Ni som alltid finns där, Tack!!

Kollade på sista avsnittet på säsong 3 i dag på OC och insåg att jag saknar min familj och mina vänner där hemma..

Men jag har mina vänner här i Oslo som alltid finns här och stöttar mig. Sen kommer min kära Moa hem idag, eller snarare om 20 minuter..!! Ska möta henne och längtar som fan!!


.

Nu har jag klarat av mina två lärlingsdagar på Mcdonalds och de gick riktigt bra och jag tror att jag kommer trivas. Eller jag trivs redan riktigt bra och de som är skönt är att alla är unga..

Nu idag sitter jag hemma hos mina vänner i det gamla kollektivet, vart annars, har ju inget eget internet... Storstädade lägenheten i dag och upptäckte att damsugaren sök riktigt dåligt.. Så nu blir de att skaffa ny..

I kväll blir de chill, väntar på att Linda ska komma.. Sen i morgon blir de nog lite öl hemma hos mig med brudarna!

Vill ha värme!!


Fettisdagen

Nu är jag tillbaka till kollektivet igen och lånar deras internet. Har betalat hyran för denna månad, 10 000 sek... Inte så kul, men men...

Min älskade vän, roomis och bästis har åkt hem till Sverige och lämnat mig en heeeel vecka i Oslo!! Buhuuuu, saknar tjejen redan och vi har redan pratat i telefon i 20 min trotts att hon lämnade oslo klockan 16 idag.. Sjukt att vi inte varit utan varandra mer än ett dygn på närmre 3 månader..

Men jag ska jobba i morgon och torsdag, hoppas även på fler tider, annars funderar jag på att dra hem till mamsen. Kommer börja klättra på väggarna i lägenheten annars. Som tur är har jag mina vänner i gamla kollektiviet som släpper in mig så jag får vara med och hänga i deras soffa. Funderar på om jag ska dra med någon till något fik nu för att köpa semlor eftersom de är fettisdagen i dag!!

Gott gott!!



Holmenkollen, skidVM, ny lägenhet, två nya jobb, japp, de går bra nu.

ytterligere en liten snabb uppdatering om hur jag har det i nya lägenheten..

Inge internet som ni kankse har märkt, men sover riktigt bra och trivs som fan, dock måste vi få in två till nu så de blir lite mer liv och rörelse.

Invigde tvättstugan idag. Hade tänkt ta en riktigt lång och välförtjänt sovmorgon efter slitsamma dagar uppe på Holmenkollen under skidVM. Hur häftigt var de inte att uppleva de draget som var där varje dag, se hoppningen precis utanför butiken och följa med i skidspåret. Helt galet.

Men i alla fall, blev ingen sov morgon och nu sitter jag i de gamla kollektivet för att låna internet.. Helt sjukt vad låst man blir när man inte kan använda det.

Har i alla fall jobbat klart på intersport och ska nu börja på Mcdonalds på onsdags och sedan i april börjar jag på MAX... Nu rullar allt på som vanligt!

Nu ska jag bara fixa lite med internet och sedan åka hem och bjuda Våra gamla kollektivkompisar på middag som tack för hjälpen när de hjälpte oss att flytta..

En liten snabb uppdatering, kommer nog mer iveckan för Moa reser hem i morgon och jag blir själv i en hel vecka. Kommer nog hänga här en hel del, höhö ;)

Puss och kram!

Min älskade lägenhet

Hinner inte blogga så mycket, för jag är på besök hemme i kollektivet för att låna internet. Men lägenheten är verkligen toppen!

Varsit rum, öppen spis, stort kök samt vardagsrum, stora garderober, stora sängar. nt renoverat badrum.. Alltså lägenheten är perfekt!!

Puss på er!

RSS 2.0