Glöm bort alla beskymmer och besvär, vad glad och nöjd!

Efter mycket tårar, förtvivlan och tänkande har det nu beslutats att jag ska bo hemma hos far tillvidare.. Känns helt sjukt att flytta hem efter att levt ensam ganska länge.. Men jag har tänkt och tänkt och kommit fram till att det positiva är att jag nu kommer få mer pengar över jag kan spara och handla för!!

Orkade inte med allt och åkte till Murris igår.. Där stod husmor och bakade bullar för fullt.. Gott gott! Sedan blev det en sväng till Beverly Hills för lite film tittande och massa skatt.. Länge sen sist..

Nu sanerar Moa och jag våra kroppar för fullt för att våga oss ut bland folk.. För i dag ska det först åkas båt, hem till Jessi och sedan ut på Mobergs!

I dag/kväll skall alla beskymmer och besvär glömmas bort och bara leva och njuta av studen!


Måste flytta igen....

Jahaapp, då måste man flytta igen...... Lutar åt Värmland hem till mamma...

Kan sluta så här.. Men också så här... Och så här...

Trött och sliten.. Har stått framför spisen i över två timmar och gjort massa matlådor.. Först blev det korvstoganoff med ris, två matlådor. Sen Chilicorncarne med ris, fyra matlådor.. Sen har jag en låda kvar i frysen med spagetti och köttfärsås. Så nu finns det en massa mat färdig att ta fram. Tycker det är smidigt att göra så för när man inte vet hur dagarna ser ut och kommer hem oregelbundna tider så är det skönt att bara ta fram och värma maten. Och då ingen färdig mat som man köper utan riktigt lagad mat.

Ska krypa ned i min bäddsoffa och kolla klart på Chicago! Börjar bli kallt i lägenheten igen.. Usch..

I morgon ska jag hem till far för att lägga om till vinterdäck eftersom han som köpt bilen ska köra den till Göteborg på söndag. Det skulle ju bli snöoväder snart va? Sen blir det tacokväll med Moa och Vanessa hemma hos mig! Gottgott! Lagom spidade vi kommer vara eftersom de sover kvar och sedan ska vi direkt åka till båten i morgon!

Det kan bli en sådan här kväll, men också.....

 

Så här... Men också så...

....här...!!


JAG HAR SÅLT MIN BIL!!!

Äntligen har jag blivit av med min bil!! Och fort gick det!

Gymmade armar och axlar i dag på gymmet, sedan vidare hem till Annette för att få lite gymbilder överskickade. Sedan vidare hem till far, där jag la ut min bil på blocket. Vidare mot ridskolan där Mary-Linn rider. Vidare hem till mig och hinner inte vara hemma länge fören ett samtal kommer, två samtal och tre samtal.. REDAN! Och alla vill köpa min bil.. Trodde inte att den var så populär.. Men tydligen.. Men nu är den såld till en man i Göreborg som ska köpa den till sin dotter. Så söndag mitt pådagen kommer han och ska hämta den.

Nu måste jag ta i tur med alla saker jag hade i bilen.. Typ allt jag sparat på sen skolan.. Massa pappaer, pärmar osv.. Samt en luftmaddrass, hink med diverse tvättmedel, 4 stolar, liggunderlag och en massa annat skit! Hur kan man samla på sig så mycket i en bil egentligen!?!?

Hej då min älskade bil... Har gillat den här mest av de jag haft...


Nästa, Gymmet!

I går blev det en riktig vilodag. Struntade i mötet för jag tycker inte jag behöver gå på en föreläsning när jag redan har gått en kurs i skolan om cv, anställning osv..

Så det blev lunch hos mormor med fika. Sedan en sväng ned till presskiosken för att tanka på mitt busskort ytterligare en månad. Sen bar det av hem, där jag städade och pysslade för fullt. Sen kom Moa över och precis när vi skulle kolla på en film blev vi båda så godissugna att vi tog bussen in till flygis och spenderade 35 minuter där inne för att hitta de godiset vi var sugna på..

Vaknade i morse av att det såg ut som ett bombnedslag i vardagsrummet.. När man har Moa på besök är det som att städa efter en 10 åring. Nej då, skojja bara. Men nu har jag fixat till det och det ser okej ut för att lämna lägenhten och komma tillbaka i kväll utan att behöva städa en massa..

NU: Bär det av till gymmet med Annette, sen hem till far för att lägga ut min bil på blocket.. Måste bli av med den!!

Annette hittade ett par skog på bellme som skulle passa jättebra till min klänning jag fick av Sanna i förrgår.. Synd bara att man inte har pengarna till dess denna månad, och inte nästa heller :( JAg hatar telenor!


Svar nej, jag har ingen taktkänsla mer än på dansgolvet, om ens de..

Pappa körde upp mig till bussen och jag begav mig mot destination: Friskis!

Träffade faktiskt Linn på bussen, kul att se tjejen, eftersom det inte är allt för ofta..

Iväg till friskis med Moa och körde första passet.. Haha alltså jag bara log mig igenom hela passet.. Om de andra i gruppen inte hade fullt upp med sig själva så log de nog inombords när det fick se mig stutsa omkring och försöka hålla en någorlunda takt till musiken, SAMTIDIGT som jag försökte förstå mig på alla dessa jävla steg.. Började med att bara förstå mig på hur fötterna skulle styras. Sen när jag tyckte att jag lyckats bra skulle hon plötsligt byta, OCH lägga till armarna.. Men hallåå.. Min hjärna klarar inte så mycket. Men inte ger jag upp för det! Nej då, i morogn är det ett nyss pass som gäller! Hårdträning var det!

Sitter hemma i sängen och har precis ätit mat. Det är riktigt mysigt att sitta och äta i sängen faktiskt. I like it!

NU: Two and a half men, sen sova!

IMORGON: Möte med min man från arbetsförmedlingen, sen luncha med mormor, sen ett pass på friskis!


Spinning var mycket lättare, där var det bara att trampa på...

Jag kan köra alla bilar, men..... Helst nya..

Vilken dag! Först åkta jag buss till Gottröra där jag och Sanne utgick med pappas "nyinköpta" bil. Kom ungefär 7 km innan den la av.. (första gången) Fick inte fart på bilen... Men kände mig ändå riktigt duktig när jag öppnade motorhuven och kollade runt.. Det är ju inte dirket första gången jag får stopp på en alla de bilar jag haft.. Men ialla fall, pappsi kom och bokserade hem oss.. Dock körde han i 70! Galet läskigt!

Hemma får vi igång den med startkablar och kör vidare igen.. Kommer kanske 5 km denna gång.. Och gissa vad!? Den dör, mitt på vägen.. Ber en snäll kille att hjälpa oss med startkablar.. Bilen dör så fort vi tar bort de... Kill mee,.. Vi detta laget är mina fötter som isbitar, då jag bara hade converse.! Och händer och överkropp is kalla med en tunn höstjacka.. Pappa kommer, bogserar hem.. IGEN.. Ringer runt och frågar om vi kan få låna en bil.. Ingen ville låna ut sin.. Jag kör faktiskt bra.. :( Till sist kunde min kusins mamma låna ut bilen och vi kommer äntligen iväg!

Sanna är så gullig och köper en klänning och ett linne till mig.. Gud vad snygg klänningen var! Helt kär! Självklart shoppar Sanna loss.. Beger oss hemmåt för lite middag.. Det var tänkt att vi skulle komma iväg vid 10, men istället blev det 13... Och jag som bara hade ätit två ägg till frukost.. Jag, Mary-Linn och pappsi hjälps åt med maten och den stod snabbt på bordet.. Gott gott!


Min kropp skriker aj!

I går blev det först ett pass ben på gymmet med Annette, sen följde jag med hem till Närtuna för att visa lite saker på internet. Sedan tillbaka till Rimbo och träffa upp Moa för att köra ett till pass... Core...!

Sen fortsatte kvällen med tv-tittande med M. Vaknade av att far ville att jag skulle åka med Sanna till Thuns.. Usch när jag vaknade kände jag mig inte alls motivierd eftersom min kropp känndes mörbultad!!. Men nu är jag vaken och ska snart hoppa på bussen för att åka till Far och byta till hans bil.. Inte heller så jättekul att åka iväg när man inte har några pengar..

Sen i kväll blir det bubbla pass igen... Första vid 19, medel, sen 20 blir det yoga.. Men ska man nå målet som jag och Annette la upp så gäller det att ligga i.. Smidighet, Kondition, styrka!  Usch, kör hårt bara!


Dubbla pass på Friskis i dag!

Sov i min bäddsoffa i natt och gisses vad jag sov bättre.. Konstligt de där.. Nu ska jag iväg och träna på gymmet med Annette och sedan åker jag nog med hem till far. Sedan tillbaka till frisikis för att träna Core med Moa.. Här ska brännas! Haha..

Får se hur pigg jag kommer vara i morgon. De återstår att se..

Dubbla pass på Friskis i dag!

Sov i min bäddsoffa i natt och gisses vad jag sov bättre.. Konstligt de där.. Nu ska jag iväg och träna på gymmet med Annette och sedan åker jag nog med hem till far. Sedan tillbaka till frisikis för att träna Core med Moa.. Här ska brännas! Haha..

Får se hur pigg jag kommer vara i morgon. De återstår att se..

Lugn kväll med Åberg

Det var riktigt mysigt hemma hos fröken Åberg. Stannade till på flygis för att köpa lite snacks.. Blev chips, dipp och Ban and Jerry! Kom hem till Daniel och Jessi där han hade fullt upp med att spela tv-spel med en av sina kompisar. Så jag och Jessi stängde in oss i sovrummet. Men det hjälpte inte dirket. Med jämna mellanrum kom Daniel inspringandes och skulle mysa med Jessi.. Usch!

Kvällen slutade med att vi båda somnade framför Twilight.. Vaknade och fick panik för jag trodde jag missat bussen. Gumman kör ned mig till stationen och där får jag stå och vänta i 25 minuter för att vi kollat fel på bussarna.. Burr vad kallt! Men fick sällskap av en annan Finsta bo. Hon öppnade sig totalt och pratade på om hennes liv osv. Det visade sig att jag har hälsat på henne förut eftersom hon bor i samma hus som M...

Kom hem och skulle försöka sova.. Var skit trött men kunde verkligen inte.. USch vad jag hatar det! Jah börjar nästan tro på de här "feng shi" eller hur det stavas.. Måste möblera om!

Nu ska jag kolla på Bonde söker fu och sedan bege mig till jobbet.. Känner mig inte på topp i dag.. Håller nog på att dra på mig någon sjukdom.. Och det är inte så konstigt så kallt som det är i min lägenhet!!


Hemma kväll eller utgång!!

Nu är det dags att åka hem till Jessica för att ha en myslördag framför tven.

Har jobbat hela dagen idag och inte gjort något speciellt.. Har haft beslutsångest hela dagen i dag. Gå ut på Piren, sitta hemma, gå ut, sitta hemma.. Blev att sitta hemma fast nu då hos jessi :)


Lagar matlådor på en fredagkväll... Vad hände!?

Jag vet, det är lite sjukt.. Har precis tagit ut mina créps ur ugnen. Kul fredagkväll, stå och laga matlådor.. Men det måste ju göras det också. Det gick dock inte så smidigt att göra pankakor som det ser ut när mamma eller någon annan gör det.. De blev tjocka, gick sönder, för tunna.. Ja ni förstår.. Men ungefär de tre sista pankakorna blev jag nöjd med. Så är det någon som är duktig får du gärna hjälpa mig för detta var inte lätt alls...

Kom till Alle vid ett tiden i dag, sen när vi tittade på klockan var den helt plötsligt halv fem.. Snacka om att man kan prata bort tiden! Fanns en hel del att ta igen och att berätta om.. Det var riktigt trevligt och måste självklart göras om.! Fick låna några filmer också så nu behöver jag inte titta sönder de jag har och redan sett ett antal gånger.. Tror det blir "Kärlek och fördom" eller "Chicago". Båda två är musikaler! Man blir på så glatt humör när man ser såna filmer..

 


Nu är det dags!

Burr, nu blir det att plocka fram vinterjackan och bege sig med buss till Rimbo för att först träffa Alle efter all denna långa tid. Och slutligen jobba kväll på coop.. Sen hem igen och mysa ned mig framför en film i soffan..

2008? 2007? Ingen aning, länge sen i alla fall!


Pulkapappa

I går hann jag inte med någon uppdatering eftersom jag blev inhoppad på jobbet vid 12-19. Sedan hem duscha och vidare över till M för att kolla på tven och sappa mellan kanalerna. Ingen förstår nog min lycka att få kolla på en tv och ännu mindre att få sappa mellan kanalerna. Detta beror ju på att jag inte har några egna kanaler.. drygt som fan är det.. Men igår fick jag mig en liten dos av tv-tittande.

När jag slutligen gick hem var det visseligen kallt, men ingen snö.. Smsa Annette och hörde om hon ville gymma på morgonen, fick svar att vinterdäcken inte var på. Inte tänke jag mer på de och somnade vidare. Sen när jag gick upp och drog upp gardinerna fick jag världens chock! SNÖÖÖÖÖ! ÖVer allt! Och inte lite heller.. När fan hann allt de här komma.. Efter 12 i går natt i alla fall..

Förstå hur kallt det är i min lägenhet nu eftersom värmen inte är den bästa... Men jag sov faktiskt riktigt skönt i natt..

 

Alltså Sunes jul.. De är så sjukt roligt och de här hade ju inte varit helt fel nu  när det finns snö och allt.. Alltså att åka pulka!


Se på allt du har istället för vad du inte har

Frågan är varför jag ens sitter kvar framför datan när jag egentligen är skit trött. Och frågan är varför jag då inte kan sova.. Jo säg det den som vet. Börjar bli riktigt less på det här nu. Tror det kan ha med att göra att jag är van att sova med tven på. Eller i en varmare säng.. Burr.. Ska nog läsa lite i "så länge vi båda andas". Den börjar spåra riktigt rijält nu, liksom jag..

Avslutar kvällen med ett citat som jag borde leva mer efter:

-"Se på allt du har istället för vad du inte har"


Min kropp behöver någon som tar hand om den!

Min rumpa, mina fötter, mina armar och mina ben, mitt knä, mitt finger,ja nästan hela kroppen är ur funktion för tillfället..  Detta beror på att jag gymmade bara armar igår vilket ledde till träningsverk idag. Min rumpa efter saden på spinningcykeln, fötter efter tramporna och benen efter ett Medel+ pass i sprinning och arbetat på frukt och grönt i dag och burit banankartonger.... (!!!)  Men även ett fett blåmärke på ena sidan av knät. Trampade på för fullt med en spak som träffade mitt knä hela tiden. Till sist märkte jag smärtan och slet loss den, kastade den på golvet och fortsatte. Slutligen skar jag upp mitt pekfinger på jobbet idag. Varför måste det rinna så mycket blod när man skär sig i fingrarna... Men i alla fall, Vad hände idag?!?!

Aja nu sitter/ligger jag i sängen och funderar på hur det kommer kännas i morgon.. Ska vara inne i Norrtälje vid 10 för att få en cotch, eller hur det stavas. Sedan fort tillbaka till Rimbo för att gymma. (Hoppas Annette går med på rygg och mage eftersom resten av kroppen är helt slut). Sen hem, duscha och slutligen filmtajm! Ett bra avslut på dagen.


I going crazy, living this way..

Ska göra ett försök att ta mig in på toan och duscha nu, och om ingen skulle höra något från mig vet ni att jag ligger avtuppad i mitt badrum...

Sedan ska jag krypa ned i soffan med te och kolla på en film och sedan lägga mig i tid. För i morgon bitti ska jag först åka och gymma med Annette och sedan ska jag jobba!! :)


Jag är nog trotts allt lite blond..

Min toalett av en viss missfärgning så jag tänkte idag att eftersom jag inte skulle vara hemma att jag skulle slå i Ammoniak. För ni som inte vet hur det luktar så kan jag beskriva det som blonderingspulvret fast sjukt mycket starkare... Så detta hade jag i toastolen, ganska rejält...

Och nu när jag kom hem luktade det så sjukt mycket i hela lägenheten att jag var tvungen att vädra (trotts att det regnar och är jätte kallt ute). Men det värsta är att det luktar så sjukt mycket på toan att när man andas in börjar man hosta och det rinner tårar ur ögonen.. Ibland kan man undra om det har något med hårfärgen att göra (trotts att jag färgat mig mörkare). Jag som hade tänkt ta en lång dusch med hårinpackning osv..


Jag är en tuff brud, i lyx-förpackning.

Moa kom till mig och vi spenderade kvällen med att dricka te och äta choklad framför million dollar baby... Började självklart grina i sluten i filmen. Sen ville Moa ha en film igång för att somna lättare, men för mig svårare eftersom filmen är så pass rolig att jag inte kunde slita mig ifrån den. Vaknade vid 9 och då var Moa borta.. Snacka om att man sover djupt om man inte hör att hon fixar sig, äter frukost, bäddar osv..

Tog bussen till far där det blev att träffa en del av släkten eftersom pappas sambo Sanna fyllde år och bjöd på fika. Efter det drog jag och Annette iväg till gymmet och sedan körde hon hem mig. Nog för att vi tog det lungt, men ändå känner jag mig trött i armarna när jag sitter och skriver. Men det gillas bara! Sitter och planerar vilka pass jag ska gå på. Kommer nog bli en del.

Kom hem och ställde mig och gjotde hemma gjorda köttbullar med klyftpotatis och morötter i ugn. Gott gott!


"Livet är det som händer medan du gör upp planer"

"Livet är det som händer medan du gör upp planer"


Hemgång

Nu är jag snart påväg hem och även denna gång har jag även med mig mer saker än när jag kom. Sex gardiner, ett sängöverdrag och en matta..Himla tur att jag har mamma med mig så jag inte behöver bära allt ensam. Sen kommer förhoppningsvis Moa hem till mig. JAG BEHÖVER PRATA! :) Haha!!


Man lär sig något nytt varje dag.

Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain...


Detta skrev min älskade vän Moa till mig, och hon tyckte det passade på mig.. Och det håller jag med om..

Nu blir det ensam mamma söker med mor och familj. Och åker hem, det gör jag i morgon med samma tåg som mamsi ska med till sthlm..

Söndag och inge ångest!

Har verkligen jättesvårt att sova på nätterna fast att jag är riktigt trött och vill verkligen sova.. Väcktes av mamma och lillebror som försökte kittla mig under fötterna och det värsta jag vet är när folk försöker reta mig eller väcka mig drastiskt på morgona, speciellt då när man inte sovit mycket i natt....

Ska tydligen ut i skogen i dag med mor, bror och hund.. Blir nog så där lagom kul.. Men det kan vara skönt att komma ut lite och röra på sig.

Åker hem med mor i morgon, men hade kunnat åka bil med O daghem till roslagen, men jag vill stanna hos mamma en natt till..

Och i morgon kommer den här tjejen hem. Är du brun så vill jag inte vara med dig... !! Haha.


Tråkiga värmlänningar!

Mamma Mia var sjukt bra, men det var ju inte dirket någon nyhet för mig eftersom jag sett den tidigare och även filmversionen. Men detta var så bra för att den var på engelska (och jaa, jag förstod allt) Haha.

Men det som var tråkigt var att en annan vill ju sitta och klappa med, men icke här inte. När jag var på Cirkus i Stan och såg den svenska versionen var det riktigt dra även i publigen. Men här i Karlstad verkade det nästan som om de inte vågade, för de inte visste om någon skulle skratta eller håna de efteråt. Men jag säger så här! Skit i det! Du har betalat en hel del för att gå och kolla och inte tänker jag då bry mig om vad andra tycker. Ha kul, sjung med och klappa hur mycket du vill! De är min åsikt! Och det var precis det jag gjorde, och kul hade jag!

Nu blir det bakpotatis och mys framför tven.

Musical dags!




Mamma mia

Mamma tjatar sönder om att jag ska hoppa in i duschen.. (är jag så smutsig?!). Nej men hon håller på att laga mat och snart kommer syster med hennes kille Andreas för att vi ska gå på den engelska verionen av Mamma Mia.. Som jag har längtat!! :) Ska bli riktigt kul faktikst!! :D

Men först blir det mat och jag har äntligen lyckats få mamma att använda vitlök i potatisgratängen.. Hennes sambo hatar vitlök och eftersom han inte är hemma passar vi på! Mys! :)

Sen när vi kommer hem ikväll blir det bakad potatis med räkröra.. Fy fan vad jag älskar mat och att vara hos mor!!


Sluta skämmas...

Läste även några sköna saker om att man ska sluta skämmas.. Eller snarare påståenden..

Du behöver inte skämmas....


*För att du grät när prins Daniel höll tal tilll kronprinsessan Victoria i juni. De gjorde vi också.

*För att du ljuger och säger att du är förskyld och inte kan gå på fest så du kan stanna hemma och kolla på finalen av "Robinson" isället..

* För att du är lite avundsjuk på Blondinbella trots allt.

* För att du burit t-shirt med budskap som "blondes have more fun" eller "i´m with stupide". Kom igen: DE är roliga.

* För att du slaviskt följer "Antikrundan" och "Allsång på skansen" och kollar reprisen på nätet om du skulle missa ett avsnitt. Vilket du egentligen aldrig gör..

* För att du funderar på att besöka Ullared.

* För att "Twilight" är det bästa du sett. Någonsin.

* För att Robert Pattinson är en sexgud i dina ögon.

* För att du inte är helt säker på vem Ingmar Bergman är.

* För att du brukar gråta till Celine Dions samtliga ballader.

Jag ska äntligen få plugga!!!

Jag ska äntligen få plugga!!!!! Ska ringa om det på måndag. Blir troligen matte B och Naturkunskap B och detta ska jag hinna göra på 10 veckor. Så blir klar i januari om jag kommer in.. Jag är överlycklig för att jag äntligen ska få göra något vettigt!

Nu har jag landat hos mor och hunnit äta tacos, gått en promenad, kollat utbildningar, handlat och nu blir det att lägga sig på soffan för att svulla i morötter, blomkål och dipp.. hihi Gott gott!


Hej då rakhyvel, - Hej varm vinter med ludna ben.

Läste precis i en tidning där det fanns 35 perfekta skäl till att vara singel. Jag har nu tagit ut de som jag tycker stämmer mest i på mig eller håller med om..

1. Du kan äta din favoriträtt varje dag, bor du med partner måste du komprimissa och variera och inte äta pasta och pesto måndag till fredag. Även söndag

2.Du kan flörta med vem du vill, när du vill. OCh det är ingen som kommer bli ledsen, eller arg om du tittar på den där mörkhåriga killen lite djupt i ögonen på festen.

3. Du kan tacka ja. Till allt! Fest fem dagar i veckan, - Ja tack!

4. Hej då rakhyvel, -hej varm vinter med ludna ben.

5. vem sa att sexlivet var dött som singel? Njut av dig själv i stället och varför inte köpa den där lite smått pinsamma dildon.

6. Ringer den där nya bekantsapen en lördagkväll när du egentligen bestämt dig för att vara hemma och vill att du ska följa med ut? Gör det! Soffan finns ju kvar i morgonkväll!

7. Du kan ha hemmaspa och kladda ned hela badrummet med den där magiska "havregryn- och yougurtansiktsmasken", utan att någon gnäller om de spår den lämnar efter sig i badrummet. Och ansiktet...

8. Du kan bjuda hem dina polare på pyjamasparty mitti veckan. Ni kan tex bygga en koja med alla kuddar och täcken, äta godis och kolla på skräckisar. Tjejkvällar äger!

9. Du kan släppa alla hämnigar och ligga med vem du vill, när du vill. Frihet kallas det.

10. På natten har du en fluffig, härlig säng för dig själv.

11. Du kan rapa och gå på toaletten med öppen dörr utan att vara rätt att "döda" romantiken.

12. Det är okej att spela samma låt hundrafemtio gånger. Varför byta när man hittat något man gillar? Den enda som kanske klagar är grannen..

13. OCh det är okej att sjunga med. Hela tiden

14. Allt i din lägenhet är ditt!

15. uppfälld toasits, avskruvade tankrämstuber och kalsonger som ligger och skräpar, No more!

16. Rosa sovrummsväggar. Check!

17. Du slipper "sambokoman". Inget tjockande tillsammans i soffan.

18. Äta middag i sängen är visst kul.

19. Nej, du har inte för många klänningar, skor eller väskor. Du får nog shoppa lite mer.

20. Du kan fastna i badrummet. Utan någon som bankar på dörren. Raka benen i en timme, Why not?

De var väl några av de som jag satt och garvade åt och tyckte var bäst och passade in. Enjoy!

Ett gott skratt förlänger livet burkar ju man säga...

Vaknade och nästan kastade mig ur sängen.. När hände här senast?! Ingen aning, men jag ska ju till mammsi i dag och ville verkligen inte missa tåget. Men gick tydligen upp för tidigt så nu har jag hunnit med att betala räkningar, äta lunch och börjat ha tråkigt. Haha. Men bussen går om 45 minuter och det brukar gå fort.

Blir tacos hos mor i kväll och det ska bli riktigt skönt att inte behöva laga mat och inte behöva äta ensam..

HAHAHAHA alltså när jag fick se den här bilden i en gammal kompis album fick jag ett hysteriskt skrattanfall.. Gissa vem som är jag!! Guuud jag döör, detta är riktigt pisnamt. Men så här såg jag ut i typ 6 an - 7 an.. Hade typ kopparfärgat hår efter att försökt bli av med mitt dåvarande svarta hår.. Det är mycket ni inte vet om mig och det är mycket som är förträngt och glömt. Men när gammla bilder dyker upp kommer minnerna tillbaka.. Haha usch.. Men jag är i alla fall tjejen längt up på hörnet i svarta kläder....

 

 



Jag hatat att jag alltid faller med ett magplask när det handlar om (.........) ! ! !

Det blev en mysig eftermiddag/kväll med Dennan och Murv! Åkte från far och plockade upp Moa vid bussen, åkte vidare och handlade på oss en massa svull och självklart mat. Var sedan tvungen att åka förbi morbror för min lillebror hade glömt sina viktiga yogijo -kort , (eller hur det stavas) eftersom jag ska åka till mor i morgon.

Blev en mysig middag med gooood mat, levande ljus och en massa skratt. I love this moment! Sen gosade vi tre ned oss i min allt för obekväma soffa och kollade på "flickan från ovan". Dock hann varken jag eller Dennan se slutet eftersom hon skulle med en buss åt ena hållet och Murris åt de andra hållet. Och eftersom jag åker till Värmland i morgon så kan inte lämna tillbaka filmen så det blev Moas ansvar.. Så den enda som fick se hela filmen var Moa..

När brudarna åkt tog jag en dusch och gjorde ett tappert försökt till att packa i sista minuten. Men jag behöver inte ha med mig speciellt mycket heller.. Endast något fint till jag ska på musikalen MAMMA MIA på lördag! :)

Fick en massa fjärillar i magen alldeles nyss.. Guess why!? You never now.. Hihi! :)


Nu kör vi!

Ja nu kör vi verkligen!

Träffade på Annette i dag hemma hos far. Kände att jag hade en hel del att berätta om saker och ting, och mer finns det att bli uppdaterad på.. Haha.. Men nu tänkte jag att fan nu är det nog. Träningen skall börja och den ska börja med stormsteg! Får som sagt min lön i morgon, men större delen av den måste gå till hyra och till TELENOR! Men hälsan är viktig så jag ska be snällt till far och be han låna ut pengar så jag ÄNTLIGEN kan få köpa mitt efterlängtade allträningskort på friskis..

Så nästa vecka när jag kommer hem från mor och Värmlandsskogarna drar vi igång! Jag verkligen längtar efter träningsverk, hög puls och den sköna kännslan av att vara riktigt trött i kroppen.!


Klarade 8 kg då.. Men det känns långt borta... :(



Aldrig mer telenor!

Blev en hel del nya saker införskaffade idag. Och självklart ett par gardinstänger!! iiih :) Nu sitter jag hos far och har fixat med en massa fakturor, medlemsavgifter osv... Så nu har jag inte längre tre försäkringar på mig.. Kändes lite väl överdrivet.

Usch fick fakturan på Telenor i dag....... 5 700 kronor... Jippiii! Fy fan vad tungt.. Någon som vill köpa min bil!?!

en massa tjat om killar hela tiden.. Ge upp!

Sädär ja, nu har jag lagat kvällsmat, ätit, kollat på film och nu är det dags att avsluta ännu en dag. Ska ställa klockan för första gången på mycket länge eftersom jag ska plocka upp pappas sambo Sanna halv 10... Sedan blir det som sagt en tur till Uppsala.

Fick fin besök på jobbet i dag av Moa och Bina. Skönt att få prata av sig lite i alla fall. Men känner att jag har mycket mer att ge. Min arbetskollega frågade mig hur det gick med Mr (.) (säger inga namn men, oj oj oj vilken dålig uppdateringen hon hade. Men det är kul att de bryr sig, och så jag fick prata av mig lite med henne om killar.. Fan att jag aldrig ger upp alltså. Jag sa åt henne att från och med nu (eller det har varit så ett tag) ska jag bara leva, sluta leta, sukta eller spana efter killar och låta allt ske som det gör. Låta natruen göra sitt så att säga. Haha. Men det är egentligen bäst, de andra tar för mycket energi av än, och se bara hur det gick för Jessi.. Och nu sitter hon säker på någon mysig uteservering i Egypen.. Jag vill också vara brun!!

Jaja, känner att även det här blev ett spårat inlägg från min sida. Men de är sådan jag är.. Bara att acceptera.

Äntligen jobba!

Jahap, då var det dags att åka och jobba! Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma iväg lite och få vara lite social. Stackars de som skulle umgås med mig nu, jag är nog över social. Har liksom ingen att prata med så mycket om dagarna, så skulle någon vilja komma förbi och ställa upp så jag kan få prata lite så är ni välkommna.

I morgon blir det inge Karlstad, utan det blir på fredag. Gud vad jag ändrar mig hela tiden. Men thats life! Kommer i stället spendera morgondagen i Uppsala för att leta efter gardinstänger och gardiner, samt åka och handla med pappas sambo.

Nej nu, Jobba till stängning.

Mina vackra arbetskläder som inte har någon passform alls.. Men men den som ser mig på jobbet får ta mig för den jag är..


Hur fan kan jag minnas så lite från helgen?! Tyckre jag hade koll ju...

Hahaa alltså jag bara sitter och ler.. Hur i helvete kunde helgen bli som den blev? Ja det kan man ju undra. Den där jävla alkoholen har nog något med det att göra. Det roliga är att jag satt precis och kollade på alla bilder från mobergs i lördag och chockades över hur många människor som jag känner som var där.. Men inte fan kommer jag ihåg det dirket heller. Hoppas jag inte sagt något otrevligt eller elakt till dessa stackare. Hoppas att löningshelgen blir lungnare.

Kom på att snart är det ju halloween snart, och jag funderar på om jag ska ha en lite halloween middag/fest. Men jag ska även hinna med att ha en inflyttningsfest snart också. Mycket man vill göra märker ja.. Men det vore kul. Gillar när det inte bara är vanliga fester utan något tema på de..


Ben and Jerry

Har precis åkt hem från pappa och faktiskt så stannade jag till på Ica för att handla med mign något gott hem. Det blev satsumas, naturgodis och Ben and Jerry!! Tänkte jag skulle kolla på Paradise hotel och käka glarre.

Pratade med mamma idag och det verkar som om att jag åker dig på torsdag och kommer hem torsdagen efter... Lååååångt! Men jag har nog inget bättre för mig heller så. Ska köpa gymkort/friskiskort nästa vecka så jag kan börja träna inne. Dels börjar det blir så kallt ute och dels så kommer man aldrig iväg ensam ut i skogen. Sen är det mycket för att jag vill börja på Yoga. Tror det kan vara riktigt bra. Samt spinning och gym! Fy fan vad jag ska komma iform den här jävla vintern. Vill ju vara i fint trimm när det blir ut på nya äventyr!


Svampgratinerad kassler

Den här maten blev det, svampgratinerad kassler med hemmagjort potatismos! Gott gott!


Fy fan vad jag är glad!

Sitter hemma hos pappa och är skit nöjd över att jag har sålt mitt kylskåp! Så nu har jag råd att köpa gardinstänger och gardiner! De som köpte av mig var hur trevliga som helst och jag känner att just nu skulle jag vilja sälja mer saker! Hihi.

Ska laga mat nu hos far, sitter och kollar runt på olika recept, så vi får se vad det blir.

Jag är schweiz

.

Måndagsmys framför en bra film

Har lyckats få med mig ett antal filmer från pappsi, så nu är det bara att välja och vraka på vad jag ska se i dag. Börjat bli riktigt less på att jag inte har några kanaler......

Svängde förbi jobbet påväg hem från pappa för att passa på att köpa tvättmedel samt sköljmedel som de har extra pris på denna vecka. Så i morgon skall det tvättas för jag har äntligen fått värme i lägenheten! Så nu slänger jag ut mitt elelement och myser ned i mig soffan utan miljoner klädesplagg. Myspys!


Ska sjunga Amezed på Moas bröllop... Haha

Har fått äran, eller lovat på fyllan i Kroatien att jag ska sjunga den här låten på Moas bröllop, men försöker få henne att gå med på att sjunga den på förlovningsfesten... Yeeh..

 

Just de, den rubriken på förra inlägget är så jävla sant. Fick ett sms av Moa tidigare där jag kom fram till att alla killar i Roslagen är slampor...Tills någon bevisar motsatsen..! Ska därför bli så jävla skönt att flytt till Bergen i Februari och verkligen få börja om på nytt och finna nya kamrater och killar.. Eller man få ju hoppas på det bästa i alla fall..

 

Ska åka till Moa där jag är bjuden på hembaktpizza. Vad skulle man göra utan sina vänner!? Sen ska jag åka till pappa, men han är inte hemma (liksom Moas pappa) eftersom älgjakten började i dag.. Drygt. Så han kommer hem när det mörknar..


Alla är bara jävla slampor...

Så här ser jag ut nu, med ny hårfärg och nyklippt hår.. Längden är det en stor skillnad på och de syns, men färgen är svår att se eftersom min cam inte är den bästa..

 


Vaken på nätterna och sover på dagarna.

Har verkligen ett mycket ointresant liv just nu.. Kunde verkligen inte somnar igår, inte för att jag försökte heller för jag kände att jag inte hade något speciellt att gå upp till.. Hur trist låter inte det här liksom.. Men men, har städat lägenheten nu och det börjar bli bra.. Vill bara få upp gardinstänger i vardagsrummet/sovrummet nu..

Ska snart åka till pappa en sväng för att sälja mitt kylskåp och göra diverse saker. Jobbar bara onsdag denna vecka, så jag funderar på om jag ska åka till mammsi på torsdag i stället och spendera lite tid med syster.. Ska ju på den engelska versionen av Mamma Mia i helgen! Älskar som sagt musikaler och har resan sett den svenska få närmre fem år sen.. Men nu är det dags igen! :)

Så här blond är jag inte nu, och jag tycker det är jätteskönt!

 

 


Skit snyggt faktsikt!

Det blev ingen drastisk skillnad på håret utan det blev skit snyggt! Nu känner jag mig inte som ett jävla ljushuvud, "dum blondin", fjortis osv längre.. Nu ska jag även klippa håret och återskapa min lugg jag hade tidigare i sommras.. Hoppas det blir lika snygg som det var då.. Men det tror jag. Annars kommer jag inte visa mig bland folk på några veckor.

 

 

 


Vad hände egentligen!?

Gick snabbt och felfritt att stänga på jobbet igår så jag var hemma till tjugo över 9 vilket betydde att jag hade hela 20 minuter på mig att fixa mig innan tjejerna + Walle skulle droppa in. Fick ett samtal från min granne M och jag bjöd självklart över han. Han stannade inte så länge så jag funderar på om han blev lite avskräckt av mitt sällskap eller mig själv. Vem vet, han verkade inte lida av det när jag träffade han på krogen sen i alla fall..

Blev fylla, (snefylla, tror jag i alla fall) Hittade en shottkompis, träffade på ett antal människor jag känner, är de bra? Aja de vetefan.. Kvällen slutade med två trevliga sms från en okänd och en känd. Eller de blev en nog en hel del andra också.. Äsch dra åt helvete. Ångrar inget i alla fall.. Men som sagt, kvällen slutade på Jessi och Daniels badrummasmatta med en handuk som täcke.. Vad hände där?! Haha..

Nu sitter jag och blir slingbrun i håret, kommer bild på det sen om jag blir nöjd..

En av alla kvällar på trädgårn i sommras..


Bakfull på jobbet.. IGEN?

Hahahaa just de. Precis när jag började jobba i dag märkte jag att jag blev törstig så jag frågade min arbetskollega om jag kunde gå ifrån och köpa vatten. Hennes kommentar var.. - Ska jag behöva jobba kväll med dig bakfull igen.. Hahaa Varför har jag fått den stämpen för?! Som tur är, så är hon riktigt snäll och skämtsam.. :)


Varför all denna stress?!

Blev lite nya inköp till garderoben i dag, samt några blommor till lägenheten och krokar till gardinstängerna. Så nu har jag gardiner i köket och blommor i vardagsrummet.. Fin fint. Men det gick inte helt felfritt fram med dessa jävla gardinstänger.. När jag äntligen, glad, skulle sätta upp de märkte jag att de var för långa. Så med lite handkraft och några tänger lyckades jag bryta/klippa av de så de fick en bättre passform. Grannen undrade nog vad fan jag höll på mig.. Var tvungen att hammra lite och få ett antal hysteriska sammanbrott innan jag fick ett resultat..

Aja just de.. Vad fan är det med folk egentligen?! Inne i Norrtälje i dag höll en på att backa på mig, en tutade hysteriskt, en pekade finnger och ett antal bilar har trängt sig och svängt ut mitt framför mig.. Fick sitta på bromsen mest hela tiden. Vad är det med folk?! Varför måste det vara en sådan stress hela tiden, fan inte konstigt att det blir en massa trafik olyckor..

Aja, nog med seriöst prat, för i kväll skall jag ut med tjejerna och göra stan osäker.. Först tillbaka till jobbet efter en stunds rast..

Avdammad och framtagen

Har lagt datan på hyllan för några dagar, men nu är den avdammad och påslagen igen.. Igår var det jobb och sedan färgade jag och Moa Denises hår. Blev tydligen inge bra...

Nu har vi vaknat och ska bege oss in till storstan Norrtälje för lite inköp. Blandannat, några blommor, sen blir det att åka och jobba med avslutning utgång med Tjejerna!!


Avdammad och framtagen

Har lagt datan på hyllan för några dagar, men nu är den avdammad och påslagen igen.. Igår var det jobb och sedan färgade jag och Moa Denises hår. Blev tydligen inge bra...

Nu har vi vaknat och ska bege oss in till storstan Norrtälje för lite inköp. Blandannat, några blommor, sen blir det att åka och jobba med avslutning utgång med Tjejerna!!


Husdjur i soptunnan.

Alltså usch, usch och usch!!! Skulle fixa lite hemma för jag börjar som sagt få panik på att det är så sjukt rörigt.. Tänkte då tömma min soptunna.. Och gaaaaah fy fan vad äckligt! En larv i botten och det var inte den enda, satt en till på påsen också.. Alltså stackars mina grannar om de hade varit hemma, det hade nog trott att någon hade dött.. Nog för att spindlar är typ helt okej, men fan inte larver! Jag vill inte veta hur många det var i påsen eller va fan de kom i från! Gick ut med påsen och inte fan stängde jag den heller så nu kommer vi säkert få larver i hela tunnan.. gaah, usch och fy fan vad vidrigt!

Den där lilla jävlen!


marknad = strumpor

Har varit helt sjukt pigg i kväll och jag lider verkligen med Denice som behövt vara vaken och höra en massa ljud från mig.. Jag är väl som alla andra, får en sådan jävla panik när det är rörigt runt omkring mig.. Och nu eftersom jag precis fått igång min tvättmaskin, eller min hyresvärd har äntligen ställt in en, så ligger det kläder på hela golven sorterade i olika färghögar.. Kan inte tvätta mer än typ två tvättar om dagen för det är ju som sagt ganska kallt i min lägenhet så kläderna hinner inte torka.. As drygt..

Men i alla fall, i morgon ska jag soooova länge och sedan möta upp Jessi för att gå en sväng på marknaden, jobba och sedan möta upp Jessi, Moa och Vanessa igen och gå med de en sväng.. Hoppas på ett sätt att jag inte stöter på allt för många ansikten jag känner.. Har väl börjat blivit lite folkskygg efter min flytt till Finsta.. Haha..



Reflex, jajja bulle!

Jag måste verkligen införsaffa mig ett antal reflexer. Nu börjar det bli så sjukt mörkt och av egen erfarenhet så vet jag att man inte syns i mörkret när det kommer bilar. Man tror att man syns men man gör fan inte de. Och jag tänker överleva den här vintern. . . Även om jag måste gå med min reflexväst.. Haha.

Och i dag är det premiär av Bonde söker fru och jag har inte kunnat se det!! Gaaah brinner av på att jag inte har någon tv. Jag vill se också Kungarna och tylösynd men det går ju tydligen inte de heller.. .Jag hade ju nästan sökt till årets bonde söker fru, eller jag hade skrivit ett brev men jag skickade aldrig in det.. Hehe.. Tur var väl kanske det, för annars hade jag ju inte kunnat åka till Kroatien och de hade jag inte velat missa..


Dam och herr-krok

Vaknade i morse och insåg att jag inte hade sprunigt på ett tag så upp dirket ur sängen på med kläder och ut i spåret.. Tror inte att jag vaknade till fören jag kom tillbaka och stod i duschen.. Mina ögon ville liksom inte öppnas fullt ut...

Aja, åkte bussen med Denice in till Norrtälje för att uträtta några ärenden.. Under de två timmar vi väntade orkade vi verkligen inte gå ned på marknaden, det var alldeles för kallt.. Så vi gick en vända på stan. Jag skulle inte köpa något, men efter mycket om och men kom jag hem med två slick-korkar till badrummet.. Dock är det en tjej och en kille. Jag ville ha ett par andra, men Denice övertalade mig till att köpa de jag köpte. Jag menade på att jag inte kan ha det när jag inte har någon kille. Men hennes argumet övertalade mig.. Att jag någon gång i alla fall kommer få någon och då få användning av de.. haha..

Åkte vidare in mot Rimbo för att jobba några timmar.. Kändes lagom roligt... Är hemma igen och har precis smakat på maten som Denice lagade i dag, pasta med ädelost sås.. Gott gott var det!




Jag har en tvättmaskin! Gaaaah!

Gick riktigt bra på jobbet idag och när jag kom hem träffade jag på mina hyresvärder och gissa vad de gjorde?! Ställde in en tvättmaskin!! GAAAAAH Vad jag blev glad. Så fort Denice kom hem bad jag henne följa med till Flygis för att köpa en torkställning så jag ÄNTLIGEN kan börjat tvätta! Har liksom tvätt sen Kroatien! De är fan helt sjukt!

Denice och jag lagade krovstroganoff till middag som blev ganska sen, men men, mätta är vi ni i alla fall! Är helt slut nu och det ska bli så sjukt skönt att få sova och veta att jag kan sova hur länge jag vill i morgon! Ska dock jobba vid 16, den de är fan helt okej. Sen får vi se vad kvällen bjuder på..

Ska in en sväng till Norrtälje på dagen i alla fall, uträtta ett ärende!

Det var prat om att vi skulle ut på krogen igen nu på lördag, men jag och Moa har styrt om planerna så det blir nog en hemmakväll med brudarna, eventuellt någon hemmafest.. Gött!

Jag har en tvättmaskin! Gaaaah!

Gick riktigt bra på jobbet idag och när jag kom hem träffade jag på mina hyresvärder och gissa vad de gjorde?! Ställde in en tvättmaskin!! GAAAAAH Vad jag blev glad. Så fort Denice kom hem bad jag henne följa med till Flygis för att köpa en torkställning så jag ÄNTLIGEN kan börjat tvätta! Har liksom tvätt sen Kroatien! De är fan helt sjukt!

Denice och jag lagade krovstroganoff till middag som blev ganska sen, men men, mätta är vi ni i alla fall! Är helt slut nu och det ska bli så sjukt skönt att få sova och veta att jag kan sova hur länge jag vill i morgon! Ska dock jobba vid 16, den de är fan helt okej. Sen får vi se vad kvällen bjuder på..

Ska in en sväng till Norrtälje på dagen i alla fall, uträtta ett ärende!

Det var prat om att vi skulle ut på krogen igen nu på lördag, men jag och Moa har styrt om planerna så det blir nog en hemmakväll med brudarna, eventuellt någon hemmafest.. Gött!

En sväng till Ikea med brudarna

Det blev en sväng in i några affärer för att Jessi skulle införskaffa lite saker till hennes och Daniel resa som blir av på måndag till Egypten.. liiiite avundsjuk man är då.. Köpte även kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag i dag.. Jag vet att jag inte ätit nått sött på 20 dagar, men va fan, ingen kanelbulle på kanelbullensdag liksom!? Men jag sa det att har jag klarat 20 dagar en gång kan jag göra det nu igen efter min lilla "syndar" dag.

Efter fika med bulle och te hemma i Daniels lägenhet så fick vi tjejer för oss att åka till IKEA. Så jag, Moa, Jessi och Denise lånar Daniels bil och drar dit. Dock köpte jag inget mer än en ny kudde och två diskborstar. Jessi handlade på en hel del i stället.. Hon blev jävligt glad och slapp på slantarna när det ringde någon och ville köpa hennes säng för 250 000 kronor! DU, det skulle jag med bli!!

Åkte hem till lägenheten med min nya inneboende Denice! Hon kommer att bo hos mig under denna vecka för att hennes bussar passar inte till hennes jobb inne i stan nu när Walle (hennes pojkvänn) är borta. Men de blir nice, jag som tjatat om att jag känner mig så ensam. Nu har jag ju någon runt omkring mig..

Har försökt att kolla på ensam mamma söker hela kvällen, men mitt internet har laggat sönder idag.. Jävla piss... Får kolla på det en annan dag helt enkelt..

Aja, ska jobba i morgon så nu ska jag sova.. Sussa sött!! Pusspuss!

Hittade en massa bilder som Moa lagt på min data från någon galen utgång på krogen.


Moa var glad i hatten!


Dans..?


Häääärliga brudar!!

Ytterligare en helg i mitt liv.

I know, dålig uppdatetring...

I fredags kom syster med mamma och familj sent och de stannade inte så länge eftersom de ville åka och checka in på hotelet. Men syster sov kvar och det blev en massa prat in på småtimmarna. Tvingade oss själva till att sova tills  sist.

Vaknade och åkte till jobbet på lördagen, mycket mycket varor och rörigt överallt.. Men efter jobbets slut så det lite bättre ut. Åkte dirket hem för att snabbt byta kläder och sedan iväg på 40-års fest hos morbor. Där serverades jättegod mat och livebands underhållning. Dock åkte jag hem redan efter 22, eftersom jag skulle jobba tidigt på söndagen och 11 h.. Men jag hann allt med att se de äldre bli fulla och dansa loss på dansgolvet. Jag hann även kolla på kattungar som en av de ska bli min.. Om 6 veckor! Gaaah! Länge, jag vill ha den nuuuu!

Skulle försöka åka hem med någon jävel hade parketat framför min bil, så det blev till att ropa ut i högtalaren bland 100 personer och be någon flytta på den. I brist på uppmärksamhet fick jag lov att gå runt och fråga en och en, men till sist hittade jag ägaren och kunde rulla hemmåt.

Söndagen spenderades på jobbat från10-21.15.. Gick otroligt fort faktikst och jag hann med att göra riktigt fint på lagret och självklart få upp allt på hyllorna. Fick en kommentar av en arbetskollega som tyckte jag gjort ett jättebra jobb.. Det var faktikst riktigt roligt att höra så som jag hade kämpat..

Åkte hem och kollade på film ett tag..  Och nu sitter jag här utvilad och pigg och ska snart åka in till Norrtälje för att träffa, Moa, Jessi och Denice...

'


Run Forest, Run!

Fy tusan vad skönt det var att komma ut och springa. Men jag har hittat värsta mördarspåret/spåren att springa i. Det finns så sjukt många vägar att springa på att jag är livrädd att jag ska springa bort mig. Men i dag tänkte jag att jag tar den vändan jag brukar göra fast åt andra hållet, för då måste jag ju hitta. Men icke! Jag virrade bort mig en stund, men hittade som tur var tillbaka till de spåret jag sprunigt i tidigare.. Det kändes så bra och det gick så lätt så jag tog ett extra varv. Dock glömde jag stretscha efteråt, så vi får se hur det blir att jobba i morgon. Tydligen var det sjukt mycket varor som skulle plockas upp. Men det är kul, då håller jag mig sysselsatt!



Funderar på lugg igen, vad tycker ni?!

Mat mat mera mat!

Känns verkligen inte som jag har gjort något bra idag alls. Bara suttit hemma. Men nu har jag ialla fall sökt två jobb och städat. Tänkte dra iväg på en joggingrunda lite för att rensa hjärnan och få lite luft. Känner mig skit tråkig som inte gör något speciellt en fredag, men jag väntar ju faktsikt på syrran och mamma med familj..

Hittade sjukt många bilder på datan sen studenten, och maten! Måste bara lägga upp några bilder på det.

 

 

 

Det är min faster Annette som har gjort allt på bilderna.. Himelskt vad gott det var! Och ännu godare hade det varit med dessa kladdkakor nu.!

 

Hittade även den här fina bilden på mig och Moa..! :)


En liten paus i alla skrivande..

Tog en lite paus i jobbsökandet och lagade lite mat.. Fulkornspasta med en sås gjord på, lök, champinjoner, vitlök, bacon, färsk timjan, senap, oregano och cream fresch! Till det gjorde jag en blandsallad med roccola, bladspenat, isbergssallad, någon röd sallad och självklart motötter som passa så bra in i årstiden. Gott gott!

 

Har sökt ett jobb hittils, men ska nu skicka in fler personliga brev. Men tänkte ta och städa lite först så det är fint tills syster kommer..

 


curriculum vitae

Vaknade och funderade på vad dagen hade att erbjuda.. A just de! Mor med familj och syster kommer hit! Pernilla ska bo hos mig i min lägenhet, medan mamma med familj bor på hotel. Vi ska nämligen fira min morbror som fyller 40 år, eller han fyllde förra helgen med han ska ha sitt kalas i morgon. Men tråkigt nog ska jag jobba hela lördagen samt hela söndagen. Men jag klagade ju in början av veckan att jag inte fick jobba så jag ska ju bara vara allmänt glad, och det är jag, fast det var ju synd att det var just den här helgen.. De kommer liksom ända från Värmland och hit.

Jag har faktiskt suttit framför datan och skrivit mitt CV. Känns as bra att ha gjort det, så nu ska jag bara hitta de jobb jag vill söka och sedan skriva personliga brev till de olika arbetsplatsena. Jag märkte en sak när jag satt och skrev mitt cv vid köksbordet med utsikt åt den soliga dag som är utanför, att jag skulle verkligen vilja jobba hemmifrån.. Sitta och arbeta hemma och sedan åka in någon gång i veckan in till ett kontor och träffa arbetskollegorna där.. Det skulle verkligen passa mig.. Får se om jag får nått sånt jobb .. Det tvivlar jag på, men jag ska utbilda mig så jag har större chans så småningom.. :)

Detta har inte hänt på 16 dagar nu!! Fatta vad duktig jag känner mig!! :)


RSS 2.0