Inflyttningsfest

Sitter hemma hos Malin nu och ska snart iväg igen på inflytningsfest hos Mickis.. As nice!

Dagen har varit rätt slitsam på jobbet, fast att jag gick och la mig ganska tidigt ialla fall.. Fast klockan ringde vid kvart över 6 i morse. Usch..

Nu blir det att hälla upp de första vinglaset och sedan dra vidare.. See yaaah!


Den berömda sparburken

Den berömda sparbruken som ska vara en start till min semester kassa. Eller inte start, utan mer som en extra inkomst.. Ska bli riktigt kul att kolla i den om 22 dagar och se hur mycket det är. Har varje gång när jag fått 10:or 5:or osv lagt ned det bruken.. Spännande!!


Don´t stop me now!

Åkte hem till Närtuna i går efter jobbet. Blev först ett stopp hos faster på en fika, sen vidare mot pappa där jag sov i natt. Syrran kom dig senare på kvällen för hon skulle hämta upp sin kille som varit utomlans med jobbet en längre tid. Innan det blev det en massa tjaffs med Mor i telefonen. Blev så jävla ledsen, tror att de på nått sätt var bra. För jag mår bättre nu efteråt, eller så är det för att mina piller börjat verka.. Eller för att jag börjat ta tag i saker nu.. Kanske en kombo av allt.. Men jag kan summera gårdagen som riktigt tung på alla sätt...

Fick en komentar om att min blogg inte är lika positiv som vanligt, men vänta, Jag är snart tillbaka i mina gammla spår igen, måste bara bearbeta några saker först..

 


Snabba Cash

Har fortfarande inte kommit fram till vad jag har för symtom, men jag vet att jag fortfarande är sjukt matt i kroppen och bara går och funderar hit och dit hela tiden... Efter en hel dag i sängen tänkte jag att jag måste få lite luft, så jag tänkte att jag tar en promenad. Efter 5 minuter skakade bara min kropp och jag var tvungen att sätta mig ned och vila.. Läskigt ju! Sen gick jag till flygis (efter att jag gått hem igen och vilat en stund) för att köpa ett läkemedel som är mot sömnsvårigheter och när man behöver nått lungnade för att man stressar och tänker på för mycket saker...

Tog den första idag, så vi får se inom en vecka om den hjälper nått.. Har kollat på Snabba Cash idag. Jag måste säga att jag är lite besviken på den. Visst var den bra, men lite lätt virrig. Men jädrans vad snygg Jw är då... Men det finns faktikt någon som håller samma mått.. Nämner inga namn, men jag hoppas han vet det.,

Raaaww!


2 5 d a g a r k v a r ! ! ! !

N e d r ä k n i n g e n  h a r  b ö r j a t  p å  r i k t i g t ! ! !

Äta bör man, annars dör man

Fick ett lite agresivt samtal, av min älskade mor idag, eller agresivt var det inte, men hon var sjukt orolig hur jag mådde. Hon frågade vad det var frågan om igentligen. Jag berättade hur jag mådde och alla problem som bara dyker upp hela tiden och hur jag i alla fall försöker ta tag i dem.. Fick lite klarhet i hur jag ska ta mig ut situvationen nu i alla fall.. Jag är tydligen lik henne när det gäller att få dessa svackor när man bara vill ligga i sängen i ett mörkt rum, med täcket över huvudet.. Vi kom fram till att jag ska ta en dag i taget och att vi tillsammans skall reda ut problemen när det gäller jobb, lägenhet, flytt, kroatien och stressen.. För tar jag inte det lungt nu kommer det bara bli värre..

Men det blir nog bra till sist, ska bara stå ut att jobba i 1 och en halv vecka till, sen blir det lung och ro för min kropp och själ.

Äta bör man annars dör man, så jag gjorde en mycket god matpaj i dag.. Och himmel vad god det var!! Galet!! Jag har verkligen talang för mat och dess olika kombinationer..


Mår verkligen inge bra..

Jag vet inte hur jag ska beskriva kännslan, men jag mår så sjukt illla att jag inte kunde vara kvar på jobbet idag.. Var helt tvungen att åka hem.. Men jag tror inte att det började i dag för igår vaknade jag vid cirka 11.30 och var vaken till 5 då jag somnade i sängen fram till 9, var då vaken i cirka 1-2 timmar och somnade om igen tills 6 i morse.. Sen när jag kom från jobbet idag sov jag ytterligare 4 h.. Sen sitter illlamåendet fortfarande kvar.. Kan någon hjälpa mig att ställa i diagnos om vad det är för fel på mig??

Under de timmar jag var vaken i går hann jag gå med att spendera ytterligare pengar på kläder.. Inge bra. Men det var faktiskt lite mer höstkläder och det kommer behövas..

Skjortan är inte från gårdagesn inköp utan shortsen..

 

Jackan är ny, liksom byxorna.. As sköna. Jackan är från barnavdelningen faktiskt.



Koftan är från rödakorset.. Kommer bli skit snyggt med ett vitt linne och ett par jenas shorts.



Bakis och lite lätt depp..

Efter att R åkt hem fick jag världens panik och tvingade jessi att äta pizza med mig. Åkte först till espanaden men ångrade oss och åkte till någon annan som jag inte kan namnet på.. Fick sällskap av Daniel och Pettsson. Åkte sedan hem till daniel och jag och Jessi kollade på när han arbetade. Sen blev det lite tjejmatch i både fifa och nhl. Känns som om att jag och jessi är på samman nivå när det gäller det spelet så det är nice.,

Jessi lånade sedan daniels bil och vi åkte hem till mig och bakade en kladdkaka och åt några mackor.. Och  nu ska vi tillbaka och bjuda på vår inte så vackra kaka.. Men den är nog god. Efter jobbet kommer även Moa över för jag vill verkligen inte vara ensam i natt. Pallar fan inte det. Sen är jag ju ledig i morgon också.. :)


Lite lätt jävla bakis sen igår alltså.. Fy fan, men kul hade vi tjejer och även senare såklart! :)

I natt i natt..

Ligger och degar i sängen med massa härlig musik, ska ut idag och fy fan vilken kalasfylla jag ska vara med om!! ;) Har varit ned på systemet med R och precis avlutat en efterlänktad lunch... Pizza!!! As gott!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan på med partyoutfiten!! Galet vad taggad jag är!!




Vi är på gång, vi laddade, vi är tända

Lite nya inköp..

Så perfekt att slänga på sig efter man varit på stranden. Eller när man ska äta lunch på någon restauran nära stranden.. Kroatien!!

 

Lite smått ute, men fan vad snygg den är alltså..

 

Den officiella bröllops.. nått.. 80 kronor för en nyckelring, men vad gör man inte för Vickan..

 

Härliga armband och två jävligt chill-bhar, bara typ liksom. Perfekt till en slapp dag..

 

Ny bh.. Oj vad underbart skön den är, sen är den ju gaaaanska snygga oxå.. :)


Kroatien 29 dagar kvar

Mat och dryck

En tvårättersmiddag exklusive dryck ca 140 SEK. Öl 10-15 SEK.

Soligt och varmt sommarväder från ungefär mitten av maj till slutet av september med dagstemperatur på 25-30 grader, under sommaren 10-12 soltimmar.

Stränderna har kristallklart turkost vatten och är mycket rena. Alla stränder är klapperstensstränder och det kan vara bra att ta med sig ett par badskor. Alla resmål har strandpromenad utefter vilken det finns restauranger och cafeer.


 


Stackars mig..



Var tvungen att visa Moa en låt som jag börjat gilla.. Hemma i sängen i dag, inge jobb....


Gissa vad!?!

Frågan är varför man envisas med att vara vaken så att man knappt får sova 4 timmar och sen jobba 10 h dagen därpå.. Men va fan, men lever bara en gång och det var värt det.. Gud vad jag längtar till helgen alltså.. Att få vara ledig!! Sen är det inte långt kvar tills KROATIEN! Galet!!

Haha, ringde Moa och Jessi i går, de var på trädgårn och åt middag med ett gäng grabbar, fy fan vad fulla mina töser var när jag kom ned dit, och GISSA VAD?! Jag, Erica, var nyckter på trädgån, det har aldrig hänt förut. Har i alla fall nöjt med med en cider, men aldrig nyckter. Fy fan vad jag känner med mogen och stolt över mig själv!

Nu ska jag packa ihop lite saker och bege mig ut mot Närtuna för att se om sjön är lika som den var när jag var liten.. Har för mig att stranden var inte mycket att hurra för, men att vattnet är både långgrunt och varmt.. Vi får se!






Tjejer I `miss you!! Fan vi har inte umgåtts på länge.. höhö.. Typ en dag.. Men jag menar seriöst, inte bara vi tre liksom.. :(



Galet glad!!!

Det värsta som finns är när man för en gångs skull har sovmorgon vaknar vid 7 när man får sova ända till 11.... DRYGT.. Somnade om i alla fall. Men vilket jävla drömväder det är ute alltså. Kul att man jobbar till 21.15 då. Brudarna ska med några grabbar till Trädgårn, men vi får se hur jag gör..

Fick precis världens nyhet!! Galet glad jag blev!! Iiihhh! En jävla tur att jag städade i går alltså..


Vad less man blir alltså..

Jävla skit helvete! Mina perfekta mjölkmakaroner blev överkryddade... :( Aja, går förhoppningsvis att äta..

Sov gott, gott folk!


Fröken Åberg och jag igår...





Räkningar

Usch, har precis suttit och betalat en massa räkningar, villeligen inga större summor, men det tar en sån tid!! Men har i alla fall gjort av mig med cirka 1700 i räkningar, samt lagt undarn 800 kronor till kroatien. Men än finns de pengar på konot, jo man tackar för de.. Nu blir det matlagning och storstädning!


En jävligt lång dag på jobbet...

Visst kände jag mig sliten igår, låg och halvsov medan Moa och Jessi var hemma hos mig. Direkt när de gått släkte jag alla lampor och somnade om. Hade ställt mobilen på 20.00 För jag tänkter att jag inte kunde sova längre för du skulle de bli en dålig nattsömn, men nej då.. Efter en dusch och lite uppdatering på bloggen somnade jag fint igen..  Försov i morse och fick ta bilen i till jobbet..

Nu har jag handlat hem mat och det blir mjölkstuvade mackaroner med ungstektfalukorv i matlåda denna vecka.. Måste städa också men råkade precis ut för näsblod, av erfarenhet vet jag att min kropp antagligen är trött eller har ätit för lite, eller en kombination av de båda.. Så nu blir det chill och sen får jag ta tag i det andra..


33 dagar för fan Moa!! :)

34 dagar kvar!

Om 34 dagar åker jag och min älskade vän Moa till Kroatien! Känns skönt att ha nått att se fram emot så att dagarna på coop går lite lättare... Jag känner verkligen inte att det finns nått annat att se fram emot, eller jo, på nått sätt så måste jag ju se fram emot tillgången till min lägenhet.. Men det känns ändå inte som de gjorde i början av sommaren... Inne i en period eller någon svacka kankse?

Lagom mätt man ser ut att vara då...


Min helg i Oslo!

Helgen i Oslo har varit mer än bra! Jag vet inte riktigt hur mycket detaljer jag vill gå in på, men kan säga att den verkligen har varit den mysigaste och roligaste på länge! Inget kan ju slå Oslo heller, fan är helt kär i staden! Det är en huvudstad fast ändå så jävla skön och behaglig att vara i.

Tänkte dra lite kort om lite saker jag gjort men inte gå in på för mycket detaljer, de sparar jag till mig själv. Men det blev en del rundvandring i Oslo, (måste ju se vad stan hade att erbjuda) och den var som jag sa, sjukt underbar. Såg slottet där kungafamiljen bor, gick i den parken, gick omkring i staden, åkt spårvagn! Hehe, besökt någon park med bara en massa statyer av nakna människor i olika ställningar, badat på någon halvö (Havet!), Grillat, torskat i Fifa.. ( i vanlig ordning), grillat och en massa mer upptäckter. Jag kan ju bara dra slutsatser utifrån vad jag själv anser att helgen har varit.

Kändes lite lätt värdelöst att åka hem, men det var ett nattåg, så efter lite film och tankar sov jag hela resan. Vaknar och åker hem. Då vill Jessi ha med mig ut i skärgården. Åker med, men är inte alls speciellt social, orkar verkligen inte, så jag sov på stranden hela dagen.. Åkte hem till mig och somnade om igen eftersom det är jobb som gäller i morgon.. Usch!

 

Tråkigt nog var det den här den enda bilden jag tog, ville ju inte framstå som någon turist ju.. Höhö..

 


Tydligen någon omtalad dildo.. Gjord av människor som är inkronglade i varandra..




Havet...

GG - Forever!

Varför är det alltid så att när man har jätte mycket att göra, fastnar man framför datan,. Enligt mina planer skulle jag ligga i sängen nu och nästan sova..  I stället har jag inte ens packat klart de sista som tex tandborste osv. Sen var jag ju tvungen att använda min bikini i dag, så jag hoppas jag kommer ihåg att lägga ned den i morgon.. Ska gå och fixa lunch åt mig tills i morgn, sen tänkte jag försöka med att betala lite räkningar.. P-böter bland annat.. Jävla lapplisa.!!


Bröt min och Moas överrenskommelse igår, inge godis eller nått med socker i på tre veckor,, klarade 4 dagaar.. Sen slutade jag här med Jessi brevid med.. Inte så lyckat..

Min första lediga helg!

Har spenderat större delen av dagen på jobbet.. Sista veckan på frukt och grönt.. Sorligt faktiskt, jag gillade verkligen de ansvaret jag fick ta på mig.. Nu blir det att sitta i kassan för det mesta.. Usch.. Kände att jag var i ett mycket stort behov att svalka mig efter jobbet, alltså denna hetta som är i Sverige är helt galen, synd att jag inte får ta del av den mer än på kvällar och mornar.. Pratade ihop mig med Jessi för ett bad.. Bruden var självklart på, så det blev en sväng till Malmen med ett gäng grabbar också..

Lämnade henne med grabbsen, för jag kände att jag var trött och ville hem och se till att jag packat klart allt så jag kan sova i lung och ro.. Fast det kommer jag knappast göra ändå.. Fett nervös.. Galet!!




Packar väskan..

Sitter och latar mig medan Jessi står och stryker mina kläder.. Försöker att packa väskan, men det är fan inte de lättaste.. Kan inte bestämma mig vad jag ska ha med mig och inte heller vet jag var det kommer vara för väder.. För tydligen så är det inte alls lika nice som det är i Sverige just nu.. Synd.. Men har lyckats få med mig lite mindre än om jag hade packat ensam..

Lite bilder från igår som är tagna från Jessis blogg..


På plast på stranden..


Fröken Åberg i vattnet


Utsikten från Ö.. :)

En massa bilder!

Kollade runt lite och hittade några sköna bilder som mina älskade gummor tagit. Så jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp de.. Ska skynda mig för jessi kommer när som helst. Det roliga är att  min syster smsa mig i helgen och frågade om jag levde.. Det kom fram att hon inte sett mig uppdatera bloggen och då trott att de hänt nått.. Gulliga du! En annan sak är också så gulligt, man märker verkligen att de bryr sig. De är att när jag ska till Oslo vill hon ha koll på exagt vart jag ska, i fall det skulle hända nått. ( vad skulle de vara när jag är med en riktigt mysig och snäll person) men i alla fall.. Mamma sa nått liknade hon med och menade på att jag skulle åka över på en middag med henne .. öhh, visst är det inte långt, men nu är det fokus på Oslo och inte Värmland :)


Jessii älskar att ta kläma.. Denna gång blev min rumpa utsatt.. :)


Utgång med de bästa!!




Bjuder på den! :)


Röjj


En kväll på trädgårn.. Förkrök på skumpa..


En till spårad omgång av alafapet


Sol och bad!!


De bästa!!

I´m back!!

Min blogg har verkligen kommit i andra hand nu när jobbet är igång.. Har jobbar så jävla mycket att jag inte haft någon fritid alls, och när jag har kommit hem så har jag ätit och sen somnat, för att orka gå upp tidigt nästa morgon för att jobba igen.. Mina dagar består av 10-12 h långa pass.. Drygt som fan i den här värmen.. Hade inte varit helt fel att ligga vid en strand dessa dagar.. Just därför ska jag imorgon (ledig då) åka med Jessi och ett gäng ut med båt och sola och bada hela dagen, ska tydligen avslutas med kubb..Nice!!


Har faktiskt hänt en hel del saker i mitt liv.. Bara som i helgen blev jag och en arbetskollega knivhotade.. I helgen som kommer ska jag till Oslo, jag har börjat gymma igen och tagit hål i naven. Nej då, de sista var ett skämt.. Har som sagt funderat på de, men det har inte riktigt blivt av..

Nu snart  kommer Jessi och då ska vi kansek med Amanda åka och ta ett kvälldopp.. Riktigt skööönt!!


En kväll när jag, Jessi och Moa skulle ut, hade lite tråkigt så vi tog fram kära gamla alafapet och fokuserade på ord som har någt med de sexuella..


En kväll på trädgårn med Jessi.. Dock är detta i trapphuset där jag bor..


Tycker det är så mysigt när det växer rosor längs husen i Norrtälje!!

Vad gör vi, nu kör vi!!

Nu är det fylla som gäller.. usch! Amen det blir nice när jag är med mina favvoriter!! Så nu blir det mobet... Nice.!




Maaaaaat!!

Är verkligen helt slut i fötterna efter dagen på jobbet. Var ensam i dag, dock var jag det i går också, men som tur var fick jag hjälp av snälla Elinor, annars hade det blivit tajt. Himla tur att både Elinor och Martin jobbar samtidigt som mig annars hade det blivit tråkigt på jobbet. Poppar med hög musik när jag plockar grönsaker, tror jag fått några underliga blickar av mina arbetskollegor när jag sjunger med så högt och fakst jag kan.. Höhö..

Nu ska jag laga mat med Gummorna, gott gott!!


Kläder och ännu mer kläder..

Det blev en del nya inköp trotts min köpspärr på klädkontot.. Men man måste ju ändå få unna sig lite när man sliter hela dagarna på konsums frukt och grönt avdelning. Märkte i dag att jag inte anväder mycket mer kläder än mina jobbkläder om dagarna.. Skumt.. Haha.. Så när man väl få tillfälle att klä sig i andra kläder är det riktigt nice..

Ligger i sängen breve min pulla och väntar på att hon ska dra här ifrån så jag kan få sova, Nej då, det är så mysigt så..!


Påväg ned till "city"


En av de nya kläderna..


En ny klänning, dock från barnavdelningen, men det ser jag bara som positivt, trotts min stora matlåda..


Ett halsband, blev ett par trosor, ögonbrynspenna, (som jag bara skulle ha köpt) och stay up-hållare..

Dagens matlåda!!

Moa och jag lagade mat nyss, och vi täntke att vi skulle laga så att det räckte till våra matlådor tills i morgon. Ekonomiska som vi är.. Men det roliga är att Moas "matlåda" är knappt hälften av vad min är! Men sen så kom vi fram till att mitt jobb kräver mer och är mer fysiskt. Men som ni alla vet, en mätt kvinna är en glad kvinna! Haha..


Ganska stor skillnad!!

Nu ska jag och Moa ned på city för affärerna har öppet till 22.00 i dag och Moas ska köpa en kamera.. Jag ska försköka hålla i slantarna, men en ögonbrynspenna ska jag allt köpa mig :)

RSS 2.0