Robinsonfinal!!!

Det blev ingen tågresa hem i dag. I morse började jag blöda sjukt mycket näsblod igen och mamma tyckte att det var bäst att jag stannade kvar tills jag vekligen är frisk. Vilket hos har mycket rätt i. Jag kan lika väl ligga hemma sjuk i mammas soffa som min egen. Så hela dagen har jag bara tagit det lungt och kollat på en hel del filmer. Men är man sjuk så orkar man inte göra så mycket mer. Mamma tjatade på att jag skulle med på  ishockey nu i kväll, Men jag orkade verkligen inte. Det var Färjestad mot nått lag, Men jag väljer att spendera kvällen framför robinson..

Jag hoppas på att bli bättre snart för det är verkligen inte roligt alls att vara sjuk! Varför just nu är en bra fråga också! Men men, har klarat mig hela vintern så någon gång måste det väl bli jag. Nu ska jag tillbaka till soffan för att ladda upp inför robinsonfinalen!

Jag hoppas verkligen att Jimmy eller Sanna vinner. Varför vet jag inte, men Johan och en annan kille får gärna vinna. Men verkligen inte Hasse eller Miko! Hahaha..

See yaah!

Studentskiva

Okej, i dag har jag liiiite tråkigt. Har kollat på alla filmer som finns och det finns inget på TV. Så jag satt och funderade på vad jag ska vara på Ekonomernas studentskiva. Kom fram till två alternativ av kostymer..Hahaha.. Och budskapet är, antagligen går det bra = polis, eller så går det år H*lvete = städare .. hahahaa.. Någon som har något att tillägga eller tycka till om vad jag ska satsa på ? :)





Det stora rånet i stockholm

AHAHAHAHAHAHHAH alltså jag var bara tvungen att ta detta från Jockesblogg. När jag såg bliden började jag asgarva.. I texten stod det att här nedanför så ser ni en av bilderna som är tagna på det stora rånet i Stockholm för ett par veckor sen! Hahahaha



Att planera saker är mitt liv.. - inge kul..

Nu är det fixat med biljetter till hemresan i morgon... Tåget går 07:15 hahaha, jag skojjar inte, men det gör de. Sen är jag framme i Knivsta 10:40 typ. As nice. Har gjort en lista på vad jag ska hinna göra:

I morgon lördag:
Motera en fyrhjuling
Se till att två går som de ska
Måla en stege
Fixa lite kraffs till VÅGA VARA EGEN MÄSSAN i Äljvsjö om cirka 1 och en halv vecka.. :/
TVÄTTA och städa i mitt hus.


Söndag:
Motera en fyrhjuling och se till att den fungerar
Fixa faktura till två kunder
Lägga ut en ny annons på blocket
Fixa ett "bord" till Mässan
Plugga Historia
Tvätta om jag inte hunnit klart..


Måndag:

Skola
Plugga Historia
Fixa med saker till Mässan


Tisdag:
Skola
Plugga historia
Fixa saker till mässan
Gå hem till mormor
Shoppa och äta middag på restaurang med mamma och mormor
Sova kvar hos mormor


Onsdag:

Skola
Plugga historia
fixa till mässan


Och sen rullar veckan och på fredagen skall en fyrhjuling levereras och sen lägger jag ned allt på at hinna bli klar med allt innan mässan.. Puhh jag skojjar inte att jag kommer var helt död när jag fyller år! Som är om 18 dagar!!!!

HELG HELA VECKAN


Back in the game

Ja var ska jag börja... Sista blogginlägget kanske beskriver min frånvaro.. Jag har allstå legat totaldäckad i flera dagar. Det är först i dag som jag känner mig bättre, vilket är tur. För jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Har sjukt mycket att göra innan fredag, så vi får väl se hur jag klarar upp denna situvation. Tänkte sammanfattata veckan som jag missat.

Fredag,vart det utgång med en massa härligt folk. Blandannat några kanadensare, HETT! Lördag låg jag totaldäckad hos Moa och mådde apa! Träffade Jess en sväng och hon klippte Moii! Sen spenderades natten hos Moa. Vaknade flera gånger och låg vaken i timmar. Mådde sjukt dåligt, Så när klockan blev tillräckligt ringde jag pappa och bad han hämta mig. Blev hemkörd och däckade i soffan framför O.C. Sov för de mesta. Åkte bort till pappa och åt mat. Gick inge vidare så jag åkte hem och däckde återligen i soffan. Vaknade flera gånger den natten och trodde jag skulle kvävas. Usch! Måndagen kom mamma och hämtade mig. Hon tyckte inte jag skulle ligga ensam och vara sjuk. Jag orkade inte göra mig egen mat eller nått.

Så fram tills i dag har jag legat däckad i mammas soffan framför O.C säsong två...  Var till vårdcentralen och kollade vad jag kunde ha för nått eftersom jag hade feber och köttlarna var större än störst! De trodde att de kunde vara köttelfeber. Så om febern höll i sig så skulle jag tillbaka i dag och ta prover.

Ringde dock nyss dit och avbokade. Nu har febern gått ned och det är bara en irriterande förskylning på G .. Så i morgon bär de troligen av hem.. Buhuuu! jag vill inte på ett sätt, men på de andra sättet måste jag helt enkelt!

Back to the bed.


Hittade den här bilden på mammas dator. Det är för ETT år sen. Alltså mitt hår! Snacka om de har växt!

Mirakelpiller, någon!?!?!

Ni vet när man är så sjukt att man verkligen tycker synd om sig själv och bara vill grina... Så känner jag exagt just nu och har gjort det sen i går... :/ Har legat däckad i soffan framför O.C hela dagen. Hela kroppen är orkeslös och min hals är helt igensvullen, så varje  gång jag sväljer känns det som jag sväljer taggtråd.. Sen har smärtan förflyttat sig upp till öronen. Det tjuter och pulserar, helt sjukt.. Och ovanpå detta bultar huvudet som aldrig förr och jag har feber.. Stackars mig.. :(

Så i morgon skulle jag ha varit i skolan, skickat en fyrhjuling och varit på en radiointerjuv. Tror ni jag ska göra det, Svar NEJ. Det är ett under om jag ens kommer upp ur soffan på hela dagen. FAN att inte värktabletter hjälper. Någon som har nått mirakelpiller som bedövar min symtom!?!?

Inte okej!?

Gott folk! Vad ska jag säga.. Utgång på en Onsdag är inte okej! Men nu blev det så och jag gick FAKTISKT i skolani dag! Duktiga jag.. Kommer ett längre inlägg senare om kvällens smaskiga detaljer!

Nu ska Moa och jag äta macka! Mmm Mumma!! Sen blir det en sleep over!


Korv med bröd

Alltså PH i går!! Va fan skulle Fredrik åka ur för!?! Han var ju riktigt het och rolig. Men i stället fick Pontus vara kvar! Hur fan kunde de gå till! Varför ställde sig inte Kristoffer sig bakom Franceska, jag lovar att hon hade valt Kristoffer framför Pontus. Men men, nu är det som det är, men hur kul är det att Pontus får vara med i semifinal då! Inte sååååå kul!! Aja,

Hahah alltså i går när jag var och solade på badhuset i Norrtälje hade de fått sina nya solarium. När jag nu ska lägga mig i det och starta börjar en röst prata på som fan om hur välkommen jag var och om alla funktioner. När jag tröck på en massa knappar hördes det ända ut! PINSAMT! Men men.. Det var as bra, men jag känner mig fortfarande blek och måste sola mer. Aja, Det blev korv med bröd till middag i går..Höhö. Jag har kommit på någon annan maträtt än pasta och pasta sås, just korv med bröd. Så nu lär det bli det ett tag framöver. Usch vad jag hatar att inte kunna laga riktig mat och inte ha pengar. Denna månad fick jag nämligen bara hälften av vad jag brukar få i lön och jag var ju i skuld till pappsen på två lappar.. Så jag är bankrutt!

Självstudier

Alltså nu känner jag mig riktigt duktig. Jag har först och främst läst ur min bok och sedan gjort en bokreccention om den på 3 datorskrivna sidor, på friviliig tid!!! Nu skulle jag kunnat suttit hemma och softat framför ett avsnitt med O.C eller liknande. Men jag har valt att göra detta, och så här efteråt känns det riktigt bra. Tänkte att jag skulle belöna mig själv genom att gå och sola.. :) hahaha jag är verkligen beroende av det. Det ger en sådan kick efteråt. Kan kanske vara för att men får en känsla av att sommaren snart är påväg! Åh jag längtar verkligen!!

Har ändrat mig om vad jag ska plugga till. Hahaha snacka om att inte riktigt vara helt säker. Men en sak jag är säker på är att jag ska plugga i alla fall. Vilket är mycket positivt eftersom många inte tänker göra det.


Tillbaka på nivå 1?

I dag har vi haft en "såkallad" moterdesign kick off. Men fy satan vad värdelös den var.. Först börjar hon som håller föredrag att klanka ned på mig som fan för att jag var ensam. 

- Mini Moto UF?
E- Ja, jag är här.
- Jasså... Du är fortfarande ensam..
E- Ja jag vill vara det, har varit det från start och kommer fortsätta vara det. Jag har ju valt att vara de för att jag vill vara det.
- Okej, men du kanske ska ta och ta med någon vän som ska hjälpa dig. Du kommer inte klara det själv.
E- Har jag gjort det hittils så klarar jag mig nu med ska du se..


Sen senare under dagen skulle vi redogöra vad vi kommit fram till hur vi vill ha våran monter i respektive grupp.

- Ja men du kan ju börja, Mini Moto UF.
E - Alltså jag vill inte riktigt berätta hur jag ska ha min. Eftersom jag är ensam får jag ju tänka ut allt själv och då vill jag inte att någon ska få åka räkmacka på mig är jag lägger ned mer energi på att få fram en idé. De flesta andra har ju fler huvun som tänker och de har inte jag.
- Ja men då kankse de är bra att du delar med dig om du nu har en sådan bra idé. Så dina kompisar kan få ta del av den.
E- Nej jag vill faktiskt inte det. Jag är ledsen.
- Jaha, men företaget ...... kanske har mer lust att visa sitt då...


Alltså jävla kärring. Hon var på ett annat företag också och klargjorde klart och tydligt att de inte var speiellt dugliga.. Alltså, hur kul blev det då. Inte så värst. Men jag lärde mig inget nytt av detta. Men men jag var i alla fall där.

Vi slutade egentligen efter föreläsningen men jag valde att gå upp till skolan och jobba. Eller jag har inte börjat än, men snart. Ska skriva en bokreccention i Svenska B om boken jag nyss läst ur..

Personlig

I dag har jag varit bossen på idrotten! Fy fan vad jag gillade det! Jag är verkligen en människa som gillar att styra och ställa med andra. Med andra ord, ge order. Men jag har haft en disskution med pappa om just detta och han säger att man inte ska göra det, och inte ha för bra självförtroende för folk i ens omgivning gillar inte det. Det är så att vi svenskar kan inte acceptera att andra har bra självförtroende. Utan då i stället blir man sne på personen, men självklart ska man inte ha för bra, men det har jag inte sagt att jag har. Men som i situvationer som om jag fått MVG på ett prov,inte satan tänker jag hålla tyst om det bara för att andra kan bli avundsjuka. Jag har ju kämpat för att få de så varför hålla de inom mig.. ? aja..

Nu har jag lagt in de bilder jag tog på min eventuellt blivade studentklänning. Jag tog bilderna som hastigast i provhytten, men man ser lite i alla fall.. Som sagt, jag ska lägga upp den, för den är för lång och sen ska jag eller mormor ska sy knappar på ryggen, så den kommer bli döö läcker ;) Tycker jag i alla fall.

Jag vill som sagt göra den lite personlig så att ingen annan har en lika. Så därför blir der knappar och en annan längd..






Den ska som sagt läggas upp så den blir över knäna..  Jag är ju så sjukt kort. Hahah...

O.C är mitt nya liv!

I går gick jag upp vid 6.. Usch då var jag inte så pigg! Åkte iväg för att jobba och de gick fakiskt jättebra. Det var ganska lungt eller för lungt på morgonen men men. Åkte sedan hem direkt till mig eftet jobbet och la mig i sängen och sov i två timmar.. Hur skönt som helt! Jag trodde inte att jag skulle somna men så fort jag la mig gjorde jag det.. Hahaha. Sen sätter jag mig framför tv och börjar kolla på O.C... Vilket innebar att jag blev helt fast! Jag kollade intensivnt fram tills klockan åtta då Robinsson började. Sen så fort det var slut satte jag på O.C igen! Satt och åt chips och guacumole dipp framför tv och kollade på O.C fram till klockan var ungefär halv 1 , ett... Sen gick jag faktiskt och lade mig.

Och sjukt ärrre!
Men jag vaknade vid ett i dag! Så nu känns det som om jag sovit bort hela dagen, inte så lyckat! men men.. Tänkte kolla på ett avsnitt med O.C nu och sen åka bort till pappa och äta något, eftersom jag ska börja jobba vid 16:00 - 20:15 i dag. Så nu blir det TV!


Studentklänning, CHECK!!

Var och besökte mormor i dag. Vi åt lunch och gick sedan föra att kolla en affär där de sålde kläningar. Jag tror jag hittat min studentklänning faktiskt.. Jättefin, men måste lägga upp den, sy dit lite detaljer i form av knappar, men annars är den hur fin som helt. Vi gick sedan vidare ner på norrtälje och fixade lite ärenden med mormor. Det var riktigt trevligt, men sen åkte jag dock hem. Åt korv med bröd till middag hos pappa.. Hahah, sen skulle jag kolla mitt lönekuvär, de var inte så roligt att se... Brukar få dubbelt så mycket som jag fick nu, men jag har väl antagligen inte jobbat lite mycket helt enkelt.. Så pappa fick bara hälften av vad jag var i skuld till han... Men men, studiebidraget kommer snart och tydligen ska det vara på 1450 kronor från och med nu... Yippiiiii!!

Nej nu ska jag sova, ska ju som sagt jobba i morgon.. Börjar vid halv 8 så klockan ringer vid 6 :/ Uscha!!


Kryssnignen!

Alltså i kryssningen!! Den var sjukt kul! Kan inte beskriva med ord, men den vart LYCKAD! Helt slut är man också fortfarande! :/ Aja, tänkte lägga ut lite bilder här, men resten kommer ut på FB sen!


Moa och Jag


Jag och Sofie


Alex, Moa och Angelica


Jag och Moa


Lina och Jag


Jag och Sofie


Sofie, Angelica och Denice


Trött? - Javisst!

Kryssning i kväll!!

I dag gäller det!!!

Tog lite sovmorgon morse... När klockan ringde var jag så sjukt trött att var bara tvungen. Tänke att om jag ska orka i kväll så måste jag sova lite längre. Men det gjorde inget för jag hade mitt företag på morgonen så det kan jag ta kapp när jag vill..

Så i morse gick jag med min rullresväska till bussen, Som tur var hoppade Moa på med en snarlik så jag behöve inte gå in i skolan ensam.. Hiiiihihih skojj!!

Jag är så sjukt taggad nu! Moa kommer snart och vi ska äta tillsammans. Vi måste bunkra upp lite för sen blir det inte mycket mat.. Men desto mer alkohol! ! ! :/

Japp nu kommer hon! See yaaahh!


Skönaste bilden !!! :)

Erica, hon kan hon!

Glömde ju visa hur kortet jag gjorde till Moa såg ut. Hade ingen egen bild så jag snodde de som Moa själv lagt ut på sin blogg! :)


Framsidan!


Insidan :)


Och baksidan ;) Erica hon kan hon ;)

Kryssning, Check! Packlista, Check!

I dag har det varit en prima dag. Hade det riktigt trevligt i skolan faktiskt. Har suttit och taggad som fan inför i morgon med Sofie! Ska bli så sjukt kul! Vi ska som sagt på kryssning i morgon. Min present till Moiiseeeen är nämligen kryssningen. Har fixat och dolat lite med de i smyg för henne. Har även fått med Lina och Alexandra. Riktigt skojj! Det var Sofie som kom med idén i måndags, för hon skulle nämligen åka på den med Denice och Angelika och någon mer. Denices klass ska nämligen åka därav hela idén. Så i morgon nästan när skolan slutat åker Moa, jag, Lina, Alexandra och Sofie in till stan, sen möter vi nog upp de andra gänget. Först blir det budget middag på donken och sen på båten och festa järnet!

I dag gick jag och Moa en promenad genom city för att vänta på bussen. Jag kunde inte hålla mig länge, nog för att jag skulle säga det till henne senare men ändå. Jag tog upp mitt kort jag gjort till henne och hon blev jätteglad. Men hon blev genast nervös över vad hon skulle ha på sig. Så hon bad mig skriva en packlista. Detta är typ de jag tagit med mig, så hon får en likadan. Jag lovar att jag packat för mycket, det jag jag alltid! Men men, bättre för mycket än för lite. Men säkert har jag också glömt nått! Skiiit kul ska de bli i alla fall!!! iiiiiiiiiihhhhh!!! :)


Packlista till Moa:


Hygenartiklar- (tandkräm, tandborste, roll on, perfym, duschkräm, schampo, hudkräm m.m)
Kläder- ( klänning till kvällen, sovkläder, nått bekvämt att åka hem bakis i ;), underkläder, strumpbyxor)
Skor- ( nått till kvällens outfit, bekväma skor att gå till och från bussen med)
Smink!!
Smycken (om du ska ha nått speciellt på kvällen)
Pengar ( BAKIS MAT, eller ev någon drink)
Legg!!!
Mobil/mobilladdare
Handduk ( du kanske vill ha någon som du vet bara du använt att tvätta ansiktet med) Hahah
Hårspray



Köpte massa frukt i går! Mummmaaa!

Lättnad

Yes! Jag är inte helt blåst!! Åhh fy fan vad jag är spidad!!!

Aja, nu kan jag sova gott i alla fall. Men är som sagt inte trött som vanligt, men måste tvinga mig..

Sov gott !

Busig Erica är i dag!

Åhh är på så sjukt bra humör! Denna vecka har verkligen börjat bra!! Kommer till skolan efter en lång ledighet och allt verkar vara i sin ordning. Historian tar fart och de börjar redan pratas om prov, (mindre kul).. Lunch och en massa snack och planering. Sen har vi engelska och jag får tillbaka mitt prov i Svenska B. Fick 37 av 39 = MVG!! As nöjd!! :) Sen hade vi "idrott". Jag skulle ha hållit i lektionen men eftersom vi bytt schema visste ingen om det och vi hade lite teori i stället om frilufsliv.Vi skulle planera en frilufsaktivitet åt klassen på skoltid, på låssas. Jag planerade då en dag i en utomhusbasäng där vi alla skulle lära oss konstsim av ett proffs! Finulig jag är va;) hahahhaaa. Men seriöst, det hade ju varit sjukt kul . Vi skulle även filma de uppifrån och sedan kolla på det dagen efter. Fett kul. Fantasin är alltså på topp!!

Har ägnat eftermiddagen med att fixa en lite present till Mutttisen!! Planering i full gång! Har fått henne att avboka två körlektioner för att kunna vara med på ett litet äventyr.. :) Busigt!!


Jag och Moiiiseeen för drygt ett år sen när jag fyllde 18 år! Nu är det Moa som fyller 19 år den 15/1, alltså nu på fredag!! Stor flicka hon blir nu.!! Hihih..

Tattoooos !

Har suttit och kollat runt på olika tatueringar som jag skulle vilja ta insperation av och göra till min egen. Så här kommer lite bilder som jag skulle vilja utveckla till min egen. Just de, den kommer att vara placerad på samma ben som jag redan har min andra tattoo och den nya kommer vara på vaden i någon slingvariant.






Vi får väl se vad det blir av det här. En ny tatto ska jag ha innan sommaren i alla fall :) Skoj!
Hittade även lite knäppa/roliga och kanske lite tokiga tattosar..



Hahahahah fy satan vad jag skrattade när jag såg de här..

Maxat

När jag kom till gymet i dag så var såklart båda rullbanden upptagna vilket ledde till att jag började träna benen på maskin i stället. Fy satan alltså. Jag var så sjukt taggad att jag tänkte att nu maxar jag som fan och kör tungt men bara 6 repitioner x 3. Och det gjorde jag, men sen när jag kört framsida lår två gånger och baksida två gånger var springbandet ledigt. Då var de inge vila i mellan utan bara att köra på.. Haahah redan innan jag började springa var mina ben gaaaanska trötta,  men jag körde på. Tänkte först att jag skulle springa lika långt som jag brukar springa (4km) men efter 16 minuter på bandet och 2 km skakade min kropp och jag orkade inte mer.

När jag klev av bandet såg jag inget och hela gymet var suddigt, mitt ända mål var en matta inne i ett rum där man stretchar. Där la jag mig och höll näst intill på att svimma.. Men jag lugnade ned mig och började stretcha och göra ett antal crunches. Har nu planerat in att jag måste gyma minst 3 gånger i veckan. Schemat ser ut att ge tillåtelse till de så jag är nöjd.

Nu blir de tv för hela slanten restan av kvällen :)

Dag 1

Nu har jag precis vaknat och fast jag känner att jag hällre vill ut och åka skidor så har jag ju bestämt mig att jag ska springa i dag. Gymet öppnar om en timme och jag tänker satsa på att åka hemmifrån då. Jag ska verkligen springa. Hahahahah. Loooovar att om en timme sitter jag fortfarande här med en påse chips och kollar på film eller nått. Men nej!! Jag måste. Detta är ju början på mitt hälsosamma liv. Ingen bra start att inte ta tag i det liksom.

Det var ju sååå skönt när jag gymade och sprang i höstas/vintern innan snön kom och en massa att göra i skolan.. Men nu ska jag börja prioritera. Ska min sommar 2010 bli den bästa måste jag börja nu.. Studenten för fan!! Sen vill man ju inte se ut som en kossa när vi ska till Kroatioen!! :)


Ensam är stark

Nu känns det verkligen som om jag har världens tråkigaste liv. Sitter hemma med en påse chips och en dipp helt själv och kollar på PH XL... Kul... Men medan jag suttit själv har jag hunnit med att planera lite saker inför mitt "nya" hälsosamma liv. Just därför är det den sista chipspåsen som jag köper från och med idag. För i morgon skall jag åka ned till Rimbo och springa på gymet. Tänkte göra det i dag, men det hann sig inte riktigt. Men i morgon skall jag verkligen göra det. 15:00 - 21:00 har de öppet, så det kan inte bli bättre!


- Hej sommar 2010!!!
- Hej då vinter 2010-2009!!!






Jag har även funderat på en hel del saker. De folk som befinner sig på gymet är faktiskt där av en massa olika aledningar och börjar man titta sig omkring kan man se vad de olika typerna är ute efter.Rätt intressant faktist. Först har vi se som gymar för att de ska synas. Sen har vi de som gymar för att bli mer fasta. Sen de som gör de för att nå en drömvikt. Sen de som gör de enbart för att hålla igång kroppen. Sen även de som gymar för att de tror att de ska nå drömkroppen direkt. Är nog ganska säker på att jag tillhör den sista. Har liksom ingen ro att vänta. Finns många mer anledningar till varför folk gymar. Så  nu ska jag damma av gymkortet och köra på igen.. Kul ska de bli!

Ensam ÄR stark!

You are sooo Yesterday...

Skulle ju som sagt kört Mary-Linn till ridskolan i Rimbo i dag. Men när jag kommit en bit på vägen sitger tempmätaren kraftigt och jag blir tvungen att stanna. Troligen hade nått frysigt i morton. Troligen kylarvattnet eller nått. Så då var det bara att stå still och vänta på att morton skulle värma upp de som frysigt. Det funkade inte under den tidspress vi hade. Så det var bara att vända bilen och köra hem. Sätter mig och kollar på film ett tag hemma hos pappsen. Sedan kommer pappa in och säger att bilen funkar igen och jag och Sanna åker till Rimbo för att köpa pizza. Svullar i mig den hemma hos pappa och blir kvar där ett tag. Sen åkte jag hem till mig och la mig för att kolla på en film.

Nu sitter jag här och laddar upp inför Robinsson. Jag bara måste se de. Typ beroende eller nått. Sen såg jag i tidnigen att det var ett XL-avsnitt på PH i dag. Började klockan 22:00, så jag hoppas att det inte är någon repris utan nytt, annars blir det en film. Men jag har typ blivit beroende av PH också. (PH = Paradise Hotel)

Aja, sen tänkte jag att i dag blir det sista dagen på mitt mindre hälsosamma liv. I morgon börjar ett nytt med att minst träna någon muskel per dag ;) hihihi..


Bra låt

Toni Braxton - yesterday

Helt okej Idol?

I dag är det 75 år sen Elvis Presley föddes. Vilket innebär att om han fortfarande varit i livet hade det varit hans 75års dag. Är det inte lite sorligt att veta. Jag tycker det ialla fall. Själv var jag för inte allt för länge sen helt tokig i Elvis.. Även nu gillar jag hans låtar mer än aldrig förr. Har faktiskt börjat gillat låtar med Johnny Cash också! :) Gillar deras röster:)

Det finns faktiskt en film som handlar om Johnny Cash. Walk the line, heter den. Riktigt bra faktiskt.. Ett måste att se helt enkelt. Den handlar i stor sett om hans liv och hans framgång. Riktigt intressant faktiskt.

Några bra låtar:
Johnny Cash - Walk the line

Johnny Cash and June Carter - Jackson

Elvis Presley - Suspicious Minds
Elvis Presley
- I want you, I need you, I love you
Elvis Presley - In the Ghetto
Elvis Presley - Always on my mind


'
Riktigt het var han i alla fall!! Helt sjukt..


Filmen Walk the line.. Han som spelar Johnny Cash är helt okej :) Jättebra film i alla fall!! :)

Lösenord. - Varför?

Just de, kanske ska säga varför jag har skaffat lösenord på bloggen.. - Jo några eller för många av mina släktingar läste den.. Tyckte de var onödigt att de läser för mycket ungdomsprat.. :) Hihihi.. Hoppas ni hittar hit ändå :)

Pusssen!! :)

Tjoohooo

Asså allvarligt talat. - Ska alla ut i dag eller!?!?!?! Kollar man statusen på de flesta på fb så innehåller minst varranan status något om alkohol... Fast att det är mitt i Januari, men jag tror de flesta kanske firar "sista" helgen på lovet:)  Men men.. Jag tar igen det när Mooiiiisen fyller år sen :) Vi ska nämligen ut i Uppsala då, för en gångs skull :)

Nehe, inte i dag heller...

Ja det blev så klart ingen solning i dag.. Så himla typsikt.. När Moa och jag kom dit så stod det att solariet var stängt till v.2. Och nu är det ju bara v.1, så det blev inget. Vi tog en fika på Pelikan i stället. Mysigt som få.. Sen kollade vi runt en stund på olika affärer efter en mössa till mig, för min är alldelse för stor. Men jag hittade ingen, eller jo en, men den var för tok för dyr. Då kan jag lika gärna ta en som jag redan har.. Så vi åkte hem utan någon uppfräschning och utan mössa.

Åkte raka vägen hem till pappsen och hjälpte till att städa undan lite julpynt och gjorde sedan chokladbollar. Mmmm Mummaa!! Stannad även kvar över middagen och efterrätten. Sen skulle jag har spenderat kvällen med Pippilottan, men hon var tvungen att jobba över. Händer alla liksom, får vara glad att man har ett jobb i dessa tider. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen..

I morgon skall jag köra Mary-Linn till ridskolan så kvällen blir nykter. Känner mig konstigt nog rätt trött. Jag menar,jag har ju lov, och har inte gjort nått jobbigt sen i helgen då jag jobbade. Men men..


Svulla dessa kanske.. mmmm :) Ska verkligen ta tag i mitt gymmande igen. Om inte gyma så springa i alla fall. Nu får de vara slut på de lata dagarna.. :)

Middagen är serverad

Har precis gjort mig lite kvällmat. Var så sjukt hungrig att jag bara var tvungen. Middagen bestod av pasta och pasta sås (som är det ända jag har hemma för tillfället). Det har börjat bli lite enformigt, men det ska bli ändring på det så fort det blir den 15 januari = lön, och lön = MAT! :) Gott gott!!

Jag ska offra mig för både mig själv men mest för Moa i morgon. Jag ska nämligen gå upp riktigt tidigt, 10:00 Hahahahah..., för att ta bussen in till norrtälje för att möta upp henne för att sedan sola. Så jag offrar mig för mig själv eftersom jag vill sola men jag offrar mer för Moa eftersom jag kunde tagit en senare buss om hon inte haft sin körlektion så tidigt..

Aja, ska försöka sova, men det blir inte lätt för jag är hyper pigg.. Hur jag nu ska lösa det vet jag inte. Men jag får väl lägga mig och läsa klart min bok jag påbörjade för ett tag sen.. Oliver Twist:) Men först ska jag se klart på en hyllingskonsert på kanal 1 för MJ :) Love him!! <3


Moooiiiiisen och jag :)

Nu är jag en medium tjej ;)

Kom nästa nyss hem från pappsen. Tillbringade större delen av dagen där för att uträtta en del telefonärenden. Jag har nu fixat med skatteverket och bytt abonemang på mitt internet. Vilket betyder att jag inte längre behöver betala dryga 300 kronor i månaden för ett segt bredband. Utan nu har jag skaffat mig ett medium för 169 kronor i månaden. Såååå mycket bättre!

Sen åt jag även där och de blev glass och maränger till efterätt. Upptäckte då att jag är galen i maränger. - Men men de är nice ;)

Nu har jag legat och degat framför en film. (dock inge bra) Men en del tidsfördrivning i alla fall. Väntar såklart in Glee.



En dag på sjön



Kallt som satan!


Moa gumman


Moa frös om fossingarna så jag fick åka själv. Hihih


Konståkningsstjärna nästa eller? - Öhh neeej! Skulle göra en pirruett, men ramlade dock ett antal gånger..


- Mmm fint!


Fika pause! :)


Fika

Vinnarskalle

Sen sist jag skrev har jag hunnit med att vara med Moa ganska intensivt i tre nätter.. Hahah. Vi har åkt in till stan, åkt skridskor, bakat "chokladbollar" varit med Jessi, spelat monopol (jag vann, såklart) svullat i oss en hel förpackning glass och mycket mer..

I går kväll gick vi över till Jessi för att umgås lite. Vi spelade monopol och jag vann, trotts att Moa fuskade. Men det kanske var tur att jag vann för jag är en så sjukt dålig förlorare (ibland bara). Men jag hade ju taktiken liksom;) Sen gick jag och Moa hem till henne för att hämta min bil. Dock uppstod ett litet problem. Jag har inte under hela vintern ägt en is-skrapa, utan jag har använt mig utav ett cd-fodral. Men i går var de så sjukt kallt att den inte funkade. Så jag fick en is-skrapa av snälla Moa :) Vi åkte vidare till Stinsen för att köpa glass och hyra film. Hade dock stora beskymmer om vilken vi skulle ta, men vi kom slutligen överrrens. Hahah.. Åkte hem till mig och åt glass och kollade på film. Låg och snacka lite och slutligen somnade jag. (i vanlig ordning)

Sen i morse vaknade jag av att alarmet på mobilen ringde och då var Moa redan nere och höll på att fixa sig. Hon skulle nämligen ha en körlektion. Så jag pallar mig upp och får höra att jag varit ganska så arg i natt i sömnen. Hon hade vaknat flera gånger av att jag sagt massa arga och irriterande saker, till någon i drömmen. Hahaha.. Körde upp henne till bussen och sen vidare hem i gen och tog en dusch och nu sitter jag här och ska fixa en ska ;)

Lägger in lite bilder från vår lilla skridsko runda sen. :)

I´m back in the game!

Nej jag har inte lagt ned bloggen, jag har bara haft "semseter" hahaa.. Nej då, men jag har haft så sjukt mycket att göra. Jag har bland annat:

Åkt tåg hem från mamma
Solat
Handlat kläder i Täby med Jessi
Lånat mormors lägenhet
Firat nyår med tre rättersmiddag och sedan vidare på äventyr
Haft myspys med Moa
Åkt  till stan med Moa


Ja och en massa annat. Jag har liksom helt enkelt inte orkat. Men nu har jag fått tillbaka lite gnista igen!
I dag ska jag åka till Rimbo och träffa Moa och åka skridskor! Kul kul! Men först ska jag äta frukost och åka till pappasen och hämta mina skridskor..

Åh jag har förhoppningsvis en gjädjande nyhet som blir bekräftat i slutet av veckan, Hoppas hoppas!! :)


Puss och kram!

RSS 2.0