Gud retas med mig!

Världens tabbe idag: Kommer till jobbet och ska tydligen inte jobba.. Typiskt. Åker iväg och gör ett ärende (vilket var bra att jag kom iväg och gjorde det nu när jag äntligen var ledig) Det tar tid, så när jag kommer tillbaka på majorstuen är det lunchdags, men jag överväger ändå att dra förbi solariet en sväng först. Ja jag vet att det blir lite dubbelmoral nu, men tanke på att jag klagar på att jag inte är ledig och kan ligga i parken när det är fint väder. Men jag vill inte lägga mig likblek, utan ändå ha lite färg...

Så solar, går sedan för att veckohandla mat. När jag går in på Kiwi skiner solen och det är dö varmt. När jag sedan kommer ut öser det ned, verkligen öser... Jag står där med mina två matkassar i handen och ett linne och tvekar. Men tar sats och börjar gå de cirka 300 meterna, när jag kommer fram till porten till lägenheten, är jag blöt ända in på kroppen och håret är lika blött som om jag tagit en dusch. Helt sjukt...!

Har nu lagar lunch (omelett med champinjoner och purjulök) och kollar upp mot himelen, och gissa? Det är fin väder igen! Leker gud med mig eller vad är frågan om?

Toppenväder i Oslo

Det är toppenväder här i Oslo och jag ska snart gå till jobbet. Har lite lätt ångest för att det är fint väder nu och inte när jag var ledig förra helgen. Men egentligen så gör det inte så mycket, för förra helgen var toppen och kommer kunna tänka tillbaka på den länge framöver.. (toppen förutom det som hände den 22a.. Usch. Jag är en sådan människa som helst inte pratar om saker, men kan säga så mycket att jag tycker det är skit jobbigt, jobbigt att se alla blommor i staden, jobbigt att veta, ja allt. Hade faktiskt svårt att sova de första nätterna efter att de hände)

Men men, blir en lugn kväll efter jobbet. Ska nämligen jobba även i morgon... Lite halv drygt! Aja, ha en fiiiin dag!

Pusss!

Pressen man får på sig när man åker utomlands, när de flesta förväntar sig att de ska få något...

De här med att man alltid ska köpa med sig saker hem när man varit utomlans förstår jag faktiskt inte.. Pressen man får på sig under den tiden man är på semster att hitta något till de flesta hemma är ju inte rolig. Om det i stället skulle vara så att man springer på nåogt och tycker att, -detta skulle passa den personen, eller -den här är ju så typiskt för den här... Osv.. Håller ni inte med?

Rajki is back in town! (majorstuen) Hihi

Har verkligen tappat intresset för internet, bloggar, FB och annat under en tid.. Jag ju haft semester!!! Gaaaaah! Men nu är jag tillbaka och oj så mycket det har hänt, orkar inte berätta allt, så jag kommer att lägga upp semestern i Strömstad med C i bilder. Okej?

Det var i alla fall toppen bra, och det kändes inte alls kul att komma tillbaka till Oslo.. Ska faktiskt spendera min första natt i min säng sen en vecka tillbaka.. Kommer kännas konstigt + att det är ingen mer än Danne hemma. Så jag känner på mig att antagligen kommer jag ligga framför datan eller tv tills det är dags för att sussa.. Booooring!...

Som sagt, bilder kommer, men inte i dag... Har kameran kvar hos C, samt resväskan. Åkte dirket till jobbet igår från han och i dag, och då vill jag inte släpa omkring på den. Det är nämligen så, för att komma ned till personalrummet måste man gå ned för en super liten och smal spiraltrapp. Och väskan väger sjuuuukt mycket, så nej tack! Bilder kommer snart!

Puss och klem!

Ikväll gör Erica (jag) Strömstad osäker! Hihi

Jag har det super bra i Strömstad och solen har äntligen tittat fram, så nu sitter jag med en drink i handen och väntar på att det ska börja grillas. Detta kallar jag livskalité!

Satt hemma hos C´s mormor med käresta igår med C´s vänner, jättemysigt!

 

Pimpat min drink lite:)

 

Fin fint!


Efter regn kommer sol?

Det regnar i.. Massor! Och jag sitter och kollar på svenska kanaler, vilken lycka, medan jag väntar på att C ska orka sig upp. Har precis varit och köpt en riktigt god frukost som jag hoppas på att få äta snart.. Hehe.

Planen var att vi skulle gå omkring i Strömstad i dag och bara ha det mysigt, men det känns som om vi måste tänka över den planen lite. :)

Bilden är riktigt hemsk, men jag bjuder på den bara för att jag är inte någon som fotoshoppar eller måste ha den perfekta bilden. I bland är man inte på topp och då visas det på fotot. Haha. Satt och åt middag med C igår efter att vi kom hit. Träffade även hand vänner en snabbis. Sen stängde baren vid 11, så då gick vi tillbaka till oss och satt och drack massa vin och bara myste. Så gårkvällen var perfekt.

Strömstad

Sitter och myser med C i strömstad...


På bussen till Strömstad

Tänka sig, jag lyckade hinna med allt utan att stressa ihjäl mig.. Eller? Jo då, nu sitter jag i alla fall på bussen till Strömstad. Änså länge går resan bra. Har cirka en och en halv timme kvar. Suck...


Raka benen?

En sak har jag lite svårt att förstå, varför vissa tjejer inte rakar sig på låren.. Har under de senaste dagarna sett ett antal tjejer som har nätan luddiga lår.. Fast att de har klänning eller shorts som visar större delen av låten. Lite nasty tycker jag... Eller vad tycker ni?


Raka benen?

En sak har jag lite svårt att förstå, varför vissa tjejer inte rakar sig på låren.. Har under de senaste dagarna sett ett antal tjejer som har nätan luddiga lår.. Fast att de har klänning eller shorts som visar större delen av låten. Lite nasty tycker jag... Eller vad tycker ni?


Sjukt stressad i dag, men kvällen kommer avslutas i Strömstad med en redbull-vodka i handen!

Jag känner mig lite lätt stressad.. Mitt "schema" började redan igår efter att jag kom hem från jobbet.. Åt mat och sedan tog jag en tur på stan med Moa.. Och där efter börjar det:

Onsdag kväll:

21.30 -> Packa väskan

Tisdag:
06.30 ringer klockan.
07.15 lämna skattekort hos W.B samson för att få lön.
07.30 möta upp C vid Oslo s för att få nyckeln.
08.00 hemma igen, somna om
11.00 vaknar jag, (skulle gå upp 12) står nu och lagar mat..
12.00 Ordentlig ducsch, packa resten, dvs ganska mycket.
13.30 åka till bussen som går hem till C
14.30 hem till C hämta hans resväska
15.00 åker tillbaka hem igen
16.00 cirka hemma
16.20 ta med mig båda väskorna samt datan
16.45 möta upp C på busstationen
17.05 sitta på bussen till Strömstad..
19.30 Framme i strömstad
- Ta buss till platsen vi ska bo på och sedan äta middag...

Känns ganska stressigt va? Men jag känner på mig att det kommer bli en skit bra helg! :) Moa är så gullig och lånar ut sin kamera till mig så jag kan ta bilder, snällt va? Lilla gumman, min BFF :) (Best friend forever)

Fördelen med att bo i en stor stad är.....

.. att man kan åka och shoppa kläder fast klockan snart är halv 8 + att det är så nära till allt..

Så nu drar jag och Moa iväg en sväng..

Ciaoo!



Kommer få en dålig vana av att jobba på Café

Nu är det illa, riktigt illa alltså! Jag är emot att äta smörgås till lunch, liksom alla, ja i alla fall nästa alla, norrmän gör. Det är liksom inte mat för mig. Okej om man tar en fika under lunchen osv, men inte när man är på jobb och behöver ha energi.. Men i alla fall, jag har ätit sallad hittils på jobbet, men i dag tog jag en smörgås. Visseligen var det en grov med skagenröra på.. Men ändå, inte bra alls!

Det är inte så lätt att ungå att bli lite sugen när man jobbar på ett café där utbytet av smörgåsar är enormt! Får se om det blir en engångs förelteelse eller om det sker igen..

Så här ser det ut på utsidan där jag jobbar.. På Karl Johan.


Disken längst bort där vi mest har smörgåsar och sallader, men även godbitar :)


Disken i mitten där vi gör smörgåsar och pastan, även glass till sidan ur bilden.


Och disken närmast utgången där vi har "take a way" och även bröd.







.

Jag är så nöjd, så glad och allt känns bra toppen.


Weekend i Strömstad, Torsdag-Söndag!

Dagen har varit en stor plåga och jag har gått omkring och varit skit sur.. Har frågat hur många som helst, aja inte överdriva, men i alla fall 7 personer om de jobbar på fredag och om de kan jobba åt mig.. Ingen har kunnat.. + att jag har haft sjuka smärtor i magen.. Så jag förberädde mig på att gå hem och dra täcket över huvudet.

... Men, när jag kommer ner efter jobbet och kollar mobilen, så har en tjej svarat och kan jobba åt mig!! Jaahhoooow! Så torsdag eftermiddag åker jag med C till Strömstad och stannar tills söndag eftermiddag! Hoppas på en mysig och fartfylld helg i Sverige!

Hahahaa, bjuder på den!! Då förstår ni att mitt humör är på topp nu va? ;)


God morgon..

Försöker tagga till inför jobbet.. Inte så lätt när man vaknar upp till spöregn. Usch.. Men men, ska ta mig i kragen och åka iväg snart. Lyckades somna i soffan framför en film om Facebook med Moa och Danne igår.. När jag ligger inne på rummet senare hör jag när Walle kommer hem. Om man säger så här, så använder grabben inte så små bokstäver när han pratar..

Så nu taggar jag på jobb och sedan när jag kommer hem i kväll så ska jag städa mitt rum. Fattar inte vad det är med mig. Blivit så sjukt lat. Har fortfarande två IKEA-kassar med rena kläder på golvet. Och nu har det fylllts på med en halft upppackad resväska sedan jag var i Sverige + en stor tvättkorg... Jag vill inte!

Satt och funderade på att skriva något mer roligt, men kom inte på något så här på morgonkvisten... Men kan ju avslöja att det eventuellt blir Strömstad i helgen, lite oklart fortfarande med tanke på mina arbetstider, men det ska jag försöka fixa idag.. Eller jag Måste fixa det i dag!

Puss och kram!


Dålig uppdatering, och nu kommer allt på en gång!

Haha, lästa sista inlägget om en att jag funderarde på att ta en powernap, kan meddela att det blev en "powernap" på 2,5 h.. Skönt var det.. Låg sedan i sängen och chillade och åkte och träffade C en snabbis på kvällen.

Lördag, gjorde jag min första dag på Samson, (mitt nya jobb). Fick ett mycket bra första intryck av jobbet och känner på mig att jag kommer trivs super bra.. Kommer hem på kvällen, snabb dusch, hälsar på folket som är hemma, och även Linda som är på besök från Göteborg och åker sedan till C. Blir bjuden på jättegod middag och sätter oss sedan med hans kompis på verandan och dricker vin och öl. Går sedan över till C´s kompis och sätter oss där en stund tills en tjej, vars namn jag inte minns. Hade en jättetrevlig lördagskväll!

Vaknar upp på söndagen och mår verkligen inte bra.. Så blir kvar hos C och blir bjuden på både "lunch" och middag och bara har det mysigt..

I morse åkte jag dirket från C till jobbet och fy fan vad mycket det har varit på jobbet idag. Jag är helt slut! My feet is killing me.... Eftersom jag inte hade någon nyckel i dag hem så fick jag åkta till Sköyen där Moa och Danne var och handlade mat. Nu sitter jag mätt och belåten efter att ha ätit pizza.!

Ska mysa ned med i soffan nu och bara ta de chill..


Piren

 

Snodde lite bilder från en grabb som är tagna på Pirens uteservering..

 

Jessis pojkvänns kompisar..

 

Jag och Jessica!


Denise sitte breve mig på ett litet hörn, jättekul att få träffa henne!

 


Flygbiljett till Oslo för 1500:- .. :O

Måste bara säga att flygturen hem gick jätte smidigt.. Dock uppstod ett lite problem.. När jag kommer fram och ska checka in väskan finns jag tydligen inte bokad till detta flyget i dag. Nehe, Fick gå och kolla i informationen. Då hade vi tydligen bokat fredag om en vecka.. Så för att kunna åka hem idag var jag tvungen att omboka biljetten och då lägga till ytterligare 900 kronor. Så min flygresa kostade mig 1500 kronor..(!!!)

Man ska tydligen boka långt i förväg för att det ska bli billigt, för detta var verkligen inte bra för min budget!

Somnade nästan innan planet ens hann lyfta från Arlanda, och vaknar cirka 40 minuter senare av att flygvärdinnan ber mig lägga undan jackan under landningen.. Tog flygbussen till Majorstuen. Mötte upp C en snabbis och sedan vidare till Moa på hennes jobb för att hämta nykeln hem. Blev kvar där tills hon slutade och vi åkte gemensamt hem..

Så nu ligger jag i sängen och funderar på en powernap. Är helt slut! Känns i alla fall underbart att vara hemma igen efter en super bra vecka i Sverige! Denna gång har jag nästan hunnit med de jag planerat i lugn och ro! Härligt!!


Min galna Onsdag i Norrtälje med underbara Jessi

Var ska jag börja...??

I Onsdags när jag kom till Jessi strejkade vädret, så vi bestämde oss för att åka till Täby för att kolla på Bio i stället.. Gick och omkring och shoppade lite. Egentligen hade jag köpstopp, men jag blev så sjukt kär i ett par skor jag hittade. Sedan var jag tvungen att handla till lite smink som gått åt, ( det är ju ändå ett standard inköp, hyigen liksom)

Bättre bild än denna har jag inte på skona. Detta var även min outfit för onsdagskvällen + en kavaj över..

 

Bion var faktikst bra och det bästa var att jag och Jessi satt ensamma med endast två till i hela biosalongen. Haha. Kunde prata i filmen och skratta hur mycket jag ville.. Vi åt även mat på Taco-bar. Det var riktigt gott! Mumms!



Efter bion åkte vi hem til Jessi. Hon övertalade mig att stanna kvar över natten, så vi gick ned och satt oss i Parken för hennes pojkvänn Daniel medverkade i en fotbollstunering. Så vi satt på en fit i gräset och drack cider..

 

Turen var på vår sida och Daniels lag vann, vilket innebar fri entre till "Havs Piren" och reducdrat pris i baren. Så vi cyklar hem först och dricker lite vin och fixar till de sista. Kommer ner till Piren och det är lång kö för att komma in, men denna kvällen var vi VIP eftersom jag var i sällskap med de vinnande laget. YES! Kommer in till en stor resarverad soffgrupp och in kommer en stor cromad skål med 4 champangeflaskor och massor av öl.. Kan ju säga att det var riktigt nice!

Träffade massor av bekanta och det var super kul att vara ute med Jessi. Vi hade det as kul och öste som fan på dansgolvet!

 

 

Torsdag morgon var inte lika rolig, men jag tog mig upp i alla fall och åkte hem. Kändes inte så kul att åka från Jessi, men jag hoppas hon kommer och hälsar på snart i Oslo.. Tog det lungt och umgicks med familjen, samt farmor, farfar och även Annette med familj. Som jag även tog en powerwalk med på kvällen. Jättetrevligt även det!

Så, nu tror jag att jag gjort er tillräckligt ointresserade.. Haha!

 

 


" Har man skrattgropar på låren, borde det vara ett teckan på ett lyckligt underliv"

Måste berätta ganska detaljerat min onsdag/natt med Jessi i Norrtälje. Men är allt för trött för det just nu.. Ska upp 06.00 i morgon för att flyga hem till Oslo. Men jag såg en rolig mening som en hade skrivit, så var bara tvungen att lägga upp den här... Berättar i morgon om allt!

" Har man skrattgropar på låren, borde det vara ett teckan på ett lyckligt underliv"

En heldag med Jessica!

Nu är jag sjukt stressad.. Skulle ha åkt för en kvart sedan.. Ska först förbi banken och sätta in pengar på kontot, sedan direkt till Jessi för att ha en heldag med gumman!

Men jag råkade snosa lite för länge, samt vara lite för seg. Så nu har jag lite bråis! Solen har ännu inte kommit fram helt, men jag hoppas verkligen den gör det. För jag har fått skit ful bränna från trekants bikinin från igår.. Så nu måste den solas bort!!!



En heldag med Jessica!

Nu är jag sjukt stressad.. Skulle ha åkt för en kvart sedan.. Ska först förbi banken och sätta in pengar på kontot, sedan direkt till Jessi för att ha en heldag med gumman!

Men jag råkade snosa lite för länge, samt vara lite för seg. Så nu har jag lite bråis! Solen har ännu inte kommit fram helt, men jag hoppas verkligen den gör det. För jag har fått skit ful bränna från trekants bikinin från igår.. Så nu måste den solas bort!!!



Vad sjutton har jag gjort!

Jag har gjort något dumt. Väldigt dumt..

Jag har bokat flygresa hem på fredag.. Det tycker ni säkert inte är några problem alls.. Men grejen är att jag aldrig flygit ensam förut och tycker det är jätte otäckt att hitta rätt gate osv.. Sen ska jag checka in väskan, leta mig igenom taxfreen och sedan komma på rätt flyg. Arlanda känns okej, men jag lovar att när jag väl kommit på flyget på Gardemoen, att jag kommer tappa bort min väska.. Usch.. Sedan ska jag hitta ett tåg eller en buss som tar mig till Oslo city..

Aja, detta är väl ett steg i rätt riktning in i vuxen-världen.. Men det ska nog gå bra..

Har legat breve poolen hela dagen idag och bara steeeekt. Så jävla nice med sol! Efter mycket tjat från lillasyster, Mary-Linn så hoppade även jag i.. Kallt!

Nu ska jag ner en sväng till Farmor och farfar som bor nästan granne med pappa..

Började fundera på om pappa tycker jag har dålig andedräckt. Fick nämligen 17 stycken askar Läkerol.. Haha. Eller så är han bara snäll :)

 

 


Hur grym är inte Beyonce! Helt målös..

I poolen!

Nu ska jag slänga mig i Lilla systers Pool och sedan försöka bli lite brun i solen!


Är på tåget påväg mot Stockholm

Nu har jag varit vaken i 3 h och 30 minuter, och sov 4h och 30 minuter i natt.. Är jag trött? -Jo tack, helt förstörd..

Sitter på tåget och har 50 minuter kvar tills jag är framme i Stockholm. Men resan är inte slut där. Ska byta till upptåget mot Uppsala.. Så med tur är jag hemma till 11-tiden..

Satt precis och tänkte på vad jag skulle göra idag. Kom inte på något, men en sak är säker i alla fall, Jag ska lägga mig tidigt och sova hyfsat länge i morgon!

Kollade nyss klart på en film på datan, hur sjuk och konstig som helst.. Ska nog sätta på en till nu..

Blir ingen obligatorisk cambild från tåget. Solen skiner för starkt och jag har inge smink på mig + att det är för tidigt på morgonen...


Jävla fotboll!

Låg i sängen med tven på väggen och väntade på att äntligen få se solsidan på 4:an.. Och vad tror ni händer?! Blir förlängning på matchen mellan Usa och Brazilien, damer.. Hatar fotboll!


Har varit mycket upptagen under dessa dagar.. Sorry!

Jättedåligt uppdatering, jag vet..!! Sorry!

Men Torsdag i alla fall. Först tog jag en sväng förbi Moas jobb, där jag satt och snackade och tog en sallad. Blev även någon kaka.. Åkte sedan dirket till C för att bara ha de mysigt.

Fredag: Var hemma hos C, åt middag och drack lite öl och hade det jättemysigt även denna dag.

Lördag:
Klockan ringer 05.30 och jag tar tåget hem till Majorstuen för att packa väskan, duscha och äta frukost på en timme (!!!). Lyckades faktistk och satt sedan på bussen hem till mamma i Karlstad. Var framme vid halv 12... Precis när mamma och Anders hade plockat upp mig så ser vi hur en bilolycka inträffar precis framför oss. En bil kör rakt in i en motorcykel och killen på motorcykeln släpas under bilen.. Jag sitter kvar i bilen medan Mamma och Anders går ur för att hjälpa till. Usch vad otäckt! Ni kan läsa om det här:

http://www.nwt.se/112/article933833.ece

På eftermiddagen/kvällen grillar vi hemma på altanen, och snacka om FINT väder! Hoppas verkligen på att få lite färg nu när jag är i Sverige..

Blev sedan en tur upp till syster och Anderas på kvällen. Satt hemma och fika och åt jordgubbar hos dem. Var riktigt kul att träffa syster en sväng! När jag och mamma kom hem från syster och hennes pojkvänn kollade vi på film... Eller jag somnade..

Söndag: Vaknar helt förstörd, men när jag kommer ut i köket stor en dröm frukost framdukad. I love to be at home! Åkte sedan en sväng upp till mormor och hennes sommarstuga. (ett ställe där jag spenderade varje sommar under min uppväkt som liten). Satt i solen och pratade jag, mamma och Mormor. Sedan gick vi och badade en sväng, faktikst så var det varmt i vattnet. För eftersom jag inte badat någon gång i år, så var detta min första och det blir lätt att man tvekar lite. Men som sagt, väl i, var det riktigt skönt!

Nu är jag hemma igen och har precis ätit middag. Som det ser ut nu på schemat så blir det lite chill på altanen och sedan mys framför tven med mamma. I morgon går nämligen min resa vidare mot pappa och Norrtälje..

Tåget går 06.39... Roligt va? Fy fan! Men då är jag hemma till cirka 11-tiden, och får mer tid i Roslagen. Eftersom jag åker hem tidigt på fredagen igen till Oslo.. Jobbar nämligen på lördagen..



Hade så gärna velat ha en kamera så jag kunde ta kort på det underbara vädert och turen till syster och till mormor, men ska köpa det så snart jag känner att ekonomin är okej..



Tänk er att klockan är 19.00 och inte ett moln på himlen och jag sitter på treassen och bara njuter. Det ulitmata nu hade ju varit vitt vin och räkor..!

Power walk i solen

Har nyss varit ute på en power walk i 45 minuter med Moa! Vi gick i Vigelandsparken och vilket väder det är! Så himla fiiiint, äntligen. Parken är enorm och full med turister, men det gäller att sixsacka mellan alla..

Höll på att inte komma upp ur sängen när Moa väckte mig.. Vi hade bestämt att vi skulle upp i tid. Men ni vet hur skönt det är att ligga och snosa,och somna om när man vet att man kan göra det för att man är ledig! Men tog mig upp i alla fall, och nu efteråt känns det jättebra!

Sitter och äter frukost/lunch, Omelett med lök, skinka och tomat, och såklart, min favvo krydda, Oregano+salt! Till de äter jag Keso, mums!

Ciaooo!

Max vs Samson

Ska snart gå till jobbet, mitt jobb somjag trivs så sjukt bra på... Dagens myt!! Jag hoppas och känner på mig att jag kommer trivas så sjukt mycket bättre på Samson. Först är det "normala" tiden, sedan är det lite mer "jag" att jobba på fik och inte stressa runt och serverar burkare och lukta pommes.. USch...

Testade något nytt i dag, knäckemacka med keso och tomat! Mums säger jag bara!


Puss och kram!


Jag börjar bli less på att sova..

Skärpning nu för i helvete Erica!! Jag bad Moa väcka mig när hon kom tillbaka från gymet, men vad gör jag? Säger åt henne att jag ska sova vidare..... Vaknar klockan halv 12.. INTE OKEJ! Nu får det vara slut på allt snosande.. Men det känns så värdelöst att börja klockan 3 och jobba 5,5h... Skit jobb!

Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt rum.. Har två stora IKEA-påsar med ren tvätt, samt bädda sängen, ser ut som en helikopter landat i den.. Har inge lakan mer än på mitten av sängen... Sovit oroligt i natt??


Jag blir så less på att vara "ledig" när jag inte ens kommer vara ledig!!

Har lite ångset... Ska troligen åka hem på fredag eller lördag för att bli hemma en vecka. Men det som är jobbigt är att det inte går några tåg från Oslo, eller till Oslo, vilket gör att man måste byra i lillehammer, tror jag.. Vilket gör att resan hem bli så sjukt jobbig, jobbigare än vanligt..

Sen har jag ångest för att jag inte vill lämna Oslo och för att det kommer bli så sjukt stressigt och så mycket åkande av tåg, buss osv.. Blääää! Kommer inte bli någon lugn vistelse utan massa flaxande omkring... Åhhh jag orkar inte!

Funderar på om jag ska satsa på att flyga.. Men grejen är att jag inte vågar, så jag får nog sluta fundera på det helt enkelt..

Ska sova nu, hoppas på att jag finner någon bra lösning av min "lediga" vecka, som kommer vara allt annat än ledig!! Fy fan!!

Moa och jag i går på Trikken till Yatzi



Cheep monday på Yatzi ! !

Hängde i Vigelandsparken med Linn, Madde, Sanna och Moa igår. Hade riktigt trevligt och Linn berättade att det var Cheep Monday på Yatzi, vilket innefattar, 42 kronor för allt i baren, samt öppet till halv 4! Var bra tvungen att få med mig tjejern dit!

Så fort hem för att äta middag och fixa oss, fick i oss några öl och sedan drog vi tjejer ut! Var liksom girl power kväll igår, (bara vi tjejer skulle ut ). Hade så sjukt kul och satan vad varmt det var, förtsår inte att det tar in så många människor! Blev en tidig hemgång, var trött och som sagt, det var för varmt för att vara kvar. Så vi tjejer tog taxi runt och letade efter ett Mcdonalds som var öppet.. Fant vi något,- nej! Så kom jag ju på att Max har öppet sent!

Så Moa och Madde hoppade ur och sprang och köpte med sig mat. Vi lämnade av Madde  vid sig och åkte vidare hem. Satt i min säng och åt burgare. Så jävla gott! Vet inte varför jag startade datan igår, men somnade med den på magen i alla fall.. Haha!

Vaknar klockan halv 9 (!!!) Av att Moa är vaken.. Ja ba, What the fuck!! Hon skulle tydligen till gymmet! Hon är en galen kvinna! Jag tog på mig ögonbindel och stoppa i öronproppar och sov vidare.. Vaknade vid 13-tiden.. Vart var Moa!? Då var hon tydligen redan på jobbet..

Så har suttit i sängen nu och ätit Chicken curry! Så jävla gott!! Och snart bär det av till jobbet.. Ett värdelöst pass idag, 15-20.30....

Bilder kommer sen när jag orkar lägga in de på datan..

En sak till:: Efter denna helg/måndag, ska jag bli nykterist.. Eller vänta, vem försöker jag lura!? Haha! Nej men det blir chill med alkoholen nu. Kroppen måste få vila lite :)



Puss och kram!!



Nästa, Vigelandsparken för lite chill

Äntligen har solen tittat fram här i Oslo!! Så nu blir det lite parkhäng med Linn!



Lägenheten på majorstuen

Blev riktigt sent i går, trotts att jag skulle lägga mig i tid. Moa kom från Sverige vid 12 tiden, sen blev de lite snack och efter de var jag uppe i varv och låg och läste väldigt länge..

Trotts de, gick jag upp vid 10 i dag när Moa kom tillbaka från gymet.. Nu har jag förflyttat mig till Moas säng, där vi båda sitter osociala mot varandra med varsin dator i knät.. Haha!

Får se vad det blir av dagen, men tänke roa er med att visa hur lägenheten jag bor i egentligen ser ut..

Vardagsrumet, sedan syns köket lite..

 

Öppen spis, och så ser ni en liten del av köket..

 

Köket, eller köksbordet..

 

Sovrummen hade jag ingen bild på, men lika bra är väl de, är så sjukt stökigt där nu.. :)

 


Min tredagars helg med utgångar

På fredagen var jag på jobb, men var tvungen att åka hem. Kroppen bara skakade och det kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helst.. Åkte hem och vilade upp mig. Sov sjukt många timmar.. Vaknar av att C vill ta en öl på Barbera. Tar några öl med C och sedan åker jag med Linn, Kickan och Sanna på en tjejmiddag. När vi kommer dit sitter 15 tjejer i ring och äter Tapas, (tror det stavas så, gott var det i alla fall). Ett undantag på tjejmiddagen var en gay-kille, men han smälte in bra i tjejdisskutionerna.

Efter det blev det utgång, slutade som vanligt på Barbera med tjejerna, (träffade C där).. Lördagen var chill, var super trött och sliten. När jag kom hem övertalade Matte mig att följa med ut och fira Ponka, så det kunde jag väl ställa upp på .. :) Så förfest med Matte, Madde och Ponka hemma på Majorstuen, sedan utgång på Latter, Dock bara med Madde för Mathias var för full för att komma in.. Stackars, han kommer verkligen inte ut på krogen! Beställde en shott, fick 3! BINGO!

Fick ett samtal från C om att han ville att vi skulle möta upp han. (trotts att det nämts tidigare att det skulle vara en kväll ensam, med vänner) Hihi.. :) Så jag och Madde skulle festa vidare på en båt, men man kan glömma nyckeln också och vi fick inte tag på han som hade den på sig. Så det blev att åka hem, blev dock sent ändå. Stannade och åt på donken. Ångest idag?, -javisst!

Tycker att min helg har varit toppen bra! Det ända jag kan klaga lite på är att jag inte mått helt 100, men för de får jag ju skylla mig själv med tanke på alkoholen. Hehe.

Dagen i dag har spenderats mysandes i sängen, avslutar detta blogginlägg med att säga: I´m living the fucking dream!!

Tog några bilder från Maddes blogg.. Vi öste på som fan hemma i lägenheten! Ser dock as förbannad ut, men det var jag verkligen inte :)

 

Jag var kapten på båten, a eller ialla fall den studen vi var på den.. Haha


Överlevaren

ligger i sängen och mår skit, antar att jag förtjänar det efter tre dagars festande... Åh fy faaa-an! Skulle bara säga att jag lever..

Ciaoo!

Toppen bra torsdag

Fick sluta tidigare från jobbet igår, så mötte upp Madde för lite häng i slottsparken. Ledsnade fort eftersom solen gick och gömde sig.. Typiskt. Blev shopping i stället då Linn hängde på. Jag skulle inte köpa nåogt, men kom ändå hem med ett par trosor och en söt bh/topp, samt ett armband..

Sedan mötte jag upp Mr C, och tog några öl på Barbera. Åkte sedan vidare och tog någon mer öl på Terassen. Jättemysigt var det..

Dock blev det lite känsligt ett tag, något kom upp och fick mig att minnas en stor saknad, av en människa som inte finns i livet längre..

RSS 2.0