Bitch, Javisst

Haha känns så konstigt att höra att man är en bitch från någon i släkten.. Hahah men när vi började prata om hur en bitch är så stämmer det faktist. Man tror ju att de är på ett sätt. Men i själva verket är ju det nått positivt! Man är självständig, bra självförtroende, tar inte skit och finner sig inte i saker som en inte passar en. Men löser det på annat sätt liksom... Faktiskt så är det helt okej..

Pratade även om att killar tar en för den snälla, gulliga typen, efter utseendet, men sedan när de lär känna en blir de paffa och inser vilken självständig kvinna personen i sig är och blir då rädda och tar avstånd. Vad är det killar vill ha egentligen? En snygg, söt och tafat tjej som de kan känna att de verkligen behöver ta hand om. En tjej som de känner att hon måste man hjälpa och då får de känna sig manliga. En som inte kan fatta sina egna beslut. Eller vill de ha en mer framåt tjej med fötterna på jorden, inte rädd för att ta i och fattar sina egna beslut. Kommer med ideér och är självsäker..

Jag vet faktiskt inte vad de vill.. Men jag har fått en kännsla av att när man vill nått seriöst blir de osäkra och rädda för de inte längre har kontroll över läget och de gillar de inte.. Men vem vet, jag kan ha fel, men så har det kännts i tidigare förhållanden i alla fall..

Primadonnan eller Madonnan?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0