Lyckligaste dagen på länge!!

Sen tidigare i dag har jag hunnit med att bära 9 flyttkartonger upp för allt för jävla många trappor, ända upp på vinden.. Fatta i den värmen som var i dag! Kände att jag fick hoppa träningen i dag tack vare det. Sen blev det att packa upp lite kläder, sola med mormor på balkonen och sedan middag. Efter det åkte jag och mormor till min morbror för att spana in hans ""nya båt som han skaffat sig, och sedan vidare till huset där min "nya" lägenhet kommer vara!

Gala vad glad jag är!!!! Åh vad det kommer bli fint!!! Den är riktigt nice och stor! På hela 43 m2 tror jag han sa! När jag gick där inne började jag genast planera möbleringen, ni som känner mig vet att jag är en riktig planerare, och jag har redan börjat! Åh jag är alldeles ivrig och glad och jag har som ett lyckorus i hela kroppen!!! Nu ska jag bara vara hos mormor över sommare sen har jag mitt eget!! Ställde bara några krav vilket var, spis med ugn (så jag kan laga god mat), dusch och toa.. Det var ju inte så mycket ;) Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag är verkligen skiiiiit glad!!

Aja, efter att jag kollat in min nya bostad åkte jag, Jessi och Moa till Norrtälje. Blev donken mat i parken och chill. Fick besök på våran filt av en matglad hund som måste ha känt våra pommes ända från andra sidan parken eftersom han kom med världens fart, men den var söt så det gjorde inget :)

Nu har jag packat det sista och känner mig nöjd över dagen, usch vilket långt inlägg, sorry! Det är bara för att jag är så glad över min nya bostad!!


Snodde lite bilder av Jessi ;)




Flyttkartonger tar livet av mig...

Förlåt till alla som tycker att jag skryter, men jag måste bara säga att jag fick MVG på kommunikationen!! Gaaaaah!! Inte för att det var så vidare svårt, men jag är ändå jävligt nöjd!!

I dag blir det att flytta en hel del kartonger till mormor och sedan åka och kolla på min lägenhet. Inte så kul att springa upp och ned i ett trapphus utan hiss ända upp på vinden när det är så här fint väder.. Usch!


ja men varför inte..!

Jag måste bara hissa en sak som jag tycker är det manligaste och sexigaste som finns på en kille. Det är skäggstubb eller skägg, beroende vad man passar i. Det är helt sjukt vad det kan vara snyggt på killar.. Galet!!

Har packat en hel del i dag med Moa, lilla gumman ligger bredvid och är helt förstörd. Varför vet jag inte, men det kan ha nått med att göra att hon gick upp ett antal timmar innan mig i dag. Men då får hon skylla sig själv.. :)


Sol men inget bad

Slänger in ett litet snabbt inlägg medan jag väntar på att Moa ska bli klar för att bege sig hem till mig. Jag ska nämligen få packhjälp!! As bra, för jag kommer ingen vart annars.

Gårdagen vart helt okej, dock inte så mycker folk som man kände men annars var det kul! Jag blev inte allt för berusad och faktiskt kommer jag ihåg allt jag sa och gjorde, så inge ångest i dag.. Svar ja, jag har kollat igenom min mobil och ändå ingen ångest.. Det som jag säger på fyllan är oftast en sådan sak jag skulle säga i nyktert tillstånd också..

Har legat och glassat i solen hela dagen, brun och fin måste man ju vara nu när det är sommar och man går omkring med bara ben..
Nice!


gårdagens outfit


Jag och jessi..


Jag och Moa i fredags...


Fredagens outfit

En löningshelg i vanlig ordning

Har faktiskt inte legat bakis i dag, totts två vinflaskor, öl och cider.. OCH trotts att vi fått några nattliga lååååånga samtal med försök till övetalan om efterfest klockan halv 7 på morgonen... Åkte in vid lunch och solade med Jessi sedan vidare runt närtuna och sedan hem till Jessi och slutade vid Moa. Och nu sitte vi här och taggar till som faaaaan, för i natt i natt är det du är det jag... Om de ändå vore så vaaaa... Har nog gjort bort mig ytterligare en gång när det gäller den frågan.. Fattar inte att jag kan hålla mig borta från att skicka nattliga sms............


Aja, i dag är det röjj som gäller!! Ses i dimman mina vänner!!


Jessi har mobilen i högsta hugg i vanlig ordning.. :)


Moa står för underhållningen.. ;)


Och jag är DJ ;)

Början på en bra helg!

Efter en massa vin är det dags att åka hem till Ida i Norrtälje för att korka upp vinflaska nr 2 , denna gång blir det rött vin! :)


studentskorna skall gås in i dag ;)




murris


Lite lätt ångest.

Oj alltså det känns inte alls bra att lämna huset i det skick det är i nu. Men jag har inga kartonger att packa i, så det är inte så lätt att hålla ordning. Ska som sagt flytta nästa vecka och det är inte så lätt att flytta allt själv. Aja, ska åka till Moa nu, jag hoppas hon har fått pengarna som hon skulle. För vi har denna vecka slagit vad om två saker, och gissa vem som vann båda gångerna ;) - Jo jag! och får därför två öl :)


Inte okej!

Vinkväll:)


På gymmet tidigare i dag.


Nu sticker jag med min "röda faran"

Det kallas bra ben...

Har precis återhämtat mig efter ett gympass.. För de morgontrötta rekomenderar jag att inte gyma på morgonen och inte BEN!! Jag är helt slut, var tvungen att åka hem till pappa för att återhämta mig med ett rejält mål frukost.. Ägg = protein! Bra för musklerna!!

Nu ska jag åka hem till mig och packa ned förhoppningsvis det sista.. Sen ska jag tagga till och sen åka till Murris igen för att dricka vin och jag har planer på att grilla och spela kubb, men då måste vädret hålla.. Och just nu ser dert mörkt ut.


Det kallas bra ben ;)



Nu snart är dags! :)

Döm inte innan du själv vet.

Ni vet den här Poppe som kissie skrev om för någon dag sen... Han som tydligen är  "Sveriges kändaste papparazzi och även Sveriges ELAKASTE papparazzi"... Det som inte alls känns bra är att dömma denna människa. Det är ju ändå så att det är hans jobb och eftersom jag känner mannen och bor nästan granne med han och faktiskt, varit på några "fester" tillsammans med han, har jag sätt en helt annan sida av han. Han är hur rar som helst och inte elak på långa vägar. Men han måste ju jobba som vilken annan männsiska måste.. Aja, kändes lite tråkigt att höra en sak om en männsika som man vet är på ett annat sätt.

Aja, efter Annas flopp i eurovision blir det att skeda med min kära vän Moa.. Sen i morgon blir det gymmet klockan 8. Och vet ni vad jag kom på nu... Hahahah, ja har inte ens kollat om det är öppet då....!! Haha..Aja, får ta en promenad om det skulle vara så..

Sov gott!!

Sex and the city

I dag var det premiär av min favvo serie, fast nu i film version och en två.. Ni alla vet nog vad jag pratar om.. Just de, SEX AND THE CITY!!! Gala! Det som gör mig mest avundsjuk är att min faster var på en smygpremiär i går och fick en FET goodiebag men en massa saker! Och tänke er att vara före alla andra med att kolla på den.. Tydligen ska den, enligt vissa, vara jättebra och det ska vara en färgrik och mycket underhållande. Medan vissa påstår att den inte alls är speciellt bra för den utspelar sig inte i "city" och den innehåller inte mycket sex alls. Men jag tror på er tjejer, Miranda, Charlott, Samanta och Carie!! ;)

Vill någon vara snäll och mysig med mig, ska filmen köpas, serveras ett glas vitt vin och äta ost och kex... Mmmm.. Någon
?


Lite bilder från kryssningen i går, dock inget glamoröst liv detta, en helt vanlig bonnfylla med en massa drinkar och öl!!






Fylllan tog fart, och då vart de på med brillorna för att dölja det!

ny dator

Det är alltid lika roligt när man får veta vilka som läser min blogg.. I vissa fall kan det vara rätt otippat, men kul kul..Hoppas jag har något som underhåller er läsare i mina blogginlägg.. Faktiskt så är det här mitt först inlägg från min nya dator..!! Håller på att dra lacken för att jag inte kan ladda ned msn..Jag måste verkligen vara den mest okunniga människan på jorden när det gäller teknik.. Skulle behöva ha någon som kan ha en privat lektion med mig så jag lär mig lite :)




Bärs och pizza

Sitter och har precis slutat lunchen som bestod av pizza och bärs... Mmm gott.. Bärsen är på kylning och snart bär det av till havs.. :)

Läcket med muskler!!

Det brukar vara killar som är helt fixserade av muskler och se hur det bygger.. Men igår var jag helt jävla kåt i mina muskler. Jag stod på gymmet och folket måste ha tyckt att jag var lite lätt knäpp. Men det är ju klart att man är glad när man ser att armarna är fyllda med muskler och fastare än någonsin, och när man känner att jag fått tillbaka feleérna på ryggen.. Döö läckert. Stod verkligen och kollade mig in mig själv när jag lyfte hantlarna, FAn det är ju riktigt kul att se att det finns synliga muskler.. Galet!!

I dag blir det lungt från gymmet, men desto mer bira på eckerölijen och sedan avsluta på trädgårn.. Så i morgon blir det ben på gymmet, så man får de perfekta sommarbenen, nice!! ;)


Varför händer det här mig?!?!

Ja måste bara berätta om en riktigt jobbig händelse som hände i går. Men jag väljer att inte säga några namn och inte säga vad jag tycker om de olika personerna för det avslöjar aldeles för mycket. Det skulle bara bli jobbigt för mig..

Kommer till gymmet igår, kille 1 är där och hälsar kul att se han, var ett tag sen.. Han lämnar lokalen, men då är kille 2 där som jag sagt nått pinsamt till på krogen. Han hälsar och är trrevlig. Kul att se grabben. Sen går kille 2 och in kommer kille 3... Okej, pinsmat, växlar några ord, kommer inte på nått vettigt att säga.. Försöker gymma på och man är ju inte så jättevacker på ett gym med gymkläder och tar i så att jag är lika röd som stoppmärket.. Medan kille 3 är kvar kommer kille 4 in... Åh nej. Inte bra.. Hälsar och växlar några ord med kille 4 medan kille 3 står och ser det.. Kommer inte på nått vettigt alls att säga och det blir helt fel.. Usch.. Har en lång disskution med en person om allt möjligt, eller det var om kille 1, 2,3 och 4...

Jag hoppas verkligen att jag inte kommer stöta på alla dessa en gång till på samma kväll.. Och de värst är att allt detta hände inom loppet av en timme... Aja, ska sticka till gymmet nu.. Håll tummarna åt mig.. Eller jag vill gärna träffa de, men inte samtidigt och inte på ett gym.. Men det är ändå ögongodis att kollla på medan man står där och sliter med vikterna.. :)


Och detta är inte en bild som ska föreställa mig på nått sätt.. Jag är kort med kurvor. Men jag gillar mina kurvor, tycker kvinnor ska ha det.. Till viss måtta dvs.. :)


Klart med allt, bara att vänta in studenten!!

Fy fan vad jag är glad i dag!!! Jag har gjort klart allt som har med skola att göra! Alltså det ända jag behöver göra nu är att vänta in studenten. Kan det bli skönare må tro!? Blev gymmet idag och troligen i dag med, annars blir det jogging!

Gala vad jag ska fira att jag är klar i morgon på båten! Och sen blir det även onsdagsklubben på trädgån.. Galet.. Helgen kommer bli allt för galen den med, löning och allt..!!

Trädgårn är mitt andra hem, jajajbulle!!


En kväll på trädgrån..

Måndag morgon

Helgen har faktiskt varit helt okej, trotts att jag jobbar både lördag och söndag.! Blev grillning på strand, filtar och kubbspel, och avslutades med te och kaffe i en helt underbart snygg lägenhet! Dregel!!

Efter en dag med jobb så blev det trädgårn med masssa glada tjejer, riktigt nice! Kvällen avslutades på ett bra sätt... Söndagen kan jag inte påstå var speciellt rolig fram tills jag slutade jobba och fick besök av Ida med mig hem. Gulletjejen hjälpte att packa ned nästan allt som jag har hemma i stugan. Så nu ska jag bara flytta alla kartonger och möbler. Det börjar dra i hop sig liksom, det är planerat att jag ska flytta in hos mormor nästa vecka.. Och sen i augusti blir det lägenhet, fy tusan vad roligt!! :)

En sak kvar!!

Jahaap! Fredag igen.. Står eventuellt grillning på schemat. Annars blir det Rimbos match mot Rö.. Kan vara kul det med! Sen blir det jobb både lördag och söndag... Kan vara kul det med! Haha..

Har en sak att göra på hela tiden som är kvar i skolan! ! ! ! Kan det kännas bättre eller!? Men det är engelska, så det är inge vidare kul..

Nu blir det mat och sen vidare mot gymmet, och slutligen ska jag träffa Jessigullan..


Alla älskar bilder så klart!!!

Fick just syn på min älskade jessis blogg att hon tog en allt för vacker bild på mig och Moa när vi spårade lite lätt när vi spelade kubb... Sen även bilder från i helgen!










Drömväder och ny parfym!

I dag har det varit drömväder, så vad har inte passat bättre än att spela kubb med brudarna. Någon måste ju få den perfekta brännan till studenten så jag fuskade lite med att sola solarium i dag också.. Haha..

Sen har jag även lärt mig spendera pengar i dag och igår, eller vadå, lärt mig. Det har jag kunnat så länge så.. Men jag har köpt nått bra.. Ja en DATOR blev det.. Sen har jag även införskaffat mig en ny parfym. Kankse ett sätt att locka till sig killar på??? Vem vet.. Ska testa på lördag om den har någon tur med sig. Kankse får testa på den redan i morgon, Fredag, då jag ska på grillkväll med två grabbar och Jessi..


Lite bilder...

Fick syn på lite bilder från Moas blogg, som togs i helgen.. Blev bara tvungen att sno dessa!

Picknick i parken!

 

 


Chill hos Murvan! Massa prat om helgens bravader!


Jessi var där och ..


MOA! :)


Sen blev det ett försök till plugg hos Moa :)


Träningsschema

Just de, får visa mitt träningschema för två veckor eftersom jag glömde skriva förra veckan!

Söndag 9: Jogg 6 km
Måndag 10: Gym
Tisdag 11: Jogg 6 km
Onsdag 12: Vila
Torsdag 13: Jogg 5 km
Fredag 14: Gym
Lördag 15: Vila
Söndag 16: Gym + Jogg

Måndag: Jogg 6 km
Tisdag: Gym
Onsdag: Jogg 6km 
Torsdag: Gym
Fredag: Jogg 6 km
Lördag: Jobbar = Vila
Söndag: Jogg efter jobbet 6 km

Lägenhet, -Check!

Helgen har varit riktigt nice faktiskt! Har nästan blivit som jag hade hoppats på.. Är dock helt slut i kroppen i dag, blev både gymm, där jag och Annette fick för oss att ta mer vikter än vanligt, men va fan, orkar man ska man inte mesa! Sen dirket efter gymmet åkte jag dirket till Moa och gick ut sprang en sväng. Ned till Ica för att handla kvällsmat till mig och sen blev det en extra lång sväng tillbaka.. Busigt!  ;)

Fick ett glädjande samtal när vi var ute och sprang! JAG HAR FÅTT LÄGENHET!! Eller jag har inte fått den än, men den ska göras i ordning i sommas och jag ska få vara med och måla!! Och då får jag också välja färg!! Längtar som fan!! Kommer bli as bra! Det är dock en etta på 40 m2 men vad gör det!? Jag har ett hem att flytta till eftersommaren och slipper bo i en banankartong hos mina vänner! Åhhh, detta gör att allt känns så himla mycket lättare!!

Därför sitter jag kvar i skolan och plugga för fullt nu, fick en massa energi efter helgen!! Får se hur länge den håller i sig bara ;)

En kväll i stadens Trädgråd..

Fick ett positivt besked i dag! Lönen hade kommit och den vär bättre än förväntat! Gaaah! Detta ska firas med Bärs på Trädgrån..


Hus eller lägenhet!? De är frågan.

Jag fick ett jättebra besked i går.. Mamma hade fixat en lägenhet åt mig... MEN det var en 3a och jag behöver dela den med någon. Men det verkar inte som det är någon idé.. Sen ringde min faster till mig och berättade att det finns ett ledigt hus för inte så farlig penning. Och den månadshyran klarar jag helt själv. Och fatta vad nice att bo i hus, Det är liksom min stora dröm och det har jag haft på tal hur länge som helt att jag velat göra det. Men det har aldrig blivit aktuellt, Förren nu!

Förstå att pyssla på sin egen tomt och plantera blommer, sitta ute och sola, måla om och ja vem vet vad allt man kan göra! Gala!

Men nu är helgen löst, jag bor i mormor lägenhet själv! Kan de bli bättre!!?? Så i dag är det funderingar på att gå ned till Trädgån och snacka massa skit med mina polare! Det är ju så skönt att bara kunna gå hem när man vill nu när jag bor i Norrtälje! Drömmen!!


Kung i baren!!??

Har hjälpt Mos att rulla bollar hela eftermiddagen, så nu blir det att be belönad med en fet utekväll.. Gala!

Kung i baren, de är just de jag kommer vara ikväll.. Grymt!

Kvällens klädval efter mycket svåra beslut ;) Nu hoppas vi på en skiiiita bra kväll med skööönt folk! Ska bli kul att festa med Lisen efter mycket tjat från flera kvällar tillbaka!






En kväll på stan!

Jobbat i dag, och  nu ska jag ut och göra stan osäker med min underbara vän Moa! Hoppas dock på att slippa bli upp plockad av polisen och dess pikébuss....


En massa sprudlande energi!

Men oj vad jag känner mig duktig... Först idag hade jag redovisnig på sparbanken om mitt UF-företag. Jag stod där ensam inför gaanska mycket folk. Jag var ändå rätt nervös, med tydligen syntes de inte ett dugg och folk tyckte att jag gjorde jättebra ifrån mig! Stolt! :) Sen slutade vi faktiskt, men jag åkte upp till skolan för att äta och sen skrev jag klart min årsrapport i UF och även en gaanska lång skrivuppgift i Svenska B. Den handlade om Romantiken, och jag har nu konstaterat att jag är en riktigt romantiker! Gaaah..

Nu ska jag hem och springa, (den sträckan vi sprang i tisdags mätte jag i dag och det var tydligen 6 km och 1 km som vi gick!!) Så den ska jag springa i dag igen.. Vill ju kunna visa mig i bikini i sommar och inte vara rädd för att visa upp mig.. Finns tydligen många snygga killar.. Synd att jag inte sett att de finns så många..

Aja, Bussen kallar.. Seeee yaaaah!

Varför leker livet med mig....

Alltså jag är ledsen men jag orkar verkligen inte skriva speciellt mycket om helgen. Visst har den varit hur kul som helst, men samtidigt inte. Så jag kan berätta allt i de största dragen.

Fredag dag var det mösspåtagning, mys! På kvällen blev det förkaka hos Ida i hennes lägenhet med massa trevligt folk. Sen blev det trädgårn där det hände ett och annat, sedan vidare till "G" där vi satt ett tag. Sen blev det tearten som slutade si sådär.. Usch vad jag mår dåligt, förlåt.. Jag kan inte sluta tänka på den kvällen och jag har verkligen ångest och känner mig som en idiot... Sen blev de att åka pikébuss med några trevilg poliser.. Kvällen slutade dock i min egen säng.. GÖTT!

Vaknade riktigt bakis på lördaagen.. Blev en riktig snefylla på fredagen.. Usch, massa ångest när folk börjar berätta mer och mer vad jag gjort.. Jag skäms.. Sen blev det till att frächa till sig på nytt för att åka in till stan med några brudar för att fira Ida.. Kvällen blev riktigt nice och vi träffade några riktigt trevliga killar från Sundsvall.. Känndes skönt att inte det bara finns snobbar i stor stan.. Även denna kväll slutade hemma i Norrtälje.. Skönt.

Söndagen fixade jag och Moa iordning lägenheten och begav oss hem. Jag till mig och Moa till sig.

Måndagen åkte jag och gymmade och sen till Täby med Ida.. Skulle inte handla nått, men det blev det såklart ändå. I vanlig ordning.. Haha.. Trevligt vare de i alla fall.. Förutom att jag mådde ännu dåligare över vad jag har gjort mot folk i min omgivning.. Usch, natten till dag var riktigt sömnlös.. Haft flera mardrömmar och bara legat och tänkt en hel del....

Hittat min bonde!

Måste bara säga att jag hittat min drömmbonde, så nu blir det till att spana in han riktigt ordentligt i kväll på tv4 och sen skriva ett brev till han.. Iiiiiihhh!! Galet!! ;)


Ta en dag i taget!

Galen helg!! Den har varit båda bra och dålig, pinsam och skämtsam, oförlåtlig och förståelse, galen och chill... Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, synd varre i alla fall.. Förlåt! Aja, skriver mer i morgon!!


RSS 2.0