Tack för de här året och gott nytt år!!!

Jag tackar för de här fina året och tillängnar denna låt år 2010.


Skynda skynda!

Efter mycket hysteri kring nyårsmiddagen/biljett till Piren har allt löst sig och jag kan andas ut.. Hade två telefoner en i vardera öra, pratandes med Jessi och Moa och samtidigt skrev med några i fb-chatten samtidigt som jag sökte efter recept, samtidigt som jag var tvungen att skynda mig eftersom Jessi skulle ha receptet på en gång nästan. Puuh!

Men nu är allt fixat, (eller nästan) i alla fall. Har bara en biljett att fixa, en vän att få med samt annat sällskap... Haha..

Lägger jag allt på hyllan för ikväll, kollar på bonde söker fru och äter ost och kex... Lovely!!

Förra nyår..

 

började vi med att spendera i Norrtälje, men av någon anledning hamnade vi i Rånäs. Men i efterhand är jag glad för om vi inte hade åkt dit, hade inte fritis och mina älskade vänner Fritisledarna funnits i mitt liv!!


Onsdagen den 29

Iväg och jobba, hem och planera nyårs middag. Jag och Moa har fått äran att styra upp förrätten och efterrätten..

Nu ska allt bort!


Nu har jag bestämt att allt julpynt ska bort! Nu är jag tillräckligt less på det och eftersom Moa inte kom som planerat i dag så får de bli till att hjälpa pappa. Inventera lagret, slänga soppor och bidra med borttagning av julpynt! Skönt!

Skulle tydligen jobba i morgon också.. Bra koll man har,, hade lovat de för jätte länge sen, men det går väl bra. Hade tänk åka in till stan för lite shopping med Ida, men får bli en annan dag helt enkelt..



Jag och josse på juldagen




Hoppet är de sista som överger människan..

En bra julafton, en mycket bra juldag och en bra annandag.. Så nu sitter jag och bara njuter av mina minnen och ler för mig själv.

Julafton blev jobb sedan precis som en julafton ska vara, mat, glögg, tomte och julklappar. Juldagen en underbar utgång med tjejerna med ett ganska dramatiskt slut med tanke på kylan och ingen taxi! Men som jag alltid säger, "hoppet är de sista som överger människan".

Blev middag på beverly hills igår med genom gång av året som gått och vilken fina stunder vi delat med varandra. Slutligen en sleep over hos Moa där jag fick de bästa julklappen! (trotts att vi inte skulle ge varandra någon!). Hemgång i morse och nu har jag gosat ned mig i soffan! Inte helt fel.!




Grattis Vaaaniiii!!!

I dag fyller käraste Vanessa år, även hon 19. Så hon slipper inte heller undan med några bilder..!

 



Tjejen med koll.. Eller?

Pratade och bestämde en sak redan vid typ fem i dag och nu är klockan 22.07, och ni ser vad uppmärksam min kära vän är..

Idag
22:07
Jag-frågat mamma
?
22:07
M- jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamen juste!!!!!! du är hjärnan och jag är musklerna!!
22:08
Jag -hahaha nej moa, jag är hjärnan OCH musklerna! ;);)
22:08
M - :((((((((((((((
då är jag tuttarna!!
det kan du fan inte ta ifrån mig!
22:09
Jag - hahaah ja moa, du får vara tuttarna! :P:P
22:09
yeeiiiy!

Hihi jag älskar min vän!

Checklista

Julgodis, -check! Julmat, - check! Jobba dagarna fram till julafton, -check! Jobba julafton, -check! Klar med julklappar, -check! Handlat diverse alkohol, -check! Ledig juldagen, -Kan de bli bättre?!

Grattis fröken Åberg!

I dag fyller käraste Jessica år och jag får inte träffa henne för en gatulation.. Trisst, men vi hoppas på att fira henne den 25 med en rijäl utgång!



Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Igår pratade jag om äventyr, i dag vill jag bara ha lugn och ro.. Man kanske inte ska önska sig full fart för det blir det tydligen ändå. Jag åkte in till Rimbo till "fritis" med förhoppningar på myskväll framför tven med massa prat och chill. Men de slutade med nakna kroppar (nästan i alla fall) dirty dancing hopp av diverse personer, minutshottar i mängder (tre flaskor), sällskapspel, biltur, för mycket information och ja vad hände inte..

Men det var i alla fall sjukt kul och -jo tack, det kändes i dag eftersom jag har jobbat. De andra galna människorna gick påt igen och kör fullt ut med avslut på krogen. Men jag är mogen nog att inse för mitt eget bästa ska jag stanna hemma och sova. Ska jobba även i morgon med, men är ändå så fruktansvärt jävla sugen!

Får ladda inför nästa helg helt enkelt...


Allt kan verkligen när man är i ditt sällskap och det är de jag älskar med dig, du är och förblir min bästa vän!

Nu jävlar händer de grejer!

Skottat snö, hämtad barn, städat och bakat, låter som en riktigt hemma mamma/fru, men så är det inte! Inte än på ett tag i alla fall, för här ska leva livet först!

Ett steg i rätt riktning är mitt äventyr som kommer få sin start i januarit 2011, men de är ett tag kvar, så jag börjar med att åka till Rimbo i kväll.

Allt prat hit och dit har lätt till ett beslut...

Allt prat om resor, weekends, folk och jobb har fått mig att känna att nu ger jag upp den här skiten och åker iväg till Oslo. Får vi inte rummet som de ska ringa tillbaka till oss på söndag och meddela så har vi en annat stället att "slagga" på tillsvidare, och de känns riktigt bra! Så härda ut december och år 2010 och börja januari och 2011 i ett annat land, dock nära, men något anorlunda.

Helt okej..

Piercat mig.. (igen)

Naglarna blev snygga och i dag har jag piercat mig i en del av örat, lättare att förså om man säger så. Det är inne i själva örat om man säger så.. Skit snyggt. Blev en lunch på Kinan och nu är jag hemma hos Moa och lyssnar på Julens bästa sånger medan Moa slår in julklappar..


Röda naglar

I dag är det lön och detn betyder cash flow!

Inte bara för att det är lön utan för att två naglar har nu gått av. Alltså denna jävla vinter. Det är för alla gånger jag hoppar i och ur bilen, smäller igen dörren och där smäller jag i naglarna... SMÄRTA!

Nu ska de vitglittriga naglarna bort och det blir röda av något slag, tyckte de passar bra till jul och nyår..

Några av de här modellerna kanske?



 

 

Nå... Vilken tror ni att de blir!?!?


Ett stjärnfall som fick mig att sluta drömma och i stället låta ödet få leda mig i mina val

Jag gick ut genom dörren, kollade upp mot himelen och ser alla stjänor på den mörka himlen. Helt oväntat, ett stjärnfall och jag säger högt för mig själv vad ska jag nu önska mig medan jag granskar stjärnfallet.

För att vara realistisk kommer jag ganska snabbt fram till ett beslut som känns bra och som ödet får avgöra..

Från och med nu kommer ödet få styra mitt liv och jag ska följa de tecken som dyker upp framför mig.

Min myshelg!

Helgen har varit riktigt mysig och en sådan där tjejhelg! Först idolmys hemma hos Daniel och Jessi på fredagen, sedan hem till Moa på kvällen för en sleep over. Dagen börjar med lussebullsbak, saffranskaka, dekorerade pepparkakor, mandelmassa/nogat figurer, samt nejlikor dekorerade Apelsiner med julmusik och glögg till. Kan de bli mer mysigt!?!

Sedan en sväng till jobbet, vilket var helt okej trottas att det var lördag. Sedan plocka upp Moa och Jessi för en sväng till flygis för att köpa hårfärg till både Moa och mig. Hem till Jessi och Daniel för färgning av hår. En mer kastanjefärgad Moa medan en mer brunslingad Erica. Riktigt snyggt faktiskt! Sedan tv-tittande med chips och dipp. Förstå nu vad klockan är om jag slutade jobba 21.15!

Vaknar upp hemma hos familjen bellander/åberg och äter frukost framför prinsen av egypten. Nu har alltså Daniel och Moa redan åkt iväg, M för jobb och D för fotboll. Jag och Jessi åker iväg och solar! Fy satan vad man känner sig fräschare med lite färg. Nu måste färgen underhållas bättre! Efter ett försök att sitta i bastun går vi ned på stan för att kolla runt lite, och sedan till Rimbo för att lämna av Åberg och slutligen hem till mig. Har suttit och softat hela eftermiddagen/kvällen och nu ska jag krypa till sängs eftersom jag ska jobba i morgon bitti igen..

Fin fint!

 

l

Lite lagom sliten, men men!

 

Jag gjorde en jättefin gris! Men även en mobiltelefon, runda kulor och hjärtan. Muuums!


Julbak

Julmusiken spränger ut ur högtalarna och julbaket är i full gång på Jaktstigen hemma hos Moa. Det blir lussebullar och eventullt en saffranskaka. Sedan blir det en sväng till jobbet för att jobba och slutligen eventuellt en utgång med tjejerna på Piren.

Just nu känns de inte så eftersom jag jobbar till 21.15 och kan bli tajt med alkoholintaget samt fixa sig. Men vi får se, vore kul i alla fall.


Tankar

Jag har ängnat en tanke åt mig själv och hur jag är som person. Funderat hit och dit efter att personer har sagt att jag är på ett sett medan jag själv ser mig på ett annat sett. Det är så lätt att man kan bli misstolkad helt i onödan.


Hoppas att jag är/gör:
- Glad
- Behandlar alla lika
- Ärlig
- full av energi
- Lättsam att ha med att göra
- Inte så svårläst
- Trevlig
- Lojal
- Att folk runt omkring mig trivs i mitt sällskap
- Uppfattas som den Erica jag vill vara men inte alltid utstrålar
- Håller mitt ord
- Lagom flirtig
- Lite svår

Men jag tror folk uppfattar mig som:
- Störig
- Bitchig
- Envis
- Självsäker
- Ego
- Att jag går min egen väg
- Att ingen stoppar mig
- Pratar innan jag tänker
- Konflikt kär

Och en massa andra bra och dåliga egenskaper om de nu stämmer. Självklart vill jag att de ska uppfatta mig som jag tycker att jag är i den översta spalten, men nästan vet att det inte är allt för många som gör det, vilket jag tycker är synd. Om man går och funderar eller stör sig på ett sätt som jag beter mig på, säg det till mig i stället, för jag kan inte läsa dina tankar och lista ut de själv. Jag lovar, jag bits inte.

Jag har alltid tyckt och kommer alltid göra det, att man ska lära känna innan man dömmer, att man ska ta reda på fakta innan man tror på rykten eller sprider de vidare. Så vad tycker folket runt omkring en egentligen. Det vet man aldrig och de är kanske man inte lägger en massa energi på. Men jag hoppas att folk i min omgivning säger vad de tycker och tänker, för de är oftst de som kommer finnas kvar och man vet var man ha de. Ärlighet var de va?


Barnvakt

Just nu sitter jag barnvakt åt mina småkusiner. Vi har ätit middag, målat i Barbieböcker med en massa rosa färger (så klart), lyssnat på "hits for kids" och kollat på en Barbiefilm och ätit ostkrokar och nu sover de. En mysig och lärorik torsdag.

Innan på dagen åkte jag in en snabbis till Norrtälje för att träffa Jessi. Det skulle ha blivit längre än bara två timmar, men jag eftersom pappa fyllde år i dag så ville jag hem och fika med han. Hade bakat en tårta åt han igår med lilla syster, en prinsesstårta, som hela tog slut efter fikat var slut. Så tydligen var den god. Jag har funderat många gånger om jag ska åka och jobba som hembiträde åt någon rik familj i ett annat land och sköta deras matlagning, städning och tvättning. Vore ju en erfarenhet i sig och jag gillar ju att laga mat och ta hand om ett hem. Vi får se, just nu vill jag till Oslo till varje pris! Känns som om alla mina vägar bär till Oslo, får hoppas att jag färdas på de snart!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Prince of Persia och vänta in att Annette och Patrik skall återvända hem efter en kväll inne i stan på showen "stjärnklart".


RSS 2.0