluva på mitt huvud!
Tack och hej!

Onsdag 22/2-12 - Inget att ha


Något hände igår, (förutom edrenalinkicken av gymmet) något hände med min svank. Konsigt nog har jag inte så ont i kroppen som jag trodde, men tanke på vilket jävla mördarpass dubbla dagar irad! Men det som känns är lendryggen. Det känns som någon sätter knivar i det varje gång jag rör på mig fel. Irriteradande.

Hitta jobb? Svårare än jag trott... Det Känns nästan som om att det är meningslöst att skicka in CV via nätet. Min nya taktik blir att åka in till "city" och gå och lämna in. Har man riktigt tur, behöver de någon deltid/heltid, fast att de inte orkar annosera om det.

Om någon puffar en på Fb, och man väntar i någon vecka innan man puffar tillbaka. Ska man räkna med att den andra fortfarande förstår att man är intresserad. Eller har man "bränt sina broar". Dels för att man varit tillbaka dragen och försiktig och för just puffen? Usch, det är för svårt det här.. Vill vara svårtflörtad, men jag är så dålig på det, för då blir det precis som nu.. Att jag ångarar att jag inte hört av mig, och att det troligen är för sent. Men egentligen är det bara ett prov på hur inresserad killen var egenligen. Hör han inte av sig, då är han inget att ha! Sätter PUNKT för detta inlägg nu!

Tidsdag 21-02-2012


Känslan min kropp upplever varje gång jag tar i på gymmet. Varje gång jag pressar mig till det lilla extra. Den känslan är underbar och jag mår så sjukt bra av den känslan. Det går inte att beskriva, men helt otroligt!

Tanken just nu är att jag ska spendera lite pengar på att köpa några snygga träningströjor. Självsäkerheten blir större om jag känner mig snygg på löpbandet eller i en maskin.

Och som ni alla vet är detta "fettisdagen" som man ska äta semlor på. Så självklart har mamma köpt en semeltårta som vi smaskade i oss efter maten. Jättebra efter tränignen, men men , det är ju en gång om året!

Hade även bakat bullar idag till soppan, som var en potatis och purjulökssoppa. Mums!!


Måndag den 20 februari


En härlig promenad fram och tillbaka till Ica-Skåre för att lämna in mitt CV. Dock tror jag att det blir något jobb. Hon uttryckte sig mycket tydligt om att det är mer än någonsin som söker i år. Men jag nämnde ialla fall att jag kommer kunna jobba som deltid till hösten också, och det fick mig att inte mista hoppet. Hon sa att hon hellre anställer folk hon vet kommer att kunna jobba som deltider till hösten. Så we will see!

Har suttit och spanat runt efter recept till minipajer som jag tänkte bjuda på, på fredag då släkten kommer på besök hos pappa.

Är lite smått nervös också. Ska följa med Marcus och träna idag. På ett nytt gym, KMTI. Jag tycker det är läskigt för att jag inte vet vad jag ska träna eller hur det ser ut, osv. Men jag har ialla fall en snygg outfit.

Tror jag tänkte ta och springa på löpbandet i cirka 15 minuter. Köra lite ben och känna efter hur jag tycker om gymet. Det är super dyrt! Så det måste ju kännas bra. Får ialla fall se om jag överlever efter kvällen!


Söndag 19 februari - Träningsskor


Så där jag Erica! Nu har jag varit och tagit tag i min nystart på årets träniing. Har varit inne på Stadium samt Intersport. Ingen av dessa butiker hade min storlek (35) i vanlig träningsskor (!!!) eller nu ska jag inte överdriva. Det fanns några junoir skor i neon-färger. -NEJ TACK! Vill ju inte se ut som någon disco drottning på gymet dirket. Så i ett sista hopp om att hitta några, åkte jag , mamma och Anders till Team sportia. Där fick jag stå och pröva ut hur jag belastar foten osv. Faktiskt, utan problem, fann vi ett par, både perfekt efter foten, samt snygga!

Sen blev det även ett par träningsbyxor. Så nu finns ingen återvändå! Här ska tränas! Får se hur jag lägger upp det, men tror det blir mycket löpning kompinerat med gym, samt även lite spinning. Känns härligt att vara tillbaka i rätt spår igen!


Lördag 13 februari


Jag tittar ned på min mage och undrar i viken månad jag egenligen är! Herregud vad mycket mat jag har ätit! Potatisgratäng + fläskfeelé gratäng, med äppelpaj till efterrätt samt choklad till kaffet/te.

tomater i botten på en ugnsäkerfrom
stekt fläskfeelé, som du lägger ovanpå tomaterna
Stekta champinjoner som läggs ovanpå
Sås gjord av grädde och smaken från stekningen + senap, kalvfond och lite peppar och salt om det behövs
På med bacon
Och toppa med ost
In i ugnen i cirka 20 minuter i 220 grader!

Mumsfillibabba!

Nu försöker jag hitta lite space i magen att fylla med chips och smågodis till melodifestivalen, deltävling 3? Jag har faktiskt inte följt de så bra. Tycker att det har börjat spåra ganska rijält. Men nu är jag hos mamma och det blir en lugn och mysig kväll.

Fredagen den 17:e februari


Jag är så glad nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Åhh en sån lycka en människa kan ge!
Fick ett samtal från en minst sagt oväntad person. C! Men himmel vad glad jag blev! Finner inga ord! Men kände att jag var tvungen att skriva av mig, så att jag sen kan kolla tillbaka och veta själv vad det är jag skrivit om, och upplevt. Vilken känsla!!

Nu säger jag som Kalle Morenus skulle sagt, UNDERBART!!

Känns bara så konsigt med all uppmärksamhet som plötsligt strös över mig. Men det är bara att ta emot och lagra upp. För det kommer tider då man kan plocka fram känslan och leva på den länge.

Bara en i kortleken


Känns ganska konstigt att allt kan verkligen vara skit och kännas så meningslöst.
Sen helt plötsligt, som solen stiger upp på himlen händer det saker.
Helt otippat hör en av sig, kallar pesonen J och pratar, jätte trevligt. Vill nu träffas på en fika som snurrat i luften men aldrig landat och blivit av. Vad hände där liksom.

Sen har jag en annan taktik nu, jag tänker inte höra av mig, tänker inte engaera mig alls. NOT. Och vad händer? Jo, vi kallar personen T. Hör av sig. Jag är kort och tillbaka dragen. Tänker att nu fan tänker inte jag vara den som håller igång samtalet.. Lyckas, för nu är det inte jag som gör det. Den får kämpa för att få mig intresserad att vilja skriva något mer, eller ställa frågor. För det tänker inte jag göra. PUNGT

Så nu vill jag bara säga, det första som dök upp i mitt huvud. "Han är bara en i kortleken".
Kan få skit för det, men det skiter jag i.


Okej att vara otrogen?! -NEJ


Hörde nyss på radion när en fråga om - Är det okej att vara otrogen så länge ens partner inte vet om det?
En kille svarar att absolut det är okej.
Men hallå! Hur idiotisk får man vara egentligen!?
Tror inte det är okej att hans tjej ligger runt med en annan kille, trotts att han inte vet om det. Blev så sjukt irriterad att jag bara var tvungen att skriva av mig! Gaaaah, vilka idioter det finns. Kanske finns en anledning till att jag är singel!!


Hela 21 år !!


Idag är det min Stora dag! Hela 21 år bilr jag. Usch och fy vad åren går fort. Det känns liksom som om det var igår som jag fyllde 18 år och fick gå på krogen och köra bil för första gången!



Från och med nu och en tid framåt kommer jag att ha lösenord på min blogg. Jag orkar inte med att folk misstolklar det jag skriver hela tiden. Så det är lika bra det här.

Vänder blad


Nu säger jag som Kungen skulle ha sagt:
- Vi vänder blad och går vidare!

Solstråle


Vilken super härligt dag! Solen verkligen strålar och det är inte ett dugg kallt! Härliga tider!


Som ni kanske förstått är jag fortfarande kvar i Värmland och kommer troligen bli kvar över helgen.
Trotts att jag fyller år i morgon. Men eftersom jag är så "gammal" nu så spelar det ingen roll vilken dag man "firar" mig.


Alla <3 dag.. Skön kväll i soffan. Inga konstigheter. För som sagt, så sjukt överskattat att man ska "tycka" mer om någon den dagen, eller visa uppskattning med blommor och choklad. Jag personligen skulle tycka det var mycket mysigare om (om jag nu hade ett förhållande) personen kom mitt när man minst förväntar sig med någon form av överraskning. Inte att man ska känna sig tvingad att "göra sig till" eller stressa med att köpa något bara för ATT det är den 14 februari! Skulle kunna skriva en hel uppsatts om detta, men besparar mig på det.

Kollade tillbaka på hur det för två år sedan då jag redan varit singel i ett år tydligen!

"Okej, jag börjar få lite lätt panik... Alla hjärtans dag är på söndag och för första gången på TRE år har jag ingen pojkvänn.. På nått sätt känns det helt fel, men någon gång måste ju ändå vara den första. Men varför jag får panik är för att stackars mig jobbar lördag och söndag och gissa hur många som kommer komma och köpa små gulliga saker till varandra, och där sitter jag ensam i kassan.. Men men jag klarar mig. Nu när jag sitter och tänker efter så tycker jag att det ska bli helt okej, någon gång måste ju vara den första.. haha.. Aja..

Får försöka fixa nått gott till mig själv att sitta och svulla i mig efter jobbet på söndag. Hahah.. Men som sagt detta är kanske är början på en ny tradition.. :) hihi! "



Two days left


På torsdag fyller jag 21 år och avslutar mitt år som 20åring.
Det har varit galet och fyllt med överraskningar. Men jag är redo att stiga in i mitt tjougoettone år och se vad det finns att hämta detta år!


Förra året som nybliven 20åring i Oslo. Moa hade fixat med födelsedagspresenter och olika kakor!

F*ck alla <3 dag!


Så jävla överskattad dag!

cupcakakes


Gaaaah! Detta tar ju 100 år! Fortsätter radera i morgon.



Har bakat cupcakes med lillebror! Har dock inte smakat på dessa än, men det blir det efter maten i kväll!
Kan informera om att det är smälltchoklad i muffins-smeten och vit choklad i toppingen. Ni kan bara gissa hur himelskt det kommer smaka!











Känner att jag vill införskaffa lite nya klänningar till min garderob.. Inge bra när man inte har något jobb än då. Vill bara bli klar med studierna!

Nu raderar jag Facebook "vänner"



Varför ska man vara "vän" med folk på facebook bara för att man har gemensamma vänner eller bara för att tro att man är mer populär eller häftigare som människa bara för att man har fler vänner. Nu frågar jag mig själv, vilka skulle jag hälsa på eller prata med egentligen?

Det går jag nu efter när jag använder mig av delete-knappten.


Whitney Houston


R.I.P


Usch för söndagar


Känner att jag verkligen inte har något att underhålla med. Eller jo, det har jag, men orkar verkligen inte skriva.

Är nedbäddad i Pernilla och Andreas soffa och mår toppen! Blir söndagsmiddag här: Potatisgratäng + kött + beasås och semla till efterrätt.


RALLYYYYYYYYY


Ligger och snos/myser i sängen hos mamma. Fick ligga inne i lillebrors rum (han har tv) och vaknar för drygt en timme sedan med hjärtat i halsgropen! Hans radio går igång och säger:
- "Död åt den som läser andras dagböcker".

Eller nått i den stilen, höll ju på att skita på mig! Haha!

Nu ska jag upp, hoppa in i duschen, äta frukost och bege mig upp till syster och Rallyt i Uddeholm/Hagfors!
Kommer bli en toppen dag, (hoppas och känns det som).


Fuck Sthlm


Usch fy tusan vad jag hatat Stockholm! Hysteri! Jag blir galen!

Ska bli underbart skönt att komma till Värmland och få kolla på lite rallybilar, dricka lite, och bara må toppen bra.
Glöm bort beskymmer och besvär! det är mottot för helgen!

Tjoflöjt!

Hjälp med inspelning av tv-program!


S.O.S snälla hjälp!!

Vem kan vara så gullig och spela in Adam Live klockan 19-20 på 3 an åt mig! Maria Montazami är med!
Sen är det Gay-galan på 4an med start 21.30 ->
Vill se det, men det är precis under den tiden jag sitter på tåget!





Freeeeeeeeedag idag!!!!!


Fy F*n vad härligt!!

Ska dra upp till skolan nu för lite matte. Sedan hem för lunch och sedan upp i gen för att skriva prov i Natrukunskap B.. Vi får se hur det går! Sedan ska jag till VÄRMLAND!!! Iiiih! Vad jag längtar!!

Wish me good luck!!



Åhh jag vill bara ha, ha, ha!!


Sitter och suktar efter SKOR! Sjukt snygga skor!











Någon av dessa vill jag ha! Kanske en födelsdags-present? Finns att hitta på bubbelroom och Nelly :)

Torsdagen den 9


Jag vaknar upp Aaahh, solen skiner igen,
dags för mig att gitta från lägenheten.
Men först alltid en dusch inte lukta usch, stå högt i kurs!

Detta förklarar min morgon.
Låg vaken från och till i natt. Många tankar.
Varav en angående vikten.
Börjar får lite ångest nu, och bestämde mig för at börja med att skippa kolhydraterna ett tag framöver.
Vi får se hur bra de går, men började ialla fall med en Brunsch bestående av:
Stekt bacon, kokt broccoli, stekt ägg och några färska champinjoner.
Så nu står jag mig större delen av dagen.

Måste ha mycket energi nu när jag pluggar och pluggar! Bomar hjärnan med information och kunskap. Så frågan är om det kan bli bakslag istället i morgon på provet. Kanske har rört ihop allt i stället.
Men jag har ialla fall lagt ned mycket mycket energi och tid på att plugga denna vecka.

Nu ska jag gå upp till Campus och plugga fram till 16.00 i eftermiddag!
Duktig tjej!!






en riktigt tiopoängare!


Filmen var super! Rolig, lättsam och självklart lite loooooove! Liknande självklart Sommaren med Göran, vilket också är en kanon film!

Toppen helt enkelt!!

10 poäng!

En gång i Phuket


Har ju tjatat om länge (inte här) om att jag vill kolla på En gång i Phuket. Nu blir det av.
Jag och mormor kilar ned mot stan om ynka 10 minuter! Jätte skojj!
Tror dock att det kan vara en film som faller mig i smaken.
Men vi får se!


Sluta tänk och fundera kring allt Erica!


Blev en lite tur på stan och fika med mormor så här en vanlig onsdag!
Fikade på Café hörnan, men blev besviken på deras service och semla, sen hörde jag hur de skummade mjölken i kaffemaskinen. INTE BRA! Har de gått kaffekurs?!?! Nej inte så bra, men trevligt att fika med mormor ialla fall.

Nu sitter jag och försöker, försöker verkligen plugga, Har sådan sjuk ångest över provet på fredag. Vill verkligen så mycket, vilket gör att jag blir stressad att hinna få in allt i huvudet (vilket jag inte kommer hinna) och det blir bara kaos i huvudet! Sitter ialal fall i ett tyst rum på biblioteket och läser och läser och läser.

Tankarna som jag istället har är: Ska jag bjuda mormor på bio idag? Vill så gärna se en nya film, (något med Phuket)
Ska jag gå förbi kryddan och handla lite champinjoner och annat gott och göra en pasta sås till middag?
Det snöar ute.....
Kommer bli riktigt trevligt i helgen hos syrran. Vi pratade om att äta thai mat! Mums.
Unda vad jag ska ha för kläder, vill ju verkligen inte frysa. Får ialla fall låna skor av syrran.
Vart är mina byxor jag köpte nyligen!? De var ju så sjukt snygga och sköna, hade passat perfekt till min blus jag tänkte ha.
SKOR! Aja, jag får väl gå ut i mina lågskor (vinter skor, boots), kan ju faktiskt vara skönt de med. Vem bryr sig liksom!!
Hur ska jag göra med matten. Läraren och jag har disskuterat och jag kommer inte klara matten på en period, utan måste läsa över tiden. ORKAR jag? Jag kommer ju faktiskt in på ett fler tal utbildnignar ändå.
JOBB, jag måste söka jobb! Pengarna är snart slut och kursen är snart slut. What to do!!??
Hur blir min födelsedag? Äsch, har ändå ingen stans att bjuda in mina vänner och bekanta, får helt enkelt hoppa över det i år.. Tråkgit, men sant..
Om jag skulle bjuda på något funderar jag på smörgåstårta, är så less på grädde. Men även om jag verkligen vill BJUDA, har jag råd??!! Dyra ingredienser i en smörgåstårta.
Aja, jag har blivit gammal, men ingen ekonomi.
Nästa år har jag en egen lägenhet!




ERICA sluta tänk och börja plugga.!!

Tisdagkväll under täcket


Nu så, nu har jag bokat biljett till på fredag 19.25! Framme vid 22 på kvällen!
MEN det ska bli superduper skönt att komma upp till Värmlands-skogarna!

Lördag och söndag kommer att spenderas hos syster och kolla på Rally, dricka och träffa folk! Super kul alltså!
Varma kläder och rosen-färgade kinder. HÄRLIGT!!!!!!


Livet och dess förutsättningar


Nu har jag verkligen varit en flitig student idag! Har nästan pluggat non-stop sedan klockan nio i morse.
Har sjukt ångest inför provet på fredag! Så mycket att lära och så mycket JAG vill lära mig! Jävla atomer!

Men nu måste jag ta en liten pause. Tror jag ska gå till älskade flygis och "unna" mig något som sätter fart på mina smaklökar!

Tjintjinng så länge!


Jag försöker verkligen


Sitter i Norrtälje och försöker plugga. Går inge vidare alls. Och när jag vet att jag verkligen måste, och har prov på fredag, går det bara ännu sämre. Tankarna och koncentrationen är någon annan stans. Där den absolut inte ska vara vid dessa tillfällen!

Sitter och är sugen på att gå till flygis för att handla något snaskit att äta. Men jag har sådan ångest över min kropp just nu att jag avstår... Bra ERICA!

10 dagar kvar som 20-åring!


Dagar, veckor, månader, år..... Allt går så fort!

Här går jag och blir 21 år om 10 dagar och har verkligen inte tänkt något mer speciellt med de liksom.. Hade det varit från tre år sedan, hade jag planerart denna dag flera månadr i förväg. Men nu.. Ja nu känns det nästan lite som om jag givit upp...

Tror ialla fall att jag ska baka en smörgåstårte och bjuda de som vill komma. Bara för en trevlig fika liksom. Känner mig nästan för gammal för att få presenter.. Tycker bättre om att ge bort presenter och se när andra blir glada..

Sen har jag en liten fundering på kladdkaka, eller mini cupcakes med någon söt dekoration. Hehe


Så här fin tårta gjorde jag till Moa förra året när vi bodde i Norge!

Bättre sent än aldrig


Måste bara rätta till ett lite fel.. Ingen mink-boll på mössan.. Utan Tvättbjörn.. Frågan är igentligen vilket som är värst!

Nu är jag på bussen hem från Norrland. "bättre sent än aldrig". Fick ingen biljett till igår. (måste lära mig att boka i tid).

För att summera helgen, kan jag använda mig av ett ord. - FANTASTISK!

Underbart mysiga och trevliga människor det finns, och hur idylliskt som helst. Miljön, vackart!

Linns födelsedagskalas med Temat moulin rouge blev super lyckat. Brudarna var sjukt snygga och levererade.







Lyckades jag likna Christina agiulera?

Norrland levererar!


NORRRRRRLAND!!! -25!

Solen skiner och snön ligger och glittrar medan den norrlänska dialektern klingar i mina öron som ljuvlig musik.

Hahaaaa!

Aja igår blev jag varmt mottagen, (Bastu och spabehandling) med ett gång härliga norrlänska flickor!

Lång frukost på morgonen och nu har vi färgat håret på brudarna!

Ska börja med att fixa håret redan nu. Partyt börjar redan vid 17 och då ska outfiten vara på och klar!


Tåget till norrland med en mink på huvudet!


Åkte iväg en sväng till Kista (även kallat utlandet enligt en hemlig källa) med Jessi igår! Blev lite nytt till garderoben som jag vart nöjd med!

Just nu blåser det kall luft från dörrarna på tåget. Trotts snöovädret och matteprov på morgonen (tror det gick bra denna gång) kom jag iväg. Så nu är jag i söderhamn, säger mig inget, men en bit upp i norrland ialla fall!

Ska bli en supermysig helg med galen outfit på Linns födelsedagsfirande i morgon! Can´t wait!! Hihi..


Mamma, om du läser det här, så köpte jag mössan som jag pratat om att jag vill ha med toffs på. Som du ser på bilden!

Till er andra, det vart en brun med en stackars mink på toppen. Var tvungen att fråga i affären vilket stackars djur som fick mista livet för att jag ska vara nöjd. Tydligen en mink då.. Stackars liten!
Jag slipper ialla fall frysa i kalla norrland, Prästmon, om någon vet vart det ligget (inte jag)...

I senaste rapporten fick jag veta att det är -24 och SOL!!

Hejhopp!

Tåget till norrland med en mink på huvudet!


Åkte iväg en sväng till Kista (även kallat utlandet enligt en hemlig källa) med Jessi igår! Blev lite nytt till garderoben som jag vart nöjd med!

Just nu blåser det kall luft från dörrarna på tåget. Trotts snöovädret och matteprov på morgonen (tror det gick bra denna gång) kom jag iväg. Så nu är jag i söderhamn, säger mig inget, men en bit upp i norrland ialla fall!

Ska bli en supermysig helg med galen outfit på Linns födelsedagsfirande i morgon! Can´t wait!! Hihi..


Mamma, om du läser det här, så köpte jag mössan som jag pratat om att jag vill ha med toffs på. Som du ser på bilden!

Till er andra, det vart en brun med en stackars mink på toppen. Var tvungen att fråga i affären vilket stackars djur som fick mista livet för att jag ska vara nöjd. Tydligen en mink då.. Stackars liten!
Jag slipper ialla fall frysa i kalla norrland, Prästmon, om någon vet vart det ligget (inte jag)...

I senaste rapporten fick jag veta att det är -24 och SOL!!

Hejhopp!

Vill du bli min alla hjärtansdag date??


Det här med alla hjärtansdag, tycker jag är lite överskattat. Det kan finnas fler dagar på året som kan vara bytydligt mer kärleksfulla och inte behövs firas just samma dag varje år.

Är jag bitter?

Ingen aning, tror det. Men jag tänkte ändå läga ut en liten annons ifall någon vill bli min alla hjärtansdag date...

Jag låter bilden få tala för mig, och hur jag är.


Många många tusen tusenlappar senare nya börst och läpparna är botoxförorenade


Just nu känner jag mig som matadoren i Tjuren ferdinan!
Hon slet sitt hår osv osv..! Blir galen på matteboken! Varför förstår jag ena studen medan tittar jag upp ur boken är det precis som någon studdat ut kunskapen som man suddar ut blyerts på ett papper......Gaaaaah! Galen!


Semlaaaaaaaa


Semlorna btw! De blev super goda igår!
Ska hugga in på en till idag, medan jag slänger ett getöga på matteboken!


-26 grader är inte okej!


Att jag överlevt natten är ett under! -26 Visade mätaren på när jag gav upp mitt försök till att sova i morse....
Har legat hela natten och kämpat för att hålla värmen, inte okej!

I natt kommer jag istället sova hos mormor! Tack för att du finns!

Mår i stora drag bättre idag, men tack vare sömnbristen känner jag mig ett gående lik...




Bokat biljett till Linn och Norrland


Hihi, har precis bokat biljett till Norrland till på fredag! Läskigt många byten på stället där jag ALDRIG varit! Men man växer med sina utmaningar, eller hur?

Ska bli underbart att få träffa min favvorit norrläning Linn!! <3
Bruden fyller år och det vankar storfest!

Hur jag tar mig hem är ännu inte löst! Tänkte att Linn skulle få hjälpa mig med det när jag kommer till henne.

Men snacka om tidspressad fredag!

09.00-11.00 Omprov i matte
Har jag tur är jag klar till 10.33
Inne på t-centralen 12.01
Tåget får 12.23
Sundsvall: 15.55
1:byte - 16.10 - 16.55
2:byte - 17.15-18.00
Byte 2 gånger på olika stället till olika bussar, men till sist framme 18.00 i Kramfors, sedan en lite biltur på 30 minuter hem till Linsen!


Mat mat mat mera mat!


För ni som känner mig vet att jag tänker på mat nästan hela tiden.
Under tiden jag stod och bakade bullarna till mina bliviande semlor tänkte jag på middagsmaten.
Vad jag ville göra idag. Något nytt!

Så nu sitter jag och googlar på olika recept!
Får se vad det blir för smarrigt till middag!


De här kankse?

Pasta al frono


brände matteboken och tog fram kokboken


Blev så fruktansvärt less på att jag inte fattar någonting i matten. Trotts att jag nyligen gjort exagt samma tal och kunde lösa ut de då! Omprov på fredag, wish me good luck! Kommer gå åt skogen, eller så är det jag som kommer gå till skogen efter det, sätta mig på en sten!

La ialla fall ifrån mig matteboken i hopp om att kunna sätta mig igen senare och ha mer energi och ork att försöka förstå.

Plockar istället fram kokoken! Min favvoritbok NR 1!

Nybakade semlor står på tur !


RSS 2.0