Börjar nog bli lite sjuk...


Jag har verkligen ont i hela kroppen. Verkligen helt förstörd.

Jag brukar inte klaga ( där drog jag nog den största lögnen på länge...) men jag känner mig verkligen sjuk. Eller att en sjukdom är påväg.. Ont i halsen och halsmandlarna samt resten av hela kroppen!!

Åhhh, låt mig dö..




Tog igen den missade räkkvällen med Moa idag med Gossip Girl i bakgrunden.
Nu måste jag bara se ett till.
Så....

Sweet dreams!


Börjar nog bli lite sjuk...


Jag har verkligen ont i hela kroppen. Verkligen helt förstörd.

Jag brukar inte klaga ( där drog jag nog den största lögnen på länge...) men jag känner mig verkligen sjuk. Eller att en sjukdom är påväg.. Ont i halsen och halsmandlarna samt resten av hela kroppen!!

Åhhh, låt mig dö..




Tog igen den missade räkkvällen med Moa idag med Gossip Girl i bakgrunden.
Nu måste jag bara se ett till.
Så....

Sweet dreams!


Jag slutar aldrig att førvåna mig sjælv! - Vilket ær positivt!



Ænnu en helg i mitt liv har passerat. Vad ær næsta man ska se fram emot? Jobbar næsta helg också... Aja.

Lørdagkvællen blev inte riktigt som planerad. Men den blev allt annat æn tråkig.
Jag tænker faktiskt før en gångs skull inte gå in på några detaljer. Tror jag varit lite før øppen med vad jag gør. Så denna gång får ni bara veta att jag har ångest før att jag inte hade ræk-kvæll med Moa, men fick en galen kvæll, som jag sent kommer glømma ialla fall! Haha!

Ræknade ut att jag sov næstan 20 h om man ræknar med lørdags-timmarna och natten tills i dag... Trotts att jag gick upp 5 i morse før att gå till jobbet...

Aja, What the fuck!



Money makes the world go around


Mitt jobb W.B Samson ær en stor kjedja i Norge. Moa jobbar på samma jobb fast i en helt annan butik. Nær vi loggar in oss på kassan blir vi online och kan man komunicera med varandra via "mail" eller meddelanden på skærmen. Fick ett før någon timme sedan av Moa.

M: Ska vi æta Rekor i kvæll?

E. Ja varfør inte. Vin?

M: Køp vikinloff, vi ær tom på det. Nej inge vin før mig.

E: Køpt och klart!

Så ikvæll blir det rækor! MUMS!




Igår var jag så sjukt trøtt och orkade verkligen inte gøra mat. Frågade Moa om hon ville køpa Thai take away med mig. Vi gick 10 meter från vår ingång, till en restaurang, bestællde, gick kankse 50 meter och handlade chips och dipp, tillbaka till restaurangen 50 meter, hæmtade maten, 10 meter hem.. Førstår ni hur centralt vi bor??

I alla fall.. Råkade somna på soffaan och blir væckt av att Danne. Lægger mig i min sæng och har sovit næstan 12 h inatt. Inte så konstigt att jag vaknade i vanlig tid och tænkte gå upp. La mig på kudden igen och insåg att jag kunde somna om i næstan 2 timmar till! Yippiiiii!!















Ursækta bildbomben av gamla bilder, men jag satt och kollade på många av de gamla bilder man lagt upp hær på bloggen. Haha, som jag inte har på min dataor.. Lite kul faktiskt!


Att alltid jobba är... Pengar


Nu drar jag på jobb... (igen)




Ensam vill ingen vara


Tror jag har en stalker på jobbet.
Han har kommit vid cirka 12 varje dag, köpt 3 våffler och två koppar kaffe varje dag sen i lördags. Sitter där och ibland försöker han prata med mig. Trevlig som jag är svara jag och småpratar tillbaka. Han sitter där tills klockan är 4 då jag slutar, sen går han..

Han börjar faktiskt bli lite läskig nu då... Men aja. Så länge jag inte är själv på jobb så är det okej.

Nu tar de flesta av er helg och kommer kos er riktigt. Men inte jag.. Jag jobbar även i morgon. Döds trött verkligen idag. Men det är bara att bita ihop.

Ska försöka samla energi med hjälp av några Gossip Girl avsnitt..


Hade fläta idag på jobbet. Hade lyckats glömma hårsnodd. Big NO att inte ha håret uppsat... Buhu. När ska få ett jobb där jag kan få ha håret hur jag vill och vilka kläder jag vill? hmm, troligen efter att jag pluggat.. Okej Erica, stå ut i några år till då?? Hehe

Jag ær en jævel på ...... Kakaor!


Vilken dag!!!

Har varit hur seg och trøtt som helst!! Fyyy fan!

Men det ær næstan helt sæker att jag kan meddela er att vi på W.B Samson på Skøyen kommer vinna Tapas kvællen som man kan tævla om varje månad!

Detta otroliga trista regninga væder, ack, den hær tapasen måste vi vinna, vi ær två dagar ifrån att ta hem hela skiten. Kæmpa nu tjejer!

Vi har Hallooween kakor hær på jobbet samt Cupcakes, Im the King! Sæljer som bara faan! :)

Have to go back!

Talk to you later!!


Löpning är livet


Blev en löptur i dag igen. Kännde inget i ben eller rumpa fören jag började springa..

Men jag kan lova er att i morgon kommer jag vara helt död i kroppen. Då tänker många, jaja, det är fredag. Meeeeen..... Erica jobbar även lördag... Ovanligt? Nepp, inte ett dugg!!

Peace!


Hur kommer detta sluta?


Norge førstør mitt ordval och mitt skrivande...

Få se hur det går nær jag kommer hem och har så många norska ord insmetade i mitt huvud. Det låter bara løjligt att blanda norska och svenska....

Aja, inte mycket att gøra.


Go Girl


Blev överraskad på jobbet av att Danne kom förbi och gjorde mig sällskap tills jag slutade.

Eftermiddagen spenderades framför några Gossip Girl avsnitt.

Och kvällen avslutades med en löprunda med Walle. Är helt slut nu. Mer drivande människa har jag inte sprungit med någon gång. Han fick med att springa hela vägen. Minus inväntan vid ett övergångs-ställe.

Duktig? Jo tack, det tycker jag verkligen att jag varit! Go girl!


Mitten av veckan


Tog t-banan till Moas butik igår och skulle kolla hur hennes Samson-butik såg ut. Nær jag klev upp från t-banan trodde jag att jag kommit till værsta Gettot.. Nej men så farligt var det inte, men jag børjade ju undra. Letade efter ett køpcenter. Såg något som liknade ett væxthus.. Riktig! Dær inne var butiken. Jættemysig och riktigt fin.

Fick ændå hjælpa donnan med lite "inrednings-tips". En lite piff liksom!

Idag ær det verkligen en toppen dag på jobbet.. Skrattat och haft ællmænt roligt! Hoppas dagen fortsætter lika. Men jag tvivlar på att något skulle gå snett. Ær som sagt på toppen humør idag..


Vart jag mig i världen vänder


Den 6 Januari 2012 flyttar jag hem mina saker och självklart mig själv till Sverige. Jag har gjort mitt nu och datumet är bestämt!

Känns jätte konstigt faktiskt. Men tror detta blir bra.


Tyd dina drømmar

Detta kankse inte ær riktigt vad ni vill læsa. Men jag børjade fundera på vad min/mina drømmar betyder. Och assosierar till min verklighet. Det ær verkligen intressant.

Drømmen jag hade i natt var med min gamla granne ( dåvarande tjejkompis) vi hade blivit ældre och jag træffade æven en till gammal væn. Vi hade varit ute och festat och behøvde inte gå till skolan på morgonen, (min lærare i høgstadiet, Karin, sa att det inte var någon skola). Men vi var ændå gammla før att gå i skolan... Så vi gick hem till henne. Dær hade hennes førældar byggt ett super designat hus till henne, med två våningar på ena halven och øppet hela vægen till taket på den andra.. Ska læsa igenom detta nedafør igen och førsøka førstå vad drømmen handlade om..


Flyga

Beroende på om man själv kan styra eller inte betyder det olika saker. Styr du själv betyder det att du är på väg att söka nya utmaningar och att du är i behov av större frihet. Blåser du mest omkring eller har svårt att komma dit du vill saknar du trygghet och behöver starkare förankring till din vardag.

 

Ormar och frukt

Drömmer du om ormar, gurkor, meloner, eller övermogen frukt?

Då handlar det om sex. Vad det betyder beror på hur man känslomässigt upplever drömmen. Är det skrämmande, äckligt eller tråkigt har man bekymmer med negativa förväntningar på sexlivet medan glada och roliga drömmar tyder på en längtan efter partner och sex.

Eldsvådor

Betyder oro för väntade förluster och förändringar. Eldsvådor är egentligen inte negativt utan handlar om att lägga saker bakom sig och gå vidare. Det är ett sätt för det undermedvetna att förbereda sig på förändringar.

 

Bli jagad

Att bli jagad - stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.

Att jaga själv - lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.

Sex

Drömmer du att du har sex eller att du ser andra ha sex? Sådana drömmar beror oftast på fysiska signaler från kroppen när blodomlopp och slemhinnor "testkörs". Kroppen signalerar att den är redo för sex och det undermedvetna skapar ett skäl till varför kroppen reagerar och då drömmer vi om sex.

 

Evighetsarbete

Du drömmer att du gör något om och om och om igen. Det kan vara att gräva ett hål eller sortera papper. Betyder att du sitter fast i ett mönster du inte trivs i, att du inte hittar någon utväg på egen hand.

 

Tappa tänder

Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. Symboliken är hämtad från vår barndom då tappandet av mjölktänderna skedde samtidigt med att de allra flesta fick nya horisonter. Vi fick vara uppe längre, bytte skola och fick nya kompisar.

 

Djur

Om du drömmer om djur kan det betyda att något oväntat och oförberett kommer att hända i ditt liv.

Häst eller hjort som visar sig och springer bort: nya känslor, vanligen förälskelse eller åtrå.

Att rida på ett djur: nya utmaningar och positiva nyheter, vanligen på jobbet.

Kaniner och liknande smådjur: utökning av familjen, nya ansvar i hemmet.

Stora kattdjur: en auktoritet uppmärksammar dig, kan vara en chef eller en förälder.

Vargar: dolda faror i din närmaste framtid.

Kråkfåglar: stundande sorgebud eller förluster.

Flygande fåglar: om det inte är rovfåglar eller kråkfåglar - positiva ekonomiska förändringar.

Björnar: orättvisor kommer att väcka ilska, svartsjuka, avundsjuka.

Enhörningar: något du önskar dig kommer att gå i uppfyllelse.

Råttor och insekter: du skäms för något du är eller gjort.

Hundar: står för trygghet och trofasthet. Betydde förr i tiden kontakt med polisen.

Katter: du planerar att göra något i hemlighet, kanske något förbjudet.

Sagodjur: du är psykiskt välmående och har en positiv livssyn.

Döden

Vare sig man drömmer om döden som gestalt eller att någon dör förebådar drömmar om döden att man kommer att byta ståndpunkt eller förändra sina värderingar. Det betyder i princip aldrig att någon kommer att dö utan bara att något personligt och viktigt kommer att ändras.

 

Sjukdom

Står för maktlöshet. Beroende på om det är man själv eller andra som är sjuka skiftar betydelsen men det handlar alltid om att inte kunna påverka yttre omständigheter. Tillfrisknande betyder att man accepterar förändringar.

 

Nakenhet

Är du naken i en folkmassa i din dröm? Det handlar inte om sex utan om brist på personlig integritet och att man känner sig maktlös i sin vardag. Helt enkelt att andra "ser igenom" ens sociala försvar. Att göra privata saker offentligt betyder samma sak.

 

Hus

Drömmar om hus symboliserar hur man mår. Hus symboliserar hem och självkänsla. Allt positivt arbete med hus, hela hus, vackra hus eller flyttar till bättre bostäder betyder att du är tillfreds med ditt hemliv och att din självkänsla är god. Trasiga hus, hus med ruttna väggar eller stökiga och otrivsamma hus står för missnöje med hemlivet och bristande självkänslan.

 

Våld

Att bli skjuten eller slagen i drömmen betyder olika saker beroende på sammanhanget. Är det en strid på lika villkor betyder det att en känd konflikt har blossat upp. Är du försvarslös känner du dig utsatt och att andra har en starkt avvikande bild av dig än vad du själv har. Att slå eller skjuta andra: Du vill ta itu med problem. Du är redo att gå vidare och du kommer att lyckas. Om ditt våld inte får någon effekt alls betyder det att du har rätt mål men använder fel metod.

 

Shopping

Att drömma om shopping handlar om materiellt välstånd och kan betyda olika saker beroende på sammanhang. Att shoppa och gå vilse handlar om materiell avundsjuka, att shoppa och få mer än man trodde för pengarna betyder att man gör goda affärer och har koll på ekonomin.

 

Reseförberedelser

Du drömmer att du packar och packar men utan att du någonsin kommer iväg. Det kan också dyka upp något eller någon som förstör för dig. Återigen en stressdröm som betyder att du inte får uppskattning för det arbete du gör. Att andra ignorerar dig eller tar det du gör för givet.

 

Resor

Nästan alltid handlar resor i drömmar om verkliga resor som ligger i den nära framtiden. Att resan går dåligt i drömmen säger dock ingenting om att den kommer att gå dåligt i verkligheten. Bara att du är taggad och oroad inför resan. Ditt undermedvetna förbereder dig på att tackla oväntade problem, en mental reseförberedelse helt enkelt.

 

Platser och människor

Även känsloläget och bakgrunden i drömmen betyder något och platsen, människorna, och tiden på dygnet beskriver vilka delar av ditt liv drömmen handlar om. Kända platser handlar om situationer du möter ofta i ditt vakna liv. Okända platser handlar om sådant du gör sällan.

Människorna i drömmen talar om i vilket sammanhang drömmen ska ses:

Familjemedlemmar - drömmen handlar om ditt privatliv. Arbetskamrater - drömmen handlar om din relation till dem du träffar varje dag. Okända människor - drömmen handlar om din image och hur "alla andra" upplever dig.

Tiden på dygnet talar om hur känsligt ämnet i drömmen är:

Dagsljus betyder att drömmen handlar om praktiska saker. Skymning och gryning säger att drömmen handlar om sådant du tycker är känsligt. Natt betyder att drömmen handlar om sådant du ångrar, skäms eller är rädd för.


Gøra det bæsta av situationen


Tog en løprunda med Moa igår. Fy fan vad skønt det ær att springa. Ja eller, enligt Walle och Thommy så springer jag inte. Men kan væl gå med på att det ær en variation av jogging/springing.. Så de så!

Ælskar som sagt att springa. Man rensar verkligen huvudet på allt. Synd bara att jag typ alltid ska få håll. Denna gång. Hela vægen från typ ørat och ned til magen, på just ena sidan.

Ær det någon som vet hur man ska "gøra det bæsta av situationen" nær detta hænder? Før jag vill ju fortsætta springa, før jag ær inte trøtt....



@ Work


@ Work..

I dag, vaknade hur seg som helst. Ont i magen och mådde illa..

Mår bættre nu, och ska snart hugga in i våra cupcakes vi fick på jobbet idag! Ønskar jag haft en mobil med kamera så ni kunde se. De ær halloween inspererande med orange kræm på toppen osv.. Smaken ær tydligen passionsfrukt och vit choklad.

Nej sluta skriva och børja smaka på de nu!!


Om du letar efter nån





Ta tjuren vid hornen


En människa har många brister. Jag har en stor jag verkligen lider av.
- Jag är för ärlig.
- Jag säger vad jag tycker, och bryr mig inte konserkvenserna.

Det kanske inte är de bästa och ibland måste jag verkligen vara tyst och inte säga något.
- Jag är inte konflikträdd.
- Jag reder gärna ut saker och ting på en gång.

Varför dra ut på saker och ting. Ta tjuren vid hornen som Marting Stenmark sjunger.
Detta är något jag kommer få lida av tills jag lärt mig bita mig i läppen och vara tyst. Jag försöker, jag försöker tänka innan jag pratar. Men det är inte de lättaste.

Sis, du förstår precis vad jag menar, för du är lika dan.. :)


Resultat


Bangade utgång igår och gick och åt på Donkan istället.

Resultat:
Pigg idag, och inte de minsta bakfull...!! :)


Dock blir det nog sängen hela dagen ändå. Har som sagt haft en riktigt jobbig arbetsvecka! Laddar upp med massa filmer nu!



lättövertalad!


Efter en slitsam jobbig, men ändå snabb arbetsdag kommer jag hem. Tanken är att bara chilla. Men blir lite snabbt övertalad att följa med ut i kväll (vilket tydligen inte är svårt)...

Blev en supergod middag först, och nu är det förspel som gäller!!




Riktig ångest


Skønt med en ledig dag?
Inte før mig. Ær på jobbet och sliter som en tok idag. Tjejen jag jobbar med har tydligen tappat bort sin mobil, så informationen om att børja klockan 11.00 har inte kommit fram... (!!)

Stod i alla fall och tænkte idag... Till høsten 2012 ska jag ta mitt førsta riktigta, stora lån. Jag blir kalsvettig bara jag tænker på det. Usch, jag vill inte låna pengar!!

Men jag kommer væl førhoppningsvis ha nytta av det i långa loppet. Men jag ogillar att skriva papper på att låna pengar...


Nu ska jag kæmpa på i några timmar till och sedan blir det hem och bara ta det lungt. Før vet ni vad? I morgon ær jag ledig!!!!! :D D

Och konstigt nog længtar jag till att jobba på måndag.... Varfør?

- Vi får CupCakes till jobbet!!!!!!! :) :)


Panta mera?


Nu är det over and out för mig! Döds trött och det ska bli såååå skönt att lägga mig i sängen.

I morgon ska jag stå upp 06.30 igen... Aja pengar ialla fall.


Vi har länge haft flera disskutioner kring att panta burkar. Killarna totalvägrar. Det menar på att det ser tattigt och zigenar aktigt ut..

Kan förstå deras argument, men samtigt, vem känner oss här i Oslo? Vem kollar snett på oss för att vi kommer med en kasse med pantflaskor?

Okej, nu är det inte EN påse, utan kanske 4 stycken.... Men men. De kan inte stå inne i lägenheten längre. Så i morgon efter jobbet ska jag och moa faktiskt ta tag i det.. Förut la vi pengarna i en burk och sa att de tillhörde kollektivet och att vi alla skulle göra något eller köpa något för de. Men eftersom det bara är jag och Moa som tydligen panar , så ska vi ta de till oss själva. Köpa mat eller kanske någon tröja beroende på hur mycket det blir..

Vad tycker ni om att panta brukar?
Man värnar ju faktiskt om naturen?





Toppen dag!


Kænner mig verkligen på topp idag. Fick låååång sovmorgon, har mina "smal jeans på mig, och hade mer pengar kvar på kontot æn jag ræknat med!

Nu ska jag hem och bara ta det lungt.

I morgon gør jag min sista dag på jobbet før denna vecka.. Haha alltså, ledig endast søndag!

Ha de!

10 years ago


"10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash. Now we have no jobs, no Hope and no Cash."


This is how I doing it!


Som sagt så tänker jag bäst i duschen.. Nyss stod jag och längtade, eller snarare såg framemot en fartfylld vår med obstämda ting som sker, och en säker höst. För en gångs skulle i mitt liv så tror jag att jag fattat helt rätt beslut. Det här är det jag ska göra, det här kommer jag att fullfölja. Från aldra första början har detta varit helt rätt för mig.

Ibland är jag en riktigt jobbig och envis människa. Har jag bestämt mig för en sak så är det bara så. I vissa undantag kan jag ge med mig. Men det tar tid. Detta har tagit mig nästan 3 år att inse.. Jag har insett att allt inte behöver vara som jag tror att det är, utan helt enkelt vad jag gör det till och vilka människor jag väljer att vistas och umgås med.

Juli/Augisti 2012 kommer jag att flytta till en egen lägenet, mina egna saker och ha ett enda mål! Efter tre år på Universitetet i Karlstad kommer jag stå på egna ben med många meriter från arbetslivet, men framför allt, jag har en fullföljd utbildning att luta mig tillbaka på. För mig är det en stor trygghet i livet. Att ha utbilldat mig. Men man är aldrig full lärd.

Som sagt, jag är redo att leva ett fattigt studentliv i Sverige. Bo nära mamma med familj, Syster med hundar, endast 3h med tåg, eller bil till pappa med familj, farmor och farfar, faster med familj, kusiner och självklart vännerna!

Men fram tills dess, kan ni inte vara helt säkra på vart ni finner mig. Men en sak kan ni vara säkra på, när Januari månad är över, bor jag inte längre i Norge! Thats it!


då gör vi ett nytt försök!


tredje gången gillt... Bridesmaids


Reflexens dag!


Reflexens dag!

Sparebank var och køpte 100 rosinboller av oss idag. Varfør? Jo det var Reflexens dag och de skulle dela ut bollar och reflexer. Snælla mænniskor det finns va? ;)

I morse vart jag verkligen rædd før mig sjælv. Vilket morgonutseende! Oj, det ær tur att jag inte har pojkvænn, skulle ju skræmma ivæg stackarn. Men ialla fall, tack før att make up:en finns!

Sminkade øver ett par riktigt trøtta øgon i morse, rødsprængda och ringar under øgonen.........

Slutar ialla fall "tidigt" idag, tack och lov!


FIFA 12


Idag har jag ersatt Thommy med att spela FIFA med Danne.. Haha nej då. Jag kände bara för att spela lite. Det värsta är att , antagligen har jag sjukt dålig syn eller riktigt trött. För jag såg nästan inte fram till tven. Och vår tv är inte liten. Thommy jobbar ju för Philipsson så han har fått den.

Men ialla fall. Lyckadads avgöra matchen med att riktigt snyggt mål. Till och med Danne tyckte det! :) hihi.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Blir så sjukt svårt att hålla sig borta från en bok när man väl kommit in i den.!


+ - 0


Yeeeeh! 185 timmar denna månad på jobbet! Man brukar væl ha runt 160 timmar i Norge?

Nu ær jag som en væn hemma i Roslagen brukar sæga, -Helt førstørd!
Jobbar nog varje helg denna månad också.. Men jag behøver pengarna så, way not!

Kan inte komma till Gran Canaria utan ett startkapital, och sen hem till Sverige helt pank.

Tror mitt år hær i Norge kommer ændå gå plus minus noll som man brukar sæga.

Nu hem och duscha och sen sooooovaaaaa!


Vit vecka och massa jobb... 54 h


Ja denna vecka ær væl inte den roligaste.. Jobb Måndag-Lørdag + massa øvertid. Men det kommer ju visas på min lønelapp sen ju!

53 timmar jobbar jag denna vecka, 46 timmar veckan innan. Jo tack det ska bli skønt att få vara ledig om två helger ialla fall.. Lååångt kvar..

I Norge ær en normal heltids vecka på 37,5 timmar.

Men har helt bestæmt mig før att efter jag slutat jobba på lørdag ska køpa god mat, ladda ned massa filmer och bara ta hand om mig, slappa och må bra.. Som sagt, ledig om två veckor..

Nu kør vi!!


Snabbspolning av lördag


Har lagat middag och lunch tills i morgon, då det återstår ytterligare 11 , 5 h på jobbet!

Nu har jag totaldäckat i sängen och tänkte lägga mig och läsa Nattfåk.

Jag kan inte dra ut på det mer utan kör en snabb genomgång av lördagen.

Jobbar öppning, hem och försöker ta en powernap. Meningslöst.. Möter upp brudarna på Trikken och åker ned till olivias där det förtäras middag och alkoholhaltiga drycker. Riktigt trevlig stämning. Och alla är lika duktiga på att prata, så inte en tyst minunt, utan alla pratade imun på varandra.

Sen drar jag med mig Ida och chefen på förfest hemma hos inga mindre än powerpuff pinglorna, Linn, Kickan och Sanna! Där är festen i full gång eftersom Kickan har fyllt år. Ett gäng grabbar är också där.

Från förfest till Åpenbar nere på Aker Brygge med hela gänget. Där bjuder Chefen på shotts.. Men kan ju inte vara sämre så bjuder självklart tillbaka på min favvorit. Dans och riktigt trevlig stämning. Alla skills åt och jag och min Chef, (Linda) går vidare. Måste ju visa henne de ultimata place to be! Barbera! Haha!

Träffar på en bekant även där (världen är bra liten).

Sedan, älskade söndag. Massa mat och soffhäng hela dagen med film, mys!


07.30-19.00


Har jobbat i cirka 5 timmar nu... Bara 6 timmar kvar... (!!!
)


Dålig sömn


Har gjort mig redo med en ordentlig lunch inför en låååååång arbetsdag i morgon. Som sagt. 07.30-19.00!

Råkade även bli en lite för lång powernap på soffan. Stelnacke, jo.tack!

Försöka få folk i denna lägnehet att förstår att man kanske ska vara tyst på nätterna!!
Vaknade cirka vid 24.00. Moa är uppe och går.. Cirka 01-02 Thommy kommer hem! (Ska döda den jävlen) Trodde det var Walle också, så han fick sig en lite känga nu när han kom hem. Cirka 03.00, Moa är uppe och går igen!!!!

Okej, kollar klockan, två timmar kvar tills jag ska upp och jobba. KUL!!!!!!!!!!!!!!!!



Regniga måndag


"Æta vad jag vill dagen" var igår. Thai take away, en hamburgare på donken och pomesfrites. Mums! Och till råga på det en coca cola! Mums..

Idag blev det powerwalk till jobbet och min Nutrilett-drink. Men slutar tidigt så ska hem och laga en ordentlig matlåda. Kommer trolgen jobba 07.30 - 19.00 i morgon..

Kommer att berætta om helgen mer nær jag kommer hem. Måste fokusera på min lunchrast nu. Haha!


Älskade bakis söndag


Mina jobbarkompisar är galna.. Haha..

Over and out! Har deckat i soffan med Thai take away. Nu: Bonde söker fru...


Före + efter


Bjuder på en för och efter bild...


Före


Efter.

Bilden blev halvkass.. Men måste sticka nu. Ska träffas utanför Olivias om 15miinute!!!!

face your problems don't facebook them




Tyckte detta var en riktigt bra komentar jag hittade på facebook.
Sorligt nog kan den stämma på mig med ibland.. Haha


Status: TRÖTT!!


Skulle ha varit hemma för en timme sen. Men det blev så sjukt mycket på jobbet att jag var tvungen att stanna kvar en stund till. Usch, är verkligen dödstrött och inte taggad på något just nu..

Men Måste ladda om och börja förbereda mig för middag med jobbet och sedan förfest och krogen med tjejerna och eventullet ett grabbgäng.

Ja vi får se hur kvällen slutar... Som sagt, döstrött ju nu..



Försöker pigga upp mig med de västa man kan äta.. GODIS!!! :/


Powerpuff pinglorna!


Jag hade så gærna legat kvar i sængen i dag och vaknat nær jag kænde før det. Istællet ringer klockan halv 7... Usch..

Hoppas på att kunna ta en powernap nær jag kommer hem. Før sen blir det middag med jobbet på Olivias och troligen møta upp Powerpuff pinglorna!

Jaajoooouuu!



Godis godis massa godis??


Kom på värsta bästa idén nyss och sa den till Danne. Tydligen hade han tänk samma tanke..

Be Thommy köra oss till Bislett och besöka den enda butiken i Oslo med svenskt lösviktsgodis.
- Jo jag går på diet, men fuck den när det finns en butik med gott lösviktisgodis!

Det har pratats om Idol-kväll idag. Men jag vill hellre se en film. För man är tvungen att vänta tills klockan 22.00 innan vi här i Norge kan kolla på fredagsfinalen...




Brandansvarig som jag ær...







Ovanligt att brandalarmet går på jobbet...
Sitter ialla fall på lunch nu och dricker nutrilett. Men i dag fick jag sådant sug att ha något att tugga på. Så gick och køpte mig en banan och en apelsin.


I januari flyttar jag....


Ja ni, var ska jag börja? Jag kommer att säga upp mig i slutet av denna månad och har då två månaders uppsägningstid. Vilket betyder att jag kommer vara arbetslös i Januari. Vilket betyder att jag kommer eventullet flytta hem till Roslagen, eller Karlstad, eller åka till Cran Canaria ett tag. Jag själv är helt inne på de sista alternativet i någon/några månader.

Sedan hem till Roslagen (troligen) jobba lite extra. Och sedan jobba hela våra+sommaren i Sverige (eller sommarjobba i Norge), för att sedan börja plugga i Höst.

Och nu tror jag att jag bestämt mig. Jag ville plugga i Uppsala bara för att det är den ultimata studentstaden. Men jag har tänk efter. Jag hittar inte min utbildning jag vill gå i Uppsala, utan den finns bara i Karlstad. Och den har jag kompitens för att komma in på utan att behöva plugga upp min Ma B och Na B..

+ Att jag har kommit in på den två år i rad ( vilket egentligen inte är någon säkerhet på att jag kommer in till hösten igen). Men chanserna är större att jag kommer in i Karlstad än med betyg kompliterade på komvux i Uppsala?

Vad tycker ni? Vad ska jag göra?!? Jag är i en svår situvation just nu. Men en sak är jag säker på ialla fall. Jag har gjort mitt i Norge. Ett år räcker. För jag vet med största sannolikhet att om jag beslutar mig för att vara kvar ett tag till kommer jag bli kvar. Det är nu eller aldrig!





Tips från coachen!


Fick ett hett tips av Thommy om att man kan sätta på duschen på högsta värme och sedan hänga upp de klädesplagg man vill ha rakt. Låta de hänga i värmen/fukten.

Köpte ju en ny klänning från Stockho LM förra helgen och vi har inget strykjärn här hemma och jag ska ha den på lördag. Och jag vägrar gå i en skrynklig klänning!!

Får hoppas på att detta heta tips hjälper!

Kommer med resultat och bild, i morgon eller lördag!


Gratulerar med dagen!


Grattis din lilla söta filur på födelsedagen, eller som man säger i Norge. Gratulerar med dagen Kickan!


over and out


Hamnade på soffan det första jag gjorde när jag kom hem. Döds sliten..

Blir nog film mys nu.

Over and out!



13 okt på jobbet

'


Haha! I morse vaknade jag med att jag låg næstan och kramade datan. Hade glømt den i sængen i natt. Eller nær hade jag glømt den dær? Ingen aning. Måste ha totaldæckat nær jag låg och kollade på modellJackten i går kvæll.. Man brukar væl ændå komma ihåg att man somnar, eller att man ær påvæg att somna? Nej inte jag inte..

Okej, idag ær det verkligen spår på jobbet. Ida ær tillbaka hos oss och det ær mer flams och trams æn vanligt. Tydligen ær jag dværg och Idag halvt blåst, medan Lindas bakdel ær bara ivægen.. Ja vi får se hur våran løningsPils/middag på lørdag blir.. Haha, allt annat æn lung och sansad! But, I like it!!!


Dieten funkar bra!





Jag gillar egenligen inte att börja klockan 12 och stänga. Man får så lite gjort då tycker jag. Men om man tänker på min diet så är det sjukt bra! Jag sover bort nästan hela fördagen, sen jobbar jag cirka 2 h och dricker min Nutrilett-drink och jobbar till stäning. Kommer hem halv 8 cirka och äter någon enligt LCHF. Eller jag är lite dåligt på det där med High Fat.. Jag gillar verkligen grädde och sånna smarriga saker. Men orkar inte gå och köpa det när jag har mycket av de ingrediensena som krävs hemma.. Igår gjorde jag flygande jakob - grädde + creme fresch och - nötterna. Det vart super gott ändå måste jag säga!!

Nej nu måste jag kila till jobbet! Är lite smånervös över hur det gått i dag, och jätte intresserad över hur det gått med alla beställningar vi har denna vecka! KUL!!


14 jackor


Städade bort lite av mina saker i hallen igår..

11 Jackor hängde där och ytterligare 3 stycken i garderoben. Jag som hade tänk köpa en ny vinterjacka. Den gamla får faktiskt hålla ett år till. Fastde flesta av jackorna är vår/höst-jackor. Men jag fick en chock så nu blilr de inge mer jack-inköp! ( har några jackor kvar hemma hos pappa också!!)

Sen fick jag för mig att kasta lite också! Slängde 4 par skor och 3 par byxor! Ska faktikst försöka kasta ännu mer. Orkar verkligen inte släpa hur mycket kläder som helst till Sverige, när jag vet att jag inte kommer använda de!

På tal på kläder. Nu har jag äntligen tvättat. Hade INGA strumpor kvar. Bara massa udda. Så har gått till jobbet med olika strumpor. Inte så charmigt! Men underkläder hade jag massor eftersom jag köpte väldigt många nya i helgen som var.


Fick smink lite spontant av Danne igår! Snäll han är!


Städ-hitler


Råkade kankse klaga lite för mycket om att de andra in skötte sin städning lika bra som jag skötte min.
Fick då smeknamnet:  StädHitler, av Danne, vem annars.. Haha

Var iväg en sväng med grabbarna och solade. Dödskönt + att jag är sjukt blek :( . Men satsar hårt på både solarium + piller, så ska nog detta bli bra!

Nu ligger jag i HitlersBunke och ska försöka sova. Det känns lite jobbigt att behöva ändra sina "sovrutiner" mitt i veckan. Börjar inte jobba fören klockan 12 i morgon och kör stänging. Bubhu! Gillar inte det...

Men men, Sov gott allesammans!


Jag och Jessi

Bilden har absolut inget med inlägget eller rubriken att göra. Hittade bara denna och fick se på vilka jävligt snygga ben jag hade! Sommar,  2 år sedan.. Tränade regelbundet. Sprang 6 km - 3 dagar i veckan, gymmade 3 - dagar i veckan. Fyttirackarn!

Varför straffar gud mig?


Först en blå nagel, sen massa rivsår efter kartonger på jobbet. Tre nya brännmärken, varav ett på överarmens insida, ett på halsen och en på underarmen.

Och nu, ett skärsår på fingret. Skulle skära viltök, men der gick inge vidare.
Nu känner mig allmänt utsatt.!

Dumma, jävla skit!


I bland måste man tænka på sig sjælv


Hær sitter jag, med en kopp te och en kopp med Nutrilett dietdrink..
Ja vad ska man sæga...

Idag har jag berættat på jobbet att jag kommer sæga upp mig inom kort.
Usch, det kænns inte alls bra.
Men æventyr och studier går faktiskt føre nu.

Jag har ræknat ut att jag kommer vara næstan exagt ett år i Norge. 6 Månader længre æn jag egentligen planerat.

Detta år kommer verkligen att finnas kvar i mina minnen. Positiva minnen!

Men som sagt, nu nær butiken går så bra, och det ær så sjukt kul att jobba med butikschefen, ær det synd att sluta till års skiftet. Men som sagt, ibland måste man tænka på sig sjælv.




Nitlott


Drog precis värsta nitlotten....
- Fick städa badrummet denna vecka..

Vi har kommit med nya rutiner i lägenheten nu. Och vi har delat upp den i fem olika städzoner. Såklart får jag badrummet.

Så nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem från jobbet i morgon..... Städa badrummet..... Förhoppningsvis orka tvätta. Kom till mamma i fredag med två olika strumpor och även i dag till jobbet. Är jag trött eller behöver jag tvätta? De är den ultimata frågan.

Ett par vita strumpor och ett par randiga.. Snyggt? Om kunderna frågar så är det för att jag ska kunna hålla reda på vad som är höger och vad som är vänster.. hihi.





Jag har en hemlighet


Två par klackskor
En kavaj
Två "stickaade" tröjor
Massor av underkläder
En byxdress
En klänning
Två par skinn vantar
En "tub" halsduk
En väska
En "våg"-tång
En tavla
En kudde
Ett lakan
Tre ringar
Hudlotion
Shampo + balsam
Ducshkräm
Sminkservätter
Roll on
Naturdiet
Multivitamin familj
Krom
Beta Karoten
Rosenrot
Sulor till skona
Body butter (cocos!!)
Dart-spel med shottar.
Sport Bh
Tandkräm
Tandborste
Munskölj
Body skrubb
Böcker
Hårspänne


Ja you name it!

Blev mycket shopping i helgen. Nu ska jag hålla i slantarna för i till början av nästa år kommer de hända mycket spännande saker i mitt liv må tro!! Hihi




Ensam mamma söker


Har väl aldrig varit någon form av serie-nörd.

Men jag måste bara kolla på, Bonde söker fru, Ensam mamma söker och Svenska hollywoodfruar.
Så tror jag blivit en liten serie nörd. Haha.

På tal på Svenska hollywood fruar, alltså, jag tror att många (nästan alla) är eniga med mig om jag säger att Gunilla Persson är lite lätt psyko.. Att sätta den press som hon gör på sitt barn, som jag resonerar, endast för att hålla sig känd och få in pengar... Vet inte riktgt vad jag ska säga. Blir bara frusterad av tanken vad hon gör med sitt snackars 9 åriga barn.......



Men det jobbiga är att jag inte kan kolla på dessa serier på tven här i Norge. Utan måste kolla på tv-play.

Blir lite lätt frustrerad när internetet laggar bara!! Gaaaahh!

Nu blir det ensam mamma söker och lite nötter. Är döds hungrig, men har inte hört något från My eller Johanna. Och i fall vi ska ut på en powerwalk så vill jag inte få håll! haha!






Work like you dont need the money!


Blev en riktigt hærlig långfika med My och Johanna igår. Prøvade att fika på de størsta konkurenserna till Cafeet jag jobbar på, Baker Hansen... Tråkigt nog smakade det både gått, och blev bemøtt trevligt.. Attans..!

Sen føljde æven brudarna med hem på ytterligare en kopp te. Till sist var jag næstan tvungen att skicka hem de, haha. Hade så trevligt att de inte ville gå. Sjælv var jag dødstrøtt, både efter helgen och jobbet.

I dag lyder planen liknade: Powerwalk efter jobbet med My och Johanna. Får se om de blir så eller om de bangar :) Hehe.

.
.
.
Nu dæremot sitter jag på jobbet, dricker min lunch.... Nutrilett....





And live life every day if it were your last..


Work like you don´t need the money.
Dance like you no one is watching.
Sing like no one is listening.
Love like you´ve never been hurt.
And live life every day if it were your last..




Nutrilett diet


Jahaap, då var man igång!

Nu kør jag på med Nutrilett diet!

Smaken, ja vad ska man sæga, den ær helt okej, Wildberrys.
Konsistensen, smakar som mjøl med vatten. Som en sås med dålig redning..

Har køpt en massa piller. Bland annat Rosenrot, betakarboten, krom, och multivitamin - tabletter, så søtsuget sla minska bland annat.

Men detta ær min lunch, nær jag kommer hem i kvæll bilr det kyckling och kokta morøtter med keso! Tror ni jag længtar? - OM jag gør!!!

Men først jobb, sen træffa My och Johanna på en fika. :)





En buss kommer lastad med.... massa svenskar!


2 effektiva dygn har redan passerat.

Fredag:
Världen är bra liten ibland. Träffade Elina på bussen från Oslo. Satt och pratade en massa och avslustede med film. Det visade sig att även hon skulle till Ullared natten till lördagen också.

Natten till Lördag: Klockan ringer 02.00. 02.30 sitter jag i bilden påväg.

Lördag: 07.00. Stormar in på Ullared och bränner allt för mycket pengar..

Söndag: Dödstrött. Sätter mig på en buss full av bara svenskar tillbaka till Oslo.

Började skriva detta inlägg förut, men orkar verkligen inte gå in på detaljer. Men jag har ialla fall haft en jättemysig helg och det känns bra att komma tillbaka till Oslo med lite nya saker, kläder och inredning!

Måste verkligen sova nu. Mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud!




On my way


Hemma en snabbis och packar väskan..

Väskan är bara full med massa bröd dock. Men hann ialla fall fräscha till mig lite med en dusch och nya kläder.

Ska bli så jävla skönt att sätta sig på bussen och bara sitta där, stilla , i 3 timmar.. Är verkligen dödstrött..

Har blivit lovad att inte behöva köra första biten i natt i alla fall...




Sverige, hær kommer jag!


Har precis køpt med mig massa godsaker och brød från mitt jobb som syster och mamma ska få smaka på nær jag kommer ikvæll.

Det blev 3 st, Sørlandsbollar
2 St Skolebrød
5 st Rosinboller
1 st Ingers rugbrød ( varken mamma eller Pernilla kommer gilla detta, men tænkte det kunde vara kul att visa de var jag æter før brød)
1 st Egertorget brød ( Detta kommer nog bli mammas "favvorit")
1 st Villmark ( Och detta kommer nog bli Pernillas)

Vet inte om lillebror och Marcus ær hemma, så i fall att så køpte jag med skolebrøden. Ær ingen favorit från min sida, men det ær lite "typiskt" norskt. Och det ær just de jag vill visa de..

Puss och Kram!




Min värld är min och den ska jag leva i


Vaknade upp alldeles nyss från en mardröm..

Jag fick barn nu... Det är ganska konstigt att jag reagerar med denna dröm som just något jag obehagligt, preciss som en mardröm...
Jag har inte levt mitt liv klart än. Jag har så mycket jag måste och vill göra. Det finns liksom inte plats för ett barn i min värld i alla fall på 6-7 år!

Så den mardrömmen kastar jag upp i min drömfångare så jag slipper drömma den igen.. Nej fy...





I natt bär det av till detta ställe! Hihi, Jag är så glad, inte för just att vi ska till Ullared. Utan för att jag ska dit med Syster och Mamma.


Första gången?


Tror det kan vara första gången jag ska ut och "resa" och jag inte har packat väskan.

Har lånat Dannes lite större väska och endast packat ned underkläder (än så länge?). Trotts att jag är under tidspress i morgon innan bussen går. Ovanligt att jag inte känner mig stressad. Men jag vet att jag har kläder hos mamma, ska shoppa massa i Sverige och är inte borta så länge...

Nu blir det förhoppningsvis filmen Bridesmaids. Jag och Jessi "såg" på den. Eller Jessi kollade och jag somnade kankse efter 10 minuter. Så nu gör jag ett nytt försök..

Hej så länge!!




Jag måste ha Vitaminer! ! !


Kom till jobbet i morse och hade massa energi. Men nu, helt pløtsligt tog den slut.
Jag måste køpa vitaminer!!!!!!

Min kropp behøver mer ljus æn vad høsten kan tillfredstælla mig med...

.
.
.
.
.


Ær ialla fall superglad! I morgon ær det fredag, och jag ska till mamma och syster!!! :)



26 or !!!


När jag var hemma i helgen hos pappa fick jag med mig ett antal jeans därifrån.
Förut hade jag lyckats av någon konstig anlednign att gå upp lite i vikt. De reulterade i att jag inte kunde ha mina jeans...

Jag vägrade att acceptera detta och köpte då inte heller några nya Jeans, utan stod ut med att gå i andra alternativ.

Men hör och hämpna!

- Nu är jag tillbaka i mina jeans, och vilket utbud. Skulle jag köpa nya jeans skulle värdet för dem bli en otroligt stor summa pengar.

Men de slipper jag nu.

I dag kör jag mina Gul och Blå-Byxor!






dagens citat





" Om man vill lära känna en människa riktigt ordentligt, så måste man skilja sig från han/hon"




Vad ska man säga.. Helt galet!


Torslunda, Övrigt

Antal rum 4
Storlek 500 kvm
Avgift 2000 kr
Inflyttning 2011-09-12
Utflyttning -
Bredband Nej
Möblerat Ja
WC Delad
Dusch Delad
Badkar Delat
Egen ingång Nej
Kök Delat
Pentry Nej

 

Rum i villa uthyres i andra hand

Tja! Vi är fyra killar som har precis börjat på UU och söker tre eller fyra studenttjejer som vill dela den otroligt fina herrgård vi fick hyra. Den är i Torslunda som ligger 30min bussåk till Uppsala. Huset är nyrenoverat, med stor terrass, fyra badrum, två tvättstugor, bastu och massa andra finesser. Man blir helt kär i huset! Det viktigaste för oss är att hitta rätta människor att bo med för då blir det mycket roligare för alla. Vi är glada och fördomsfria, reser runt världen, åker på festivaler och ibland bara degar framför datorn en hel dag. Är du intresserad så mejla/ring och då kan vi alla träffas! :) Lukas, Anton, Jocke och Tim

Låter kanon va???? Hahaha!!!


Studentunioner


Sitter i Linn, Kickan och Sannas lägenhet och planerar min studie-framtid.
Hoppas verkligen på att jag kommer in i Uppsala och även Linn. Planen är att dela lägenhet i Sveriges näst bästa studentstad.

Kommer nog bli en galen tid i mitt liv.. Studentliv till 100 = Massa studentfester, studentunioner... Och jag galet helt enkelt!!


Knapra piller


Måste verkligen børja att knapra piller. Vitaminer, massor av vitaminer.
Jag ær så trøtt och sliten hela dagarna. Kænner mig verkligen som en zombie!
Då ær det inte kul att jag jobba alltså...

Så nu i helgen nær jag kommer hem till Sverige, blir det stor shopping, inte bara på Ullared utan æven apoteket!


Hittade en bild från nær Jessi fixade en Brøllopsfrisyr. Fin fint hår ju!





Jimmy Jansson


Jimmy, Jimmy, Jimmy Jansson. Du gjorde min morgon.
Men tyværr inte Thommys i kollektivet.

Trodde jag var ensam hemma i morse och spelade gamla goa klassiker, sjøng med och hade de trevligt.

Sen hør jag inne från Thommys rum. Ooops. - Vill du vara så snæll och vara lite tyst.

Jag skæmdes mest før att jag hade vækt stackarn med också før att jag lyssnade på Jimmy Jansson...



god morgon


Eat, Pray, Love


"Lyckan, kärleken och meningen med livet"




Lite nytt till mig bara mig själv?


De här planerar jag att köpa.. Eller snarare vill ha!


Jag är galen i Strass-smycken, och då menar jag galen!


Jag ogillar att frysa,och varför inte värma sig med denna i vinter? - Ja tack!


Jag vet att jag inte behöver, men jag vill.. Så svar jag, detta vill jag ha!


Det är alltid lättare att hålla en diet om man har massor av recept att välja mellan.. Eller?


Vita chokladkulor från Lindth, så fruktansvärt goda... Farligt goda


En så kallad "pippi tröja".....


... är ett måste!


Vad ska man säga, är helt målös....


För att man ska få en extra motivation att träna krävs fina träningskläder.



Tror jag precis blev lite kär...


Skinhanskar är ett måste i höst/vinter. Av någon konstig anledning tappar jag alltid bort mina nyinköpta varje år. Men som tur är oftast när våren börjar komma.



54 000 kronor


Okej, 54 000 kronor för en ytterdörr, - Jo tack, tror Maria Montazami har en helt del pengar. Samt en man med bra inkomst.

Får se hur mitt liv kommer sluta. Men det vore ju inte fel att kunna lägga ut 54 000 på en dörr om man hade pengar till det..


Aja, till någont annat, skype kan ju vara de bästa någon hittat på.. Msn släng dig i väggen! Ha!


Egoboost magasin


Jag ær ett stort fan av Isabella Løvengrip och føljer hennes vardag dagligen genom hennes blogg. Kvinnan har så många kloka ideer och sæg vem som inte inspereras av henne?

Men en sak blev jag lite besviken på. Køpte hennes nya tidning nær jag fløg hem från Arlanda i går och hade nog hoppats på lite mer. Vad jag letade efter vet jag inte.... Den kændes tyværr lite før myckert som  "skoltidningsmaterials-tidning". Men jag har inte givit upp hoppet om tidingens framtid æn, utan tror att den kommer att blir super bra. Allt tar tid.

Så jag ger den 2,5 av 5.. Lite att jobba på, men den kommer bli bra, jag ær sæker på det!!


Men aaaaj!


Jävla förbannande, helvetes jävla skit!

Slog igen diskmaskingen rakt på mitt långfinger, hinner typ inte reagera på smärtan fören jag ser hur nageln blir blåare och blåare.. Fyttirackarn..

Och i dag.. Kan knappt komma åt fingertoppen fören det ömmar och gör ont..
Frågade Thommy om han skulle tacka nej till en Date om han fyck synd på att tjejen hade en så kallad "blånagel"..




... Som tur var skulle han det.. Haha..


Har du lärt dig av dina misstag? - Inte jag....


Vet inte varför men fick en gammal låt ploppade upp i mitt huvud när jag gick i min egen värld på jobbet..


Jag och min barndommsvän lyssnade ofta på denna låt, lyssna och häpna, på en gramofon spelare i  hennes källare. Ofta när vi skulle skölja ur färg ur håret.. Låtar kan verkligen förmedla olika kännslor och få fram minnen.

Chrissie, hur mår du?
Jag?
Jag har det ganska bra?
Lite ensamt kanske
men man börjar ju bli van
Jag känner igen folket
omkring mej
men jag känner inte nån
mer än jag känner dej
Och vem känner dej?

Chrissie

hur är det med längtan
som i alla fall jag
sopar undan var kväll
Jag väntar på chansen
jag tänker ta den
jag gör en bok
som Ulf Lundell
Och det är nog bra
att jag får vänta
för jag har aldrig väntat
inte ens på mej själv
Å Chrissie...

Chrissie, hur mår du?

Nej
jag har det egentligen
inte så bra!
Jag väntar på solen
för här är mörkt
natt som dag
Men du ska veta
att jag lever
ja, jag lever
men jag lever mindre
än jag gjorde förut
Chrissie, vet du nån väg ut?

Chrissie, jag tänker

alltsom oftast
ja nästan var dag
Jag hoppas vi träffas
och begrundar det som var
Och Chrissie är det din tur
eller min tur
att låtsas det är maskerad?
Har du lärt av dina misstag?
Inte jag...



Who run the world?


Jag førstår inte varfør, varfør jag ska få ta all skit... Aja, det ær væl bara att ta emot, orkar inte få skit før att jag sæger något..

Men till något roligt!!! 
Jobbar nu måndag-fredag.
Fredag eftermiddag reser jag till Karlstad før att sedan natten till lørdag køra bil ned till ULLARED med syster och mammi! Haha, vilken riktigt svensson jag ær som ser fram emot Ullared... Eller?

Nej men det jag egentligen ser fram emot ær att bara mamma, pernilla och jag ska åka. Riktig girlpower!


Wasted years


"Jag har enkla behov. Älska mig för den jag är,
och respektera mig för den jag är.
Om du har tänkt prata skit bakom min rygg och går din väg när det blir för svårt, behöver du inte göra dig besväret att stanna kvar i mitt liv.
Det finns gånger då jag faktiskt behöver någon som finns där för mig.
Jag är inte perfekt.
Ingen är perfekt."




Kan inte rå för det, men jag gillar Iron maiden... Har till och med varit på Station i Stockholm på konsert med de för cirka 3 år sedan ..

Sverige sverige fosterland!

'

Var ska jag börja?

Fredag kanske?
Flyget gick super bra, somna när vi lyfte och vakna när vi landade. Hemma 20 minuter efter det och satt vid köksbordet och åt middag.

Lördag...
Upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Började med att träffa farmor och farfar. Chockat fick jag även träffa Alle! Riktigt trevligt! Kändes som det var igår som vi umgicks flitigt.

Massa fika och prat med släkten runt om. På eftermiddagen åkte jag till Jessi i Norrtälje där gumman fixade mitt hår. Blev toppen snyggt! Dock hann vi inte med någon klippning, men det gör inget, för hon kommer snart hit ;) Hihi.

Åkte över till Denise och Vanessa en stund på kvällen och träffade brudarna + ett killgäng. Trevligt! Men jag ville bara ta det lungt och får så mycket tid som möjligt med Jessi , så vi åkte til flygis och köpte lite snakks och sedan hem framför en film. Så kosligt!

Blev en lite sleep over till söndagen:

Umgås med pappsen och lillsyster.. Över till Annette och träffa henne samt småkusinerna! Umgås med pappa och familjen resten av dagen, och sedan en powerwalk/joggingtur med Annette på kvällen, film på kvällen..

Sen var min helg i Sverige slut :(

Kom nu med flyget på morgonen och gissa vilka jag möter på t-banan!!! Hahaha. Sanna och Kickan! Oslo ÄR LITET!.... tydligen!!

Nu blev det en snabb dusch innan jag ska sticka iväg till jobbet, usch! Sliten! -Javisst!!



RSS 2.0