Lördagen den 31 mars!


Känns lagom muppigt att skriva till mig själv, men samtidigt är det ett sätt för mig att missas eller kolla tillbaka och se vad jag gjorde den här tiden om några år. Kul faktiskt!

Varje helg blir man väkt av mamma eller Anders och storfrukosten är framdukad. Helgfrukostar är HELIGA! Ägg, nybakt bröd, jucie, massa pålägg, te och alla är samlade. Såna här stunder måste man passa på att njuta av. Snart bor jag ensam i en lägenhet, är student med kass ekonomi och sitter och gnager på ett torr brödskiva. Haha nej då, men ni förstår vad jag menar.

Jag sitter och väntar in att Pernilla ska komma. Vi ska gå en sväng på Bergvik. Jag ska kolla efter ett par byxor och en tröjar.. Inget märkvärkvärdigt, men trevligt!

Måste bara tillägga att det är fett nice att ha ett norskt bankomatkort med norska pengar på. De tar inte slut. Peppar peppat ta i trä!!



fredag den 30 mars


Igår åkte jag med Pernilla till vetrinären med Simon. Hon trodde han var dålig osv, men det visade sig att han mådde hur bra som helst. Lite överviktig bara. Men han är ju gammal  den lilla plutten också! :)

Blev en sväng på gymmet också. Vilket känsla! När man känner att man orkar mer än vanligt! Himla härligt!!

Idag fick jag en riktigt trevlig morgonnyhet. Jag har fått en tid för intervju hos hemtjänsten i Karlstad.!! Så nu tänkte jag gå en sväng och posta ett brev till polisen om något registerutdrag.

Härlig start på fredagen och helgen!! :)


Onsdag den 28 - Anmälan till vårruset Karlstad 2012


Idag kan jag faktiskt medge att jag inte har gjort någonting!

Vädret har varit dåligt, och regnat en skvätt och jag har gått omkring och mysit ned mig i min mysiga rosa fleecedress. Och som sagt, gjort inget.

Men det känns faktiskt helt okej. Jag har i alla fall, sökt jobb på Donken, anmält mig till vårruset och fixat ansökan till hösten 2012 utbildnining.

Känner att träingen från igår sitter i benen och gör de allt annat än smärtfria. Men det är härligt. För nu är det stenhårt som gäller! Vårruset den 10 maj!!


Tisdagen den 27 mars


Har suttit en stund i solen (3h) och läst samt bara slutit ögonen och njutit av solens varma strålar mot min hud. Jag kan inte rå för det, men jag är verkligen en soldyrkare! Jag älskar att sola och känslan av att solen värmer kroppen och skapar en vacker brun färg.

På sommrarna kan jag ligga/sitta i timmar, läsa lite, lyssna på musik, eller somna (fast att jag inte ens är trött), just för att det är sjukt mysigt!

Men i dag fick jag en inre stress (ovanligt). Har det där %&¤¤#"¤¤&%&//()=)/&%¤&##"!!!!!!!!!!!!!!! provet på måndag.. Känns så jävla drygt att behöva göra omprov. Jag vill liksom lägga dessa veckor jag spenderat på naB och maB på hyllan och öppna ett nytt kapitel i boken. Men eftersom detta hänger kvar i en tunn tråd och den inte går att klippa fören på månag (förhoppningsvis), så kämpar jag på ändå.

Snart blir det träning, körde 30 minuter på crosstrainen + ben + mage igår. Lagom eftersom jag tränar i stort sätt varje dag. Fick syn på att jag ialla fall gått ned 1 kg.. Aja inte så mycket. Men jag äter fortfarande (nästan) allt jag vill och spyr inte av träningen. Så jag jobbar mig sakta nedåt i ett lagom och lugnt tempo. Sen är det ju också så att om man tränar,bygger man muskler, och muskler väger mer än fett, så om jag går plus minus noll och är nöjd med kroppen, skiter jag i vikten. :)

Lite orättvis bild på mig. Är absolut inte så där tjock i ansiktet.. :/ Men det är ialla fall MIN idol Maria Montazami, och jag! :) :)


Måndag den 26 mars


UNDERBART! De har börjat soppa bort allt sand man sandar vägen med på vintern. Detta betyder eller snarare är, ett STORT vårtecken!! Jaaaaahoooww vad härligt!

Har småfixat lite med olika viktiga saker på min TO-DO-LISTA idag. Och snart blir det en sväng till gymmet!


fors- söndag 25 mars


Promenaden längs älven var riktigt härlig! Solen, de glittrande vattnet och lugnet.

 

 

Sen har jag sysselsatt mig med att göra om ett bar jeans. Eller göra om, har sytt dit en spetsbit :)

 

 


Söndag 25 mars - Promenad längs älven


Jag och mamma var på lite upptäcksfärd i går längs älven. Vi hittade massa fina vikar med sand och lä... Så nu har vi packat väskan med lite fika och ska ge oss ut dit idag med, fast med resten av familjen samt 3 hundar!

Om jag överlever, kan jag lägga upp bild på hur vackert de är, om inte, så har Bossy dragit omkull mig i stupet ned.
För gisses vad brant backen ned är! Så wish me good luck!!


Lördagen den 24 mars - What a night


Vilken dag/kväll/natt det har varit!!

Först mötte jag upp Johanna för lite chill i solen med äkta italiensk glass, för sedan en tur på stan, med avslut på Tempel, där vi åt middag. Jag valde natchotallrik med falkon fatöl. Åh herre jävlar vad gott det var! Hade riktigt trevligt och de blev några fler öl innan jag lämnade av henne vid bussen för att åka hem.

Efter de mötte jag upp F och hans killkompis gäng och spenderade resten av kvällen med dessa sköna grabbar! Hade riktigt trevligt och de var riktigt jordnära killar som man verkligen kan ha kul med..

Ett försök att komma in på krogen, eller försök, jag kom in (fast det var 23 års gräns). Men de var en annan kille gänget som inte gjorde det. Så först ett stopp vid Citygrillen för lite käk för deras del. Jag hade ju ätit för bara några timmar sedan. Sedan bussen med grabbarna hem till Skåre. Där det blev kaffe, och lite tv-spel. Eller ett försök för tv spel för min del.. :)

Sedan avsluades kvällen med ett långt och härligt samtal, och klockan stod på 05.30 när jag först somnade. Och vaknade 08.30.. Många timmarssömn, Jajjemän!

Men som sagt, jag hade riktigt trevligt!!

 



Fredag 23 mars. Älskade älskade sol


Strålande älskade sol! Jag har väntar så länge och jag välkomnar dig med öppna armar!! Fyttirackarn vad skönt!

Har suttit i solen i lite mer än två timmar i dag och fräknarna på näsan har krypit fram ur vinter divalan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan träffa upp Johanna på stan för en trevlig pratstund oh toppar med fika på det!

Hörs!


torsdag 22 mars


Jobbar på solbrännan medan jag väntar på att degen ska jäsa. Mamma ville att jag skulle baka bröd till kvällens middag. Soppa.

Igår blev det en springtur med Marcus och tisdags blev det en långpromenad på 1,5  h med F. Idag ska jag ta mig ann Crosstrainen på gymmet! :)

Tisdag 20 mars



Det blev att springa på löpbandet i 30 minuter igår + lite träning av rumpan! Ett måste inför bikinisäsången! ;) Sen hem och duscha och sedan över till F för lite fika och massa prat.

Det som står på dagens schema är: Äta, Top Model, söka jobb, ev promenad med F och gym på kvällen. För att upplysa mig själv i framtiden, jag.är.arbetslös.nu. Skit värdelöst, hade ju varit lite mer skoj om solen viljat titta fram så man kunde suttit ute och fått lite färg och fräknar.

Försöker att lägga om min kost, inget drastiskt, men lite sådär nödvändigt. Smothie och ägg till frukost, lunch och middag vad som blir, men det viktigaste, inget småätande där emellan. Som igår tex. Skulle köra lillebror till Ica för han skulle köpa något godis till nationellaprovet han har idag. Stod där med min plånbok i handen och var sjukt sugen. Men NEJ Erica. Det blev inget! Sen kommer jag hem och mamma sitter och mumsar olika kolor, mums! Men NEJ Erica, jag stod över det! Super nöjd tjej!!! :)

Nu blir det lite av ett favvoritserie som jag kollade på som "ung,liten", Förhäxad!


Måndagen 19 mars


Det jag kämpar mest med är mitt söt och sockerbegär. Jag kan motstå efter middagen, ni vet, när man sitter framför tven och blir lite sötsugen. Då kan behålla kontrollen. Men på morgonen/lunchen. Då blir jag sugen på ALLT! Det är det jag måste lära mig att hanskas med.

Träningen går bra. I dag ska jag ta mig an Crosstrainen igen, toppar med 40 minuter tänkte jag! Det ska jag klara, och i morgon blir det löpbandet!


söndag 18 mars


Visst är det jobbigt att åka tåg och att behöva anpassa sig efter olika personer och dess levnadssätt. Men ändå, har helgen hos mormor och Jessi varit super mysig. Gud vad jag saknar att umgås med mina närmsta vänner. Vi kände att vi verkligen inte ville varken dricka alkohol eller gå ut och svänga våra vackara ben. Så i stället valde vi att laga god mat och äta mums mums framför tven.

Jag fick även mitt hår klippt rijält av jessi på salongen. Visseligen ville jag inte klippa så mycket, men måste man det för att få fint hår, så var det lika bra. Så det var helt enkelt mitt beslut! Nöjd att det är fint och frächt ialla fall. Men nu ska jag införskaffa mig ricinolja, som egentligen är mot magen av något slag. Men jag ska använda det i håret för att får det att växa


torsdagen den 15 mars!


Lillebror och jag ska snart ta tåget till Sthlm. I morgon skriver jag mitt slutprov i naturkunskap. Själv vet jag att det kommer gå åt pipan! Men man gör sitt bästa! Och hoppas ialla fall att få godkänt i slutbetyg.

Tar med mig lillebror som sällskap! Har gått och haft ont i magen inför denna snabbisresa. Men nu känns det bättre, med lite sällskap!

Ska umgås med Jessi också, min sockersöta pulla! :)


Top model sverige

Top model Sverig Sibel är en man igentligen!!!!! Var bara tvungen att notera ned det!!

14 mars - Maria Montazami


Vågade först inte, men efter att ha samlat mod till mig åkta jag in till Karlstad Galleria Mitt i city för att träffa MARIA MONTAZAMI!

Kommer dit och det är en lite introduktoin på scenen. Sen är det dags för bildtagning för frivilliga. Maria är i Sverige för att lansera sitt nya läppstift för MAKE UP STORE. Först ut var Karlstad och sedan skulle hon vidare.

Men jag fick i alla fall gå före alla i Kön för att jag hade köpt hennes nessensär med 2 läppstit och en läppänna! Jag var super nervös, men jag tog ialla fall en bild och fick en kram och hon frågade hur det var. Åhh super nervös! :)

Men jag är jätteglad att jag gick fram och fick en bild för hon är som sagt, min stora IDOL! :D


Ska ta kort och lägga upp på sakerna, och även en "skin" jacka som jag köpte idag! :)

13 mars


Jag duger som jag är! Sen är en fråga om vilka återgärder jag ska ta till för att själv anse att jag duger som jag är. I dag, duger jag som jag är och bryr mig inte om att "äta" rätt. Idag vill jag bara njuta av det jag har och inte de jag kunde ha!


12 mars


Helgen har varit riktigt trevlig. (trotts mitt hysteriska anfall i provhytten. Hatar verkligen provhyttar, och att inse att jag verkligen gått upp i vikt är inge kul när man måste gå upp en storlek...)

Detta ska jag jobba på och det kan man säga att jag gjorde i lördags. Först var vi; Mamma, syster, lillebror och Marcus på IKEA och kollade runt, samt åt mat där. Sen en snabbis in på Bergvik, då min hysteri fick fart. Så efter det åkte jag och Marcus och tränade. Jag körde stenhårt på Crosstrainen. Nu jävlar ska jag bränna före jag bygger. Vill få fram musklerna under all överflödigt hud..

Melodifestivalmys på kvällen (trotts ett misslyckat försök till en mysig middag. Bakpotatis som stod i ugnen i 2 h och ändå stenhård. Ett sista tappert försök att få den färdig micrade vi den...) Loreen vann och ska reprensentera oss i Eurovison song contest i Azerbajan.

Söndagen åkte jag och mamma till IKEA igen. Köpte garderob till Marcus och monternade när vi kom hem. Men innan det hade vi en mysig frukost (även Pernilla eftersom hon sov kvar) och en härlig skogspromenad. Det är så härligt att vara ute nu när solen skiner och snön är borta. Jag blir så lycklig!


Fredag 9 mars -


Its friday!!! Och det är en vecka kvar tills jag skriver mitt sista prov i naturkunskap. Sjukt ofocuserad just nu, men jag jobbar på det!

I dag var tanke att jag skulle åka till gymet och ragga lite killar på kvällkvisten. Hittils har jag fått ögonkontakt med några ialla fall. Så jag tror det ger resultat. Det som är ett lite mer minus är att jag tränar mycket gemensamt med Marcus, mammas sambos son. Så killar kan lätt misstolka och tro att vi är ett par. Därför är det extra viktigt att visa min flörtiga sida, trotts svett, rött ansikte och fula grimager! HA!

Nu ska jag gå och sätta på mig ett ansikte, alltså smink. BTW använder ett superbra smink, mineralsmink. Som läggers sig naturligt på huden och tränger in och ger en snygg hudton utan att se ut som fjortisar med två ton underlagskräm...


Använder även penslar från apoteket som heter ECO-Bambu. Super bra!

Glömde säga att igår, 8 mars, var internationella kvinnodagen!


Torsdag 8 mars - Stel kropp


Ibland undrar jag om jag verkligen ska utsätta mig för denna terror som återkommer varje gång jag varit och tränat. Kroppen värker och jag har svårt att röra överkroppen.

Gymade biceps och bröst i måndags, tisdags, rygg och triceps, onsdag en löptur, och idag tror jag axlar och ben står på schemat.

Så synd bara att när man börjar få upp hoppet om vår som leder till värme, börjar det snöa. Marken är täckt av dessa otäcka vita pulver....

Så tänkte försöka värma upp  min stela kropp genom att skotta snö (onödigt med tanke på att det snart kommer smälta ändå). Men skönt att röra sig..

Har totalbestämt mig, att om 3 månader, ska kroppen kännas bra. Alltså, inte någon banting, utan av dagligt intag av kost, kombinerat med träning varje dag (-söndag). Så hoppas jag att rumpan är på plats, benen snyggt muskulösa, och överflödigt fett på armar och överkropp är som bortblåst. Alltså en hälsosam kropp, men kurvor på de rätta ställerna. Thats it!


Tisdag 6 mars- Tröttmössa


Båda arbetsintervjuerna gick bra, nu inväntar jag besked , men fortsätter ändå att söka.

Ligger i sängen och funderar starkt på att slå igen de små ögonen för natten. Är DÖDS-trött verklighen!
Mamma har fått för sig att hon ska ut och springa några dagar i veckan, vilket är toppen ,då jag också ska göra det. Men grejen är; Mamma har inte (trotts att jag trodde att min kondis skulle vara kass efter en längre stilla sittande period) samma tempo som jag skulel behöva ha för att få ut något av turen. Eller jo, nu ska jag inte överdria. All form av rörlighet är bra! Men ialla fall.

Som jag har tänkt mig är det träning/gym 4 dagar iveckan + 2 gånger löpning/jogging.. Idag kombinerade jag båda, eftersom jag inte kände av något av mamma och min lilla runda. Så i morgon åker jag antagligen till gymet för att springa där, eller så tar jag mig en vända här bland villorna själv.

Men nu sätter jag punkt för detta inlägg och slår igen datan och läser en bok istället.

Lördag - Arbetsintervju

Underbart besked jag fick på mailen nyss! Har arbetsintervju både måndag och tisdag nästa vecka! Nu är jag en glad tjej. Lycklig! Även om jag troligen inte får någon av jobben, så är det mycket positivt att jag fått två intervjuer på två olika bedrifter! GALET STOLT!

Lördagen den 3 mars


Jag blir så väldigt glad när man vaknar och ser solens strålar kika in bakom gardinen. Idag bjuder dagen på allt från gemensam familjfrukost till Melodifestivalsäng, troligen i M-fors.

Efter att ha bott hemmitfrån i ett antal år, så är en familjefrukost det bästa jag vet. Under cirka 4 års tid, har jag antagligen hoppat frukosten eller suttit ensam med endast tven som sällskap. Det har fungerat det med, men det är alltid trevligare med sällskap.

På måndag, då ska jag köpa ett 3 månadersgymkort p KMTI. Det är ett relativt nybyggt gym (2 år sen). Nu ska de överflödiga kilona runt magen och på benen bort. Har bett Marcus att vara min PT under dessa tre månader, (sen måste jag väl ha kommit i så pass bra form att jag klarar att hålla igång själv?). Så vi får se i Maj om det hänt något och blivit ett resultat jag kan vara nöjd över.

Känner faktikst för att vara lite Wild and Crazy idag! Ladies night på Score i K-stad.. Nej, det blir det inte, men hade varit kul. Ska försöka bygga upp ett kontaktnät i K-stad som är liknande mig. Kan bli en utmaning, men har lyckats förr så :)

Träffade Linsen och Kickan i K-stad. Även om de inte bodde här, så lärde vi känna varandra här. Vilket har varit en fantastisk upptäckt !

Nu svamlar jag mest. Ska sätta igång och pyssla lite i mitt nya rum jag har hos mamsen nu! :)

Han ställer frågor


8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.


1:a mars - torsdag


Sitter och pluggar Naturkunskap med den nya melodifestivals skivan i bakgrunden. Härligt när man känner att skrivande kommer igång och att man får assoeria fritt kring saker.

Solen skiner utanför och snön är helt borta, fast att barnen har sportlov. Tråkiga utomhus aktiviter, fast jag är rikgit nöjd över att det snart är vår! Men hade ändå varit kul om man kunnat åka skridskor.

Igår var det skottårsdagen, vilket betyder att det var den 29 februari som bara sker vart 4 år! Häftigt! Det var också dagen som kvinnorna har "rätt" att fria på. Men jag väntar nog minst 4 år till. Haha!

En sak som är helt sjukt egentligen är att om 4 år, har jag studerat klart! Om jag nu lyckades! Helt sjukt. 4 år låter långt, men om man börjar tänka efter, så är det inte alls långt. Det är liksom 3 år sedan jag fyllde 18 och det känns som det var iår.

Jag ska berätta om min helg i Roslagen och besöket av Linn och sällskapet från bästaste Jessi vid ett senare tillfälle. Nu har jag fullt upp med studierna plus att jag ska laga köttfärssås och spagetti åt Lillebror och Marcus.



RSS 2.0