Andas ut

Så nu var det klart. Lägenheten är urstädad och alla sakerna är borta samt nycklar inlämnade. Känns skönt att inte behöva ha något med de att göra igen..

Har skrivit en lång matlista så i morgon tar jag bilen in och storhandlar ensam mat åt familjen. På något konstigt sett så älskar jag att handla mat.!

Inte lika kallt i huset idag, har skottast upp snö runt hela grunden, funkar lite som isolering. Nice!

Ja vad har jag gjort egentligen..

Jag har verkligen inte orkat skriva eller varken startat datan på hur länge som helst.. Men jag har hunnit med att  jobba varje dag eftersom den ordinarie på frukt och grönt har fått problem med handen, jag har fixat naglarna (igen) och nu denna gång är de vita med glitter, fin fint! Även städa och packa i lägenheten, shoppat en massa julklappar/fördelsedagspresenter, bakat pepparkakshus, kollat efter jobb och lägenhet i Oslo, och frysit mig igenom dagarna!!

För hur satan kallt är de inte? Jag hatar vintern! Speciellt när det är -22 grader..

Nu får vi se om jag håller igång bloggen igen eller som den blir stilla igen, dock jobbar jag inte 12 h pass längre så man kanske har lite ork kvar.. Men istället har jag gått och blivit sjuk. Halsmandlaran är helt svullna och det har bvörjat klättra upp mot öronen. Usch!

Bara jobbar hela tiden...

Spenderar min lördag på jobbet.. 09:30-21:15.... Man kunde ju haft trevligare med en utekväll med tjejerna. Men jag får tänka att jag kan köpa mig något vackert för de pengar jag tjänar i dag! Yes! :)


.

JAG-ÄR-HELT-SLUT!


Ännu mera jobb, I love it!

Nu är jag inte alls otaggad till jobbet längre! För i morgon klockan 7 till 16.45 ska jag jobba på frukt och grönt och jag gillar verkligen den avdelningen!

Slutade jobbet för idag för en timme sen, och har nu packat väskan inför i morgon och krypit ned i sängen för att kolla Ensam mamma söker på webben eftersom jag missade det tidigar i kväll. Sen blir det att sussa kudden eftersom jag har en lång dag framför mig med avslut hemma hos Moa för planering inför Oslo och slutligen skivstångspass!! Love it!

Puss på er!

Nyheter!!

Alltid lika otaggad för att jobba, men när jag väl är där gillar jag det!

Har faktiskt två nyheter som jag helt lyckats glömma bort! För de första så har jag fått en till kurre! En liten pojkkusin! Har ännu inte sett han, men vill gärna göra det snart, bebisar är så söta!!V :)

Sen har jag och Moa mailat på ett dubbelrum på 16 m2 i Oslos "gamla stan" och fått svar att vi är välkomna att kolla på tisdag, alltså finns det kvar! Men eftersom Moa jobbars så ska vi träffas och maila han om annat datum! Skit kul att det händer saker!

Oslos nybyggda opera hus! Var och gick runt och på detta i sommras! riktigt mysigt!


Jag hatar att jag älskar den så mycket som jag gör!!

Jag hatar att jag älskar filmen Armageddon så sjukt mycket! Jag älskar handlingen mellan far och dotter, dotter och pojkvänn, samspelet mellan vännerna, gnistan som alla har, självförtroendet, styrkan att aldrig ge upp. glädjen som uppstår, att en film kan innehålla action samtidigt som drama och ändå vara så sjukt bra gjord.

Men jag hatar att det alltid ska finns en hjälte och att den hjälten just ska vara den personen som inte ska behöva offra sitt liv. Att filmen får mig att gråta hyrteriskt och att jag själv sätter mig in i situvationen, och hur jag hade valt om det stod mellan min far och en pojkvänn. Jag hade nog velat ha min far tillbaka på jorden, välbehållen. Men självklart om jag hade en pojkvänn också. Men ens far har funnits länge i ens liv, och betyder så mycket mer än ett påbörjat förhållande.

Usch, ska sansa mig nu och somna, hoppas inte på allt för många mardrömmar nu bara. Imorgon blir det jobb igen, och jag gillat!! :)

Och jag hatar den här låten samtidigt som jag älskar den!


Nu ska här jobbas!

Nu ska jag iväg och jobba.. Det känns inte allt för kul för när jag vaknade i morse så märkte jag att halsen inte kändes helt okej och jag har en irriterande rethosta. Men jag har klarat mig hittils så varför bli sjuk nu...

Jag hatar att den här jävla lägenheten har ställt till så sjukt mycket beskymmer för mig, min familj och min släkt.. Speciellt mitt förhållande mellan mor och dotter. Vi kommer mestadels på kant med varandra varje gång vi ska prata om det. Förstå vad en jävla lägenhet kan göra och förhållande till vissa människor. Jag blir så less på mina hyresvärdar och allt kring lägenheten!

Buhu! Tagga tagga tagga för jobbet!......



Tyda drömmar?

Vaknar och minns hela min drömm i natt. Helt sjukt! Bara för att jag kollade på en film igår där det fanns clowner och ett tivoli så drömde jag självklart om det. Det utspelade sig i Rimbo, närmare bestämt i Västertorp. Fast det fanns då en Camping och det såg inte alls ut som det gör nu, och flera bussar med unga vältränade killar bodde där och de uppträdde  tydligen pån tivolit/ cirkusen. Men på ett sätt har jag för mig att den var lite otäck. Sen minns jag att mina kompisar hittade varsin man, men inte jag..

Så de här med att tolka drömmar brukar jag försöka att göra i bland.Och tänker jag efter så har nästan alla i min umgängskrets killar eller någon form av ragg, men jag då? Nepp! Så om drömmen stämmer så kommer jag vara ensam i en lång tid framöver. Men jag lider inte utav det, men det blir bara tråkigt om mina kompisar har någon för då har de inte lika mycket tid över... Haha oj oj, är jag bitter eller? Nej då, jag är nog bara en filosof som gillar att spekulera kring olika saker. Så egentligen borde jag bara ta allt som de kommer och inte fundera så mycket..


Det går ingen nöd på mig, jag har ett förhållande med träningen och maaaaaten! Haha

Är jag en dålig människa nu?

Egentligen är det bara mig själv jag lurar när jag inte gör som planerat.. Men jag var tvungen att hinna med andra saker som helt enkelt fick gå före. Och det var: Åka till lägenheten och ta bort möbler, tvätta och städa!

Men jag är ingen dålig människa för de inte, nej du. Men det känns lite surt att lura sig själv. Men men, jag ska se till att ladda om för några promenader i helgen och sedan köra skivstång på måndag igen!

Men först i morgon, JOBB!! Nu ska jag kolla på reprisen av bonde söker fru eftersom jag missade det i onsdags eftersom jag var på ett medelpass påm friskis.


Ni har mitt ord, och jag ska se till att hålla det!

Nu får ni bli mitt vittne till att i morgon klockan 16.45 ska jag inbefinna mig i friskis lokaler i Rimbo på ett medel/puls pass! Har aldrig gått till gymmet eller på ett pass ensam, men va fan, i can do it!

Så nu jävlar kan jag inte maska och vara hemma.. Iväg med mig bara! Men anledningen till att jag drar mig för det är att jag är så sjukt dålig på alla dessa danssteg och kombinationer. Men vafan, jag rör på mig och någon gång måste man ju lära sig, och utan träning inget resultat! Sen tror jag att många får sig ett glatt skratt när de ser mig också, men jag bjuder på det!


Soffhäng hela dagen

Idag blev det en sådan där riktigt slappis dag. Började direkt med lunch, kollade på när far lagade min bil. Tror det var en fläcktrem och katalysatron.. Nej eller, jag vet inte. Men nu ska den nog rulla ett tag till och förhoppningsvis igenom besiktningen om en vecka...

Sedan blev det att stå i köket hela dagen. Först bakade jag en jättegod paj med knäckigt lager deg, jammi! Sedan kyckling med ris och sås, sedan självklart grönsaker. Förstå vad underskattat rivna morötter är egentligen!! Det är ju sjukt gott, men min nagel höll på att ryka med!! Det blev bara en spricka i den, men jag ska ändå boka en tid nästa vecka, jag vill ju inte ha en sprucken nagel!! Daah!! Haha

Kvällen avslutades i soffan framför Robinson!

De här är lite svårt att hålla, eller byta ut snarare!


Jag har hittat en ny partner, en ny livskamrat..!

Jag älskarn känslan av ren utmattning, när benen blir stumma för att man inte orkar ta i mer, känslan av att man har gjort något, att man rör på sig, ja allt som har med träning att göra! :) Känslan när man bara väntar på nästa pass som man vill så gärna gå på!

Jag har hittat en ny partner i mitt liv... och vet ni vad? Jag kommer aldrig ge upp de här förhållandet.. Förhållandet till träningen! Ha, de trodde ni inte va? ;)

Puss och kram på er!




I lost all control

Nu sitter de älskade naglarna äntligen på efter en heldag i Norrtälje inne på Rosa tassar. Eftersom jag och Annette samåkte så blev det först tvåtimmars väntetid för mig och sedan två till för Annette, så jag har alltså sutti stilla i 5 och en halv timme idag om man räknar in bilfärden. Sjuuukt lång tid så att det spritter i benen på mig. Därför ska jag iväg och köra ett friskis pass halv åtta med Moa.

Men precis nu har jag lagat mat, denna gång en lins och tomatsoppa. Jag låg och funderade på de länge och väl innan jag somnade igår. Gott det blev!

Jo föresten, det är sjukt svårt att skriva med dessa naglar, men man vänjer sig väl snart antar jag. Eller jag fixarn allt hur bra som helt utan att skriva sms och datan.. Krongligt!

 

Och de här var soppan som jag lagade, mums!



Ska nog ta och bli blond igen?

Var iväg på ett Corepass i dag på friskis och svettis i Rimbo.. Igen. Men faktiskt efter bara några gånger så känner jag redan lite mer stabilitet i magområdet, vilket är positivt. Men jag känner även att jag fått bättre balans vilket betyder på stabilitet. Love it! Men det kan också bero på de andra passen jag går på.

Men i morgon blir det ett vanligt medelpass som inkluderar det mesta av kroppens muskler, vilket kan vara skönt eftersom om man bara fokuserar på en muskel tröttas den ut och risken för träningsverk finns.

Men först som sagt, fixa naglarna! Jaaaahooo! :D


Funderar skarp på att bli blond igen. Eller inte blond blond, utan ljusare i alla fall. Har börjat ledsna på att vara "mörkblond". Nått i den här stilen kanske?

Rosa tassar

I morgon ska jag och Annette åka in och fixa naglarna på Rosa tassar. Annette har haft lösnaglar sen tidigare, men för mig är det första gången. Ska bli jättekul för man känner sig så mycket snyggare och naglarna gör verkligen händerna snyggare!


Snälla ta mig härifrån...

Var på ett skivstångspass i dag.. Hur skönt som helst när man känner att man verkligen tar i tills det bara tar stopp och hur musklerna pumpar. Men det här passet var inte alls lika hårt som det som var förra veckan med en man. Det kändes som om han verkligen körde, medan den här tjejen som var idag kunde ha kört lite hårdare. Men det beror ju ofta också hur mycket man tar i vikt på skivstången och hantlarna.

Så nästa gånger blir det verkligen mer vikter!!

I morgon ska jag nog ta mig till min uppsägda lägenhet för att städa ur och packa ännu mer saker. Jag har liksom kopplat bort den totalt. Jag orkar inte vara där, kan inte beskriva varför, men jag drar mig verkligen för att åka dit.. Tungt!!


Längtar så sjukt mycket tillbaka till Venedig och Kroatien, värmen, friheten, fanns inga beskymmer mer än vilken restaurang man skulle gå till på kvällen, vi levde livet och jag mådde bättre än någonsin.. Kom och tänka på Kroatien och Venedig när jag la ut lite fler bilder på fb idag..  Gud vad jag vill tillbaka!


don´t fucking tell me what to do

Men den här låten förklarade Moa hur dåligt hon mådde när hon gick hem från krogen i lördags, samt hela söndagen..


don´t fucking tell me what to do

Men den här låten förklarade Moa hur dåligt hon mådde när hon gick hem från krogen i lördags, samt hela söndagen..


Just do it!

Hahahaha jag kommer säkert få en del skit och en massa pinsama komentarer för det jag nyaa har gjort av mina älskade vänner bara för att ni tycker jag är knäpp eller bara för underlig... Men varför ska man skämmas hela tiden, när man istället bara kan köra på och få det överstökat, och snabbare få ett svar eller evetuellt något annat. Det är lite så jag lever, just do it!.. Men jag tror ändå att det kan vara bra, och varför ska man dölja sin personlighet. Frammåt som ett ånglok bara och inte skämmas. Thats life!

Helst sjukt vad jag har sovit länge idag, men jag tror jag behöve det, efter två dagar i rampljuset. Sen tror jag att min hals håller på att strejka lite.. Men nu ska jag nog ta och städa lite, tvätta och sedan laga middag för att få energi till skivstångspasset som jag ska på idag.. Nice! :)


Äntligen sova sova sova i egen säng!!

Nu har jag äntligen hittat hem och fått tagit ett långt och välbehövt bad! Och nu tackar jag för mig och kryper ned i sängen, drar täcket över huvudet, sätter på radion och somnar in. Och i morgon vaknar jag förhoppningsvis utvilad!

Moa glömde sin kamera hemma hos mig, och med det har jag fått tillgång från de senaste utgångsbilderna.. Och dessa är några av gångerna.

 

 

 


Och alla gånger har det oftast slutat så här dagen efter......


My head is killing me...

Det blev en riktig kalaskväll igår.. Först en sväng hem till far på lite Halloween fest med Lillasyster. Sen bussen in för att föra hemma hos Sofie med, Moa, Vani, Dennan, Jessi, Amanda och Agge. Sedan vidare mot Havspiren för en riktigt rolig kväll.

Mådde först inte så jättebra och var inte riktigt så sugen på att festa ytterligare en dag. Men efter lite alkohol var det inget som stoppade mig..

Åt frukost hemma Daniel och Jessi i Grind. Vidare till Kryddan för att köpa smörgåstårta som vi åt upp när vi kom hem till Moa. Suttit och slöat framför tven hela dagen. Mår faktiskt bra, men jag är lite trött bara. Och som sagt, det blev en kalaskväll!


Jag kom, jag såg, jag somnade...

Gårdagen blev nästan som på bilen i det undre inlägget.. Förfestade hemma hos Moas granne i deras bastu, med vin och Mintu. In till Mobergs. Behöver inte visa legg åt vakterna, (tragiskt att de känner igen en), går in och beställer en shott (vilken som helst utan lakris säger jag,) får två lakris. Spiller ut den innan jag hinner ta shotten, berättar för bartenden som plockar upp glaset och fyller på en ny. (Gratis). Beställer in två cider, tror de försvann ganska snabbt för jag minns inte vilken smak. Dansar och pratar med gamla vänner...

Slutar på toan ... Tog oss ut till en busskur och lyckades få med oss jackor och diverse saker. Ringde några fyllesamtal (utan svar, tror det blev närmare 8 samtal, stackars) fick tag på en taxi. Och skönaste komentaren från taxichaffören: Innan ni somnar igen, vart ska ni åka.. Västertorp.. Dunk, somnade om...

Klockan var nu halv 2... Kom hem och ställde mig och stekte roslagsgrill, somnade med munktröja och strumpor under en filt..

Vaknade, åt mat, och nu laddar jag om för i kväll är det utgång igen!! :)


Fy fan vad bra!


En bild säger mer än 1000 ord. Och så här kommer vår kväll sluta.. Moa sitter och sover  medan jag ligger ned. Drömmen!

Vilken kaloribomb!

Hela dagen idag har jag stått och fixat med mina cupcakes.. Men nu äntligen är de klara och ser riktigt goda ut. Har dock inte smakat de än..

Sen har vi även fixat en pumpa. Som sagt, de är lite efter i tiden med Halloween, men det förstår ju inte barnen..

Det blev en massa olika varianter. Synd nog ser de godare ut i verkligheten..

 

Gott gott!!

 

 

Den blev inte riktigt lika fin som planerat eller som på bilden. Men den kommer nog smaka riktgt gott! Har som sagt inte smakat än!

 

Höstmys

 


I keep dancing on my own

I dag blev det inge träna heller, men det blev istället en dag med Alle. Har nu visat henne Rimbos läckerheter som hon på något underligt sett lyckats missa. Subway och Café Chocolate! Så först en macka på subway och sedan en fika på Chocolate med lime tryffel tårta och te. Gott gott! Har en gång i tiden praktiserat där och trivdes jättebra.

Sedan hem till far och göra mat, denna gång korvstroganoff med ris och sallad. Ett mycket gott tips är att använda creme frech i såsen. Den blir så mycket godare då! Sen medan jag väntade på M så bakade jag vanilj cupcakes. Såg lite halv snuskiga ut med grön karamellfärg och bland strössel, men det var bara ett smakprov på vad jag ska göra i morgon.

Sen middag med M och film med cupcakes till efterrätt. Lyckades få M att förlora ett vad och med de får M inte äta beasås på fredag som M ALLTID annars gör.. Stackars!! Hehe. Inte lätt att ha och göra med Erica.

Nu ska jag sova för troligen blir det utgång både fredag och lördag... Nu känner jag mig inte alls sugen, men i morgon kanske?!...

I keep dancing on my own...


Cupcakes!

Jag stannade hemma i stället för att åka och träna. Jag hade gärna tränat i dag, men Moa bangade. Men på ett sätt kankse det var bra, så att kroppen hinner vila mellan passen. Det har varit rätt intensvit i tre dagar nu. Men skönt är det.

Bakade jättegoda muffins, som ska bli cupcakes på lördag till Mary-linns halloween party. De kommer bli jätte häftiga. Sedan gjorde jag kyckling som jag fyllde med ost och lindade bacon runt. In i ugnen med lite kryddor på. Enkelt och gott. Till de, fullkorns pasta, sallad och sen sås gjord på creme frech, senap, tomatpure och lite kryddor. Gott gott..

Pappa klagade på att han kommer gå upp i vikt med min mat. Men grejen är att det är pasta, ris och potatis alltså kolhydrater som ska hålla sig borta ifrån, inte fettet. Fettet är bra. Men både pappa och Sanna uppskattar maten så han fortsätter nog inte klaga.


Om nu snön ska komma, kan den väl ialla fall ligga kvar...

Igår kom det (som ni alla säkert märkt) sjukt mycket snö.. Ja jag vet att jag sa förut att jag ville ha snö, men inte så här drastiskt och så mycket! Och absolut inte så som det ser ut i dag! Slask!!

Men igår ialla fall hade jag bestämt mig att jag skulle träna trotts vädret.. Så det slutade med att jag först fick stå och vänta på första bussen i över 30 minuter. KALLLT! Sedan efter tränignen fick jag vänta minst 30 minuter ... Ingen buss... Prövade igen en timme senare.... Ingen buss på 30 minuter... KALLT! Så jag fick helt enkelt sova kvar hos Moa.. Vilket slutade med att vi tog bussen halv 7 i morse, jag hem och Moa vidare till jobbet..

Men passet igår kändes inte så mycket i magen som jag hade hoppats på. Alltså tränade jag Core passet. Men dessvärre kändes det från skvistångspasset. Men idag känner jag endast lite i armar och armfästen. Vilket betyder att jag ska gå på ett pass till idag..

Men nu först film. Måste värma upp mig för jag har varit ute och hjälpt pappa med lite saker.



Min lillasyster ska ha halloweenfest ihelgen, (jag vet att det är lite sent, men tydligen kunde de inte tidigare). Så jag tänkte försöka mig på att göra något i den här stilen av Cupcakes. Gott va?

Har inget bättre för mig

1. Vilken svordom använder du mest? Kommer många könsord ur min mun för tillfället.. Usch!
2. Äger du en iPod? Nepp...
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Den är inte inställd på någon tid, den borde vara det.. :(
4. Hur många resväskor äger du? När räknas en väska som en resväska?
5. Använder du flip-floppar? Klart jag gör! Fast bara under sommarhalvåret, eller om jag skulle befinna mig utomlans.
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast Coop, men helst Ica..
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Oftast vill jag vara med på bilden, men det finns dagar jag hellre står bakom också..
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Kommer inte ihåg titel, men tror det var Anakondas 3 eller något sånt.
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Men en vän
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En utlandsresa sedan en lägenhet och om pengarna skulle räcka till mer en ny bil!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? OM jag har!
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ja..
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? En skiva som har hängt med till Kroatien och tillbaka.. Haha..
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Oj, ingen aning...
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Ja, jag tror det var en hemlighet. Nej skojja bara. Svar ja.,
16. När var senast någon stötte på dig? I helgen, om jag inte misstagit mig..
17. Vad åt du till middag senast? Tacos
18. Använder du huvtröjor? Mjaa..
19. Kan du vissla? Jo ibland så..
20. Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Ja du, något man får rysningar av i alla fall.. Fast släng gungorna är mysiga!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jo då, det tror jag!
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Klart jag gjorde! Brukar smygkolla på de nya Barbie filmerna med lillasyster, I like!
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ingen aning
26. Hur många syskon har du? 1 hel och 2 halv.. Konstigt de lät..
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Om det är någon speciell, och just nu är jag det.
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Många!
29. Äger du några popband t-shirts? Nej jag tror faktiskt inte det..
30. När flög du senast? I september
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6
32. Läser du för skojs skull? Ja, eller om jag känner något behov av det.
33. Pratar du några andra språk? Mm jaa..
34. Diskar du din egen disk? Diskmaskinen jag det största jobbet..
35. Har du gråtit offentligt? Klart jag har, de är naturligt.
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Oftast
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaa det vill jag!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det spelar ingen roll..
40. Kan du kasta macka? Nja
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men det skulle inte vara helt fel.
42. Vad har du med dig in på bion? Någon jag gillar eller en kär vän!
43. Vem var din favoritlärare och varför? Karin eller Ina..
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Njaa, skulle inte tro det..
45. Vad har du för väder? FÖR KALLT!
46. Har du en blogg? Nähää!
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska
48. Gillar du att flyga? Nej, måste jag så gör jag det.
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? En egen vilja
50. När sov du senast på golvet? Det var några helger sen, Jessis badrumsmatta fick duga..
51. Vilken är din favoritdrink? Hmm, Någon sur sak!
52. Gillar du din boende-situation? Njaa, det duger, men jag vill bo i min lägenehet igen..
53. Vilken är din mammas hemstad? Oj, tror det är Småland eller Stockholm, kommer inte ihåg vilken ordning de flyttade..
54. Din pappas hemstad? Haha, de måste vara Närtuna.. Haha
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 8 men det finns undantag då mindre eller fler timamr förekommer..
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej verkligen inte, om de ändå vore det! :(
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, ibland så.
58. Vilken är din favoritfrukt? Mandarinder eller Apelsin. Jobbigt att skala bara...
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Försökte göra det, men det gick inge vidare. Har de i baktankarna i när jag handlar.
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20 !!!!!

Kan jag få köpa en ny kropp?

Kan man köpa en ny kropp så jag slipper hålla på så här!?

Passet var precis så jobbigt som det ska vara och jag gillade det verkligen! Men samtidigt gillar jag inte känslan av att jag inte kan röra mig, det ömmar, jag är stel, samtidigt som att jag kommer få världes tränngsverk i morgon. Gårdagens träning av benen sätter sina spår i dag + skivstångspasset. Galet! Men jag ska inte klaga för jag känner att jag gör framsteg. Så snart kanske jag vågar visa upp min kropp.. Tills dess gömmer jag mig i stora tröjor och leggings... Tragiskt.. I bland vore det underbart skönta att bara kunna byta kropp som man byter kläder eller ha sjukt med pengar så jag skulle kunna fettsuga här och där samtidigt lägga till lite på vissa stället..

Nej, nu får det vara bra.. Men ska inte klaga, men man får faktiskt försämrat självförtroede när kroppen inte är som den var eller som man önskar.. Få se till att få tillbaka självförtroendet..

Bara för att den är bra..

 


Skivstångspass på friskis

I dag har jag äntligen bytt till vinterdäck, fyllt på glykol och kollat oljan..  Höll på att ta sönder ännu en bil genom att inte ha något vatten i kylaren. Har även städat ur ett förråd hemma hos far och hittade pantplaskor för 99 kronor som jag pantadei Rimpan i dag! Var på ica med Sanna och Mary-Linn och handlade mat.

Hem laga tacos och nu byta kläder för att snart åka till rimbo för att träna ett skivstångspass. Skönt! Har bara lite beslutsångest om vad jag ska ha för tröjja.. Haha jobbigt beslut va?!

Känner inte alls så  mycket i benen som jag trodde jag skulle göra med tanke på viktökningen.. Men träningsvärken kanske kommer imorgon..

Det är dags att börja sola solarium.. Helt sjukt att jag var så här brun för bara två månader sen.... (!!!!!!)


Här kommer det bra ben!

Vaknade i natt av att jag drömt en riktig mardrömm! Ni vet när det handlar om en själv, familjen och mord då vaknar man med ett ryck och är alldels svettig.. Usch. Ringde upp M som tydligen var ute på äventyr för att komma på andra tankar. Var helt klarvaken mellan 3 och 4 inatt.. Usch! Som tur var kunde jag somna om..

Åkte till Jessi vid ett tiden i dag.. Kul att jag är van att bussen går varje timme, helgdag som vardag.. Så det var bara att ta bilen tilll Rimbo, utan vinterdäck och ta en buss därifrån.. Mös ned mig i hennes och Daniels soffa och pratade om allt och kollade på film! Sedan en sväng förbi Vanessa påväg till bussen för att lämna skor till henne. Det är tydligen så att man dumpar skor hos henne på helgerna för jag, Vani och Dennan hade skor hos henne och Daniles lägenhet..

Åkte till gymmet med Moa och körde ben och mage. Vi fick för oss att maxa vikten i benpressen och gissa vad!! Jag klarade hela 100 kg 8 gånger! Och då efter att jag redan gjort 3 repetioner x8.. Känner mig riktigt nöjd över min insats. Nu ska jag kolla på "Ensam mamma söker" eftersom jag var på gymmet när det var.

I morgon bilr det skivstångspass med Moa!

Nu ska jag skaffa mig så bra ben igen!


Date med kudden i kväll

En dag/kväll på jobbet avklarad! Nu har jag bäddat ned mig i sängen för lite filmmys.. Hade självklart varit trevligare med sällskap, men idag fick det bli en date med kudden framför filmen.

I morgon ska jag förhoppningsvis träffa Jessi, träna och byta däck på bilen. Vågar inte köra omkring med sommardäck längre.

Hittade den här på youtube.. Och ofta tillhör stekarna inte överklassen, de riktigt rika behöver ju inte gå runt och anstränga sig för att övertyga alla om deras schtekighet.. Men de roliga är att faktiskt de flesta dansar som han visade och det är ju inte snyggt någon stans, men hade inte tackat nej till att dansa omkring i natt ändå. Haha.. Men men, jag laddar om till en annan helg! Men lyssna så så hör ni att han säger schtek sju gånger under de korta klippet... Haha, skön grabb!


Mysfredag som fortsätter med myslördag!

Igår blev det mys med scones och te hemma hos Moa, sedan en sväng hem till M. Kom hem vid 11 i dag och stoppa i mig mat och la mig sedan på soffan.. Pinsamt att säga de här, men jag har sovit fram tills nu(!!) Jag kände mig inte trött för fem öre och har inte gjort något ansträngande mer än gymm igår. Kankse är påväg att bli sjuk, eller så är jag bara utmattad efter att ha tränat i går.. En kombination?

Nu ska jag i alla fall som jag sa till Sanna, Sätta på mig ett nytt ansikte och åka till jobbet.. För er som inte försår så ska jag sminka mig.. Sen blir det jobb till 21.15 och sedan köra bil utan vinterdäck hem.. Läskigt. Sedan en lugn lördagkväll. SKÖNT!

Mina hemska arbetskläder. Men de är i alla fall finare än de röda skjortorna som vi hade förut!


Mysfredag som fortsätter med myslördag!

Igår blev det mys med scones och te hemma hos Moa, sedan en sväng hem till M. Kom hem vid 11 i dag och stoppa i mig mat och la mig sedan på soffan.. Pinsamt att säga de här, men jag har sovit fram tills nu(!!) Jag kände mig inte trött för fem öre och har inte gjort något ansträngande mer än gymm igår. Kankse är påväg att bli sjuk, eller så är jag bara utmattad efter att ha tränat i går.. En kombination?

Nu ska jag i alla fall som jag sa till Sanna, Sätta på mig ett nytt ansikte och åka till jobbet.. För er som inte försår så ska jag sminka mig.. Sen blir det jobb till 21.15 och sedan köra bil utan vinterdäck hem.. Läskigt. Sedan en lugn lördagkväll. SKÖNT!

Mina hemska arbetskläder. Men de är i alla fall finare än de röda skjortorna som vi hade förut!


Jag offrar mig!

Det kändes riktigt bra med ett rygg och tricepts pass i dag, la även in lite mage på slutet.. Sedan har jag lagt upp ett schema med Annette om att varje dag klockan åtta på morgonen ska vi ut och gå. Förstå vad jag offrar för att ändra på några kärlekshandtag! MIN ÄLSKADE SOVMORGON!! Aja, förhoppninsvis är det värt det! :)

Jag längtar faktiskt till snön!!


Träna bort allt överflöd!

Nu ska jag iväg och träna! Märkte igår att ett antal av mina byxor inte riktigt sitter som de borde, eller snarare som de gjorde förr! Skandal... Så nu är det hårdträning som gäller, eller köpa nya byxor?! Haha.. Vad hade ni gjort?

Hej, här bor jag, Välkommen in!

Filmen igår var tydligen inte så läskig som jag tyckte sist jag såg den.. Kansek för att jag sett den förr..

I morse när klockan ringde 06.30 var det så sjukt kallt ute och självklart var det minusgrader.. Jag som inte har några vinterdäck på min bil.. Åkte till jobbet och himmel vad mycket folk det var! Hela dagen, men jag tycker ändå att det gick bra! Nöjd över min insats åkte jag hem till far och nu har jag lagt mig på sängen för att slappa lite, man är ju inte vad att gå upp så här tidigt!

Ligger och lyssnar på waka waka, och himmel vilka minnen det ger än! Kroatien med Moa och Vanessa skriker det i mina öron och det vi upplevde tillsammans där nere! En oförglömlig resa. Snacka om att ligga och drömma sig bort och skriva massa strunt..

Aja, tänkte visa lite hur jag bor nu efter flytten från min lägenhet i Finsta som det visade sig var mögel i...

Jag vet, tapentern är hemskt ful i detta rum, men jag gillar den ändå på ett sätt.. Men som sagt inte i en stuga på cirka 10 m2.. Och ihop med de inredningssaker jag har..

 

Min provisoriska garderob.. Vad gör man när man ska försöka få plats med alla saker jag haft på 45 m2 och nu ska de in på 10 m2.. Men får hitta på lösningar som kanske inte alltid är de finste, men praktiska.

Den enda möblen som jag fick plats med från lägenheten.. Och jag bara ler när jag ser tv.. Men det har inte varit att prioritera en tv när den här fungerar så bra så!

 


Tyskland, here I come!

Just det! I december kommer jag och Moa åka över till Tyskland! Så nu ska jag gå en snabbkus hos Moa i tyska.. Får se hur det blir, med tanke på att hon har läst tyska i nästan mer än 5 år.

Men det kommer bli en rolig upplevelse och ytterligare en erfatenhet.

Fast Kroatien eller något varmt stället hade ju inte varit helt fel..


paranormal activity (igen)

Börjar bli standard nu med varranan dags inlägg. Har inte orkat starta datan. I dag har jag ÄNTLIGEN sett sex and the city 2 !! Oh vad den var bra! Jag beundrar hela satc serien samt filmerna!

Sen blev det möte på jobbet i tre timmar.. Lite drygt.. Sedan förbi Moa en sväng för att hämta ett usb med filmer på. Har nästan tvingat stackars M att se paranormal activity, så i morgon kommer han inte undan längre. Hehe. Jag har redan sett den så jag vet vad jag ger mig in på ytterligare en gång. Men det finns en baktanke med att han ska se ettan... Hiihi.

Men innan dess ska jag förbi Finsta och börja packa ned allt i kartonger igen.. Drygt! Sen kommer även Jessi över så vi kan få umgås lite. Inte ofta man ser den bruden. Hon bara jobbar hela tiden..

- Varför kan man bli så glad när rätt människa smsar.. Tell mee!! :)




Sova sova sov länge..

igår blev det en sväng till Rimbo innan barnkalaset, och gissa vad som händer!?!? Bilhelvetet stannar självklart IGEN påväg hem... Pappas "nya" bil är inge bra...

Sen blev det barnkalas hos kusin, jättesöta barn som sprang omkring överallt. Sedan åkte jag till jobbet för att jobba tre timmar. Kändes ganska drygt.. Men eftersom det var möte med halva personalstyrkan igår fick man stället upp. Jag ska i stället gå på mötet idag.

Men först nu ska jag kila in till far för att få mig något i magen. Har lyckats sova ända tills nu, helt sjukt! Men skönt! Och sedan ska jag träna armar i Annettes hemmagym och sedan en promenad på det. Det är så det är planerat i alla fall.


Första november och nystart!

Första november, ny månad och en massa nya möjligheter! Jag gillar verkligen det tänket! Hoppas jag bara kan leva upp till det nu efter allt strul som varit. Men det har även varit en hel del guldglimtar i vardagen, som man hoppas få mer utav.

I morgon skall jag på barnkalas hos min kusin Bella som fyller 6 år.. Det är helt sjukt vad snabbt tiden går! Känns som om hon var bebis nyss! Och vet ni vad som är bra med barnkalas... Kakor och diverse! I love it! Just därför är det hårdträning, för vem vill inte kunna äta de man vill (nästan) utan samvetskännslor.. ?! Jag vill de i alla fall, för jag älskar mat och godsaker..


Hej jag bor hemma efter 3 år på vift!

Har verkligen hänt en del sen sista inlägget.. Har inte bara orkat uppdatera.. Lördags blev det båt till ekerö för att införskaffa diverse alkohol samt ha trevligt med några människor.. Sjukt mycket folk var det på båten i alla fall. Kom till Norrtälje efter en bussresa med mycket stojj och stimm, samt en del shottar med käraste Alle. Gick hem till fröken årberg och Daniel på förfest där vi blev några stycken. Sedan vidare mot Mobergs.. Som var en riktig besvikelse.. Såå jag, Sofie och Amanda åker ned till Piren. Träffar på Alle och Linda (råkade kalla tjejen för Linnea hela kvällen, har så sjukt svårt med namn.. ) och vi dansade. Träffade på M och ingick ett mycket långt och trevligt samtal med han, slutade med taxiresa till Finsta, i hopp om mina matlådor i frysen. Visade sig att jag inte hade med mig någon nyckel... Söndag, försökte jag underhålla grabben så mycket som möjligt medan jag såg hur allt mer rastlös stackan blev.. Så nu har jag lovat att gottgöra detta, men hur vet jag inte. En söndag skall spenderas i sängen framför tven.. Mysigt ju.. Hehe..

I dag flyttade jag över stötte mängden kläder och skor till mitt lilla krypin hos far.. Känns som om jag kommer trivas bra här trotts att jag inte bott hemma på TRE år.. Men men, här skall sparas pengar och sedan invisteria i någon resa eller någon annan nyttopryl..

Kom nyss tillbaka från gymmet med Annette, och himmel vad jag gillar kännslan att trötta ut kroppen på rätt sätt. Så nu är det stenhård träning på alla sätt som gäller!

Nu ska jag sätta mig och kolla på film, blir en musikal även idag, tycker man blir så glad av sådan filmer.


Bara för att jag älskar den här bilden på mig och Moa..

RSS 2.0