Radio








Verdens beste jente



Ibland har man inte huvdet på skaft och kan minnas allt man gör.. För ett tag sedan böt jag lösenord på min hotmail för att jag haft det i en evighet. Men jag glömde att lägga lösenordet på minnet och har inte kommit in på min mail. Men nu gott folk, kära vänner, har jag skaffat en ny.. Är jätte nöjd, den känns så mycket seriösare! Känner mig så vuxen nu.

[email protected]

Nu är vi fulländliga i kollektivet. Thommy är på plats, och med sig har han en plattTV och en ljudanläggning. Drömmen! Nu är det snack om chips och dipp, och sedan film.



Så klart jag är! :)



Mitt liv



"- Hemligheten till att ha ett bra privatliv ær att inte svara på så många frågor om det"




Jag ska på date på fredag!



Ska tydligen på Date på fredag. En riktigt klassik sådan med middag och sedan Bio! Kul!





Vet ni med vem??




hihihi...

Med....


*
*
*
*
*
*
*
*



Dessa två superhjältar!! Haha!


Lönen har kommit! Jaaahoooo!



Fick min lön i dag. Dock var den lite sämre än jag hoppats på eftersom jag jobbat lite extra denna månad. Men men, pengarna är på kontot och denna gång ska jag hålla i slantarna!


Det börjar mörkna



Nedkrupen i sängen och slår på en film för att ta dö på någon timme innan jag tar natten.





"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."




Mästerkocken is back!



Skulle precis börja med kvällmaten, då jag insåg att jag inte hade någon melk. Har tokringt Moa, och fick till ta på henne efter många missade samtal. Orkar inte gå till affären.. Höhö!

Så nu ska jag äntligen laga ordentlig mat, efter mer en 1 vecka med värmpizza. Så nu blir det köttfärsås med färsk pasta! Försöker intala mig själv om att det är godare än de jag såg att Moa ska laga.... Korvstroganoff med ris... Jag är galen i det, jag älskar det, och kan verkligen inte äta för mycket av de. Lika så när det gäller räkor! Galen!





Handen på hjærtat!



Jag har en sak jag måste erkænna... Jag jag tycker Kissie, ( Alexandra ) ær skit snygg och ær beroende av hennes blogg, och att jag beundrar Blondinbella (Isabella ) før hennes framgång och vilja...



Får man vara så här glad, utan att något dåligt händer?



Jag vet inte varför, men jag vaknade nyss och allt känns så himla bra! Sen började jag bli fundersam.. Vem är det som luras med mig, när kommer något dåligt, något mindre bra att hända? Det kan inte stämma att allt känns toppen utan att det ska bli någon motgång.

Inge regn i dag, pigg och glad, gick super bra på jobbet igår, nystädat rum, lite nya kläder i gareroben (tack mamsen) ja allt känns bra!

Får väl bara ta och passa på och njuta så länge de varar! Men allså, fy fan vad jag är glad idag! :D




"-Det sägs att en person bara behöver tre saker för att bli riktigt lycklig;
någon att älska, någonting att göra och någonting att hoppas på"


Nu stämmer de inte helt, men de finns en poäng i citatet.






Kväll på Majorstuen


Min lilla familj i Oslo har haft en riktig myskväll i lägenheten.. Alla är på plats förutom Thommy. Men suttit och skrattat och pratat massor. Ni är bara för gulliga!

Har även passat på att städa rummet när jag kom från jobbet, vikt in kläder och fixat lite.

Kul att det regnar så mycket i Oslo att det är översvämning på vägarna. Satt på bussen i 40 minuter idag. Vanligtvis brukar det ta 7minuter... Hoppade av 3 hållplatser innan jag brukar, och hann ändå komma till sista hållplatsen och bussen hade fortfarande inte hunnit köra ikapp mig!

Nu regnar det inte längre i alla fall, så får se hur det går att ta sig hem i morgon..

Natti natti!!



Tænker



Ett sår læker, men ett ærr finns kvar. Efter några år bleknar det, men det finns ændå dær.




Måndag morgon 29/8



" - Alla vill ha utveckling, men ingen vill ha förändring"


I´m back on track... again!

Tillbaka i Oslo, tillbaka till mitt liv (just nu) och tillbaka till min vardag. Känns strålande, trotts att regnet piskar där ute och att jag kommer se ut som en blöt liten kissemisse när jag äntligen nått från til jobbet. Har lyckats glömma mitt paraply där i Fredags..

- Var är min frukost på säääängen!?!
Aja, sån tur har man inte och kommer nog aldrig få. Ha! Säg inte de du! ;)

Nej, nu måste jag kila iväg, vill ju att pengarna ska in! Har en liten "önskelista" till mig själv, som jag ska köpa när möjlighet kommer.. Inga stora saker, bara sånt som gör vardagen bättre!

* En ny  parfym ( en ny doft, ny människa)
* En berlock till mitt Tomas sabo armband ( ska vara något som symboliserar något speciellt)
* Nya underkläder ( Man känner sig så mycket snyggare, fast ingen vet)
* Ett par nya gummistövlar ( om det ska fortsätta så här, med regn och ruskt, vill jag ju ändå se snygg ut, när jag har klätt på mig efter vädret)
* En nya varm stickad kofta.. ( Hösten = hatar att frysa, men ändå vill man vara snygg)
* En rejäl "make over" ( behöver färga och klippa barret, behöver inte säga så mycket mer)
* En One piece, ( Behöver jag säga något mer än Höst och vinter....)
* En stor lampa som ger ifrån sig mycket ljus. ( rummet är som en liten grotta, måste få ljus!)

De var de, jag vill ha just nu.. Men vill ha och vill ha. Man vill ha massa saker...! Haha

Hoooney I´m Hooooome!



Jag älskar verkligen att komma innanför dörren och ropa;
- Honey I´m Home!
Hellst ska man dra ut på orden ordentligt så det blir en bra sving i de hela och självklart hellst få ett svar..
I dag fick jag inte det. Kom tillbaka till en tom lägenhet. Men skönt är nog ändå de, för i morgon är vi fem personer i den.. Skjut mig! Är van med lugn och ro.

Hehe nej då, det blir nog skojj, Tommy flyttar in hos oss i morgon, och förhoppningsvis med en flacschig tv! (Stort behov av det) Haha.

Tog mig igenom bussresan med 5 olika skvaller-/tjej/nyhetstidningnar, och resan gick fort. Nu är jag döds trött och ska försöka att sova.. Inte de lättaste när man ligger ensam med sina tankar. Usch! I hate it!





Trapped in the past, I just can´t seem to move on....




dagens citat




"-Alla har de sina kärleksaffärer. Jag har stängt min"







Sätter punkt för de gamla och startar på det nya

Gårdagen blev riktigt bra, och ska jag summera helgen i helhet, så har det varit toppen! Tror jag ska börja åka hem varje helg.. Hehe..

Nu har jag bokat buss hem och får faktiskt en liten tendens till ångest. Varför ska jag tillbaka till Oslo och allt regn när jag kan vara i Karlstad, gå längs älven i höst solen, träffa underbara människor och bara ha det bäst? Säg det, det är många gånger det inte finns svar på ens frågor.

Gjorde världens tabba i fredags när jag glömde min datorsladd hemma, men hade med med mig datan. Så det blir lite drygt att åka buss med gratis internet och eluttag men ingan dator....

Tänkte slänga upp lite gamla bilder jag hittade på mammas dator.. Haha!


Jag och lillebror för lite mer än ett år sedan..



Jag och syrran vid samma tillfälle..


Hahahaha lugg och glasögon... Ja du, ser ju gammal ut för en gångs skull ialla fall... Haha


Min tårta hos mamma när jag fyllde 20 år.


Är ni redo? - Jag är redo!

Tågresan hit var nog den roligaste på länge. Tror inte jag någonsin har åkt tåg och det har gått så fort, trotts att vi var försenade 20 minuter...! Satt verkligen och pratade med Moa och Madde hela vägen + en tjej som jag började prata med som var från Luleå. Tjejen skulle bila från Kristinehamn till Boden, 13 !!! timmar! Stackars.

Nu är jag redo för en dag på stan med Mamsen och Syster! Sedan blir det nog att se vad Karlstads uteliv har att erbjuda!!

Jaaahooooouu!

So long fuckers!


Strålar av lycka!

Jag vet inte vad det ær med mig, men jag ær super Happy! Har en snabb lunch på jobbet och om cirka 2 h far jag till Sverige! Solen skiner, jag kænner mig som sagt på toppen humør. Gick omkring och sjøng riktigt høgt før mig sjælv i butiken i morse. DET ær ett gott tecken att dag, idag mår jag bra! :D

Tror min syster har några planer før mig.. Hon førsøker para ihop mig med en gutt från Værmland. ( sækert før att hon vill att jag kommer och hælsar oftare) hihi..

Nej back to work!

Snakkes! ;)

John, du har fångat mig!

Det är någon man som står och ropar på mig utanför fönstret... (!!). Undra vad han vill, om han är snygg, han kanske vill komma upp? Nej just fan... De var ju bara John blund..!

Får helt enkelt göra som han säger och slå igen mina ögon för denna dag och vakna utvilad och redo för nya äventyr i morgon.. För i morgon bär det av till Karlstad efter jobbet.. Får se hur denna helg slutar.. Haha! Har mina aningar. ;)
Hihi!


Puss och klem!
Natti natti!
:)



Extra knäcker som målare



Började hjälpa Moa med att måla om hennes byrå. Men slutade med att jag inte fick hjälpa henne längre. "Målade tydligen inge bra".. Men hann i alla fall lyckas att måla mig på ena handen, ena benet och UNDER foten! Tror jag trampade i färg...

Börjar packa i stället.. Är dödstrött. Märks att det är sista dagen innan helg! Ska köra all in i helgen, singel, galen och


Vart tog du vägen, var tog jag vägen själv? När vände vinden?? Utan ett ord utan en längtan, Tror jag är vi, kunde inte se, kunde inte ta oss tillbaka till ruta ett, tiderna förändras, sen står man plötsligt där. Letare efter någon som man kan hålla kär, tillbaks på ruta ett.
Vad sa din inre röst?




Starkare än du

Sitter och vänar på att Kvinna i lägenheten ska kommma hem. Nu för tiden är det bara jag och Moa hemma. Känns som om vi är ensama om att bo i läghenheten. Men på måndag kommer ialla fall grabbarna tillbaka + vår nya romies! Tommy med H.. Haha! :) Ska bli trevligt.

Vi ska iväg och köpa målarfärg, köpa en bok och sedan gå en powerwalk! Nu är det slut på att sitta i soffan och kolla på film, här ska tränas.! Svetten ska rinna, blodsmaken i munnen ska komma fram, mjölksyran komma krypande och edrenalinet ska pumpa! Jag är redo!




Ett öga för ett öga,
ja det heter väl så?




Før jag ær starkare æn du




Jag førtjænar en riktig kar med stake och som vågar och har mod att se mig i øgnonen nær det gæller något allvarligt..! En som tar mig før den jag ær, ser på mig på hur jag ser ut, inte gøra om mig.. En som prioriterar och tar hand om sin tjej. Inte utnjyttjar, matar en på pengar och ringer om nætterna nær karln ær full och sæger då hur mycket han tycker om æn.. Jag letar inte, jag VET att den rætte kommer komma till mig!

Jag ær en stark kvinna, fast jag kommer ner på djupet, jobbar jag mig snabbt upp igen, før jag ær stark, jag ær sjælvstændig jag har værlden kring mitt lillfinger!!


Før jag er så mycket starkare æn du, ja jag ær så mycket starkare æn du.!




Jävla skit



Morgon och kväll är värst, men den här dagen kunde inte ha börjat sämre...

Mitt liv är fullt av människor som tycker om mig för den jag är.. <3

Det är verkligen sjukt hur många älskade vänner som finns där och visar sympati och medlidande. Tack för att ni finns och gör min värld full av glädje! <3

Sitter precis och småler åt vad jag hör Moa sitta ute i köket och säga..

- Frukt eller godis, frukt eller godis.. Frukt först.
- Lite vett i skallen har jag väl!


Haha, den kvinnan får mig att alltid se allt från den ljusa sidan. Hon Sa en gång till mig, och det har blivit en peppningscitat för mig själv.

När allt är bara skit, är det: "-Hoppet är det sista som överger människan"

.







Varför leva när man kan dö?











Helt ensam

Ær helt ensam i Oslo, i lægenheten, ja øverhuvudtaget i helgen. Så jag funderar på vad sjutton jag ska gøra?? Har i alla fall en plan om att gå till en vidiobutik, dær de har tillbud på 5 filmer før 140 nok.. Så då vet ni vad jag kommer gøra i helgen.. Haha, nej då, funderar på om jag ska ta mig ett extra pass på Samson på lørdagen.. Pengar behøvs ju alltid..

Du är inte värld mina tårar..








Du släckte alla ljusen den natten..













Jag tar steget ur vår sista dans?

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M&feature=relmfu

"-Plötsligt händer det"

Är inte detta lite roligt ialla fall? Att Prinsessan Madelene är tärna på ett bröllop som höllls i Gottröra kyrka? Läs mer här. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13500925.ab Jag menar, det är nästan så att jag hade åkt dit och vara lite "papparatzi" bara för att få en egen bild på prinessan..

Men i alla fall.. Varit mycket dystert på sistone i bloggen, så täntke "muntra" upp med att jag gamblar lite i livet. Har åkt utan busskort nu sen i fredags, då det gamla gick ut.. Det är lite roligt på ett sätt att "leka med döden". Haha nej så, så allvarligt är det ju inte, men böter på lite mer än 900 nok är ju inte de man vill ha just nu dirket.

Vinna på triss eller något, vore ju inte helt fel istället.. Men den turen har man inte heller, så får "väl" vara nöjd med att få unmgås med alla mina underbara vänner här i Oslo! Tack för att ni finns!! Kärlek till er <3



 

 

 

 

 

Och ni vet att ni är fler..!



Who run the world? - GIRLS!



Varfør vara vaken nær man kan sova?

Sov mig igenom hela dagen igår.. Vaknade en snabbis vid 12, gick och la mig igen. Vaknade vid 3 igen och gick och handlade Thai-Take a way. Mums. Gick och la mig i sængen och sov igen. Vaknade inget mer føren nær klockan ringde i morse 05.30...

I bland vill man bara dra tæcket øver huvudet och sova bort en dag. Precis vad jag gjorde igår, men inte fan blev allt bættre tack vara de... Nu får jag ta itu med allt i dag i stællet.. Fyyy fan!

Slutar i alla falll jobbet snart, 14.30.. Och efter de ska jag slænga mig i solariumet och sedan hem och tvætta. Kanske dø lite i sængen igen. Verkar som om att jag ær bæst på det...


Living the dream

-VAD GÖR VI?
- NU KÖR VI!!!




Ring meg!

Har kommit in i någon form av höst depp som sagt, och solar varje dag efter jobbet. Jätte skönt att somna till i en halvtimme. Men jag tror att det har givit lite konsekenser.
Har fått värme utslag på kroppen, tror jag ialla fall.. Så nu funderar jag på att lugna mig ett tag. Men ändå nej! Jag vill bli brun igen! Precis som förra året nästan exakt...

Fredag den 19 augusti


Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya...



Nu laddar jag för ytterligare en dag på jobbet. Har ångest, så nu har jag frågat om Moa kan hjälpa mig i kväll eftersom jag tagit över hennes heltidstjänst när hon blev butikscheft på en annan Samson.
Jobbar i morgon också, men efter det blir det livat. Ska ha utflyttningsfest för Matte i Kollektivet.
Vilket innebär, "lek och skojj med Matte", dålig blandad bål och en hejdundrade fest med massa av dåliga låtar (Matte är DJ) Hehe.

Utöver de, solar jag solarium som en galning nu. Är nog lite höst depprimerad och känner mig blek, ful och tjock.. Så hoppas på att bli lite brun och få allt att kännas bättre.

Puss och klem!






Rensar huvuet med Te och godis





Sitter och dricker Te med Moa, äter godis och försöker koppla bort allt.


Lycka




Lycka ær en færskvara, det gæller att ta vara på den så fort den dyker upp...





Ett tillskott i den svenska kungafamiljen



Sveriges kronprinsessa ær grabvid! All lycka till Viktoria och Daniel!




Snälla bli min igen



Veronica Maggio, älskar denna kvinnas låtar.

Torsdagen den 18/8





Hoppet,
är det sista som överger människan.














Onsdagen den 17 augusti

Jag är en överlevare,
de har jag alltid varit,
och det kommer förbli så....

Lite uppdatering

I dag frågade jag mig själv, vilken veckodag är det egentligen. Jag är så trött och det känns som om det ända jag gör att att sova, jobba och träffa C. Det är tydligen så min verklighet är. Men det känns faktiskt bra.

Har tagit på mig två extra jobbdagar, så denna vecka är jag ledig endast söndag och fortsätter att köra stänging.. Går snart in på min tredje vecka med stängnignspassen.. Börjar bli lite jobbigt nu. Men pengarna måste in, så det är bara sluta klaga, ställa klockan och gå upp de.

Faktiskt så trivs jag mycket bra, eller inte bara mycket bra utan superbra, på W.B Samson. De enda som kan vara lite jobbigt är att vara ensam så många timmar på eftermiddagen, men det är okej, jag har NRj.NO ;)

Nu ska jag lägga mig till rätta i MIN säng och läsa en bok. Tror jag håller på bli lite smått sjuk/förskyld.. Håller ju trotts allt på att bli höst. Och jag är emot det som fan, men det är bara att gilla läget.

Åter till boken, "Det bortlämnade barnet"



Regn regn och mer regn....

Fick besök av mannen i natt ändå.. :) Så nu sitter vi i sängen och har nyss ätit mat. Det regnar ute så det finns inte så mycket att göra.. Så det blev inge Huk idag.


Fridfull lördag.

Jag ligger bara och njuter av lugnet runt omkring mig. Känns som om det var en evighet sedan jag var på mitt rum och sov ensam i min säng.. Känns tomt, och vill hellre ha sällskap. Men man får inte alltid som man vill..

La mig i parken med Moa några timmar idag. Råkade somna till (som vanligt). Jag vet inte varför, men det är liksom rofyllt att ligga i gräset på en fit och höra folk omkring än, och bara somna in medan solen steker på kroppen.

Om det är fint väder i morgon så funderar jag och Moa på att dra till Huk för sol och bad. Har liksom bara badat en gång i sommar, lite dåligt..

Ska läsa lite nu innan jag somnar.

Puss och god natt!



Bilder från min weekend i Strömstad

Ligger hemma på Majorstuen i sängen med mysbyxor. Hur skönt som helst. Träffade C efter jobbet igår på Barbera. Satt där och delade på en flaska vin och umgicks med hans arbetskollega/kompis. Blev dödshungrig, så vi gick och handlade mat och åkte sedan hem till Fredrik som han hette och hans tjejs-lägenhet. Där blev det middag lite öl, och massa chill. Hade super trevligt och pratade massor. Vilket jag vari behov av eftersom jag är ensam på jobbet efter 14.00 på dagarna tills 18.00 då jag slutar. Och eftersom det inte är speciellt mycket kunder så blir jag lite översocial när det väl kommer in någon.. Hihi.

Sen C åkte på jobb har jag börjat tvätta massor. Helt sjukt egentligen vad mycket tvätt man kan samla på sig utan att det märks allt för mycket i garderoben...

Tänkte lägga upp lite bilder från Strömstad nu när jag äntligen bloggar igen och sitter framför min dator hemma, med massa tid :)

Här bodde vi..

 

 

 

 

Vi grillade och drack drinkar med hans vänner.


C skötte grillen och jag resten :P






Vi åkte båt in till Strömstad med C´s vän.





"Pråmen" ett uteställe uppe på en båt i hamnen. Jätte mysigt!


Beställde in en flaska vin och chillade på en restaureang där vi bodde.






och så skulle vi hem till Oslo igen, inte lika roligt...


Stannade och åt pizza innan vi klev på bussen.


C i sitt Ess! Hans 4e pizza på 6 dagar... (!!) Haha Jag är inte fullt så glad i pizza, så tänke att ska jag beställa in någon ska den vara god också. Så det blev en med parmaskinka, färska tomater, vitlök och mozzarella. Mums!!

RSS 2.0