En semsterblogg

Från och med nu kommer jag att blogga från vår gemensamma semsterblogg som är anpassad efter våra släktingar..

solochbadsemester.blogg.se

Sen har vi en annan också, men för släktens bästa, bör de inte läsa den och ni hittar den på facebook..

Flyget går om 9 h och vi är framme vid 09.15... Sol och bad, här kommer vi!!


Girls just wanna have fun

I natt beger jag och min bästa vän Moa oss i väg mot varmare breddgrader. Där skall huden steka i solens strålar, kroppens svalkas i havet, munnen släcka sin törst, ögonen vara på span hela tiden, magen mättas och ha den roligaste tiden på hela sommaren med de bästa!!!!!!!

Just de, fixade resebloggen igår med Moa..... Kommer visa den snart, eller på fb..

Sitter i sängen och väntar på Moa, sen ska det packas, bränna ned låtar och uppdatera vår reseblogg! Sen åks det buss till Pappa, där jag ska packa, fixa de sista och inte minst VÄGA VÄSKORNA! ;)

Sen blir det sova några timmar (eller inte alls) och sen ge oss iväg!!

Lite smakprov på vårr header på vår reseblogg.. Som ni vet kommer vår vän Vanessa efter en vecka!! Så det är vi tjejer som åker!!


En vuxenförbjuden reseblogg!

Gaaaah !! Helt galet att vi åker snart.. Och för att ni nyfikna inte ska missa nått kommer och jag Moa skaffa oss en speciell blogg (reseblogg) där ni kommer få ta del av vad vi gör om dagarna.. Men jag avvaktar och säger vad den heter eftersom den är vuxenförbjuden, så jag lägger ut adressen på ett annat ställe, troligen i morgon...

Nyfikna nu va?! ;)



Svenska flaggan och Knäckebröd

Himmel och helvete vad ont jag har i mina stackars små fötter..!! Jag kom som sagt hem från käraste mor i dag, (skönt att vara där och bli omhändetagen och ompysslad). Möttes upp av min käraste Moa på stationen för att äta frukost på donken. Förstå att klockan bara var 9 på morgonen och min trogna vän åker ända in till stan för att möta upp mig (och för en kaffelatte) Höhö.. Blev att åka hem till Moa för att packa hennes väska och fixa en massa musik som ska brännas och ta med till Kroatien!

Helt jävla galet att vi åker nästa dygn!!! Kan inte fatta det riktigt!!


Sen åktes det in till Norrtälje för att hälsa på mormor och Moa skulle jobba.. Blev mat och en jättegod blåbärspaj!! Mmm vilken GG jag är alltså!! :) Blev en promenad med Moa upp till Öb för att införskaffa svenska flaggan som vi ska ha på vår husvagn, knäckebröd och den tredje boken i twilight serien.

- Vad mer krävs för en bra semster (förutom sol)???

Ska åka hem när Moa ha slutat och kolla på tv och slappa. Har en hel del att göra i morgon eftersom vi åker den natten!! Sen blir det att synda med lite lösviktsgodis,, men faktiskt, de finns ju inte i Kroatien!!




Back on track!

Back in town! Efter helt galet mycket shopping är jag nu tillbaka på hemmaplan och håller på att packa ned allt som ska med till Kroatien.. Helt galet att jag och Moa åker om 1 1/2 dygn!!! Det roliga är att i morgon ska vi ta och dricka en box med vin så lagom bakis eller fortfarade fulla vi kommer vara på flygt!! Hahaha.. Aja..  Känner att mitt inlägg spårar rejält nu.. men men.. Ska locka er med att det kommer vara strålande sol den närmsta veckan när vi kommer ner.. !


Har ett annat nummer för tillfället..

A men just de.. Min mobil har total dött i lördags natt/söndag morgon.. Så alla som försökt nå mig på mitt nummer har inte lyckats.. Men jag hoppas att #&5#34%54&%656 J*vla skit Telenor fixar så att min nummer kommer komma till min nya mobil snart..  Så jag har inte dissat er som försöt fått tag på mig...

Och mobilen har varit helt bombad ett längre tag så jag kan även ha missat telefon samtal samt sms innan den la av helt och hållet..

Badtofflor är livet!

Oj det var ett jävla tag sen... Har hunnit med både kräftskiva, Piren(som jag hoppade omkring i badtofflor på), sovit på parkbänk (under bar himmel), åkt tåg till mamma, handlat en jävla massa kläder varav en as läcker rosa mockajacka (ganska snarlik den modellen jag har på min skinnjacka från hm), blivit sjuk, nästan läst ut hela boken (om jag kunde drömma) och nu kom jag precis in från en cyckeltur med lillebror och hans lekkamrat..

Som ni förstår har jag varken orkat eller hunnit med att sitta här. Men jag tänkte jag skulle vara en trogen bloggare och sluta med min lata sida nu.. Tänkte också lägga ut lite bilder på de jag köpte i går.. Blev blandannat som sagt jackan, leggings och två jeans från Mq, två linnen från gina, likså två från vero moda, ett från lindex och två saker till mormor och några till småsaker..

Och nu är det endast 5 dagar kvar tills och och Moa landat i Kroatien och försöker förjäves få upp vårat förtällt!! hihih..Nice!!


Så här såg det ut när Moa hjälpte mig att tömma mormors lägenhet på mina saker, men som mest betod av kläder.. Liiiiite full bil alltså!!


Just de, i lördags åkte jag, Jessi och Moa hem till far för att lämna min fulla bil och hämta mitt pass.. Hittade verkligen inte passet och jag var övertygad om att det var i Norrtälje hos mormor, så vi åkte dit. Hittade inte de.. Åkte tilbaka till Närtuna.... OCH GISSA!! där var det... Men kolla vilket hemsk bild! Jag dör när jag ska visa upp den här vid passkontollen!!


Kräftskivan hos Jessi som sedan slutade på Piren i badtofflor och långklänning!!


Ja fick vara med i en duell där man skulle göra armhävningar och dricka ur sitt glas först..


Jag vann inte, men det var riktigt nära!!


Och de här steppade jag lös i på Piren...


Va fan är mitt pass!!

Fan vad jag har dött av värmen i dag alltså!! Helt galet varmt.. Synd att man inte kunde ligga vid en strand eller nått..

I går fick jag världens panik,
mitt pass var inte under kontroll..  Så jag åkte med Jessi och Moa till Närtuna.. Hittade inte det där efter att letat igenom miljoner kartonger.. Så åkte till Norrtälje. Letade i ytterligare miljoner kartonger.. Inget pass... Åkte tillbaka till Närtuna, och gissa vad.... Första kartongen Jessi tittade i låg det!! Jävlar vilken tur alltså!!


Fredagen den 13

Fredagen den 13.. - Kommer till jobbet efter endast 4 timmars sömn och får veta att jag inte ska jobba i dag, utan att de dubbelbokat mig med någon annan....DRYGT!!

Ska åka in till Norrtälje med Moa (som jag nu bor hos) och hjälpa Jessi att handla lite saker inför kräftskivan i morgon.. Sen blir det inköp av diverse alkoholhaltiga drycker..


Var är du!?

Var är min vän Moa?! Jag börjar känna mig ensam i väntan på henne.. Usch kommer verkligen sakna Norrtälje på ett sätt.. Kul att bo i Finsta liksom.. Njaae, skulle inte tro det, men det är i alla fall en egen lägenhet, och det är i alla fall bra..

Ska fördriva tiden med att kolla på Sex and the city nu.. Jag bara älskar det !! Fast att jag sett det flera gånger ledsnar man aldrig!!


Årets första kulglass!!!!

Himmel vad jag har ont i fötterna.. Jag och Moa har slitit som fan med att få ut alla saker i bilen, möblera om samt städa hela längheten. Dock är jag fortfarande kvar i lägenheten, men det beror på att jag väntar på Moa innan jag kan åka hem och bo hos henne i tre dagar, eller jag skulle nog påstå att det är tre nätter.. För i morgron jobbar jag och även lördag, och sen på kvällen är det kräftskiva..

Vi tog faktiskt en paus i städandet i dag och gick ned på stan för att först tömma min sparburk och sedan kolla lite i affärer... Det slutade med att jag faktiskt lyckats spara ihop 355 kronor i endast mynt i drygt 2 månader... Bra där! Sen blev det några inpulsköp också.. Som vanligt dvs.. En bh, två trosor, ett linne, ett nagelack, bakis tabletter, alkogel, en solkräm och en läppsyl med solfaktor i..

Sen blev det (för oss båda) årets första kulglass!!! Fy stan vad gott!!

Sista bilden på balkongen blev i fredags...

 

Även för denna donna!!

 

Fingers....


Nybilven uteliggare....

Håller på för fullt att packa ihop mina saker som jag haft under hela sommaren i mormors lägenhet, för att nu bo i bilen, hos vänner och ute under bar himmel i 10 dagar.. För att sedan åka till kroatien och bara må gött!!

Så nu är kroatienväskan packad och klar..

Utgången igår vart en riktig flopp då inträdet missuppfattades och vi kom med en rad kommentarer. Min var, kan man reklamera köpet, Lina ville ha kvitto för att kunna bokföra och Moa ville ha en stämpel för att kunna gå ut.. Ingen av oss fick våran vilja igenom och det blev en ganska tidig hemgång. Den slutade med att jag låg och kollade på slutet av filmen Pretty women med Moa.. Vaknade upp före henne och börjat med packandet.

Och nu sitter jag här och tar en paus.. Helt rätt!!

 

 

 

Jag låter bilderna få prata för sig själv... ;)


Oplanerat inköp av diverse mobiltelefon samt oplanerad kräftskiva..

Igår blev de inge bloggande för jag fick en inbjudan i sista minuten om att jag skulle på kräftskiva hemma hos Linn. Så jag och Denise drar dit och är där en sväng.. Har riktigt trevligt och gisses vad gott det var med kräftor!! Första i år och allt!! Sen blev det hem till Norrtälje och det blev filmtittande hela natten och ända in på morgonen... Klockan 7 om man ska vara exagt..

Men innan detta så gick jag och Denise ned på stan för jag skulle köpa en bok, då jag läste ut min härromdagen ju.. Hade riktigt svårt att bestämma mig. Men hittade en till sist. Så på väg tillbaka står ett sånt där telonor tält och några människor i det.. Såklart att jag ska vara så trevlig och prata.. Det slutade med att jag kom hem med en ny mobiltelefon och ett abonemang på 24 månader......... VAD HÄNDE!!!!!?????

Aja, mobilen är ju fin, men fattar mig verkligen inte på den.. De blir nog bra..

Men som sagt, efter att gått till sängs vid 7 på morgonen har jag blivit störd hela morgonen med en massa telefonsamtal, sms och ringingar på dörren, samt några som höll på att bygga nått ute på gården.. DRYGT!! Vid 1 fick jag inte sova längre och Denise kommer hem till mig.. Fixar med alla mina kläder, så nu är det bara att packa in det i bilen och jag har flyttat ut ur mormors lägenhet för denna tid..

Var iväg en sväng och kollade på min "bliviande" lägenhet idag och nu väntar jag på att moa ska komma så vi kan börja festa till ordentligt! För i kväll ska vi fira våran semester!!!!!!

 


I fredags hemma hos Walle och Denise på middag + utgång!


Några av oss..

Älskade mamma

4 år, Mamma kan allt. 8 år, Mamma kan mycket. 12 år Mamma kan faktiskt inte allt. 14 år, Morsan fattar ingenting. 16 år, Morsan är hopplös. 18 år, Hon där? Hon har gått ut på datum. 25 år, MAmma vet kanske lite om detta. 35 år, Innan vi bestämmer oss, frågar vi mamma. 45 år, Undrar vad mamma, skulle tänka om detta. 75 år, Skulle önska att jag kunde prata med mamma om detta.

Kopiera denna om du har världens bästa mamma.


Promenad med Jessi

Efter att ha läst ut hela boken (sjöjungrun) är jag nu redo att ta en långpromenad med Jessi. Vill höra allt om hennes nya jobb och så ska hon få höra lite om hur allt går för mig och mitt privatliv. Som just är privat, därför jag inte säger nått om vad det handlar om, men jag kan säga att efter i dag känns det postivt!

Måste bara säga att jag är i en riktigt jobbig sits, det handlar om lördag. Jag har tre bjudningar och ett jobb.. Först jobbar jag till 21.15 sen är jag bjuden på kräftskiva hos Jessi samt hos Pippi samt hos Pappa.... Men eftersom Jessi frågade först så kommer jag att vara på hennes.. Sen på söndag ska jag också åka till mamma och Värmland, så det gäller att ta det hyfsat lungt.. :)

En kräftskiva jag hade för två år sen.. Små vi var då tjejer!!

 

Och jag hade kort hår!!!


Sms - shopping

Satt ute och stekte i solen med olja och bara njöt av en bra bok och värmen som studsade mot min kropp, på min lediga dag. Åt lite mat och efter en stund kom det in ett jättemoln, och gissa vad, det börjar regna.. Jävla skit.. Fick lite sol på mig i alla fall och det tycker jag syns lite i alla fall.. :)

Har för första gången shoppat visa sms.. Ni undrar säkert hur man gör det.. Men det är så att min kära vän Moa är nere i Ullared och shoppar loss. Så jag för över pengar och hon skickar mms och sms om olika kläder som jag sedan bestämer mig för att köpa. Hur smidigt som helst..

Och Ullred som ni alla vet, tar saker slut på mindre än en timme. Så trotts att jag ville ha de vita linnet fick det bli de gröna. Rätt cool de med. Ser framför mig ha på mig det i Kroatien, en varm kväll, går längs vattnet och är påväg mot någon uteservering..


Och självklart, spetstrosor i alla dess färger!!!

Början på nått nytt?

Hann med en riktig storstädning och tvätta en hel del. Har sedan resten av min första lediga kväll på länge spenderat en hel del i soffan för att kolla på film och ätit en räkmacka.. Mmm gott gott!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra i morgon. Skulle så gärna vilja vara hemma en dag utan att behöva planera nått eller åka ur Norrtälje. Är så less på att åka hit och dit hela tiden. Och då mernar jag fram och tillbaka till Rimbo.. Så jag tänkte ta hand om mig själv i morgon, njuta av att jag är ledig, baka någon kaka, göra en god lunch/middag och ta en promenad. I morgon är den första dagen på mitt tränings schema!!


Så hemskt att jag hade bruna ben i början av sommaren, men att allt är borta nu.. :(

I can´t go one this way I falling hard fore you


Äntligen lite ledig tid efter 8 veckors intensivt jobb!

Äntliiiiiiigen "Semester" ! ! ! ! Anledningen till att jag anväder " " är för att jag ska jobba igen på fredag + lördag, men för mig är det här semster. Har inte varit ledig mer än 2 dagar i rad på hela sommaren, och jag menar heeeeela sommaren. Jag började ju liksom jobba redan två dagar efter studenten... Drygt. Men det bästa är att om EXAGT 2 veckor sitter jag i Kroatien med en drink i handen och har riktig Semester med Moa!

Lite komiskt att jag väljer att städa hela lägenheten direkt efter jobbet och som sagt, de första dagarna på min ledighet.. Men jag tänkte att det kunde vara skönt att ha de gjort, så man slipper tänka på det senare i veckan.. För på söndag lämnar jag Norrtälje och lägenheten och beger mig till Värmland i några dagar för att spendera lite tid med mamma. Sen när jag kommer tillbaka är det två dagars jobb och sedan Kroatien!! Och under de 3 nätter som då är kvar är jag "bostadslös" så jag kommer sova på någon gullig väns soffa eller hemma på pappas soffa..

Nej tillbaka till städningen.


1 4 D A G AR K V A R ! ! ! !

1 4  D A G A R  K V A R  T I L L  K R O A T I EN !  !  !  !

Liknar Hannah Montana........

Känns ju mindre kul att höra att man liknar Hannah Montana i min nya lugg frisyr... Lite lätt barnslig jag känner mig.. Hade precis börjat slippa visa lägg på trädgårn, nu kommer jag garanterat att få visa det VARJE gång.. :(

Hade i alla fall jätte trevligt hos Walle och Denise i går med alla andra som också var där. Blev sedan en sväng till Teatern, och gissa, det var första gången sedan den 1 maj jag var där i sommar!!! Galet!!

Och förlåt mamma, jag lovade henne att inte ta åt mig mer jobb, men när min chef frågar och jag har sagt till han att jag vill ha mycket jobb för att kunna ha råd med hyran och diverse saker som kommer behövas till hösten, kunde jag inte tacka nej.. Men jag kommer att vara ledig några dagar innan Kroatien i alla fall..

Jag och Moa igår innan vi gick till Walle och Denise.


Och jag.


Fredag eftermiddag

Hittade Moas bok "ljudet av ditt hjärta" som är den tredej boken i Twilight serien på sängen. Gick ut på balkongen och satte mig och läste.. Blev helt fast och är redan på sidan 101... Vad hände!?

Nu ska jag gå och möta upp min älskade vän som har varit och jobbat, sen blir det grillning hos Denise och Walle, slutligen ut och skaka rumpa, för det var alldeles för länge sen!!

Gick igenom hela Norrtälje med dessa skor, Gissa om det var skönt!!

 

Jag och Linn förra helgen hemma hos mig, innan vi gick ut..

 

Lyckades inte få en bild på Vanessa då jag tror hon fixade sig i ett annat rum,,

 

Me love you long time!


God Morgon..

Vaken och mycket utvilad. Håller på med en ordentlig frukost, sen blir det att lägga kvällens grillkött i marinad och funderar på en promednad. Helt okej väder ute i dag faktiskt!

Drömde två drömmar i natt,
den ena vill jag inte berätta om,... ;) men den andra var om min blivande lägenhet. Drömde att mamma kom och hjälpte mig att fixa iordning den. Resultatet blev mycket bra!

Nu väntas frukost..

Riktigt nyvaken...

 


Ångest som fan över min jävla lugg......

Hahah, fy fan vad jag fick i mig vin i går alltså.. Blev en hel del oväntade insatser.. Ett spårat blogginlägg på Jessis blogg och lugg..!!! Vad fan fick mig att klippa lugg!?!? Vaknade i morse, gick upp till spegeln och fick nästan tårar i ögongen och tänkte, va fan har jag gjort!?!! Usch, jag har världens ångest för att jag klippte den, men igår var jag helt bestämd på att hår ska klippas och prövas på, för det växer ut. Men det här var inte liiiiiite kort... :(

Så här såg inlägget ut på Jessis blogg som jag skriv ihop.. :

" Fick äran att göra ett gästblogginlägg, dock är både jessi och jag på fyllan, men hoppas jag skriver bra ändå.. ;)

Dagen har varit en riktig tjejdag, träffade upp bruden på sparbanken,då jag och Moa försökte få ett lyxigare kort så att jag (innom en kort framtid) ska kunna betala taxi hem till mitt nya boende, alltså finsta.. Men det visade sig att man är tvungen att ha en årsinkomst på 110 000 kronor, och tyvärr hade varken jag eller Moa det, så vi fick behålla våra "töntiga" ungdomskort.. Surt... Sen begav vi oss till Pelekan (som är ett café, för er som inte visste det) där satt vi ett tag och snackade vi tjejer, var ett jävla tag sen vi var alla tre. Och som ni alla vet är vi en såkallad "trio" sen högstadiet som ingen kan krossa!! Denise kom även över en sväng och pratade på...-

Blev en sväng till mig, sen vidare till Denise för att hämta kläder och slutligen Daniels lägenhet, som nu mera fru Åberg bor i oxå.. Här har det blivit ett annat förkrök, med diverse Buzz spel och guitar hero.. Dock en varsin dunk Black Tower som är allas favvorit!!

Nu väntar vi bara på vår duktiga vän Moooooooaaaaa som har varit och jobbat, men sen blir Trädgårn!!!!!



// Rajki.blogg.se "

Jag skulle ha nöjt mig med den här längden som vi började klipppa.. Men sen fick jag i mig mer vin och sen var allt hår borta... :(


Varför behöll jag inte den här längden.... Åhhhh duktig ångest......


Lugg och fylla...







Det fattas en älskade vän, gissa vem!?!?! MOA!!!! Hon kommer snart och då ska hon få i sig minst fem glas vin och sen ska vi ut på trädgårn, sen blir det jobb i morgon..


Gissa vad!?

Gissa vad!!??

- Jag har klippt lugg!!!!!!!

Dagens planer är redan fixade

Ligger i sägen och har faktiskt gått upp tidigt i dag, fast att jag är ledig, eller tidigt, jag gick upp 09:20.. Haha.. Aja, Ligger och funderar vad dagen har att erbjuda, Vet i alla fall att min stumpa kommer hit vid 12 tiden och då ska vi ned och fixa andra bankomatkort, vi är stora tjejer nu ju, funkar inte med visa ungdom längre.. Haha, min kommentar kring just mitt kortbyte var att jag vill kunna betala taxi hem.. Kommer ju snart bo ute i Finsta.. Så det lär bli en och en annan taxi hem då.. Men också för att det ska funka i vilket land jag nu än är i, och i de första fallet, KROATIEN!

Sen börjar Moa jobba och då ska jag och Jessi äta middag tillsammans, sedan möta upp Moa och ut på onsdagsklubben..Börjar ju inte fören 11 i morgon.. Men jag gillar inte att gå dit på ett sätt, för jag letar alltid bara efter ett ansikte..  Men vi ska bara ned och ta ett glas eller två för att börja vänja kroppen med vad som kommer hända efter Moas och min semster som börjar för Moa på fredag och min på MÅNDAG!!! Fatta vad glad jag är för den sakens skull!!! Äntligen lite efterlängtat krogliv och dansande!!

Jag och Moa i helgen, fredag närmare bestämt!

 

Jag är en glad tjej igen, likså Moa!


Bästa filmen på länge! ! !

Måste bara öppna upp med att säga, Fy fan vad bra filmen var igår!!!!! Ni vet när det är vissa stunder då man sitter och biter på naglarna för att det känns lite nervöst, och rätt som det är så vill man bara klappa i händerna och fnissa och vara alldeles tills sig.. Var helt uppe i det blå efter filmen igår, och tänk den som skulle ha en sådan kille som verkligen är som Edward, berdd att göra allt för en.. Galen kille.. Men Skulle det vara så i verkliheten skulle det kanske bli lite toffel varning, man vill ju ändå ha en kille med lite stake som säger vad den vill och gör nästan vad han vill..

Jag och faster Annette tog fin bilen in till Uppsala i går, alltså en Bmw.. Det skönast var att de var atomat och när Annette tröck gasen i botten kände man hur men skönk in i sätet djupare. As skön kännsla! Började med att hämta ut biljetterna och sedan tog vi oss nått att äta vid å-grillen. Där stötte jag på en mindre trevlig matgäst! Det var den största feta råtta jag någonsin sätt! Fy, höll nästan på att börja grina när jag såg den springa in under några möbler... Sen blev det bio med poppcorn och som sagt, världens bästa film!!

På nått sätt är det inge bra att kolla på såna filmer, för man blir så kännslig efteråt, och vill bara krypa ned i sängen med någon som man gillar och mysa.. Eller sitta på en äng (som de gjorde i filmen) och läsa för varandra eller bara prata, mysa och se varandra i ögonen.. Men vad är en bal på slottet.... haha...


twilight eclipse i kväll!!

I dag är jag ledig och ska åka hem till Närtuna en sväng och sedan vidare in mot Uppsala där jag och Annette ska gå och se den senaste filmen i twilight serien, eclipse. Kommer bli riktigt trevligt och dessutom ögongodis som fan!

Efter inflyttningsfirandet hos Mickis i lördags gick jag, Malin och Isabelle vidare hem till henne för någon öl till och sen vidare upp till Mobergs. Men jag bestämde mig påvägen att jag skulle strunta i det, jobbade ju ända dagen efter... Men jag gjorde tydligen ett bra val, för det var inte alls mycket folk på mobergs.. Så la mig i sägen vid cirka 12 tiden.. Skönt att vakna ganska utvilad i alla fall..

Hemma hos Mickes precis innan tårtan kom fram! Gott gott!

 


On my way!



Vem vill inte rulla omkring i gräset med en riktigt het kille?!...


Varför får killar och tjejer lika mycket i studie/barnbidrag?

Jag och Jessi satt och disskuterade det här med barnbidraget/studiebidraget härrom dagen. Disskutionen kom upp efter att jag köpt tamponger och blev riktigt chockad över hur sjukt dyrt det var med ett enda jävla paket. Jag har liksom inte köpt tamponger på sjukt länge, och kommer inte vilja göra det igen om det ska vara så här dyrt. Får bli apotekets nästa gång.. Men i alla fall, varför får killar och tjejer lika mycket, alltså 1050 i månaden, när vi tjejer/kvinnor är illa tvugna att köpa diverse tillbehöver en gång i månaden.. Medan killar slipper de.. Och detta är ju inte nått vi direkt valt..

Ska nog ta och skriva en insändare i någon tidning om detta.. hehe..


RSS 2.0