Fina fisken vettu!

Ajust de, när jag kom hem såg jag att röris hade vait här och fixat inne i badrummet.. Finfina rör och nu fungerar även handfatet! Åh det KOMMER bli så fint! :) Kommer lägga in bilder snart hur det ser ut där jag bor nu. Men jag måste få igång min mobilkamera först.. Nu ska jag sjunka in i min bok igen..

Camilla Läckberg måste nog vara den bästa svenska deckarförfattare.. Har läst alla hennes böcker så detta är hennes sjunde bok, Fyrvaktaren.


Ska skaffa katt!!!

Blev en riktigt god tacopaj som jag och Moa lyckades göra.. Eller Moa, jag stekte bara köttfärsen.. Blev sedan en promenad runt hela rimbo eftersom jag inte hann springa något idag. Träffad på en allt för kär vän. Vet inte hur länge vi stod och pratade med det var ett tag, och jag hade kunnat prata och prata ännu mer, kändes så trevligt och avslappnat.

Moa följde med mig till bussen och giiises vad flams det blev på vägen dit.. Hade svalt så mycket kalluft att jag satt och hostade som en gammal cigg kärring på bussen hem. Blev en del skämt om den katt jag funderar på att skaffa mig. Tänkte att det kunde vara trevligt med lite sällskap och få lite liv omkring sig. Det är så ödsligt tyst när jag kommer hem eller är i lägenheten. Moa har redan bestämt namn på katten och gissa vad... Tjelle! Ja stavnignen ska vara så.. Det är de som är grejen. Kattvakt ska hon få vara också, men hur det slutar är ett mysterium..

Kom hem och märkte att jag hade sjukt mycket löv i håret. Det kan bero på att jag fick för mig att vara lite sprallig och kasta löv på promenaden jag och Moa gick på.. Haha, vad ska de på bussen ha trott egentligen.. Aja.. nu ska jag faktiskt ta och krypa ned under täcket och läsa en bok. Ni vet, vi arbetslösa/timmanställda orkar inte med så mycket mer än en sak per dag, det tar för mycket, vi är inte vana att göra mer.. Skämt och sido, det blev en sen gårkväll..

Där av allt löv i håret...


Moa i sina nyinköpta uggs och skinvantar.. Fin fint! Tjejen lärde sig sätta sprätt på sina pengar i dag, Ombytta roller på oss idag!! ;)

 

Riktigt trasch idag alltså..


Tacopaj på jaktstigen

Nu har man varit på introduktion hos arbetsförmedlingen, ätit lunch på Pelikan, köpt busskort, åkt "roden bussen", och träffat några gamla klassisar! :) Har varit en helmysig dag i Norrtälje.. Nu är vi hemma hos mig en sväng för att byta till mer softa byxor och byta jacka.

Nu blir det hem till Murris för jag är bjuden på tacopaj till middag.. Myspys! :)


Andreas Carlsson

Alltså shiiit vad snygg Andreas Carlsson är.. Skäggstubb, fint leende och vilka ögon! Gaah jag smälter som en glass i solen.. Han är en av anledningarna till att jag följer Idol.. Självklart också min polis.. Hoppas han håller sig kvar..


Att springa hjälper en rensa tankarna från allt som är överflödigt..

Vaknade upp i morse och tänkte vad sjutton ska jag hitta på idag då.. Smsa pappa och frågade om de skulle åka någon stans i dag och tex handla.. Han ringde upp och det slutade med att jag typ 20 minuter efter att jag vaknat satt i bilen påväg mot Uppsala med Sanna (pappas sambo). Självklart blev det en sväng till öb för att handla diverse tvätt och rengöringsmedel men sedan vidare mot Willys.. Galet vad jag känner att jag fick mycket för pengarna.. Men då valde vi också de billigasete mat/livsmedelsbutiker. Men vad ska man göra i de stunder då pengarna inte rullar in som det ska.. Haha..

Åt middag hos pappa och det var det första målet mat jag åt på hela dagen.. Heeeelt galet att jag inte varit mer hungrig under dagen, jag brukar vilja äta regelbundet eller mest hela tiden.. Kanske är för att jag inte äter så mycket saker med socker i länge.. Och att de då minskar suget efter allt och självklart de som innehåller socker.

Åkte hem och fixade lite i köket med de nyinköpta sakerna och böt sedan om till springkläder för min lilla runda.. Fy fan vad skönt det är att bara jogga fram.. OCH de skönaste är att när jag sprungit mitt varv vill jag springa ett till. Men då säger jag ifrån, jag är livrädd för att få någon inflamation eller liknade så att jag måste vila ifrån joggen. Så bättre att mjukstarta och bygga upp alla muskler omkring benen och leder i kroppen..

Nu ska jag kolla på idolprogramet från igår.. Eftersom jag inte har någon tv så får jag vara lite efter med allt och kolla dagen efter.. Så om någon har lust att bjuda in mig så kommer jag gärna över idag för det är nämligen Kung av Tylösynd eller vad det heter idag.. As kul ju!


Älskar verkligen hösten när det ser ut så här, men så fort löven är borta och alla färger har försvunnit och ersattas av allt grått brunt och mörka hatar jag verkligen hösten/vintern..

Moulin Rouge

Har precis kollat klart på fiilmen Moulin Rouge. Fy fan vad jag älskar musikaler alltså. Man blir så positivt medryckt i all dans och musik trotts att den slutade olyckligt.. Såklart.. Så självklart satt jag och grät lite lätt hysteriskt i min ensamhet. Kan nog vara för att kille i filmen var så sjukt snygg och handligen var riktigt bra! Nu känner jag att man ska aldig ge upp!

En annan sak som också gör en film så bra som den blir, är, kläderna! Fy satan vad jag hade velat gå på någon temafest, och att temat då skulle vara Moulin Rouge. Förstå vad pampigt! Jag skulle hellre gå på en styrd lokal/hemma fest med ett tema än att gå på krogen. Någon mer som känner så? Tror inte det är så många faktiskt, synd det egentligen..

Riktigt snygg va?


Tillbaka i löparskona!

Kom precis tillbaka från en springrunda i Finsta.. Jises vad jag höll på att virra bort mig totalt i elljusspåret. Det fanns så sjukt många olika vägar att välja mellan och jag försökte följa lamporna men de verkade finns stolpar lite var stans.. Gaah!

Är hemma nu i alla fall och ska äta min mat som jag lagat idag.. Kalops! Mmm.. Riktig husmanskost! Måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Får man säga att man är det utan att skryta eller verka ego!? Men jag har inte ätit, kakor, godis, chips och liknade saker på nu 14 dagar! Är inte det bra!?

När jag var bakis i söndags hittade jag en påse bilar i fikarummet, tog en bil och han precis stoppa den i munnen innan jag spottade ut den. Utan att känna någon smak eller liknade. Bara för att jag kände att, -Nej, har jag klarat mig så här länge kan jag klara mig att vara utan ett tag till..

Nej nu ska jag inviga min nya dusch som jag putasat och skrubbat på hela dagen i dag.. Ska bli riktigt skööönt!

 

Känns jävligt skönt att vara tillbaka i träningskläderna igen! Ville bara springa mer när jag väl var klar, kändes som om kroppen kom tillbaka till då jag sprang 6 km närmare varannan dag..  Men tänkte att jag får ta det lungt nu i början igen så jag inte får någon ledhinsinflamation eller likande..



Idolmaraton

"Vad är det för mening att gå upp tidigt när jag ändå inte har nått att göra.." Så kände jag när jag vaknade i morse. Himla tur att solen skiner ute för annars hade man ju varit lagom depp. Ska gå igenom ytterligare några kartonger med saker som jag rensat bort och inte vet vad jag ska göra av. Sen blir det nog till att laga mat..

Men nu först, idol-maraton och snart kommer Murris och går ut och går med mig innan hon ska jobba.. Jävla kärring som får jobba.. Det vill jag också göra.. Hur fan ska jag ha råd med min mobil och lägenhet annars. Ska sälja min bil, så om någon är intreserad....


ungkarls kylskåp!

Har precis ätit den såkallade "ungkars maten".. Pasta sås med bacon och crem fresch och pasta.. Fast jag drog till med någon light produkt och fullkornspasta..

Var över till pappa och hämtade en mobiltelefon, så nu har jag mitt gammla nummer igen i en riktigt gammal telefon.. Men va fan, jag kan ringa och smsa i alla fall. Sitter och funderar vad F*n jag ska göra eftersom jag inte har några tv-kanaler att titta på och är för pigg för att sussa kudde redan, eftersom jag sov till halv två i dag.. Har inte heller några filmer att kolla på eftersom jag sätt alla miljoner gånger.

Gick in på mitt jobb i dag och handlade lite mat. Fick låna pengar av pappa tills mitt nya bankomatkort kommer.. Så i morgon serveras det kalops hemma i Finsta.. Gott gott. Riktigt nöjd över hur mycket mat jag fick för 200 kronor. Öppnade nämligen mitt kylskåp och fick se att det var, mycket riktigt ett ungkars kylskåp. Jag och moa har diskuterat om vad det burkar innehålla och om någon har det jag tänker säga, känn er inte träffade, bara lite. En halvdan lök, en mjölk som gått ur datum, ketchup, senap, någon bea sås, smörpaket och har man tur en gammal torkad ostkant.. Oh just de, en coca cola och några öl...

 


Sällskap sökes

Efter en dag utan mobil har jag fått lite lätt panik och tänker nu åka hem till far för att pröva att använda mitt gammla kort igen.. Hoppas hoppas verkligen att det fungerar.. Jag känner mig lite lätt ensam, först ensam i lägenheten och sedan för att ingen kan få tag i mig.. Usch..

Satt nyss och kollade på "ensam mamma söker" och gisses om det är snygga killar som ställer upp.. Hade det funnits ett program som hette nått i stil med "ensam ung kvinna söker" hade jag lätt varit en av de som fick bjuda in killar till att gå på date med mig.. Fatta mysigt!! Men nu är det inte så, så jag får stå ut med den situvatioen jag är i just nu.. Burrr.


Vad sysselsätter sig en arbetslös med? - Jo, städa..

Vaknade lite halvgrini klockan 8.00 av att Moa vill bli körd till bussen i Rösa. Jag hade lovat henne det eftersom hon sov hos mig och sedan skulle åka på en utbildning med hennes jobb. Så det var bara på med skor och jacka ovanpå sovkläderna och köra dit. Kom hem och slocknade dirket i sängen. Sa ju att  min baksmälla skulle vara i två dagar, så jag vaknar halv 2 pigg och utvilad..

Nu har jag städat hela lägenheten eftersom jag har ett gäng tjejkompisar som inte är dirket duktiga på att städa efter sig. Sen har jag inte heller någon mobil som fungerar tydligen, så nu: ingen mobil, inget bankomatkort.. -BRA ERICA!! Lovar att det är Telenor som har något med det här att göra.. Iof har jag ju sagt upp mobilen, och jag vet ju inte om det är därför eftersom min post kommer ännu hem till Far... Och eftesom nätverket inte fungerar så kan jag inte få tag på han mer än på mailen. Så i dag pappsi blir jag inte arg om du sitter framför datan hela dagen och svara på mail från dina kunder samt då MIG! Hehe..

Tänkte laga riktigt god och anvanserad middag i dag, men eftersom jag inte har nått bankomatkort så kan jag inte handla något nytt hem till skafferiet.. Aja, ska fortsätta nu när golvet har torkat att lägga på mattor osv..

- Jag är egentligen inte arbetslös, jag är fakiskt timmanställd. Med Coop kan inte ringa mig eftersom, japp, min mobil inte funkar............

En kväll att minnas (om jag nu minns nått)

Kan bara säga att det blev minst sagt en smutsig kväll med en riktig fylla... Fy satan vad det gick villt till igår.. Mådde inte bra i dag när jag skulle jobba, usch.. Men jag klarade mig igenom dagen och Murris och Vans kom och mötte mig efter jobbet. Åkte till donken för att äta seeeeen fylle lunch, (förutom pizzan som jag och Moa åt på träffen tidigare)..

Kan sumera kvällen med:
- En riktig fylla att minnas
- Vill aldig mer dricka "för" mycket
- Borttappat bankomatkort (som visade sig att bankomaten hade tagit efter att jag försökt slå in fel kod tre gånger, när jag skulle ta ut pengar åt Moas och min gulliga fylletaxi klockan 4 på "morgonen". Ringde helt enkelt och spärrade det helt i onödan eftersom det bara är att gå till banken i morgon att hämta de. Nu får jag vänta 5 arbetsdagar för att få ett nytt.. Drygt!
- Var i dimman allt för mycket och länge igår.
- Hettsdrack ur en upphiddad systemkasse med Denise och Sofie i en buske. Gott med gin och öl... Stackas den som trodde att den hade gömt sin påse bra och kom för att hämta den efter mobergs stängde.
- Fick mig en kväll sent att minnas, (om jag nu minns allt) Detaljer är uteslutet.....
- Käkat fyllekäk två gånger i dag.. Mums..
- Fått många människor att skratta åt mig när jag ramlat ett antalgånger in i buskar samt gräsmattor.. Tack för ditt stöd Moa! :)
- Haft helt galet kul helt enkelt!


galakväll.

Hata mig inte.

Förbannat mycket pengar....

Har precis betalat ränkningar på cirka 4500 kronor.. Inte så roligt när jag inte har en fast inkomst att stödja mig på.. Sen kommer det komma en slutfaktura på cirka 5 500 kronor från telenor eftersom jag sagt upp mitt avtal som skulle ha varat i två års tid.. Drygt.. Men nu blir jag av med de jävlarna i alla fall, och det är guld värt!

Nu ska jag byta om till arbetskläder äta lite med Moa som sovit här i natt och sedan åka och jobba.. Kommer bara sitta och vänta hela dagen på att få åka hem och börja dricka!!

Moa, Vans, och Denice kommer hit sen och gisses om vi tjejer kommer ha en galen kväll..Snarlikt med den förra helgen...

Odrägliga ska vi vara i kväll!!

 


9 dagar med viljan som min bästa vän

I dag har jag hållt på att pyssla i min lägenhet hela dagen. Jag tycker själv att jag börjar få lite ordning nu och är rätt nöjd. Moa ringde mig på eftermiddagen och frågade om jag ville följa med och springa i Rimbo. Självklart ville jag det, har ju sagt att jag ska ta upp träningen igen... Fick håll och två blåsor under vår runda, men jag kom, jag sprang och jag segrade!

Har dock världens stelaste ben just nu och jag gissar bara vad som väntar i morgon.. Usch, först 11 timmar på jobbet och sedan träningsverk på det. Inte så populärt..

Efter dusch och middag hos Murris så åkte vi förbi ica och hyrde film och köpte vindruvor.. Som jag kanske inte sagt så äter jag inget som innehålller för mycket socker, som tex. Kakor, kaffebröd, godis, chips, läsk och helst inte vitt bröd.. Och detta har jag lyckats hålla i 9 dagar nu. Känner mig riktigt stolt!

Ska sova nu och hoppas på att både Moa och Jessi vill komma över på lite film mys i morgon i lägenheten.. Har ju en bäddsoffa nu till tjejerna om de vill sova kvar. Var som sagt länge sen vi chillade bara vi tre!! :)


Riktigt gött faktiskt!!

Glömde säga att jag och Moa hade valvaka i söndags, men det gick inge vidare.. Båda somnade ganska så snabbt och vaknade inte fören till morgonen.. Nu ska jag göra samma sak och krypa ned under täcket så jag slipper frysa.. Har inte fått någon värme till lägenheten än så det är skiiiiit kallt.. Har på mig, två strumpr, två byxor, tre tröjor samt tre täcken.. Jag ska väl överleva denna natt?

De här är ingen ovanlig ställning att se mig i.. Speciellt inte dagen efter en krogrunda med tjejkompisarna.. Vakande upp så här i söndags, men mådde för jävligt så jag och även Moa och Vanessa somande om till klockan 17 på söndag efter middag/kväll.. Gött!!


Jag vet, jag är dålig.. Okej!? :)

Ja jag vet att jag varit urusel på att blogga och att jag själv är en sådan människa som lackar när någon har en blogg och aldrig uppdaterar den.. Men jag ska i alla fall låta er ta del av vad jag har gjort under tiden jag varit "borta"..

I lördags efter att jag och Moa åkt från Gävle och vidare till hem till mig, började vi föra och Vanessa jojnade oss.. Blev en sväng in till Mobergs, där det blev dans och en och en annan tabbe.. Kan bero på att hälften av kvällen minns jag inte, men jag hade tydligen bråkat med en tjej samt lovat en kille om någon uppdatering på bloggen.. Blir så faccinerad varje gång man får reda på fler som läser ens blogg.. I alla fall, kvällen slutade sjukt lyckad och vi alla tre sov hemma hos mig. Men en taxifärd hem som jag sent kommer glömma tack vare Vanessa och Moa.. -Varför super man upp sina pengar eller tappar/ger bort sitt bankomat kort?.. Galet tjejer,, Nästa gång får vi se till att inte behöva bli avsläppta vid "50" skyllten... ;)

De resterande dagarna har jag jobbar och besökt pappsen eftesom min store syster Pernilla varit där en sväng.. Har även försökt fixa till min längenhet så gått som det går, men det är inte det lättaste...

Ursäkta att jag ser så mätt ut, men det är kamran och dess ljus.. Höhö...

 

Kommer inte ihåg den här bilden, men jag ser riktigt odräglig ut!

 

Jag hittade en ölburk i taxin hem, men när jag klev ur hemma hos mig märkete jag att det bara var en 3.5.. Tappade den dock på marken.. Vanessa försöker spara på de som finns i burken som ni ser....


Sunes Jul

Nu har man vaknat, ätit frukost och städat hela Moas mammas lägenhet. Har man lånat nått så måste de ju vara i samma skick som när man kom..... Nu blir det Sunes Jul fram tills tåget går hem och sedan blir det hem till mig för att fixa sig och sedan gå uuuuuut! Känns som om det var hur länge sen som helst.. Faktiskt så har jag inte varit ute sen det var avslutning på havspiren, och det var ett jävla bra tag sen.. Så i kväll blir det att dansa loss på det omtalade Mobergs..


Fredagsmys

Nu har jag precis smällt i mig två skålar med fruktsallad, dock två små skålar. Tjatade sönder Moas öron inne i affären idag. Var så sjukt sugen på godis att jag höll på att bryta vårt löfte som vi lovade varandra i Onsdags. INGE MER SÖTSAKER... Måste för fan börja komma ifrom efter Kroatien.. Kom på varför det blev som det blev med kroppen i Kroatien. Kan bara säga att minst en halv liter öl varje dag, samt minst en halv liter drink med läsk, samt pasta med sås, pommes och Pizza.. Ja ni förstår nog varför..

Så nu är det stenhård diet och träning som gäller.. Börjar med det på söndag eftersom det är utgång i morgon när vi kommer hem från Gävle.

Nu blir det att krypa ner ännu längre i soffan och dra upp täcket högre än vad det redan är och kolla på en film och bara mysa..

Gala fredag va?!

Det imponerar inte på mig helt enkelt..

Jag försöker kolla på en film medan Moa är allt för rastlös och sätter på datan.. Nu har hon helt plötsligt slagit på spoty och ställer sig och gör fruktsallad.. Måste nog gå ut och leta efter en lekpark så lillflickan får leka av sig lite. Inte lätt att vara instängd med Moa i en lägenhet på cirka 43 kvadratmerter. Hur gör man en människa mindre rastös? Vi har ju faktikst gått en bra bit till Willys idag för att handla och sedan tillbaka, borde inte det räcka? Hehe lilla vän.. De är inte lätt alltid.

På tåget i Onsdags påväg till Gävle..




Shopping i Gävle

Har precis avslutat dagens middag, som blev tacos. Och denna gång prövade jag att byta ut majsen mot kidneyböner, kikärter och matvete. Blev riktigt gott och man blev riktigt proppmätt!

Blev två nya halsdukar, två halsband och ett par örhängen. Samt en fika med utsikt över Gävle centrum.. Mysig dag helt enkelt.

Kommer bilder på sakerna sen...

I väntan på tåget..

 

Murris


Fika!!



Lite shopping på new yorker

Just de, vi var inne på New yorker en stund innan vi åkte igår. Som ni vet så finns den affären inte inne i stan så man måste åka till Uppsala för att gå in i den.. Drygt.. Men i alla alla så kom jag därifrån med ett par Uggs och en stickad tröja. En blå faktikst, lite otippad färg, men jag gillade den!

Såg nästan ut så här, bara att de var svarta och hade ett snörspänne till..

 

Också en sådan här fast en blå. As snygg!

 

Nu kallar Gävle stad!


Jobba i Norge

Jobba i Norge

Norge är ett av världens rikaste länder på alla fronter. Oljeindustrin har gjort att hela landet fått ett stort uppsving både när det gäller löner, priser och framförallt jobbtillfällen. Det är ständigt högkonjunktur i Norge, de fullkomligt skriker efter arbetskraft på alla nivåer. Därför är det inte heller så konstigt att det blivit mycket vanligt att ta in utländsk arbetskraft, inte minst från Sverige.

Höga löner och förmånliga förmåner i kombination med låg skattenivå gör det till ett paradis för arbetslösa svenskar. Jobba i Norge har blivit ett fenomen här i Sverige utan dess like och fler och fler åker över till vårt grannland. Ungdomar som precis slutat gymnasiet kanske är den typiske utländske arbetaren i Norge men faktum är att fler och fler högutbildade läkare, civilingenjörer och advokater även de börjat se tjusningen med högre lön och bra jobberbjudanden. Nästan alla kan få jobb i Norge och det är det som gör det så populärt...

- Det är därför jag och Moa kommer åka i Januari/ Februari för att sedan kunna ut och resa... Gala!!

http://www.jobba-i-norge.se/

En dag i Gävle city!

Nu är vi på plats i Gävle och har sovit här en natt. Hoppade av tåget och de värsta är att Moa har sämst lokalsinne så först skulle vi hitta till Coop och sedan vidare till lägenheten. Vi hittade till Coop, men sen blev det värre... Hittade till sist huset, men då går vi in i fel port, släpar all packning längst upp i trapphuset och märker att det är fel.......  Får släpa allt ned igen och försöka gå hitta rätt. Får du släpa allt upp igen till rätt dörr denna gång.

Då skulle vi laga mat. Vi hade köpa soppa och vitlöksbaugette. Men de värsta var att vi hittade ingen micro!!! Så vi få inprvisera och försöka värma soppan i dess plastskål i ungen. Efter ett tag märker jag att den håller på att smälta! Gaaaah, hinner rädda det i sista sekund och soppan kan serveras. Låg och kollade på Skånefruar och Kung av Tylesund (eller hur det stavas).

Vaknade i dag och gjorde världens brakfrukost. Gott gott. Och nu ska vi ta tåget in till Gävle för att gå i stan och kolla runt lite.. Arbetslösa jävlar som vi är! Haha. Vi var i alla fall till arbetsförmedlingen igår och skrev in oss. Duktiga!

En spontan tripp till Gävle

Har gått och blivit lite förskyld på senare dar! Usch för hösten säger jag bara! Blev inge jobb idag utan först en sväng till arbetsförmedlingen och sedan buss mot Uppsala för att sedan ta tåget mot Gävle...

Moa och jag fick idén att åka och bo i hennes mammas lägenhet nu när hon ändå är bortrest. Tänkte vi kunde se hur det är att gå ut i Gävle på fredag. För sen på lördag måste vi hem för att gå ut i Norrtälje igen.. Kanske göra en jämnförelse?!

Har i alla fall kommit riktigt bra i ordning i lägenheten. Allt är uppackat ur kartongerna och jag har varit och slängt ytterligare massor på soptippen efter att mamma åkte.. Fick min lön i dag också och gissa om jag blev glad! Nu har jag lagt undan till två månadshyror och ändå har jag pengar över.. Yiipppiiii!

Sitter med ett nopprat ögonbryn och ett onopprat, så nu måste jag ta tag i det innan vi tar bilen in till arbetsförmedlingen.

Hejsvejs!

Så här brun är jag verkligen inte längre, allt har typ flagnat bort... :( Solarium snart?!


Jobb sen hem till mitt hem!

Nu kallar jobbet och sedan blir det hem till lägenheten med Moa!! Har inte träffat bruden på en hel veckan.. Det är en lång tid för oss båda. Så nu har vi en hel del att ta igen. Har en massa att berätta för henne.

skönhetssömn

Jag antar att de flesta är ute och festar för fullt nu, eller sitter på någon förkrökställe. Men själv är jag tillbaka hemma hos min kära far. Ska sova här i natt eftersom det ännu inte riktigt fungerar som det ska med badrum osv i lägenheten. Men planen är att efter jobber i morgon ska jag åka dit och sova min första natt där. M y s i g t ! ! !

Är verkligen helt slut efter de dagarna mamma har varit här och hjälpt mig med att flytta in och packa upp de mesta.. Vi båda har inte sovit många timmar varje natt, så i morgon ska jag sova läääänge, för jag börjar inte fören 13. Har varit jättemysigt att haft mamma här, synd bara att vi inte fick helgen på de sättet vi båda hade tänk oss från början. Men det var ändå jätte trevligt och hon har varit till mycket stor hjälp!

Måste även tacka Ida, Moa och Jessi som har hjälpt mig att packa ihop alla kartongerna från mitt gammla boende. Vilket jobb.. Men jag måste säga att det var inget om man jämnför med allt som skulle upp. Hade kartonger hos pappa, mamma, mormor och syrran.. Fatta vad med saker! Gala,..

Aja, ska sova nu.. I need my beautisleeeep! ;)

På jobbet

usch vad jag har träningsverk... Och gissa varför? Jo för att jag har burit kartonger.... OTRÄNAD!


Ikea hela dagen

Började som sagt flytta in i lägenheten igår. Mamma kom och vi började stuva in saker. Kan verkligen inte fatta hur i helvete jag kan ha samlat på mig så sjukt mycket saker!! Men det är på ett sätt bra, för nu kan jag välja de jag vill ha och sedan ska jag åka och sälja resten på loppis.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från IKEA där jag har varit med mamma hela dagen. Vi har lyckats sätta sprätt på en hel del pengar. Men det har varit nödvändiga saker. Tex en garderob, en stor byrå, ett vardagsrumsbord, samt en massa andra förvaringssaker. Så nu ska vi fixa med det resten av dagen/kvällen. Ska bli skönt att få in alla kläderna och på så sått få bort en massa kartonger från min golvyta.

Lägenheten kommer bli skit mysig när den blir klart. Men det kommer ta ett tag eftersom man får köpa in saker efter hur mycket det kommer in på kontot.

Ska lägga in bilder sen på hur det ser ut, måste få undan lite saker först som sagt.


Inflyttning av lägenhet!!

Fick jobba ytterligare en dag i går. Det tackas och tas emot. Behöver verkligen jobba hur mycket som helst för att ha råd med allt nu när jag gått och blivit med lägenhet.. Hyran ska betalas, räkningar, mat på bordet, kanske lite nöjen, bilen måste tankas, skatt och försärking på den, sen vill jag (eller måste) köpta ett friskis och svettis kort och så vill jag har ett par nya skor att arbeta i..  Självkart vill jag har mer än så, men sakta i backarna nu, man kan inte få allt...

I morse gick jag upp tidigare för att gå ut på en promenad med Annette.. Riktigt skönt.. Sen blev det en sväng till Rimbo med pappsen, hjälpte sedan han att lasta ur en container med diversetillbehör och nu ringde mammas kille nyss och sa att mamma var på ingång.. Så vid 15.00 ska jag inbefinna min vid min lägenhet, (eller min bliviande) för hon kommer med ett flyttlass från Värmland nu.. Så nu måste jag hoppa in i duschen äta och packa ihop de sista sakerna som finns kvar hos pappa..

Fan vad jag är glaaaaaaaad!!!!!

De här vill jag haaaaa!!!! Man ska tydligen få skit snygg rumpa och fasta ben av de.. Tänkte att de passar bra på mitt jobb när jag går hela tiden..




Döm inte innan ni vet

"Glömmer att folk inte alltid är så smarta som man tror att dom är. Så det är väl bäst att skriva det i klarspråk här: Vår blogg från kroatien var galet överdriven. Visst vi drack och gjorde allt som det står i den men inte fan var vi smutsiga eller låg med varenda kille. Det hände absolut ingenting sexuellt. Skulle kunna skriva tusen anledningar till varför vi inte "va" med någon kille men det känns inte värt det. Ni får helt enkel tro på mig.

Helt galna är vi inte. Vi kan kontrollera oss själva. Herregud.."

Taget ur Moas blogg för att jag inte orkar skriva och förklara själv.. Så nu vet ni.. Men som sagt, ta reda på fakta innan ni dömmer... Ett tips!

Nu ska jag ut och gå och sen ska jag till jobbet och jobba 12-20:15.. Mördar pass!!

Jag vill pluggaaaaaaaaa!!!!

Skulle egentligen ha åkt till mamma efter jobbet i morgon och hjälpt henne att lasta på alla möbler som ska till min lägenhet. Men vi kom på det att det bara blir en onödig resväg, så jag blir hemma i stället, i väntan på att de kommer på torsdag med ett flyttlas..Galet det känns att snart är det dags!

Så i ställe är det nu planerat att åka till arbetsförmedlingen och handla mat med pappas tjej på onsdag... Måste söka ett jobb så jag kan jobba mer.. Det räcker inte med det jag har på coop. Pengarna vill sig inte riktigt räcka.. Så vi får se.. Jag skulle så himla mycket hellre velat plugga nu. Men det är inte så lätt att plugga om jag inte vet vad det är jag vill plugga till. För vem har lust att lägga ut en massa pengar på studielån och sen komma på att det inte alls var den här utbildningen som man ville gå.. Det rör sig om för mycket pengar och tid för att vela..

Nu blir det sängen och sedan jobbet i morgon.. Råkade kolla upp i taket nyss i pappas gästhus, gissa vad jag såg!! Jag var öga mot öga med en brontospindel, men jag tror jag lyckades ta bort den, men tyvvärr ramlade även kudden ned.. (ligger i en vånings säng) men men...

Andra natten i Sverige och jag saknar redan värmen... Men det är bara för att jag inte har några höstkläder uppackade eller tillgängliga.. De ligger i lägenheten och på mormors vind.. Så varje gång jag går ut blir det svin kallt! Buurrr...


Skit nöjd över min redbull-vodka drink...


Direkt efter första bilden var tagen råkade jag spilla ut mer än hälften... Jädrans!!

Kalla mig tjockis

Har varit i väg till min "lägenhet" som jag ska flytta in i snart och lämna av sjukt mycket saker i.. Fattar inte hur jag lyckas samla på mig allt.. Efter det la jag med på soffan och tro eller ej, jag sov från halv 11 till halv 2,.. hallå, vad hände?!

Hade planerat att jag skulle ut och mortionera i dag, men blev det nått sånt? Nepp,. Det blev kebabpizza i stället... TJOCKIS!!

Ska iväg och jobba i morgon, men efter det hoppas jag på att komma iväg på någon sorts mortion.. Ska köpa ett friskis kort snart så jag kan börja gå på olika pass.. Ska bli riktigt skönt att komma igång!

Jag gjorde ett bus i Kroatien..

 

Önskar jag vore så här pigg.....


måste börja trääääääänaaa!! Någon??

- Ligger hemma i pappas gästhus under tvålager duntäcke och fryser fortfarande.. Varför måste de vara så kallt!!??

Blev övertalad av pappas sambo att packa alla kartongerna i bilen i dag som vi sedan i morgon ska köra till min nya lägenhet i Finsta. Dock kan jag inte flytta in än för renoveringen pågår fortfarande..Så jag har burit en heeeel del kartonger idag efter att jag kommit hem. Efter att ha tvättat en tvätt deckade jag på soffan..

Tänkte att jag skulle vara duktig och fråga min faster om hon ville ut och gå med mig i dag, (måste börja arbeta bort pastacarbonara magen). Men efter att ha sovit enstaka timmar på en luftmadrass som inte ville hålla luften på ett kallt flygplatsgolv, kände jag att min kropp behöver återhämta sig rejält.  Så nu ligger jag i sängen och tänker sussa kudden när som helst.. Ska åka iväg med två full lastade bilar imorgon med grejer (varav en stor pickup) !

 

 

 

 


Hemma i Sverige igen...

Okej, nu är jag hemma och ligger och döfryser under täcket.. Burr vad kallt det är hemma i Sverige! Kanske kan vara så att kroppen börjat återhämtat sig från 13 dagars alkoholintag.. Vem vet?


Jag har verkligen haft det hur underbart som helst med Moa och Vanessa.. Värmen har funnits där, spriten flödat, varit på bordell, festat med galna badvakter, varit i Venedig, sjungt kareoke (i solglasögon för att dölja fyllan) fått med folket upp på dansgolvet, brutit mot lagen, brutit en antal regler, nästan fått några Österrikare utslängda från Campingen, festat med tattuerare/percings killar, gjort nått mycket spontant, varit med om en nakenchock, sovit sista natten på flygplatsens golv, rymt från tyskar som sedan tog vår sprit som hämd, ätit bläckfisk,.
fått carbonaamage,blivit kändisar på campingen, blivit våra gannars kvällunderhållning, druckigt cosmopolitan ur plastglas,åkt en jävla massa taxi (semsterkassan gick åt här), köpt en barnpool för att ha i förtältet för att kunna svalka oss (då det var för långt att gå 15 mester till poolen) och såååå mycket mer. Semestern har verkligen varit en drömsemester och jag är så glad att ha varit med om allt vi gjort tillsammans..

Nu är det dock skönt att vara hemma, eller jag är inte hemma i mitt hem än. Eftersom lägenheten inte riktigt är klar än så bor jag hos pappi någon natt och sedan har jag förhoppningsvis min lägenhet.!!




 


Ett litet smakprov på vår semester...

Snart hemma!!!

Sista dagen i Kroatien skall spenderas pa Pulas flygplats.. Gala vader det ar i dag ocksa.. Ajaaa.. Nu nar jag kommer hem kommer jag antligen fa tillgang till min lagenhete och ser verkligen fram emot det!

Nu kommer min vanliga blogg ta fart igen.. Eller inte forren i morgon..

Kolla in goodgrilsgonebadincroatia.blogg.se for att se vad jag haft for mig..


RSS 2.0