Ett bra resultat?

Nu sitter jag och är knallröd i ansiktet efter solningen. Men usch vad skönt det var!! Åhh jag verkligen älskar att sola och sen komma ur och vara brun!! Skönt skönt.. Nu ska jag lite snabbt lägga in lite bilder från i dag och sen lägga mig. För jag ska nämligen upp klockan 06:00 i morgon, för att mitt tåg går vid 8.20. Ska bli skönt att komma hem till viss del, men samtidigt inte.. Men men... Har så sjukt mycket att göra så jag hinner inte få långtråkigt ett dugg!! Hahaha.. Aja, här kommer dessa vackra bilder!!









God natt och puss på er! :)

I´m the snowman

Nu är jag en isbit!! Kom precis in från att ha åkt skriskor med mamma, Anders och Marcus... Självklart så hade jag för lite kläder på mig för jag tänkte att kaaaaanske det fanns någon snygg kille ute på isen som jag var tvungen att se bra ut inför.. Men icke! Så i stället fick jag stå och frysa sönder medan de andra var jättevarma med alla kläder osv. Men jag var ju ialla fall snygg :) Hahahaaa!!

Till sist orkade jag inte mer och gick och satte mig i bilen. Där var de lite varmare i alla fall. Bilder från vår lilla utflykt kommer senare, orkar inte fixa det nu för vi ska när som helst äta lunch och sen åka och sola! :) Så jävla skönt det ska bli, kanske jag tinar upp lite.. Hahaha! :)

Puss på er!

Jag litar på dig stockholm!

Hittade den här klänningen i affären Vila härromdagen och kände att jag bara måååååste ha den på nyår. Provade storlek S men den passade inte. Så jag frågade efter storlek XS men de fans tydligen inte i någon affär i karlstad. Det är det här jag menar, jag kan inte plugga i en stad där det inte finns mer än två butiker som KAN ha klänningen i rätt storlek. Därför vill jag hålla mig till Stockholm/Uppsala. Så när jag åker hem den 29 som det nu är bestämt möts jag upp av Jessi på centrastationen och tillsammans skall vi gå och köpa den klänningen och även Jessi ska handla nått för sina presentkort hon fått i julklapp. Så här är det, i sthlm finns vila affäre på fler än 2 ställen vilket ger det större möjlighet att hitta min storlek! :)


Så ser den ut, fast där det är svart är det ljust och där det är ljust är det svart.. As läcker!! Jag bara mååååste ha den!!

Gymet igen kanske!!!

Åh fy satan. Nu har jag träningsverk.... Hahahah, provade mitt nya magövningsredskap som jag fick av syrran i julklapp och fy satan vad bra det tog!! Så nu har jag liiiiite problem med att röra mig, men det är ingen fara. Jag har bestämt mig för att få en hyfsad vältränad kropp till sommaren. Så när jag kommer hem är det bara att damma av gymkläderna och sätta igång igen! :) Vad har jag att förlora liksom..

Fick även prova Marcus hantlar som vägde 6,5 kilo. När jag var som "vältränast" där ett tag tog jag 7 k-8 kilo i biceps tror jag och närmare 9-10 kilo i bröst, 10x3! Fy satan vad jag måste börja igen!! Åhh fick sånna flaschbacks när jag tog tag i hantlarna och började ta i. Jag kännde att jag var på gymet igen och körde stenhårt!! Nej nu är det slut på de lata dagarna. Men det har faktiskt berott på att jag har prioreterat skolarbeten/prov framför jogging och gymning! Men nu ska jag försöka klämma in gym i kalendern igen. GÖTT!, som de säger här i Värmland!

Planer för nyår?

Hahahah... - jag bara leeeer!


Dagens låt
Rihanna - Russian Roulette

Någon som har några planerade planer inför nyår?! Det kommer bli som alla andra år, att man kommer på nått i sista sekunden och det gillar jag inte. Är en som gillar att planera, men jag är ändå väldigt öppen för impulsiva saker ;) Hehehe!!

Ett jobb till mig?!?

Usch vad jag är trött i dag. Pratade i telefon med Moa i 1 timme och 55 minuter till sena klockan. Sen när vi lagt på kunde jag inte sova så jag låg och läste en bok som jag måste läsa i skolan, Oliver Twist heter den. Sen fick jag ett sms av Moa där det stod;

- Juste jag har fixat ett jobb till dig. Gävle behöver en julbock som ingen tänder på..

Hahaha!! Skön brud det där! Nu kommer snart mammas sambos släkt över och ska äta mat och fika. Har aldrig träffat de så det känns lite nervöst. Men men, det ska nog gå bra :)


Ny forskning

En ny forskning säger att sex gör dig friskare. Det sägs vara rena rama hälsokuren, sex gör dig belåten, avslappnad och glad vilket också syns på det andra områden i livet. En psykolog säger att när du njuter fullt ut duschas hjärnans belöningscentrum med en rad lyckohormoner. En av de heter dopamin. Det är ett ämne som kan ge en enorm euforisk kick, nästan som en drog.

Källa : Cosmopolitan

Gilla gilla gillaaaaaaaaaaaaaa

Jag har inte orkar uppdatera om julafton. Det hände en massa saker och det blev en heeeeeeeel del mat och julklappar. Jag fick blandannat; en träningsmaskin för magen, en regnjacka, halsband och armband, pengar, strumpisar, skinnvantar, 195 kronor till mobilen (så nu kan jag sms:a hur mycket jag vill, till vem jag vill, Fria sms) en specialhudcream till ansiktet och även till kroppen och duschen, några böcker, den årliga silverskeden (har nu 7 stycken tror jag, ska samla tills jag får 12) och en hel del annat.

I dag har jag, mamma och Marcus varit och handlat upp en del av pengarna. Men efter en fika vi tog orkade Marcus inte gå med oss längre så mamma och jag gick själva. Det var mys, fick en hel del kläder köpta och även två par skor! :) Skönt att handla med mamsen.


Min fika :)


Jag och Marcus


Mamma och Marcus



Fy satan vad jag älskar dessa skor!!!


Även de här!!! Gilla Gilla Gillaaaaaaaa!!






Syns inte så mycket av den, men så jävla snygg!! Fronarina :)





Det är en sametslila klänning.. Syns inte så tydlig :)






Skit snygga örhängen ;)




Äntligen!!! Mina andra försvann ju när jag var ute på krogen en gång! Men nu har jag ett par till ;)


Riktigt fiin!! :)

Köpte även lite annat, två leggings ett par svarta och ett par vita och några armband. :)

Julafton

Orkar inte upptatera något vidare i dag, men jag ska bjuda på några bilder från julafton...


Jättekul med bara småkusiner, så vad gör man inte. - Jo stäler upp och åker (så har man någon att skylla på iaf) höhö.. :)


Mammsen och mormor!




Bjuder som satan på den alltså! Hahahahha!






Sötaste hunden mina kusiner har!!


Gott som satan!!






När blir man för gammal för julstrumpa?

GOD JUL mina kära bloggläsare!

När blir man för gammal för julstrumpa?

Den frågan vet jag inte själv vad jag ska svar på . Jag tycker nämligen det är jättemysigt att vakna på julaftonsmorgon, (som det är i dag) och öppna några paket och sedan äta frukost. Men när börjar man bli för gammal? Jag har ingen aning, men när man är snart 19 kanske man är lite för gammal, eller? Aja vi får se nästa år om det blir någon julstrumpa :)

Nej nu ska vi ut och åka pulka.. Hahah älskar att vara barnslig i bland :)

Ett glas vin och en bingolott, kan det bli bättre?!

Mitt i mellan bingolottos uppesittarkväll tänkte jag slänge in ett blogg inlägg. Från det förra har det hänt följande. Mormor, morbor med två barn (kusiner) och tjej har anlänt. Vi har ätit mat och ostkaka till efterrätt! Druckigt vin och klätt granen. Helt emot mina principer dock! Granen alltså! :) Har även varit ute och gått en sväng med hundarna och sedan bunkrat upp framför tven med vin och varsin bingolott! Är tyvvär ännu inte vunnit nått, men kvällen är inte slut än.. :)

Tillbaka till soffan nu och mitt glas vin och min lott. Hoppas på någon vinst i dag i alla fall.. Just det, det blev rätt roligt med en del av släkten på besök ändå. Trodde de värsta men det blev bättre än förväntat. Vilket var mycket roligt!! :)




Granen som Mor och Anders släpade på bussen hem från stan :) (Tar dock bara 10-15 minuter från city)


Efter att kusinerna + lillebror klätt granen. Längtar sååå tills jag får bestämma över min egen gran. Hade dock ingen i år i mitt hem, får bli en till nästa år.

Julgodis!! :)

Åhh i morse när jag vaknade och kom ut i köket hade mamsen gjort knäck. Hur gott är inte det liksom?! Sen efter att jag ätit gjorde jag en saffrans kaka.. Typ som en sockerkaka fast med saffran i. Ska smaka den senare i dag är det planerat. Om kanske en till två timmar kommer kusinerna med familj och mormor, så då lär det bli full fart. Kul? -nja.. Inte så värst. Eller jo, men det blir sånnt himla liv bara. Alla pratar i mun på varandra och barnen skriker och leker..

Aja, det blir nog bra. Fick precis frågan om det är kul hos mamma, och visst det är det. Men jag saknar Muttis!! (Moa) har ingen att skratta med om dåliga skämt och dylikt.. Men men, vi tar igen det på nyår.. :) hihihi! Fy satan vad  roligt det ska bli TJEJER!! :) Hihih!! Moa se till att komma hem i tid på nyår!! :)


Hihih!

Pepparkakshus

Jag vet att jag blivit lite dålig på att uppdatera, men jag har inte alltid tid. Så jag gör när jag hinner. Det blev inget munkis i går, orkade inte och Pernilla lät inte så motiverad. Vi kommer ju trotts allt träffas efter nyår när hon kommer och hälsar på hos Pappsen. Så i går efter frukosten fixade jag mig, skrev ned några låtar jag ville att Marcus ska ladda ned. Sen åkte jag, mamma och Marcus och handlade julmat. Sen kom även "stor" Anders och hjälpte till. Sen åkte jag och mamma till köpcentrumet Bervik och handlade några julklappar och sedan hem där vi mötte upp Marcus och Anders. Lillebror var hemma själv så han blev glad när vi kom hem.

Sen åkte mamma och Anders in till stan med bussen för att handla en julgran och lite annat. Så jag och Marcus var "barnvakt" åt Anders. Vi skulle då fixa det årliga pepparkakshuset. Det blev väl inte det vackraste men Anders hade nog kul. Barnpassningen slutade med rymförsök och döskallar på pepparkakshuset. Hahaha. Så kan det bli i bland. Mamma och Anders kom ialla fall hem med en fin gran och julklappar.

Senare på kvällen skulle vi hämta Marcus på kataten, tänkte det kunde vara kul att se hur det går till. Marcus har nämligen nyligen fått svart bälte. Sen åkte vi och handlade pizza och kvällen slutade framför en film.


Det "fina pepparkakshuset", Skulle jag ha gjort det själv skulle de blivit finare.. Tro mig!! :)


Anders gick lös och spårade, som tur var på baksidan!! :) Hehehe..


Den traditionella julkalendern som sitter uppe varje år, fylld med godis och paket :) När den här kommer upp då är julstämmningen på topp :)


Fick en tröja av mamsen:) Jättefin! :)

Free bitch!!

CAUSE I´M A FREE BITCH, BABY!!!


Barn på nytt, - Javisst!

Haahahah jag var bara tvungen att sno dessa bilder från Moa (myhoneybun.blogg.se)


Hahahaha Moa och jag åkte pulka efter fyrhjulingen förre veckan. Hur kul som helst. Förutom att det gjorde GANSKA ont i rumpisen.. Hahah, höll på dö av skratt när Moa flyger av pulkan.. Hiihih. (inte mitt fel) (a)


Lilla söta Moa.. Hahaha detta var nog precis innan Moa flyger av... Roligt nog var det precis när hon filmade, så man hör på filmen att hon flyger av.. Hihih :) (a)

Mmmm mummma!

I dag vaknade jag och åt frukost. Sedan bar det av till Munkfors hem till Pernilla. (syrran) Där stannade mamma, jag och Anders ett tag och fikade. Vi bytte även julklappar med varandra. Nu är jag riktigt nyfiken , hiihih :) Sen när vi kom hem böjade jag med att göra köttbullar. De blev hur goda som helst.

Sen har jag även varit ute och gått med mamma och hunden. Fy satan vad kallt det var alltså!! Typ 17 minus! Nu ska jag jag bara ta det lungt och eventuellt hjälpa mamma och lillbrosan med att göra ett pepparkakshus.

I morgon flyr jag huset för mina kusiner med familj och mormor kommer och de ska stanna ända till den 25 så jag känner att jag behöver lite lugn och ro. Så jag åker upp till syrran i Munkis och stannar kvar där över natten. Sköönt! Ska även bli roligt att träffa syrran och prata utan att andra öron hör. Det är inte så att jag inte gillar mina kusiner med familj och mormor, men det blir för intensivt att träffas så många dagar. Man har liksom ingen stans att ta vägen för de är överallt.. Inte så populärt från min sida. Så jag känner att eftermiddagen den 23 och julafton är tillräckligt...


Ser kankse inte så gott ut, men de blev riktigt goda :)

Grattis Jessi

GRATTIS JESSICA ÅBERG äntliiigen 18 år i dag!!!

Hoppas dagen blir toppen och jag har ju hört att gårdagen var det så! När jag kommer hem ska jag visa hur en krogrunda skall gå till när Erica är med ;) hihihi!!

Shopping !

I morse vaknade jag vid 10 och gick upp. Mamma var ute på promenad med hunden Uzzie så jag gjorde mackor och satte mig och åt frukost. Sen kom mamma och Anders och gjorde mig sällskap. Gick och duschade och sen åkte jag och mamma till ett såkallat köpcentrum vid namn Bervik. Vi åkte även runt till lite andra affärer för att kolla runt lite. Jag hittade ett par Lee jeans till mig, Svarta, en tröja och ett armband. Gick runt lite och kollade på en "nyårs outfit" men tänkte avvakta till mellandagarna.. hihihi.. I loooooove shopping! :)

Sen åkte vi hem efter ett antal timmar i affärer och åt mat. Sen blev det en lite slappstund framför datan för att snart förfytta mig till soffan för att kolla på film. Mamma har tydligen "Allt flyter" och den vill jag se. Hoppas den är bra.. Hahah..!

Måste bara säga att jag är riktigt avis på tjejgänget som var ute i går! Hörde att det var riktigt roligt! :) Aja, jag har ju kul i Värmland. Höhö..!!

Gårdagen Lördag 19/12-09

Ja jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag har faktiskt haft fullt upp!!

I går morse körde pappa mig till jobbet (började 07:30) därefter jobbade jag ända fram till lunch då mamma och Anders kom på besök från Värmland. Mamma bjöd mig på Subway och sedan började jag jobba igen. Vid tre kom mamma och Ander tillbaka och hämtade mig och det bar av hem till mig. Där böt jag från jobbarkläder till andra och packade in min packning i bilen och vi började åka. Vi stannade endast engång men då satt jag kvar i bilen. Sov resten av vägen hem.

När vi kom hem kollade jag på Robinson, mendan mamma och Anders kollade på Dansbandskampen. Men Hallåååå! Glöm att jag kollar på det liksom!! hahah. Sen började jag kolla på en film på 4an som jag sett förut men kände mig trött så jag bestämde mig för att lägga mig. Det hade varit en intensiv dag på jobbet med väldigt mycket folk och bilresan hade tagit på krafterna.

22:25

Snygg, sexig och singel!!

- Javisst!

Jag = Kändis?! Hahahaa

Ja just det! Jag är ju kändis nu. Finns ett litet repotage om mig i roslagen motorsport med bild och allt! haha.. Sen har jag ju också en annons i roslagen runt. Hahaha.. Så ett måste att kolla!?!

Nej nu ska jag packa min väska för i morgon bär det av till Värlmad och mamma! Där kommer jag att stanna över julen. Så ses till nyår folket! Fy fan hemskt det känns att inte gå ut med kompisana nu när vi fått lov och allt! Fan vad jag hade velat festa! Men men.. Jag spar mig till nyår! Då brakar det loss ordentligt i stället! Mohahah!!


Lilla julafton

Jag är sjukt nyfiken! I dag har det varit såkallad "lilla julafton" för mig kan man säga. Först fick jag ett paket av Annette med familj och jag är verkligen jättenyfiken! Hihih jag vill öppna, men jag har lovat Annette att inte göra det förren på julafton, så får det bli då. Sen var jag över till pappa och gav mina julklappar till de eftersom jag inte är hemma på julafton. Pappa fick en bok om en massa citat om hur man är om man är "typiskt" svensk, Mary-Linn fick hellokitty smink + nessensär och Sanna fick en sak man masserar ansiktet med. Och vad fick jag då! Jo för att fatta mig kort fick jag 5 900 kronor! Tack pappsen med familj! Tack även till Annette med familj (fast jag ännu inte vet vad det är) Fniiisss.. :)

Sen i går gav jag mina julklappar till farmor och farfar. Ett pussel och en massagesak. Sen gav jag även till Isabella och Jaqueline (kusinerna) samma som Mary-Linn fick, Hellokitty smink och nessensär. Det jag fick av farmor och farfar var en gytjärnsgryta med glaslock! Jag ville verkligen ha en så jag blev jätteglad! :) Nu vill jag bara börja laga mat dirr ju.. Hahaha :)


Min ännu oöppnade julklapp från familjen Juhlin.



Fick ett julkort från Pernilla och Anderas! Jag blev jätteglad!! :) Tack!

Bad girl?! -Jaajjjaaaa bulla!

I´m a bad girl! Mohahaha!! Fy satan vad elak jag är.. Men jag har all rätt. För ingen gör nått mot Erica ostraffat!! Förr eller senare kommer man att ångra sig att man överhuvudtaget har nämt mitt namn! Jag börjar långsamt och utvecklar sedan allt eftersom.. ! Oj oj oj vad ni är nyfikna nu va!?! Hiihihi..

Nej nu ska även jag sagta men säkert uppsöka min säng och ladda för min sista dag på praktik.. Jajjaaa bulla!! Men även min sista dag innan jag åker till Värmland för att fira jul hos Mamma!!! Självklart ska jag även träffa syrran också! :)

Puss och godnatt!
Hoppas ni kan sova nu utan att oroa er för mycket!! ;) Höhöh..

Ett slag för alla som gör bort sig...

Gud vad jag tycker synd om de personer som super sig så fulla att de inte minns att vad det gör när de är ute och festar på krogen. Det är väl helt okej om man är SINGEL som jag! :) Men om man har ett förhållande kanske man ska försöka dricka mindre om man vet att man sucktar efter gammla tjejer eller andra ragg.. Jag själv kännder dock ingen skuld alls för jag har inte gjort nått dumt för som sagt, jag är singel och det är de som är upptagna som får hålla sig själva i skinnet.

Sen kan jag inte rå för att jag utstrålar kvinnlighet och att vissa killar blir lockade. Men jag är bara donnan som man får suktas efter... Men som sagt, jag slår ett slag för de stackare som är upptagna med tjej respektive kille och gör bort sig så otroligt mycket. För egentligen, varför är man ute om man i stället kan vara hemma med sin flick- respektive pojkvänn?  Hade jag haft en pojkvänn hade jag mer än gärna velat spendera min fredagkväll framför en film med massa mys och god mat. Sen om jag skulle gå ut så skulle jag se till att jag håller mig så pass "nykter" / "full" så jag kommer i håg det jag gör och inte gör nått jag sedan ångrar.

Miniskidor efter fyrhjuling i morgon?!?

En av disskutionerna som kom upp i dag på middagen var att min kusin Emil hade nämt i går för hans föräldrar att Annette (Faster) aldrig skulle våga åka snowblades efter fyrhjuling som hon jämt pratar om enligt han. Men tidigast i dag nämde Annette det för mig hon verkligen ville göra det. Så om vädert är bra i morgon blir det evetuellt miniskidor bakom fyrhjuling! Fan vad jag älskar att bo på landet i bland!! Vi kommer då att åka på alla småvägar som finns borta hos pappa. Jag har dock aldrig prövat det, men Annette har dock gjort det ett antal gånger.

Annette Berättade att pappa hade kört en gammal golf och Annette hade åkt bakom på miniskidor och endast hållt i ett snöre som de hade knytigt fast en pinne i som de höll i. Hon åkte dock rakt fram ut på en åker när pappa svängde. Och stoppet var en snödriva.. Hahaha,  Fy fan vad jag vill prova!! :)

"Släktmiddag"

Det blev en mycktet god middag hos farmor och farfar. Massa prat och det var riktigt trevligt! Fick även min julklapp av farmor och farfar eftersom jag ska till pappa i morgon efter praktiken och sedan jobba lördag morgon och sen när jag slutar så åker jag dirket till mamma. Hon kommer nämligen ända från värmland med bil över dagen bara för att hämta mig!

Jag fick även smycken av farmor som hon rensat bort för att hon inte använde de. Så några av de är de här:






Snöstorm!?!

Men hallåå!! Hur mycket snöar det inte!! Typ hur mycket som helst! Moa sms mig precis och sa att bussarna var inställda hem till Rimbo. Men hon ska som tur in till stan. Men det brukar ju vara så att det blir värre på kvällen/natten så vi får se om Moa får sova på en bänk i natt. Hahaha!!

Har haft praktik nu ett tag, har suttit och sorterat fakturor i månadsorning in i pärmar. Kan ju säga att det är en hel del!! Ska åka till farmor och farfar sen och äta middag. Faster Annette med barn kommer även vara där, farbror med familj kommer vara där med. Dvs kusinträff!! Heheh..! Mysigt. Ska även lämna över mina julklappar till farmor och farfar och sen även till Annette, Bella, Jackie och Patrik..


Pulka bakom fyrhjuling!!

I går satt jag, Moa och sofie och fikade i skolan. Sen fick jag och Moa någon knäpp idé om att vi skulle åka pulka efter fyrhjuling! Så efter skolan åkte vi hem till mig, tog fram pulka och fyrhjuling och började åka.. Det var faktiskt roligt, men lite läskigt när Moa skulle köra mig. (Hon har aldrig kört en fyrhjuling!!) Sen när hon väl stannade frågade hon vart bromsen var någon stans!! MEN VAA!! Hjälp hade jag vetat det innan hon körde hade hon aldrig fått köra mig.. Hahaha..

Men det var faktiskt riktigt kul att vara barn på nytt! Man måste få leka av sig lite ju!! Älskar snö när jag är hemma och fullt påklädd!! Då är det riktigt mysigt! Bilder kommer sen om hur vi såg ut för de finns på Moas mobil.

Så efter en mörbulltad rumpa och isbitar till tår åkte vi hem till mig och åt mat och kollade på Bonde söker fru. Sen blev jag så sjukt sugen på choklad att vi fick för oss att offra upp till macken under reklamen. Men när vi kommer fram ser vi att det börjar på tven på macken och vi ställer oss och kollar.. Hahah hur mupp som helst! Sen blev det massa skratt och spår framför tven resten av kvällen!

The last day in school!!

The last day in school, för det här året i alla fall.. Hahah! Så nu är det bara att ta det lugnt fram tills den 11 Januari då vårterminen börjar på nytt.

Var precis hos SYO och kollade lite med skolor och intagningspoäng till lärarutbildningen. Förra året skillde det i intagningspoäng i Göteborg 18, nått och i Karlstad 11, nått. Så när jag räknade ut vad jag  hade för poäng med de kurser jag haft under etta och tvåan hade jag 17, nått. Vilket betyder att jag kommer in i K-stad på de betyg har har nu. Men när jag sedan kommer att lägga till de kurser jag läser klart i 3an kommer jag ganska lungt komma upp till högre poäng. I hope! Eller jag vet!

Känns så jävla bra att ha BRA betyg och ändå ha tid till att umgås med kompisar, ha kul, leva livet, Vara anställd och ha ett företag! Är man inte bra då!?!? Jooo det är man.. Nice!!


Himmel och pankaka!

Så här mysig var min bil när jag skulle köra till bussen i morse, inte såååå roligt! Tänk att det har snöat mer under hela dagen, så nu är det ännu mer snööö!!! Men jag vågade inte köra den till skolan, så jag kröp fram i typ 30 kilometer i timmen till bussen.. Hahha!! Samma gjorde jag på vägen hem efter att jag hämtat paket med Moa på Ica, Fikat på Rimbobiten med Moa och Jessi OCH fått en julklapp!!

Åhh jag fick en julklapp trotts allt av coop! Åhh vad glad jag blev! Det var den senaste kokboken ! Och jag som älskar att laga mat och prova nya saker!! Tack så mycket Bengt och Coop! Jag är glad!


Var inte blyg, spendera mera!

Så nu har Jag spenderat 1800 kronor! Fick min lön i dag (3 588 kronor) och har redan satt sprätt på en hel del pengar.. Hur lyckas man?! Jo jag var i skuld till Moas klasspolarem, Viktor (200 kronor). Sen lånade jag ut (100 kronor) till Moa, Åt på Café med Moa och Jessi (100 kronor), lämnade tillbaka (1 000 kronor) till pappa, var i skuld till Moa efter helgens krogrundor och sen köpte jag en present till Jessi och en julklapp till Annette (cirka 100 kronor). Sen har jag även köpt ett nytt schampoo för blont hår, det är inget silverschampoo för det tyckte frisören jag frågade inte var någe bra för det gör håret bra grått och lila, medan det här skulle det bli ett bättre resultat :) (160 kronor). Sist men inte minst så har jag fyllt på min mobil (75 kronor) kännde att det var behövligt efter alla gånger jag bett Moa ringt upp min pappa och berättat att min bil har gått sönder och jag blivt stående.. Hahaha

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra!

I morse vaknar jag av att Mickis skickar ett sms till mig och frågar var jag är någon stans. Då kollar jag klockan och märker att den är 08:15 vilket betyder att jag försovit mig!! Sen när jag kollar ut ser jag att hela marken är tänkt av snö! Och då menar jag inte liiiiiiite heller! Det var helt tjockt! Då inser jag att jag aldrig kommer våga ta bilen till skolan och satsar i stället på att åka bussen.

På bussen träffar jag Moa, där det blev lite snack, men jag försökte även plugga lite. Har som sagt prov i morgon! Just det, på tal om prov så fick jag tillbaka mitt prov när jag kom till idrotten. VG!! Blev nöjd, för förra veckan var det så sjukt mycket att göra och jag var verkligen sjukt då. Så jag tyckte det var bra!

Lunchen spenderades med Moa och sedan en tur till Coop för att ta ut pengar till Moas och min Chafför i helgen som var! Sen skulle jag kolla på ett par skor, men de var inge fina, så det blev inga. Så nu, back to school ;)

Ett evigt meckande!

Hmm i går hände det som  inte fick hända! Lämnade av Sofie längs vägen från skolan och Denice i Rimbo. Sen ser jag att min batterilampa börjar lysa och jag tänker att jag hoppas hinna hem om jag inte stannar. Men efter att jag åkt en bit ser jag att oljelampan lyser!! Alla som har tagit körkort vet ju att man måste stanna direkt när den lyser. Så det gör jag. Och i vanlig ordning hade jag inga pengar på mobilen så jag ber min käraste vän Moa ringa till min pappa och be han ringa upp igen.

Så det gör han och han ber mig öppna motorhuven och kolla oljan. Det fanns gott om olja men däremot fattades det en rem som snurrar runt hela morton. Så pappa kommer och bogserar hem mig till macken. Där letar vi som en tok efter en rem som ska passa, men ingen gjorde det. Så då beställer vi en och åker vidare hem. Där hittar pappa en som passar och bilen funkar!! HURRRRAAA!!! :) Då blev Erica glad och ställde upp och lagade mat åt pappsen med familj. Den uppskattades från alla..!

Sen åkte jag hem och la mig och pluggade. Somnar och vaknar av att Moa ringer och väcker mig vad halv 9!!! Sen pratar jag med henne länge, och sedan pluggar jag vidare. Sen var jag såklart tvungen att kolla på Paradise hotel!! Sen avslutar jag kvällen med att somna med papprerna i handen uppe i sängen.. Kul!!


Maaaaaaat

Hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar, hur mycket godare kan det bli! I dag har Erica stått för matlagningen. Gott gott! Nu ska jag hem och plugga svenska B, prov i upplysningen och författatna som fanns under den tiden.. Inte så lockande, är sjukt trött!!


Åhh snöö, mera snööö!!

Åhh i morse, så sjukt mysig stämmning alltså! Gick upp jätte tidigt för att hämta pappa för att sedan åka till Gottrörakyrka för att kolla på Mary-Linns luciaframträdande. Det var jätteroligt att se alla barnen men även höra de sjunga. Det var en sådan mysig julstämning! Och med råga på det så har det börja snöa! och inte lite heller!

Så när jag skulle åka till skolan var jag tvugen att verkligen köra jätteförsiktigt hela vägen. Hur jag ska klara mig att åka hem vet jag inte. Men det löser sig nog. Nu ska jag äta mat, är sjukt hungrig, för i vanlig ordning har jag inte ätigt frukost.

Just det, min redovining i Historia om Konsten gick suverränt!! Jag är verkligen jätte nöjd. Så  nu är det bara att ladda om och börja plugga på Svenska!!

Smuts under naglarna..

Jag vaknade vid 1 hos Moa och låg och snackade lite om gårdagen. Sen kände jag att jag behöve fixa ihop en fyrhjuling till. Så jag åker hem i skaplig tid till pappa. Där får jag låna de största meckarbyxor man kan tänka sig. På mig ialla fall..Hahah!! Sen Var det bara att börja.. Det blev lite svårt så pappa fick komma och hjälpa mig. Men det mesta klarade jag själv. Det var lite svårt eftersom jag har fixat längre naglar. Så det blev en hel del svordommar! hahah.. Men till sist fick jag ihop en och gick sedan in för att fixa mat.

Ställde mig och skalade potatis och fixade koldolmar som jag låt ligga i stekpannan i en jättegod sås/sky.. Mummm.. Sen åkte jag hem till mig efter att varit borta en hel dag. Så då blev det en skön dusch och att kolla på Playa del sol. Sen har jag även lagt in lite pluggning i mellan varven. Har en redovisning om konsten i morgon i historia som jag känner att jag måsta fixa bra!

I morgon ska jag åka på lucia firande i kyrka. Jag ska kolla när lillsyrran och kusinerna sjunger. Så gulligt så!! Så i morgon ska jag offra mig och gå upp tidigare en vanligt och kolla på när de sjunger och sen ta bilen till skolan.




En massa reservdelar som jag inte fattar ett dugg vad det ska vara till.. Hahah.


Just det, så här ser det ut om man är ute flera gånger på en helg. Pinsamt att räcka fram handen när de ser att det redan finns en stämpel..

Party all night long!

Helt sjult! Moa och jag vaknar vid 18:00 på lördagen! Asså vad fan är problemet!?!?! Skönt som satan var det i alla fall! Vi bestämde oss för att ta det lungt och ha en filmkväll med massa filmer och mys. Så Moa övningskör till Coop där jag köper chirre och dirre! Mmmm, svullo! Moa köpte godis så vem är värst?!?!.. Aja, lägger oss och kollar på Robinsson, så klart! Sen vidare på en film som börjar efter det. Sen får vi ett sms av Sofie som frågar om vi ska ut ? Moa är tveksam medan jag är på som fan!

Men Moa taggar till, (vi hade ju trotts allt sovit till klockan 6 så en massa energi fanns). Vi fixar oss och går till bussen in lugn och ro. När vi väl står där kommer jag på att bussen går från stationen och inte från statiol där Moa bor! Klockan var nu 10 över 11 och det är sjukt långt till stationen! Så medan vi börjar springa går vi igenom hela min kontaktlista över de som har körkort. Men de flesta hade druckigt, jobbade eller inte svarade helt enkelt. Men jag ber ändå om ursäkt till de som fick mina paniksamtal. Så när vi sprunigt ända fram till stationen så ser vi hur bussen går!!! Helvete! Vi börjar försöka lifta med det var inga bilar som ville. Så efter ett tag gick vi igenom Moas kontaktlista och ringer till sist en klasskompis till henne som är ute och åker och ställer upp på att skjussa oss till Norrtälje! Gullunge!!

Väl framme får vi en komentar av vakten att det är tjugoårsgräns... Men vi såg så städade ut så vi var välkommna ändå! Sen blev det röjj på dansgolvet!! Fy fan vad roligt.. Några äckel, några riktigt heta killar kom och gick under kvällen!

Efter ett tappert försöka att ragga efterfest började vi går hem. Efterfesten som vi var välkomna på var inte så lockande för det fanns inga snygga killar.. Hahah.. Så på vägen hem till Sofie träffar jag en bekant som var jättefull och var verkligen i behov av hjälp. Och grejen är att jag lämnar inte en som jag känner i sticket! Någon måtta får det vara! Men det var trevligt att växla några ord med han ändå. Kvällen avslutades med mackor hos sofie och korv på statiol och sedan bussen hem till Moa där vi somnade!


Fredag

Det har blivit en bloggfri helg, pågrund av en hel del skoj! Kan börja med att berätta om Fredagen.

Fredag:
Efter att jag varit i Arlanda stad med pappa, Mary-Linn och Sanna åkte jag till Moa. Där hade hon gjort chokladbollar som vi mumsade i oss. Sen fortsatte vi med att färga mitt hår som tog en j*vla tid.. Men när det var klart blev det bra!! Under tiden satt vi och drack te och snacka massa gojja! Sen var det att fixa oss för en utgång i Norrtälje!, samtidigt som vi såg en del av Idol. Sen bar det av ocvh det blev riktigt roligt!

Kan bara säga att fy fan vad jag frös i lördags morse! Helvete! Men men, sjukt kul var det i alla fall. En massa snacka med gammla klasskompisar och mitt ex.. Jättetrevligt!!. Kul att träffas igen efter en lång tid! Det var även riktigt kul att träffa hans kompisar som jag inte sett sen det tog slut heller. Det var verkligen kul! Hoppas att det inte tar lika lång tid igen innan vi ses... Fixa det nu grabbar!

Sen en liten komentar, Det finns nått som heter kompisar!! Och även de kan väl få prata eller?!?! Lägg ned!


Mary-Linn och jag lekte lite på Arlanda stad.


Fredagens!


Mina naglar!! <3

Gratis

Moa har precis färgat mitt hår. Hej då utväxt!!

Checklista....

Detta ska Erica göra i dag:

1. Åka och handla i Uppsala eller Arlanda stad
2. Hämta Moa vid busstationen  
3.Träffa Moa
4. Moa ska färga mitt hår.
5. Kolla Idol
6 MOBERGS! Med MOA!!


Den nakna kocken

Just det, glömde säga att i går gjorde jag maten. Hur god som blev inte den då!! Jag gjorde en potatisgratäng som jag blandade i rotfrukter i och löfbiff med en massa kryddor på.. Verkligen jättegottt. Anledningen till att jag kom i håg det nu var att jag nyss åt det till frukost. Ja jag vet att det inte är så vidare värst normalt att äta mat till frukost. Men jag har verkligen total ledsnat på mackor!! Usch!

Nu sitter jag och bara tar det lugnt i pappas massage stol. Han har nämligen en sådan där som vibrerar i hela ryggen. Hur skönt som helst!! MEn jag hade inte tackat nej till riktig massage.. Höhöö..:)

Om cirka en timme ska vi åka min sötisbli till Uppsala eller Arlanda stad och handla lite. Mary-Linn är hemma från dagis så vi ska göra en lite utflyckt tillsammans, så hon kan få köpa en julklapp till Sanna. Självklart betalar pappa men hon väljer.. Myspys..


Gambia alltid Gambia!!

Åhh satt och tänkte på att det faktiskt är ett HELT år sen jag var i Gambia!! Fy satan vad tiden går fort alltså!! Känns ganska sorligt faktiskt, att tiden går så fort alltså! Men vad ska man göra åt saken.. Bara leva vidare och se till att göra allt man vill göra så att man inte ångrar sig sen och blir bitter eller nått sånnt!! Hahah...

Det ska ialla fall jag göra, så vad ni gör är upp till er, men ett tips är att inte tänka " det där jag jag sen" för det kanske aldrig blir nått "sen" Lev i nuet och ha så jävla roligt! För det är precis det jag gör och ska forstätta med!!


Bevis på att jag klappat en krokodil!! :) iiihhh!!












Nej tack till B.u.s!

Usch nu sitter jag helt mupp för att inte ha något veck på kroppen.. Varför de undrar ni säkert!? - jo för jag har inte haft tid att åka och sola på två veckor vilket innefattar en blek Erica. Det gillar inte jag, så nu har jag
gått emot alla ods och tagit på mig Bus (Brun utan sol). Jag gillar verkligen inte det, utan solarium är mer min grej. Man blir jämnare brun och behöver inte oroa sig för att bli "fläckig". Sen blir man snyggare brun också!! Bus är bara en nödlösning och inget jag änvänder speciellt mycket.. Ska man vara brun ska det vara snyggt också!

- Nej tack bus.

- Ja tack solarium!!

Återställare!

Eftersom det börjar närma sig helg och vilket för de felsta betyder, PARTY! Tänkte jag komma med lite tips jag hittat om en bättre "dagen efter"... Hahah..

- Blanda inte olika sorters alkohol. Det tar längre tid för kroppen att identifiera och smälta varje ebskilld sorts alkohol.

- Om du "råkar ta fel" och blandar ihop saker och ting, kom ihåg reglerna: Öl före sprit-du mår skit. Sprit före öl- på rätt köl. Öl och sen vin - fin fin. Vin och sen öl - gnöl och söl. Hahah förvirrad?! Jag med!! Hihih...

- Håll dig till ljusa drycker. I mörka finns en större mängd av de orenheter som ger både smak åt dryckerna och extra kraft åt trumsolot som just är på gång att starta i huvudet.

- Kom ihåg att kolsyrade drycker påverkar dig snabbare. Bubblorna gör att kroppen tar upp alkoholen snabbare.

- Undvik att dricka för många söta drinkar. Det ger dig en orealistisk uppfattning av hur mycker du har druckigt.

Om jag nu håller det här vet jag inte, men jag ska försöka nästa gång jag går ut på krogen! Hahah..!


Vinnaren av tävlingen!!

Just det, glömnde att jag suttit och rättat alla frågelappar som folk svarade på under mässan i tisdags. Har nu utsett en vinnare som kommer få sin vinst hemskickad inom kort. Den som svarade rätt på 4 frågor och gissade närmast på hur många makaroner det fanns i en burk jag hade, skulle vinna en hjälm. Så den som gissade närmast gissade på att det var 189 stycken i burken. Men det var 215 stycken i. Så det var säkert inte det lättaste. Men det var roligt.

Så nu får vinnaren hem hjälm nästa vecka. Grattis till den, hoppas den kommer till användning,


Mulle meck..

I dag försov jag mig fast jag hade sovit på soffan i går i två timmar och gick och la mig cirka halv 11. Tror jag har åkt på någon förskylning alltså.. Men men.. Jag åkte bort till pappa och har hållit med med mitt företag hela dagen fram tills nu..

Började med att flytta om alla kartonger på lagret. Fy min rygg alltså!! Sen skulle de in med hjälmar på lagret. Hahah provade en och gissa vad!? Den passade. Jag är nog ett barn ändå...  Sen blev det att mecka i hop en. Såklart ville jag mecka ihop en rosa för att se hur den ser ut. Jättefin! Fast den röda var inte helt fel den heller.
Så i dag har Erica blivit smutsig om fingarna, men olja och dylikt.. Hahah.. Men jag tycker faktist att det var/är roligt.

Så nu har jag lagt in en annons och hoppas på att folk börjar ringa snart.. Nu ska jag faktikst ställa mig och fixa någon mat/middag. Lär ju ta ett tag, men det blir skojj!!


För i natt, i natt, är det du, är det jag?

Alltså, vad är det som händer?? Varje tvprogram innhåller bara en massa kärlek! Det är inte så jättekul att sitta och kolla på bara såna program. Men det kan ju vara så att jag lägger märke till det mer för tillfället också.. Vem vet.. Blir bara sjukt sugen på en pojkvänn att dela det mesta med. Men det får vänta.

Pratade med en lärare jag haft en period i Historia ett tag. Hon är lärarkandidat och ska bli lärare i Historia och Engelska, så jag var bara tvungen att fråga henne lite saker. Jag frågade hur lång utbildningen var och om jag inte mins helt fel så var det 4 eller 4 och ett halvt år. Så med lite snabb matematik kan jag räkna ut att jag kommer vara mellan 23-24 år när jag är färdig utbildad. Så jävla perfekt! Då blir det lagom att jobba och sedan evetuellt skaffa barn.. Hehehe... Åhhh jag längrar verkligen!!

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa lite om de författare som fanns under upplysningstiden. Intressant va?! Nja... inte så.. Men nästa onsdag (sista dagen i skolan) har jag prov i det.. Inte så roligt kanske, men men..

Natti nattii!

Upp till bevis!

Åhh asså ge mig Stefan i bonde söker fru!! Hur perfekt är inte han!! Jag har alltid sagt att jag vill ha en folkabuss, har tjatat på pappa varje gång vi kollat efter en "ny" bil till mig.. Och picknicken !! Hur underbart söt är inte killen!! Skulle någon bjuda ut mig på en sådan date skulle jag inte tacka nej.. Ge mig killen!! Han vet verkligen hur  man ska hanskas med tjejer och förtrolla de till de bästa... Åhhh!!

Ja killar, nu vet ni vad ni har att leva upp till. Slå det liksom! Hahah.. Eller rättare sagt, upp till bevis!


Ingen rast, igen vila..

Puhh, nu är jag klar med mitt arbete i historia.. Fan vad skönt alltså. Nu kan jag åka hem och ta det lungt.. Hahah trodde jag på det där själv eller.. Nej.. Asså nu ska jag plugga på det jag skrivit ned också. Sen måste jag plugga på mitt svenska prov jag har på onsdag nästa vecka.. Vad händer med handel egentligen?!?!.. Hahah.. Aja, sen måste jag rätta alla frågelappar som folk svarade på i går på mässan så jag kan skricka en hjälm till en vinnare. Sen måste jag mecka ihop ett antal fyrhjulingar så jag kan starta det och ha några uppe som visningsex. Sen måååååste jag hinna med att se bonde söker fru. Det är bara ett måste helt enkelt.

Nej nu ska jag ta och åka hem. Moa hade precis slutat så hon tänkte åka med mig. Roligt med sällskap!!:) heheh!!


Mopedister = legsiter

Fy fan alltså vad less jag blir på alla mopedister. Vilka tror det att det är egentligen.!?!?! När jag skulle parkera min bil utanför skolan i dag, fanns det ingen parkeringsruta ledig för det stod en massa mopeder och tog upp ett antal rutor.. Varför!?! Kan inte skolan fixa speciella rutor till dessa? Det vore så himla mycket bättre för både oss som åker bil och för de som åker moped. Usch säger jag bara. Nu fick jag parkera as långt bort i stället. Anledningen till att man åker bil är ju att man skall få slippa gå ju... Men men..

Asså jag känner mig så sjukt världeslös att jag inte kunde alla frågorna på min idrottsprov i dag. Jag hade så gärna velat ha MVG på provet. Men nu får jag säker nöja mig med VG eller tilloch med G :( Men som sagt, jag har sjukt mycket att göra och i bland får man prioritera. Men det är inget jag gillar i långa loppet... Aja, för att få bra på min redovisning på måndag, så är det bäst att jag sätter igång med att skriva ned med redovisning på ett pappaer så jag kan läsa på det sen...

.

- ÅÅHHHHHH JAG VILL OCKSÅ!!! Fuskis!

Vad är ert problem?!

Fan alltså jag är riktigt jävla less på killar alltså!! Vad ska man ha de till egentligen.. Ja inte vet jag. Haha!! Dryga som fan är det i alla fall. Vill så sjukt gärna träffa någon kille med bra egenskaper och som är seriös. Men jag tänker fan inte lägga ned någon mer energi alls. Jag får väl avakta tills jag börjar plugga. Kanske finner jag en man där. hahaha!!

Nej nu är jag helt slut och orkar knappt lägga mer energi på att irritera mig på killar eller dyligt. Så nu blir det att knata upp till sängen för att lägga mig och läsa lite inför provet i morgon som kommer gå åt H*lvet!! Men jag gör mitt bästa, är ju faktiskt sjuk. I bland får man låta hälsan gå före betygen!!! NEVER!! Hahah eller kanske!!

Utvärdering av dagen.

Tänkte jag skulle göra en utvärdering av dagen.. Tänkte börja med att jag ogillade lokalen skarpt! Den var så sjukt smutsig! Sen var den för "stor" för de endast 32 företag som ställde ut. Sen måste jag säga att mackan var jättegod och jag uppskattade den verkligen. Sen måste jag säga att våra "moterrutor" som skulle vara 3x3 meter inte var det.. Det var sjukt lite med plats och inte alls roligt. Trångt som fan var det. Men men.. Dagen i helhet var helt okej, trotts huvudverk och min förskylning.. :)

Sexigt med tjejer som kan?

Fy vilken dag!! Efter att jag varit hos pappa i morse så åkte jag in till skolan för att fixa lite. Där höll alla på med en massa saker i sistaminuten. Jag hade fått panik om jag varit i sen situvationen. Men nu var jag ju inte det, men jag var riktigt däckad i stället. Hade sedan fullt upp med att få in ett stafli in i bilen. Det var inte det lättaste, men med min vilja och mina muskler gick det.. Sen kommer vi till det värsta på hela dagen!!!

Jag åkte upp till den platsen jag trodde vi skulle vara på liksom nästan alla andra. Där stod vi i över 50 minuter innan vi får veta att det är på en annan plats. Jag som stod trea i kööö!! Så då blev det att total åka till nästa lokal och börja med att bära in saker. Usch vad det var jobbigt..!!

Sedan stod jag där hela dagen med världens huvudverk och försökte se trevlig ut. Just det, precis efter att mässan öppnat kommer farfar med en fyrhjuling. Vi får sedan stå och mecka i hop den för den kom i molikyler. Jaaa, Erica kan mecka, sexigt va ;). Trodde det bara skulle vara att sätta på däcken, men det var en massa skärmar och dyligt som också skulle moteras dit..

Men allt gick bra och farfar åkte hem med en del grejer och Moa hjälpte mig med resten. Gullunge :) Åkte då tillbaka till skolan för att lämna stafliet och därefter bar det av hemmåt. Lämnade av Moa i Rimpan och åkte sedan vidare hem till pappa för att äta en räksmörgås som de lämnat kvar till mig. Mmmmm Gott! ;) Sendan åkte jag hem, tog en skön dusch och nu sitter jag här!! Puuhhhh....

Ett mirakel tack?!

Jag fattar inte hur jag ska orkar med dagen. Jag vaknade för cirka en och en halv timme sen och kände att min kropp inte var helt okej. Fy alltså, halsen verkar, kroppen är matt och jag hostar hela tiden. Vad har hänt!?!? Jag lovar att det var för att jag sa att jag "klarat" mig undan förskylnigen i år.. Rätt åt mig kanske?!?

Aja ska packa in de sista i bilen och samla kraft för att åka in till skolan för att hämta material och sedan vidare mot mässan. Fy fan vad denna dagen kommer bli jobbig. Jag har ingen aprit heller så jag har ingen nypåfylld energi i kroppen heller.. Så hopppas vi  på att dessa mirakel tabletter och flytande medicin hjälper.. Hahah!!

Ha en skön dag, för det kommer inte jag att ha. Tro mig!!


Svar på tal?

Fick en kommentar om att det kankse var "mitt idiotiska inlägg om Babyboom" som gjorde att det blivit fler läsare. Men alltså, då verkar det som om folk tog åt sig mer än vad det skulle. Men varför bli så upprörd? Det är ju så att det har bilivit en liten "boom" av gravida unga kvinnor. Och det är väl inge fel med det heller.. Inte vad jag tycker, men det kom mest som en chock!

Folk gör vad det vill, och jag skriver vad jag vill. Sen om det är fler som tar åt sig eller inte, det är inte mitt problem. För jag tycker inte jag gjort nått fel. Jag sa inge dumt och jag pekade inte ut några. Men de som tar åt sig är väl de som själva sitter i den sitsen som de själva gör. Men åter en gång, det är absolut inge fel att vara en ung mamma, tvärt om! Man orkar mer och det blir betydligt roligare för barnen när de växer upp, genom att ha föräldrar som "orkar" hålla i gång med barnen alla aktiviteter.. Så kör på och visa alla vilka som har rätt!?


Nybäddad säng, Ja tack!

Så nu är allt avklarat och det är dags att förflytta sig till sängen. Ska bli riktigt skönt att hoppa ned med en nybädda säng och en större dessutom.. Ska försöka plugga innan jag somanar, men vi får se hur det går.. Lovar att jag kommer att gå igenom listan jag har, i huvudet för att se till att jag har allt med mig.. Kommer sedan att somna av utmattning.. Hahaha.. Så typsiskt mig!!

Åhh asså nu vill jag att min kattunge ska komma snart! Tänkte att det blir bättre om jag tar den efter jag varit hos mamma annars får den vara ensam en hel vecka och det är inte snällt. Men jag måste köpa in en del saker som kattlåda, klösbräda, mat, leksaker osv.. Åhh vad jag lägtar..!!

Nej nu blir det att sova.. Natti Natti..

Myspys

Nu är jag verkligen helt slut. Känner verkligen för att gå och lägga mig redan nu, men jag känner mig själv och vet att det inte är någon idé för jag kommer ändå inte somna.. Och sen har smarta Erica nyss lagt in en ny tvätt i maskin som jag måste sitta och vänta på..  Det står att det är en hel timme kvar, så jag tänkte jag skulle gå upp och lägga mig i min nybäddade säng och läsa lite till ett prov jag har i idrott på Onsdag. Men som sagt, mitt huvud värker och kroppen är hur seg som helst!! :/

Men jag har i alla fall hunnit med att möblera om så nu har jag en dubbelsäng igen! Hur skönt är inte det då! Någon som vill komma och sova med mig i natt.. Hahah skojja bara, men jag är sjukt sällskaplig av mig och är i behov att prata en massa.. Hahah..! Men jag kommer nog få prata tillräckligt i morgon ska ni se, så jag får spara mig...


Myspys...

Massage tack!

Okej, nu ska Erica hoppa in i duschen med hårimpackning och sedan sätta mig och provsmaka en ny glögg jag har köpt.. Gott gott!! Sen ska jag möblera om där jag sover och fixa en störra säng, om jag orkar. Sen måste jag hänga tvätt som jag lagt i och sedan städa upp och sedan plugga och sedan....... Ja ni ser, det tar aldrig slut!! Finns sjukt mycket att göra om man bara orkar.... Usch, massage skulle jag vilja ha också!

Pappa och jag slog oss ned i varsin massagefotölj inne i en affär i dag, där satt vi medan Sanna sprang omkring och handlade. Hur skönt som helst!!!


Jag måste planera mitt liv för att allt ska gå vägen!

Morgondagen kommer bli jobbig! Först ska jag bort till pappa för att pack några sista saker. Därefter åka till skolan för att hämta min a skyltar och sen vidare till mässan. Där ska jag vara i tid och packa upp alla mina saker förutom mina fyrhjulingar och hjälmar.

Containen kommer att komma vid tolv-ett- tiden och då ska de packa ur den medan farfar tar en fyrhjuling och några hjälmar och beger sig till Norrtälje och mässan. Där har jag förhoppningsvis fixat allt förutom det, så det är bara att ställa dit de sista sakerna som farfar kommer med. Sen är det till att stå där hela dagen och se glad och trevlig ut. Men även att försöka var en sådan bra försäljare som möjligt ;) Sen vid 18:15 är det prisutdelning och sedan får man packa i hop. Då hoppas jag att jag kommer hem i tid för då ska jag plugga till ett prov jag har på onsdagen.. Puhh!! Jag måste bli frisk alltså!! Detta kommer alldrig att gå annars!! :/


Ingen bil, ingen krokododil!

I dag gick jag upp i hopp om att min container skulle komma. Så jag åkte bort till pappa och hörde efter hur det låg till med allt. Nej men då var den inte ens igenom tullen, så de kunde inte lasta den på en lastbil och komma ut med den. Så i morgon efter luch ska den komma... Så då fanns det inte mycket att göra så jag åkte med till Uppsala för att handla julklappar. Eller rättare sagt, de åkte med i min bil och jag körde. Hehe.. Så jag handlade lite, medan pappa och Sanna handlade desto mer. Åkte runt till en massa olika affärer och handlade, och slutade på dax där vi åt.  Men jag kunde inte äta speciellt mycket, för jag mår/mådde jättedåligt. Har sjukt ont i huvdet, skakisk i kroppen och hostar. Hur nu detta ska gå i morgon vet jag inte, men jag får stå ut...

Åkte hem och packade allt i bilen som jag ska ha med mig i morgon, eller nästa allt i alla fall. Så nu är jag helt slut. Fick åka till Rimbo en sväng och handla nått att bjuda de som kommer att hjälpa mig med containen i morgon. Det fick bli räksmörgås!! Mmmm Mummaa!! Så det har jag sysslat med hela dagen. Mackorna såg jättegoda ut, kunde dock inte smaka än för det ska förtäras i morgon. Usch för att skala räkor säger jag bara.. Hahah




Gott va!?!? Duktig jag är alltså! :)

Erica Nyfiken!

Asså jag är så sjukt nyfiken på vilka som läser mig blogg. I dag har ni läsare blivit fler än vanligt och jag är verkligen nyfiken på vilka det är som vill läsa om det jag skriver.. :) Satt och fundrade på att skaffa en sådan där sak som sitter på sidan av bloggen som visar vad de flesta läsarna kommer ifrån för stad eller ort. Det vore kul, men det kostade pengar, så nej tack! Har handlat tillräckligt.

På tal om handlat, det ringde en telefonförsäljare till mig en kväll när jag var på väg till Rimbo för att träffa Moa eller nått sånt i vanlig ordning. Men i alla fall, han var sjukt trevlig och ringde för att jag varit med i ett test på Internet om matlagning. Så han erbjöd mig tre nummer av laga lätt till priset av en! Bara för att killen i luren lät så otroligt trevlig var jag ju bara tvungen att tacka ja! Så nu undrar jag när tidningen kommer att komma till min brevlåda.. Kunde ju vara kul att prova laga nått nu inför jul med en smak av jul.. :) hehe..

Bara för att jag är helt såld i Michael Jackosson - Earth Song

Nej nu ska även lilla Erica krypa ned i sängen efter ytterligare en helg som aldrig blivit som man tänkt sig.. Men man vet aldrig när Erica och Moa är ute på äventyr tillsammans! Hahaha!!



Natti Nattii!! Sleep good!



Lingon och blåbär

Nu är jag tillbaka hemma hos mig efter att ha jobbat. Fy vad jag mått pyton hela dagen!! Det har inte varit kul alltså! Men det har varit värt det, annars blir det inga pengar i januari ju!! Tråkigt att detta var Hellens sista dag bara! Kommer bli tomt utan henne, har alltid varit kul att stå och dösnacka med henne.. Men men.. Hörde att Martin fått hennes plats så han får väl duga :)

Köpte ytterligare en glögg i dag, blåbär och lingon! Ska bli intressant att prova den! Synd bara att man inte har någon att prova den med.. Hahaha, äsch det klarar jag så bra själv. Köpte även hårinpackning så jag hoppas på att mitt hår kommer må bättre snart, men även en till julklapp till mamma..

Middagen bestod av fil och flingor.. Detta kanske är ett tecken på att jag mått dåligt hela helgen, dåligt intag av ordentlig mat. Men men, Pratadise hotel och parlamentet gjorde kvällen.. Och nu blir det till att slappa och sen krya ned i MIN säng som jag inte använt sen i torsdags:/:)


Tallriksmodellen?

Maten som Erica skapade i dag var, pasta, pastasås och bacon.. Vad fick jag med i den då enligt talriskmodellen? Jo jag fick med protein = Bacon, Kolhydrater= Pasta och såsen var väl mest tomater i så det kan få stå för grönsakerna.. Hahah

Nej nu ska jag i väg och jobba.. Det blev mitt favvoprogram ändå! Robinsson! :)

Dagens låt- Smooth Criminal - Michael Jacksson



Puss och Kram!


Affärskvinnan Erica!

Att slå in julklappar tog inte så lång tid som jag trodde och Robinsson var inte på tven i dag.. Så nu tänkte jag laga någon slags mat.. Min rygg gör nu ännu ondare och jag har nu tagit min andra tablett för dagen. Fick nått av pappa som han tar som är nästan desamma som voltaren... Men den hjälper inte.. Tog en i morse vid 10 och en nu och det gör så fruktansvärt ont att jag känner mig nästan invalid... Hur ska detta gå när min container kommer eventullet i morgon eller på Tisdag. Sen har jag mässa på Tisdagen också där jag ska stå en hel dag.. Puhh!! Jag hoppas verkligen att det går över snart, Men det tvivlar jag på.. :/

Nu är det klart med min annons i Roslagen runt! Ett måste att se när den kommer ut den 15 december. Håll utkik allihoppa!! Den kommer se helt okej ut, för det är inte jag som gör den utan de som jobbar där. Man får såklart vara med och tycka till, men min ser helt okej ut. Nyfikna nu va!?! :) Det får ni vara fram tills tidnignen kommer! Känner mig verkligen som en buissnieswomen !! Hahah..

Nej nu ska jag laga mat och sen hänga min tvätt som jag lagit i masikn. Jag är så duktig ja! Hehe.. Eller vad tycker ni ;)


Nu fattas det bara till Farfar, Anders (lillebror), Stor Anders, Markus, Moa och Jessi.. Och komplitera Annettes och mammas till en sak till. Sen kanske att jag kompliterat Pappas också..  Vi får se. Men det är till några till..

I dag, söndag!

Vaknade av att Moas mobil ringde och hon gick upp. I dag skulle hon delta i julmarknaden i Norrtälje med sitt företag. Men inte jag eftersom min container kommer eventuellt i morgon eller på Tisdag. Så vi åt frukorst och jag körde henne i till bussen med min pärla till bil! Lilla nyckelpigan ;) Sen åkte jag hem till pappa för att få hjälp att lasta ur vinterdäcken. För det är så att lilla Erica har världens ryggverk! Jag vet verkligen inte hur jag fått den! Har så sjukt ont när jag går och böjer mig ned! Massage? - JA TACK!! Någon frivillig kanske?!?! Sen tog vi en fika och disskuterade hur vi ska göra i morgon om den kommer eller inte. Containen alltså!

Sen åkte jag hem till mig för att kolla försöka hinna med att se på reprisen på robinsson och slå in julklappar. Har köpt så sjukt söta saker till Mary-linn, Jackie och Bella. Syster och småkusinerna alltså! Hellokitty smink med nessensär! Bella och Jackie hade sagt att de ville ha sånt när vi var i Gränby och handlade i Torsdags. Så söta barn!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, slå in julklappar och göra mat innan jag ska i väg och jobba vid 16-20:15!!

Lördagen!!

Usch vakande av att jag mådde usch.! Skulle jobba då men känne mig riktigt illamående så jag ringde och sjukanmälde mig. En jävla tur det för jag hade verkligen inte orkat göra nått! Moa och jag fick för oss att julhandla lite julklappar. Så vi var i norrtälje bakis och såg så jävla traschiga ut! Men jag fick ialla fall lite saker köpta. Så i lördags spenderade jag cirka 800 kronor på julklappar. Och det var bara till 5 personer!! Men nu har jag inte så många kvar att köpa till.. Typ 5 stycken bara. Sen åkte vi hem och jag var så sjukt hungrig! Vi grundade med en smörgås och sedan lade oss för att plugga. Jag plugga lite, men sen somnade jag, var så sjukt trött och mådde inge bra alls. Vaknade av att Moa sa att det var mat.! Mumma!! Moas pappa hade gjort jättegod mat!

Sen fortsatte pluggandet som spårade lite, slutade med mustach och en massa skratt och prat.! Sen när det var dags för robbinsson somnade jag!!!! Vaknade av att Moas pappa kom in och sa med en chockad röst!

M-P - Jasså är ni hemma!!
E - Jaa i dag är vi det..
M- Zzzzzzzz!!


Sen vaknade jag ett antal gånger att Moa tog allt täcke och att jag låg och frös! Muppunge! Tog tillbaka det men kännde att hon drog tillbaka det.. Hahah!!

Fredagen!!

Oj var ska jag börja.. Jag börjar med att berätta om fredagen..

Gick upp as tidigt och satte mig på bussen in till stan där jag mötte mormor. Där åkte vi vidare till centralen och satte oss och åt frukost på donken. Blev en hel del prat om ALLT, kompisar, tjaffs, bilar, julen och mycket mer! Sedan satte vi oss på tåget mot Strängnäs. Där plockade "killen" som jag skulle köpa bilen av upp oss och åkte hem till han. Där provkörde jag bilen och kollade lite. Jättefin! Såklart jag skulle ha den!! Sen skulle vi ställa på bilen och försäkra den via Internet. Fy fan alltså! Det bara strulade, satt där i över en timme och försökte fixa det med pappa i telefon. Till sist löste det sig och mormor och jag åkte till en bensinstation som han visade oss till. Där hjälpte han till med att fixa luft i däcken. Han var verkligen jättetrevlig!

Sen åkte jag och mormor vidare, stannade i Enköping för att äta. Mums! Sen bar det vidare mot Finsta där vi skulle hämta lite saker i min gamla bil som står hos min morbor. Där blev belv vi en stund och pratade. Skjussade sedan hem mormor till Norrtälje för att sedan åka till Rimbo för att visa upp bilen för Moa och Linn. Pratade om hur vi skulle göra den kvällen osv. ÅKte sedan hem till mig och bytte till chillkläder och åkte tillbaka till Moa och Linn. Vi kollade på film och bara slappade. Pratade om masssor! Jättetrevligt!

Sen i vanlig ordning så ändrade vi oss vid 10 att vi skulle ut... Hahahaha.. Så då var det att fixa sig och sedan hoppa på bussen in till Norrtälje där det blev utgång på Mobergs med massa shottar, bugg, dans och en jävla fylla.. Men det var trevigt. Förutom att jag fick plötsligt en massa sms och samtal från ett antal personer  :/.. Jaja, kvällen slutade trevligt och det vart en lyckad kväll.


Thats it!

Alltså jag måste bara säga att saker och ting inte blir bättre för att man flyr undan det. Och visst, jättebra att tala om vad man känner, Men vadå?! Ska man bara vänta nu på att andra ska lösa det åt en eller.. Jag fattar inget. Jag tycker bara att detta är så typiskt tjejer! Tjaffsa om så otroligt onödiga saker och inte komma någon vart. Men vem ska ge sig igentligen... Jag vill egentligen inte säga nått för jag gillar faktiskt inte att tjaffsa. Men jag vill bara säga det att jag tycker detta har blivit en sådan stor grej av nått som från början bara var nått litet.

Så nu tycker jag att vi ska träffas och disskutera detta mellan 6 ögon och inte via msn. Så får vi alla klarhet i vad vi vill ha sagt till var och än. Så slipper vi gå via varandras munnar. Thats it!

Egoist, javisst!

Lite bilder från i dag, sen får det bli att sova. Ska upp tidigt i morgon som sagt.


Före Alice klipptes. Tog tyvvär ingen efter bild, men det kommer.


Egoist, javisst! ;)


Det är inte smuts på spegen, det är "snö" spray :)



God natt folket!! Sov gott, för det ska jag göra nu.. Pusspuss!

Mina bilar inom tiden av 2 år..

Nu när jag ändå är inne på att snacka om bilar kan jag ju ta och berätta om alla jag hade och vad som hände med de, så ni inte tror att jag är någon legist eller dylikt.. Hahah


Nr 1. En ford Escort Cab.. Inga fel, förutom att man var tvungen att laga caben och det skulle bli för dyrt, och jag kunde inte köra den på vinter. OBS min var blå!!


Nr 2. Saab 9000i. Gick bra när jag köpte den, men gick sönder sedan. Nått elfel för att jag inte "kört" den tillräckligt..


Nr 3. Jättefräch bil från norrland = inte mycket rost. Gick hur bra som helst. Men några äckliga rimbobor välte den och sparkade in framrutan.. Min var dock guld/metallic. As coool!


Nr 4. Min älskade Ford! Årsmodell 69 uttagen 70! Hur cool var inte den här när jag tänker tillbaka! Aja, man kan inte alltid göra rätt val i livet.


Nr 5. En ford Sierra Kombi. Ja vad ska jag säga, men massa strul bara, gick bra ett tag tills att toplocket pajjade..


Nr 6. Det årerstår i morgon för att se hur denna är, ett bra köp eller ett dåligt köp..Hoppas på det bästa i alla fall.

Bara den inte är orange!

Asså måste bara säga att när jag ringde och frågade Moa om hon hade tid och ville följa med och köpa min bil var hennes första komenter:

- Jo jag kan följa med, bara den inte är orange!!

Hahaha, skulle fan ha köpt en orange bil så hade igen velat åka med mig.. Då hade det blivt billigare.. hihihi.. Nej då tjejer och ni andra. Jag gillar sällskap i bilen.. :)

Rimbo-Stockholm-Strängnäs, Strängnäs- Norrtälje- HEM

I morgon bitti vid 08:00 går min buss från Rimbo till Stan. Där möter jag upp mormor och vi åker vidare till Strängnäs. Där ska vi möta upp en man för att sedan åka hem till han och skriva på papper och sedan få bilen. Frågade Moa först om hon ville med, men hon kunde inte för hon skulle in till Sacco-mässan, så nu blev det mormor. Men det kommer blir trevligt och roligt. Men hjälp av mormor skall jag köra bilen hem från strängnäs till Norrtälje och sedan hem till mig... Vilken dag alltså!! Hahaha men det kommer bli lite spännande att prova nått nytt. Så nu är Erica ett X antal tusen fattigare igen.. Men nu får jag känna på hur det är att vara student på riktigt och inte ha några penagar.

Men i alla fall, bilen är en Ww Golf - 90, röd! Frän som fan, i alla fall det man ser på bilder. Hittade inte annonsen så jag kunde inte ta den bilden som var på just den bilen jag kommer att köpa i morgon, men jag hittade en snarlik så ni kan se vad det är för någon. Spännande va?!?!?! Vi får se hur det kommer gå, men jag tror det kommer bli bra. Skönt med en bil i morgon... (igen) Hahaha.. Asså hur många bilar har inte jag haft nu.. FÖR många i alla fall. Har knappt haft körkort i ett år liksom!!


Fin?! :) Lika söt som jag ;)

Torsdagen den 3 december

Hmm var ska jag börja.. Jag började praktiken vid halv 9 i morse. Fixade lite med de 7 lådor som hade kommit. Sedan fick Annette en tid till klippa hunden i Uppasala. Så det blev till att åka dit, lämna in hunden och sysselsätta sig i två timmar. Det gick ganska lätt. Åkte en sväng till Gränby och kollade lite men även till doken för att äta. Sedan var det dags att hämta Alice. Hon blev hur söt som helst! Tänk er en vit puden med bollar på benen!! Sjukt söt!

Sen åkte vi hem till Farmor och farfar och fikade lite. Vi kollade vårt bmi och vägde oss. Vilken hysteri det blev, men det var kul. Hahah. Sen åkte jag hem till pappa och där blev jag kvar tills 20:00. Sprang hela vägen hem för att hinna se Mammas pojkar! Hahah! Anledningen till att jag blev kvar där så länge var att jag var tvungen att fixa en annons till Roslagen runt. Tidningen kommer ut den 15 december. Så jag hoppas på att försäljningen tar start då! Sen har pappa och jag sutti och letat bli som en galning! Vi hittade en tillslut! Så i morgon ska jag och mormor ta bussen till stockholm och sedan åka tåg till Strängnäs. Sedan ska jag köra bilen hem.

Puhh nu måste jag se Mammas pojkar igen!

Seee yaaahh!!

Helt slut!

Usch, jag fattar inte vad jag gör uppe så här sent. Jag är döö trött, men jag är för trött för att klä om till sovkläder och gå upp och lägga mig i sängen. Tror det blir lätt så när man bor själv. Man har ingen att "följa" efter och känna att även jag skall sova nu. Asså jag har ringt runt till olika företag och letat efter en skärmvägg. Det är ingen som har någon, bara IKEA och den kostar 899 kronor. Känns lite onödigt för en mässa liksom!! För jag vet inte vad jag ska ha den till annars. Tänkte att den kunde var bra att ha om jag nu flyttat till en liten lägenhet att studera i. Då kan jag skärma av rummet, för det kommer bara finnas ett rum. Men men,, Vi får se vad det blir av.

Moa tjatar sönder om att hon jag och någon/några tjejer skall äta mat på Kinan och sen gå ut på fredag. Men nu är det så, (som jag har sagt till Moa ett antal gånger) att jag ska köpa julklappar till 19 personer och jobba lördagmorgon. Så jag har varken pengar eller lust till det. Eller lust har jag väl om jag inte visste att jag måste köpa julklappar, jobba och köpa en "ny" bil. Så som sagt. I helgen blir det lugnt med en del jobb.

Nej nu ska jag "tvinga" mig i säng. Börjar praktiken vid halv 9 i morgon. Lagom tid tycker jag.. Måste bara säga att det var jätte skönt att äta frukost i lung och ro i morse! Har inte gjort det på en evighet.


Alltså den skulle vara hur ball som helst att ha till min monter. Men som sagt 899 kronor känns lite överdirvet.. Eller? Usch vad jag vill ha en bra avlönad man i framtiden, självklart skall även jag tjäna hyfsat med pengar.

Natti Nattii folket!

Älg = mördare

Det blev glöggmys framför tven i dag med. Har kommit på att jag gillar att inte bara ha russin i glöggen utan även mandel. Kanske för att det är sött och gott. Hahaha. Kom på en sådan sjukt grej jag hörde om på nyheterna i dag och som även togs upp hos pappa i dag. För 7 månader blev en kvinna "mördad" av sin man enligt polisen. Mannen fick sitta i fängelse i ungefär en månad och fick en stämpel att han mördat sin fru.

Men nu har det kommit fram att hon blev dödad av en älg. Hur sjukt är inte det. Kvinna var tydligen ute och gick med sin hund och har väl antagligen tagit upp den i famnen och på så sätt har älgen atakerat med klövar och hornen mot kvinna. Anledningen till att de har kommit på det nu är att de funnit spår av dregel från älgen och märken som stämmer överrens med en älgs horn. Men hallååå! Ska det ta 7 månader för polisen att komma på det. Hur snällt är det för den stackars mannen och familjen i övrigt. Hur kul är det att få en stämpel att man har "mördat" sin fru.. Inte så kul. Men det är väl ändå bra att de löst fallet, trotts att det gått 7 månader...

Vill inte peka ut någon..

Fick en liten komentar om mitt inlägg babyboom. Anlednigen till att jag inte skrev att vi var bästa kompisar och umgicks jämnt var att jag inte ville peka ut någon. Och faktiskt så saknar jag de vänner jag hade, och så klart bästa vänner. Men alla växer ifrån varandra och en flytt gjorde att vi kom allt för långt ifrån varandra. Detta ledde till att kontakten bröts. Men jag ska inte skylla på någon eller några, det är lika mycket mitt fel. Men men.. Jag önskar henne och de andra all lycka och att allt ska gå bra.

Skulle också vilja ha ett barn, men som sagt först en utbildnign och en seriös kille. Så det blir nog några års tills dess. Hoppas att det är löst nu..

En orange Passat kanske?!

Åhh kom precis tillbaka efter en mysig promenad från pappa. Månen och stjärnorna lyser och det är forst överallt. Vi hade varit och kollat på en "ny" bil.. Igen.. Eftersom min 5 bil har gått sönder. Så nu är det dags att köpa en ny igen.. Hahah börjar total ledsna på detta med bilar.. Men i alla fall, bilen är en Passat och den är orange! Hel Frääääääään faktiskt! Det blir en liten repris på min gammel Ford som jag hade. Ballt. Men vi får som sagt de om det blir den, men det lutar åt det.

När jag kom hem till pappa fick han öppna sitt paket, tror faktiskt han blev lite glad i alla fall. Tror han blev glad över att man har tänk på han och köpt nått som man tror passar. Det är som sagt svårt, men jag hoppas han blev nöjd :) Sen blev det mat från ...... SUBWAY!! :) Åhhh jättegottt!!! Hehe.. Sen blev det som sagt att leta blir åt mig. Ett kort samtal till mamma och till morbror blev det också!

När jag kom innanför dörren kom en doft emot mig. Det doftade hyasint och nejlikor!! Jättemysigt! Nej nu blir det Bonde söker fru för hela slanten!




Kanske blir det den här bilen i sommar tjejer till nått nytt mål i Sverige?

Hejsvejs!!

Babyboooom

Asså vad händer med Värmlandsborna. Min syter ringde nyss och chockade mig totalt. Tydligen är 3 stycken som jag vet vilka det är gravida.. Den ena är i samma ålder som jag och vi gick i samma klass när jag bodde där. Hallåååå vad tänker folk med igentligen, självklart vill jag också ha barn, men först en utbildning!! De kommer ju nästan inte hinna gå ur skolan innan barnet kommer. Men men,, Jag önskar de all lycka och hoppads det går bra. Men det känns så himla typiskt en "små ort". Men men..

Ännu en sak som är irriterande. Det är folket på skolan. Jag kom och gick och så säger någon - Skriv under! Jaha tänker jag, kankse vore det bättre om man presenterade vad det är man skall skriva under. Ge lite inforamtion kankse!!?? Aja.. Nu ska jag läsa lite om Rokokon och sen ska jag åka hem och fira pappsen..

Typiskt Barock, blå/vitt med insperation från Kina..


Lägenheter som är små men söta

Åhh sitter och kollar på lägenheter i Göteborg. Jag har ingen aning om hur jag ska gå till väga. Men jag hoppas syon kanske kan ge mig några tips. Kollade på en etta som var på 28 m2 för 4108 kronor i månaden. Det är nog den storleken som det kommer bli. Annars blir det alldeles för dyrt! Men den såg mysig ut tycker jag. Det fanns andra som bara hade typ diskho, men jag vill verkligen ha ett eget kök!

Nej nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag hinner göra så mycket som möjligt i morgon och att pappa blir glad över sin present han kommer få..



Natti Nattii

Feminsit, javisst!

Finsmakaren Erica! Har precis prövat min nyinköpa glögg med vaniljsmak. Den var riktigt god! Vilken julkänsla jag fick i kroppen när jag andades in doften från den varma glöggen, och ännu mer när jag smakade på den! Ljuvligt gott! Så nu sitter jag bara och myser i mitt hus och ser mig omkring och känner mig nöjd med mitt julpynt för i år. Men än är jag inte klar! Det skall upp en gran och pepparkakor med glasyr också! Tror jag kan pynta ihjäl mig alltså!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och bara slappa i soffan sen tror jag. Har inge mer vettigt att skriva för tillfället.. Jo jag ska bara beklaga mig ytterligare på att killar är som de är, men skall man leva med det? Ska tjejer krypa på tå för att killen skall bli nöjd. Ska tjejer passa upp på någon kille bara för att hon så gärna vill spendera tid med han. Nej! Så ska det inte vara. Jag tycker det ska vara tvärtom! Killen skall visa överdirivet med intresse för en tjej. Mycket för att en tjej har lättare att hitta någon ny kille snabbare. Därför borde killen/killarna vara vaksamma och visa intresse på många sett. Konstigt nog så är det så. Men i alla fall jag har bestämt mig att jag ska göra ett test och se hur en kille beter sig om man inte gör nått. Låter killen få göra allt dvs. HAN skall höra av sig, HAN ska offra sin tid för att passa in på mina lediga stunder och HAN ska vara seriös från start! Heheh..

Vi får väl se hur det går. Men nu skall jag vara den "svårflörtade" trotts att jag kankse är intresserad av killen som visar intresse. Så vi får se hur villig han är att offra sig för en tjej. Ska bli intressant att se...


Bildocktorn Erica

Har precis julfixat klart i mitt hus! Det är verkligen sååå mysigt nu! Jag var och handlade apelsiner och nejlikor i dag som jag har fixat och hängt upp i ett av fönstrerna. Jag handlade även en vaniljglögg, så nu blir det mys framför tven med glögg och russin! Ska bli intressant att se vad den smakar. Har som sagt fixat i huset och städat som en tok fram tills nu. Känns skönt att få lite ordning på saker och ting. Funderar även på att göra min säng till dubbelsäng igen. Känner att jag behöver lite utrymme när jag sover. Känner mig som en sardin i en sardin ask! Inte så skönt med andra ord. Hahah

Nu ska jag sätta mig och slå in en present till pappa för han fyller år i morgon!!! Jag hoppas han blir lite glad i alla fall. Det är ju ändå tanken som räknas. Men det är riktigt svårt att handla nått till han för han har typ allt som han är intreserad av, sen köper han de han vill ha själv och det är aldelse för dyrt för mig! Men men, vi får se vad han tycker i morgon.

Just de, har pratat med min morbor i dag, det slutar nog i att det blir en annan bil igen. Tydligen hade topplocket gått sönder och det säger mig ingenting. Men det har nått med morton att göra och att laga det kommer kosta mer än vad bilen i sig är värd. Men tydligen var vattnet slut, men det komiska är att jag och pappa kollade det i lördags och såg att det stod på mini. Jag frågade pappa om vi skulle fylla på, men han tyckte jag kunde göra det en annan dag för det var mörkt och kallt ute då. Men nu är det så här att när min morbror öppnade locket var det slut. Så saken var den att, på mini sträcket var det bara smuts som gjorde att det såg ut som om det var vatten kvar.. Så jävla typiskt alltså... Så vi får se vad det blir för nått nu.. Måste ha en bil till helgen för då jobbar jag igen..


Min vaniljglögg och mina apelsiner som jag gjort!


Mina två fönster som jag pyntat lite extra i.. Fint va?!

Dryga bussfan!

Usch, eftersom min bil är trasig igen måste jag ta bussen runt hela närtuna! Hur drygt är inte det när jag slutar 16:00 och kommer inte hem förren 17:45!! Inte sååå kul... Ska föröka att inte somna på bussen bara, för jag har ingen lust att hamna i Abrahamsby!! :/ Skulle kunna ha kommit hem tidigare men jag har ingen lust att gå 3 kilometer med en stor idrottsväska, sen är det kallt också!! Sen blir det nog till att fördjupa mig i en bok om konst.. Låter det spännande?! Det är det!

Har även mailat min syo, så jag hoppas på svar snart så hon kan hjälpa mig att söka in på lärarutbildningen. Jag funderat och bangar Moa tänker jag genomföra detta själv. Jag är en stor flicka nu.. Hahaha..


Salsaqueeen

I morse på bussen somnade jag och vaknar i Rimbo att busschaffören ropar ut att han GLÖMT att åka förbi långsjöskolan! Ja och tänker jag. Skönt att slippa åka förbi där... Nej men då åker bussen tillbaka runt hela Rimbo till Långsjö skolan! Lata ungjävlar! Hur långt tar det för dem att gå från stationen?! Inte lång tid alls! Så resultatet blev att jag kom väldigt sent till skolan och jag hade idrott första timmen! Så ännu en gång missade jag början av teorin på idotten. Varför kan inte bussarna komma i tid för? Det börjar bli ganska irriterande nu. Men i alla fall, på idrotten skulle Emma och Ida ha lektion. Det stod dans på deras schema.

Så... de försökte lära oss salsa! Det var faktiskt riktigt roligt! Så än en gång har Erica kommit på en sak hon skulle vilja börja med. Fatta kul att kunna dansa bra! Jätteroligt ju! Men men.. Nu ska jag fortsätta med mitt företag, Mini Moto UF! Det börjar dra i hop sig nu inför mässan nästa vecka och min leverans av fyrhjulingar. Har jag otur kommer min levarans komma samma dag som mässan är och då blir det riktigt tajt med tid. Men vi får hoppas att den kommer dagen innan. Alltså den 7 december och mässan är den 8 december. Min sponsor har även fixat så att jag kommer att få vara med i tidningen, Roslagen runt. Troligtvis kommer jag och min sponsor bli interjuvade den 7 eller 8 decmber. Puhh vad det är mycket att göra nästa vecka!!


Minifyrhjulingarna som kommer. De kommer finnas i färgerna rosa, röd och svart.


RSS 2.0