Filmtajm

Efter att jag, Anders och mamma gått en liten promenad med hunden så satte vi oss och kollade på film. Först blev det Mamma Mia, vilket betyder köörsång i soffan. Mycket trevligt. Men nu ska jag packa väskan för i morgon bär det av hem. Äntligen fick jag ta på en biljett. Sedan blir det en annan film som går på tv4, tre systrar och en mamma. Tror faktiskt den är bra, men vi få se.

Lillebror Anders har tjatat på mig hur länge som helst att jag ska lägga ut en bild på han, så nu får jag väl ta och göra det så han blir nöjd.


Får inte glömma att lägg ut en på mig med, Höhö..

See yaahhh

Erica..


Vart tog alla sista minuten biljetter vägen?

Vart har alla biljetter till sista minuten tagit vägen... Jag fattar ingenting. Det brukar alltid gå att boka i lagom tid och ändå få en biljett. Nu sitter jag här och vaktar varje timme då det kommer ut nya biljetter, men vad fan de finns inga till mig. Så vem vet, jag kanske får bli kvar här upp tills på måndag.... Hmm. Men men vi får se hur vi löser det mamma och jag.

Det är iaf fett irriterande, kan ju bero på att det är höstlov och ALLA ska åka tåg hem från någon. Men det är ju så himla typiskt .



Ciaoo!

Rajkii..

Familjen ÄR viktig

I går låg jag vaken ganska sent och sms med Moa. Vi disskuterade en hel del saker. Men en sak som vi kom fram till var att familjen är viktig. Av anledning av att vi kom in på det var att folk i vår omgivning ble gaska överraskade över att varken jag eller Moa skulle ut i går.Det verklar osm det blivit någon grej av de hela att det är så att varje helg skall Erica och Moa ut och festa. Men denna helg spenderae vi båda vår helg hos våra mammor som bo långt från oss. Klart vi var sugna på att gå ut och festa, det var ju helg efter löning, studiebidrag och Haallooweeen. Så det lär ju ha varit en HEL DEL ute i går... Synd för mig..  Men som sagt, vi konstaterade att familjen är trotts allt viktig den med. Så ingen krogrunda denna helg, vi spar oss till en annan gång :) Det är svårt, men vad har man för val liksom.

Nu ska jag iaf baka den efterlänktade kolapajen som jag snackat om så lääääänge. Sen ska jag boka tågbiljett hem tills i morgon. Får se vad mer dagen har att erbjuda.

Puss och kram

Rajkii
..

Smala Sussie

Efter att suttit bänkad framför Idol och dreglat lite efter Erik, så vart det först dags för Ciruks Möller. Jag har hört att det inte ska vara någe vidare bra,  men det var det tydligen för jag satt och skratta där för mig själv en hel del. Höhö. Sen kom mamma och ville se Smala Sussi för att filmen är från Värmland. Själv har jag sett den förut och kan säga att den inte är den bästa men vad gör man inte för mamsen. Men det rätt roligt att sitta och kolla och jag tycker på nått sätt att den verkligen visar hur det går till på små orter här uppe i skogarna. Inger illa menat mot er Värmlänningar, men liiiite kan man ju tycka stämmer. Haha. Men det slutade ialla fall med att det bara var jag som kollade ändå. Och ännu en gång satt jag där ensam och skrattade lite smått för mig själv. Kul Fredag!! Jag som hade så gärna gått ut!! Men men det kommer fler chanser må jag tro.

Nej nu blir det sängen för min del tror jag. Börjar känna mig lite halft seg. Det är ju en dag i morgon trotts allt. Höhö..



Pussen

Rajkiii...

En extra dag!

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att sätta mig en stund här nu innan Idol börjar. Viktiga grejer de! I dag har jag iaf fixat lite nya kläder. Det blev två nya "klänningar", en blus och en skit läcker prickig väska. Men jag hittade en jätte fin kläning som jag bara ääääääälskade! Prövade först den i S men det var för liten, så jag tog en M, men den var så sjukt stor att den bara ramlade ned. Då blev jag sjukt arg och gick och frågade expediten vad problemet var. Då kollade hon lite på kläningen och jämnförde den med en M fast i en annan färg, och gissa vad!?! Den var mindre, vilket betyder att den jag ville ha var felsydd och att det inte fanns någon annan i den färgen i storlek M. Så nu har jag bestämnt mig att jag bara skaaaaa ha den! Så på söndag när jag åker hem så ska jag stanna i Sthlm och köper den.

Ja just de, jag åker inte hem i morgon, det blir att jag åker på söndag i stället, vill vara längre hos mamma. Också eftersom varken Moa eller Jessi är hemma så känns det inge lockande att åka hem. Så det blir en till dag med mys hos mammi!!

Hahah just de, måste bara tillägg att jag satt och kollade på tv innan maten var klar och fick reda på att när man tillagar lax i ung, skall man inte ha högre än 60 grader på ungnen. Just av den anledningen av att har man högre grader på så kommer det nått vitt ur laxen och det är proteinerna som då försvinner. Det är ju just de man vill ha när man väljer fisk, kött, ägg och bönder av olika slag. Så nu vet ni det! Höhö.. Nu blir det Idol för hela slanten!!


Var bara tvungen att lägga upp en bild på min väska, den är sååå söt!

 

Två av kläderna jag köpte :) Ser mycket bättre ut på! :)Fnissss...


Ciaooo..

Rajkiii....


Torsdagsmys

I går kväll efter middagen satte vi oss alla, mamma, jag, Anders och Markus ned och kollde på änglar och demoner. Det var faktiskt riktigt bra. För de som inte vet vad det är för någon film så kan jag berätta att det är "fortsättningen" på da vince koden.. Lite chicken som jag är tyckte jag att den var lite otäck i bland, men som sagt, jag gillar inte skräckfilmer nått vidare. hihih

Nu håller jag på att fixa mig för snart ska vi bege oss ut på stan mamma och jag. Myyyyyssss! :) Sen får vi se vad som händer mer idag.



Puss och kram

Rajkiii...

Sommaren är redan planerad!

Fick ett sms av Moa tidigare i dag där det stod att hennes mamma hade fått husvagnen som står nere i Kroatioen. Vilket betyder att vi har fri tillgång till den och det ända som kostar oss då är flyget ned och maten när vi är nere. Så jävla bra! Jag som precis pratat med mamma om att jag vill resa utomlans ett tag för att försöka söka jobb och passa på att leva livet innan jag vet vad jag vill plugga till. Vilket jag såklart ska göra. Så nu blir det studenten - jobba - Kroatien! Vilket kommer bli så sjukt kul!  Vi ska höra efter med Jessi när hon kommer hem nu på söndag om hon är på, det lääääääääär hon ju vara! Men sen kom ett problem, eller jag tycker inte att det var de. Det går "typ" bara hem ett flyg i månaden, vilket låter lite knäppt men Moa sa de iaf. Men det gör mig inget, då kan man passa på att slappa och eventuellt söka ett jobb där nere. Disskuterade med Moa vad jag skulle passa som, vi kom fram till att jag nog ska vara en snygg badvak som spanar in killarna vid poolen och Moa skulle hålla i vatten gympan på morgonen! hahaha!! Så sjukt kul, får dock se vad Jessi skulle passa som, typ lekledare för barngruppen :) hihih!!

Jaja nu ska jag tillbaka till verkligheten och gå och vara lite social mot mammi!  Men nu är morgondagen iaf planerad, märks det att jag gillar att planera saker och ting?! Haha:) Vi ska lämna av Anders vid nått ställe där han ska leka med sina storkusiner, medan mamma och jag har en stund för oss själv i stan. Ska bli mysigt!


Var bara tvungen att söka på Kroatien för att se hur det såg ut, ifs vet jag ju det eftersom jag sett bilder från när Moa var där i sommras... Sjukt fint! :)

Puss och kram

Rajkii..


I´m in love!

Tjohoo!!

Nu har jag precis kommit tillbaka från en liten shoppingrunda. Det jag fick med mig hem var ett par joggingskor, eftersom jag har blivit så duktigt och joggar med jämna mellanrum, sen en tröja jag skall ha när jag gymar, ett par sportbyxor jag ska ha när jag springer och ett par ur läckra stävlar med snörning! Jag är typ helt in loooove. De är så sjukt snygga, tycker jag iaf. Men det som är bra är var mammi var så gullig och betalade, så nu har jag pengar kvar tills i mogon så jag kan köpa nått i "fest" väg. Typ en klänning eller dylikt. Jippii!

Men jag har även hunnit med att göra en liten halloweenpumpa med lillabrosan och mamma. Blev lite mysfaktor här hemma. Måste även tillägga att jag varit duktig och gjort lite historia i dag, så jag känner mig rätt nöjd. Nu ska jag vara lite social mot mamma och hjälpa henne med maten jag har beställt, Rotmos och skinka! Så sjukt gott, I loooove it! :) sen ska vi baka kolapaj!! Mummma!!


Mina sjukt snygga skor!!


Jag ledsnade på att plugga så jag tog lite egobilder i stället.


Så mysigt!


Seee yaah later!!!

Rajkiii..

God mooooooorgon

God morgon folket!

Vaknade nyss av att min mobil började spela "poopotito totten i topp" ja en gammal låt. Då var det pappa som ringde och ville berätta att han fått i väg min bil till han som skulle köpa den i skåne. Men att det hade varit en massa strul bakom affären. Lilla Erica hade tabbats sig på vissa saker, men hur lätt är det på en skala då! Jag kan liksom inget om bilar, de ska funka så jag kan köra med den. Men iaf, den ville inte starta så pappa öppnade motohuven och såg att fläktremmen på bilen nästan var av, vilket betyder att hade jag kört med den lite till och den gått av hade hela motorn behövs bytas ut på grund av förstörelse. hmm. Asså jag är tjej, jag kan inget. Men i alla fall, sen så fanns det inte tillräcklingt med bensin i bilen för att kunna starta den ( har man dåligt med pengar så får den gå på tom takn) hihih! Men det var inte allt, Erica hade GLÖMT att lägg fram vinterdäcken som jag hade lovat att de skulle få med i affären. Så då lacka pappa ännu mer på de, men nu är allt löst, bilen är på väg ned till skåne och jag har fått mina pengar! Yipppiiii. 

Nu ska jag sätta mig och läsa lite Historia tillsammans med mamma, sen får vi se vad det blir mer av dagen. Det ryktas om att vi ska baka kolapaj, mummmmma!, fixa en pumpa och åka och handla skor! Yes! :) Men det kommer senare. 

 
Äntligen är bilfanet borta! Kommer kännas lite tomt, fick ju en sådan skööön komentar i somaras när jag, Moa och Jessi bilade ned till Västervik på semseter. "- Det var den coolaste och skönaste semesterbil jag någonsin sett." hihih Men vad fan, nu är det tooo late!! :)

Seee yaaaahh!!!

Rajkiii..

Taggad på Haaallllloooeeen fest

Åhh fick just reda på att Sofie med flera ska ut på fredag och jag vill oxå ut!! Fan jag känner mig riktigt taggad, men som sagt jag sitter hemma hos mamma i K-stad, så det är lite problematiskt att vara delaktig i detta engagemang! Men men, det kommer fler chanser, hoppas jag. Läste nyss på Moas blogg (myhoneybun.blogg.se) att hon inte kan vara ensam i mindre än en timme utan att bli rastlös, exagt samma känner jag just nu när jag sitter här hos mammi, stackarn får ha mig i hälarna i stället, höhö. Men vi får umgås när jag kommer hem Moa!! Så som det ser ut nu ska mamma med familj ned till Sthlm på lördag, vilket betyder att jag kommer hem då!! ;) Kanske blir det utgång då?!?! Eller vad säger du Moa! hihiii. Kanske en repris på förra fredagen, som jag har lite minnesluckor i från, men det var sjukt kul av det jag kommer ihåg! :)

I morgon blir det en tur på stan med Mamma och lillebror, det kommer nog inte bli så länge eftersom Anders är med, men vi ska ta en tur på fredag också. Så jag skaaaaaa hitta en läcker ny klänning så jag kan tvinga Moa att gå ut :)  hade ett sånt problem förra helgen över om jag skulle ha klänning eller byxor, men så av någon anledning övertalade Moa mig att ha jeans och när vi sedan kom till Lina hade hon kjol, fatta vad jag ångrade mig! Jaja, vi får se hur det blir! Trevligt ska vi ha iaf mamma och ja! :)

Sen måste jag bara skänka en tanke åt Jessi pullan som är i varma Thailand! Vad gör du där utan dina kompiar! Vi vill ha dig hemma här igen ju! Det börjar bli dags att komma hem tycker jag! Sen efter det här kanske du förstår och även Moa att ni måste skaffa er ett jobb eller spara pengar så vi kan resa nu efter vi tagit studenten! Jag har stora planer som jag berättar när du (jessi) och Moa är på plats!

Kom hem Jessi!! Ska jag säga, jag kommer hem snart Moa så vi kan vänta på Jessi tillsammans! :)

Förra veckans utgång! Kommer dock inte ihåg när den här bilden togs :)


Puss på er!!

Rajkiii..


Besök hos syrran

Sa ju att jag skulle lägg upp bilder från gårdagen, så här kommer de.


Syrran med hundarna

Jag i skogen



Så söta så!


4 km !

Den här dagen började slappt, jag gick upp cirka halv 12 då mamma väckte mig. Käkade frukost med mamma lillbrosan och hans sjukt irriterande kompis. Efter det åkte jag och mamma och handlade mat i Våxnäs och återvände hem. Nu skulle vi äta mat, och denna gång med mamma, jag, lillbrosan Anders, Markus och Anders jobbiga kompis. Ungen sitter där och bara pressar i sig mat, tar en mer mat, och tänker inte alls på att vi andra också vill ha mer bacon, utan äter slut på allt. Vilken unge, sedan när de går från bordet så säger det inte ens tack för maten, då var jag bara tvungen att tillägga att man faktiskt kan säga tack för maten när man äter borta. gjorde han det och sen gick därifrån. Asså dagens barn/ungdomar är så sjukt kaxiga, jag fattar inte, skulle jag har gjort så när jag var liten? Nej! För då hade man respect för de äldre. Men men, dagen forstatte med plugg inför ett prov i Historia och mamma var gullig att hjälpa mig. Jag tycker det är så sjukt tråkigt och vill verkligen inte, har dragit på det allt för länge nu, så nu var det bara att ta sig i kragen och börja. Sedan till dages höjdpunkt! Mamma, Stor Anders (mammas sambo), hans barn Markus och så klart jag skulle åka i väg en sväng. Jag och Markus blev avsläppta vid ett ställe där vi skulle springa medan Anders och Mamma åkte vidare till nått ställe där de skulle träna med doggisen Uzzie. Jag och Markus började springa och jag kännde mig lite i vägen för han, han tränar liksom karate och fotboll så han har gaaaaaanska mycket bättre kondis än vad jag har. Men vi jobbade på där i mitt tempo och kom sedan tillbaka till där vi började, då fick han idén om att vi skulle springa och möta mamma och Anders på vägen, visst gick jag med på de, ville inte visa mig som en vekling heller. Höhö. Vi mötte de iaf och när jag satt i bilden hem frågade jag hur långt vi sprunigt och då svarade han 4 km!! Fatta att jag blev glad, så långt brukar jag inte springa, brukar hålla mig till 2-3 km, men just att jag klarade det känndes så sjukt bra!

Sedan bar det av hem och in i bastun med mamma, lilla Anders, Markus och jag. Där har jag sutti fram till  nu när det snart är dags för att äta middag. Jag är hungrig, jätte hungrig! Så jag hoppas på nått gott. Föresten, i går tog och jag syrran en massa bilder som jag kommer lägg upp senare i kväll.

Seee yaaahh!!

Rajkiiiii...


Min första hockey match!

För vill jag börja med att berätta att jag nu har följt "trenden" och skaffat mig en blogg. Efter att ha suttit och kollat på andras bloggar så himla länge kände jag bara att det vore kul att ha en egen att skriva i. Så nu är den här!

Men i alla fall, nu sitter jag hos mammi i Värmland, Stodene om jag ska vara petig och kom hit i går. Den här dagen började med att jag gick upp klockan 6:00 för att åka med mamma till Munkis där jag skulle spendera dagen med min syster. Men som alltid när jag ska gå upp så ligger jag och snosar i minst en halv timme och får därför stressa för att hinna med det jag ska, så var det även den här morgonen. Efter att jag ätit frukost så började jag så klart blöda näsblod... Som händer ganska ofta när jag har en blandning av trötthet, näringsbrist och stress. Men det fixade sig och jag åkte till Munkfors och hoppade av vid syrrans nya lägenhet. Där stövlade jag in och väckte henne, men medan hon gick ut med sina hundar så somnade jag på soffan och vaknade när hon kom tillbaka av att hon sa att jag skulle lägga mig i hennes säng i stället.. hahah där sov jag till cirka 10.30, jätte mysigt. Sen forstsatte dagen med att handla mat, äta, kolla på bilder, gå en skogspromenad och sedan äta kladdkaka :) det var riktigt trevligt. Sedan åkte jag hem med mamma som slutade jobbet vid halv 4 och vi återvände till karlstad. Därefter käkade vi lite snabbt för att sedan bege oss till Löfbergs lila arena för att kolla på matchen mellan Färjestad och Frölunda. Det var jättekul att stå där på ståplats och höra klacken sjunga för Färjestad. Det var som sagt första gången jag gick på en hockey match och defenetivit inte den sista. I mellan pauserna fick vi reda på att det var 7 760 stycken inne på arenan, fett coolt ju!! Matchen slutade oavgjort och därför blev det en förlängning på fem minuter, men det blev inge mer mål för nått av lagen.

Jag måste bara tillägga att fy satan vad mesig Frölundas klack var, ifs så var det bortamatch för de, men ändå lägg ned trumman och sjung ut istället.  Jo en sak till, jag kan inte mycket om ishockey men en sak förstod jag där jag stod, att dommarjävlarna höll på Frölunda för de gav utvisninigar till Färjestad hela tiden, lacken för fan! Men men det var som sagt mycket lyckat och jag är riktigt nöjd. Nu känner jag mig riktigt trött så nu blir det sängen för min del.

See yaah!

/ Erica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0