Paj och film

Fick ett sådant sjukt sug efter paj förut.. Så skickade en av grabbarna i kollektivet att handla ingredienser.. Blev bärpaj med grädde framför Transformens, eller hur det stavs.. Dock kollade vi knappt på halva. Jag var både för rastlös och samtidigt för trött för att orka koncentrera mig..

Så nu ska jag försöka sova. Måååååste bara läsa liiiiite i boken.. Det är så spännande!!

Over and out!

Helt förstörd i benen

Jag bara älskar att säga ordet "helt förstörd". En gång i tiden, när det inte fanns några beskymmer, inget ont i världen, sa en klok, "man"/ung kille , "-Jag är helt förstörd". Och detta har satt sig ända in i ryggmärgen, och jag ler än idag när jag tänker på det.. Men de västa är att de citatet är det bästa som kommit ur hans mun, för i vissa situvationer kan man inte beskriva hur man mår, och då passar verkligen, "-helt förstörd" aldelles utmärkt!

Min kropp är helt förstörd nu! Har lagt in högsta växeln nu med power walk, till och från jobbet, och även när jag är ledigt, vilket har lett till att jag har fått en sjuk träningsverk och trötta ben.. Eller nej.. "-Helt förstörda" ben.. Hihi.


Sen kväll, tidig morgon = förstörd dag...

Något problem är det, eftersom jag inte kan somna på nätterna. Tror det kan ha delvis med att jag varit vaken sent i helgen och sovit länge men också för att sängen känns så otroligt stor att sova ensam i...

Nu har jag ändå gått upp två timmar innan jag börjar jobba, och blivit klart på cirka 20 minuter, för att jag ska träna till jobbet.. Men jag har ändå massa tid över.. Åh tänk att få krypa ned under täcket igen och somna om.. Mysigt!


Man behöver inte kolla på skräckfilm för att bli rädd, man kan läsa böcker också..

Man behöver inte bara kolla på skräckfilmer för att bli rädd, man kan läsa böcker också!

Eftersom jag hade svårt att sova igår natt, låg jag och läste i Lilla stjärna.. Hade inte läst mer än cirka 150 sidor (boken är 450 sidor lång) och värsta brutala mordet sker i boken. Jag blev livrädd och samtidigt illamående. För ni vet, när man verkligen är inne i en bok, då blir det som att sitta och kolla på en film, för man får massa bilder i huvudet..

Vet ännu inte hur den slutar eftersom det är några sidor kvar. Men kommer med en resention senare..


Snygg, sexig och .... ?

Jag bara dog lite så där smått precis!! Var ute på en power walk i cirka 45 minuter.. Så jävla underbart skönt det var att äntligen hoppa i träningskläderna. Och vet ni vad!? Jag kände mig så sjukt snygg, nästan lite sexig när jag såg mig i spegeln med mina tajta träningsbyxor som satt så sjukt snyggt! Ingen valk vid liningen här inte!!

Sedan har jag nyss proppat i mig massa mat, God mat!! Sökte runt lite på nätet efter något med kyckling och grädde i. Hittade inget, i stället impoviserade jag..

1 st kycklingfileér
1 paket bacon
1 röd lök
1 liten gul lök
4 vitlöks klyftor

steks samman.

1/2 Creme fresch
1 förpakning mjukost, vitlök
cirka 2 dl grädde
riven ost


I en ungsäker form grundar jag med lite creme frech i botten, sedan en mjukost med smak av vitlök. På med kycklingröran och sedan på med grädden. Toppar med lite riven ost, salt och oregano. In i ugnen medan du börjar med riset.

Serverar detta med ris.. Super gott!! Skulle verkligen vilja äta upp allt, men är så sjukt mätt!


jag är ganska pedantisk, men ibland blundar jag bara för all röra.!

Blir väldigt avundsjuk när jag ser alla som lägger upp bilder och statusar på FB om att de ska bada, sola och att det är så sjukt varmt.. Jahap, kul för er att ni ens orkar klaga!! Här sitter jag i Oslo, ledig, och inte fan är det någon sommarvärme här inte..

Måste bara tillägga, helt random, jag är ganska pedantisk, men ibland blundar jag bara för all röra.!


Tråkig tisdag....

Tack vare helgen har jag nog vänt på dygnet,vilket visade på ett dåligt resultat i går kväll/natt.. Slog igen datan vid 12, kunde inte sova, låg och läste till klockan 1, kunde inte sova... Somnade kanske 2.... Vaknade i morse när en av mina romisar gick till jobbet, somnade om.... Vaknade vid 9 av att det för en gångs skulle inte regnae utan var, inte blå men ändå inte grå himel heller... Tänkte: Va fan ska jag göra idag? Somnade om.. Vaknade för en halvtimme sedan....

What to do!?!


Lite smått och gott från helgen

Just de, det är ju fler dagar på en helg... Haha.. Lördagen spenderades framför film med god middag och sedan ut en sväng på en uteservering. Hade sjukt trevligt den kvällen också. Sedan spenerades även söndagen en viss del framför film med middago och en liten stund i solen, då den ville titta fram.!

Nu har jag chillat hela dagen idag, har mått lite halvkasst, någe knas med magen. Tror jag lyckats äta något gammalt idag... Tror det kan vara någon av ostarna vi hade i fredags, så nu är de kastade!

Har sjuk ångest för vad jag ska göra i morgon, ska tydligen regna hela dagen och jag är ledig..... Booooooooring! Hatar mina tider på Max... Men det är snart över, för jag sa upp mig i torsdags.. Så nu har jag cirka 6 arbetsdagar kvar på Max!! Jippiiii! Sen ska jag hem en vecka och slutligen börja på Samson (ett café)!


Bilden är dock från min och Moas vistelse i Kroatien/Venedig förra sensommaren..

Min midsommar 2011

Den första känslan som kom upp nu när jag skulle sätta mig och berätta om midsommar var när man precis hade kommit tillbaka från sommarlovet och läraren ville att man skulle skriva ned sitt sommarlov. Och jag hade alltid så sjukt mycket att berätta att jag inte visste var jag skulle börja. Precis så kände jag nu, jag har så mycket att berätta, men endå så lite jag vill dela med mig av här på bloggen.. Var ska jag börja!?

Ska försöka skriva så kortfattar som möjligt, fast ändå läsvänligt..

Efter turen till Ikea åkte jag hem till mig för att fixa mig. När tjejerna kom, gick vi och handlade all mat och vidare hem till mig. På vägen hem hade vi ännu inte lyckats hitta något björkris att binda våra kransar med, så vi fick "palla" lite från husens buskar.. Busigt!

Band kransar, möblerade om, dukade och lagade midsommar mat, fick besök av Danne och Sebbe.. Åt färskpotatis, sill, köttbullar, lax, sallad, knäckebröd och svenskt tunnbröd. Sedan gick vi vidare efter ett tag till våra 3 kg räkor med varma baugetter, vindruvor, kex och massa ostar. Självklart vart de en och en annan shott mellana tuggorna!

Sedan skulle de ha bivit jordgubbar med grädde, men tror inge var sugen på det efter att ha ätit så sjukt mycket! Slutade men massa musik!

Alla andra drog ut på Qasich (tror de stavades så) medan jag drog på andra äventyr på midsommar kvällen, där alkoholen flödade ytterligare...

Önskar jag hade bilder från midsommar, men jag har liksom ingen kamera, så ska försöka få de som tog bilder att fixa över de till mig!

Super duper bra helg!

Haft bland de bättre helgerna på länge här i Oslo! Berättar om midsommar samt resten av helgen senare! :)


Midsommar i Oslo!

Känner mig lite stressad/rastlös.. Jag brukar liksom ha stenkoll på allt om jag "styr" något. Men i dag, har jag inge koll på något.. Har inge koll på när folket kommer hit, när vi ska plocka blommor, handla mat, fixa i lägenheten osv. Ingen koll alls! Men jag ska möta upp Linn, kickan och Sanna om en timme för att åka till Ikea och handla Sill. Får ta och snacka med tjejerna då!

Det verkar som vi blir, jag, Linn, Kickan, Sanna, Sebbe, Danne, Christian, hans kompis, en kompis till Sanna, My och Miranda! Känns som om midsommar i Norge kommer bli bra ändå!

Så här såg jag ut förra midsommar...! Sol så klart, kommer nog inte bli det i år... Vaknade i morse av att de tok regnade! Helt sjukt, jag vaknade av de liksom! Jag som annars sover jävligt djup!


Lågt IQ......

Ibland kan man undra om jag är blond i huvudet på riktigt..!!! Igår på dagen hade jag inge internet, jahap tänkte jag, får väl se om de är tillbaka i kväll efter jobbet. Kommer hem, inge internet.. Skjut mig! Ensam i lägenheten utan internet och INGEN att prata med..

Sätter på datan nu i morse när jag vaknade... Inge internet... Tänkte att jag slår mina geniknölar ihop och försöker felsöka felet. (Moa lyckades ju förra gången, så denna gång var det min tur att tänka smart) Så börjar felsökningsprogremmet..

Vet ni vad felet var!!??
Jag brinner av!! Den trådlösa knappen på datan! Skojjar jag med mig själv eller? Det är de första man kollar liksom! GAaaahhhaa.. Aja , nu har jag internet i alla fall..!!!


Det är mycket som ska göras inför midsommar!

Ligger och taggar som fan inför midsommar i morgon! Tänkte springa iväg till solariumet en snabbis nu, sedan ned till Vinmonopolet för att handla nubbe, sedan tvätt och städa lite i lägenheten, slutligen jobba några timmar i kväll... Men är sjukt sugen på en after work öl, så vi får väl se!

Slutar halv 9 i kväll....


Avancerad design va ;)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Lättroad i kväll!


Sitter och har tråkigt,men roar mig med att kolla på roliga klipp på youtube.. Den längst ned älskar jag! De roligaste är att gå tillbaka tills han precis skriver och ramlar, går tilbaka om och om igen bara för att se de.!! hahahaha!

Ja jag är nog översocial trotts allt...

Så, nu jag lugnat ned mig. Gick en promenad och pratade både med Linn och Sanna.. Allt kommer bli bra, helgen kommer bli grym och allt kommer lösa sig till sist. Ska bara ge saker och ting lite tid..

Nu har jag bara lite ångest över hur sjukt tråkigt jag kommer ha det i lägenheten. Från och med i morgon bitti tills söndag kväll är jag helt ensam! Så försöker få folk att underhålla mig,  att vara med mig så jag inte får tråkigt.. Haha! Men en sak är säker i alla fall, jag är Översocial!


Tror det kallas deprimerad....



Är så sjukt irriterad, ledsen, besviken och ja säg vad jag inte är..... Tror jag ska gå och köpa mig en 70is, ett paket cigg, och en Ben´n Jerrys nu....


Fix you

Blev inge häng i parken idag. Oslos väder är det konstigaste jag varit med om på länge.. Först är det sol och det är varmt tack vara solen, sedan efter 10 minuter, är hela himlen täckt av moln. Ett tjockt molntäcke! Fattar inget..

Troligen blir det att träffa Sanna i kväll efter jobbet och äta räkor och planera midsommar. Men nu ska jag fixa mig för jobbet och sedan gå dit.. Trotts vädret...



fruktsallad till lunch

Eftersom jag inte gillar frukost någe vidare, (tycker mest att de växer i munnen) så sitter jag och funderar på vad jag ska äta till lunch... Har ingen fantasi, ingen ork och tycker de är sjukt tråkigt att äta ensam.. Tror det kan bli någon fruktsallad. Har nämligen nektariner och färsk annanas i kylskåpet!

Väntar på att min tvätt ska bli klar samtidigt som jag lyssnar på What are words, har helt fastnat för den låten. Sedan blir det nog lite parkhäng med Sebbe och Danne, (om de orkar gå upp så vi kommer iväg innan de blir för sent eftersom jag börjar jobba halv 4, så måste hem i mellan och fräcsha till mig.. )


Om ändå livet kunde vara som en hollywood-film..

Har precis kollat klart på No Strings Attach. Sjukt bra film och bara ett måste att se! Har legat och skrattat och samtidgit blivit känslosam under hela filmen.. Åh om ändå mitt liv vore som en Hollywood-film..


What are words

Hemma från jobbet.. Usch vad jag gillar mindre och mindre att jobba där.. Tur att mina arbetskollegor är så roliga.

Fick beröm när jag kom hem nu att det var jättefint i lägenhten. Vet jag väl ;) hade tydligen aldrig varit så här fint!! Nu håller jag på att tvätta lite. Har lite småtråkigt nu när Moa inte är här att flummsnacka med...

Blir nog en tidig kväll med en bok och lite musik. Jobbar ett sådant där värdelöst pass i morgon också.. 15.30-20.30....

 

 


Så jävla bra låt, sorlig när man vet bakgrunden till den och vad han och hon har gått/går igenom..

Moa har åkt på semester i .... Sverige....!

Nu har Moa lämnat Norge och ska på "semester" i sverige i hela två veckor! Förstå att jag sak stå ut med bara grabbarna i lägenheten i två veckor! Fy fan!

Ska ta tag i lägenheten nu, för den är sjukt äcklig (någon missskötte städveckan förra veckan) ... Annars får man bara höra en massa gnäll från pojkarna när jag kommer hem efter jobbet i kväll och de pallar jag inte..


nu är det sommar


Lite nytt i garderoben

Har ju helt glömt bort att lägga upp bilder på lite nya inköp från tidigare shopping.. Och lite från idag.

Nya shorts, fin  "shorts", eller det är "fin-byxor-material"

 

Tröjan är ny

 

Linnet är nytt

 

 

Överdelen är ny..


Sjukt snyggt med färgglada underkläder när man har någon enfärgad ljus överdel. Sommar och sol!


Även detta linne är nytt...


Lördagnatten

Började dricka ganska tidigt, kanske runt 8 tiden i lördags. Strax där efter kom Sebbe förbi, efter de Sanna.. Klockan han bli lite mer och sedan kom Madde och Espen förbi, sedan Linn och Kickan, även Christian nr 1 från jobbet och han hade med sig en kompis jag inte minns namnet på. Sedan hade nog klockan blivit lite väl mycket och jag tömt min 70is...För tydligen var det tre till tjejer här som var bekanta till någon, men jag har verkligen inge minne av de alls. Lyckade i alla fall få i mig 5 öl till efter de.... "Norrtälje fylla" som jag kallade det hela kvällen...

Sedan var ialla fall jag påväg ut på krogen, men tydligen så ville ha träffa en person nere på Aker brygge, så jag tog troligen en taxi ner dit.. Så de får bli en utgång med tjejerna en annan gång, förhoppningsvis i helgen?

Kom hem till lägenheten och fy fan hur det såg ut här i går.. Såg ut som västa pundar tillhållet.. Så ringde en städfirma som fick fixa de... Haha nej då, men de hade behövts... Tro mig..!

Tror att min bakfylla sitter i än, för jag har varit så sjukt seg i dag, men det kan även vara vädret... Så ska lägga mig ned och kolla på film nu, och bara må gött!!


Viktnedgång

Var och handlade med Moa i dag, och nog har jag nog gått ned lite i vikt om man får på sig 32 i ett par shorts, dock satt de inte så snyggt, men i alla fall, jag fick på mig de!!!

Nu avslöjar jag min hemlighet!

Tah dah!!

 

I morse var jag och skrev på ett kontrakt, så nu mera en WB Samson tjej. Dock har jag inte sagt upp mig från Max, utan de sker i nästa vecka, då det inte är så lång uppsägningtid. Då har jag några dagar innan jag börjar på Samson. Ska bli så sjukt underbart att jag och Moa kommer jobba på samma jobb. Troligen inte samma butik, men nu kommer vi båda vara inne i Samson snacket!

Men tro mig, jag har fler hemligheter på G , är en mycket hemlighetsfull människa ;)


Hemlighet

Nu ska jag iväg på ett hemligt möte, berättar mer sen när jag kommer tillbaka från de!

Ciaoo!

"Norrtäljefylla"

Kom hem till en sjukt sunkig lägenhet, värmde på Pizza, städade och efter att ha plockat bort 5 spritflaskor och desto mer ölflaskor, kunde jag konstatera att det var en riktigt bra kväll igår!

Orkar inte skriva mer nu, är som ni förstår är jag riktigt jävla bakfull. Skulle ju ha gått ut i dag också med brudarna, men jag pallar verkligen inte efter en 70is i går och 6 öl...Haha, jag bara ler!

Min arbetskollega på Max kom över, Chtistian nr1 är mitt namn på han.

Just de,  gick in igår för en riktigt "norrtälje fylla" och tro mig, det blev en jävligt bra norrtälje fylla ;) Hahahaa!


Nu är jag på G igen!!

Gick direkt efter jobbet med tjejerna till VG-listan där de flera kände människor spelade. Mötte sedan upp Sebbe på tempest en sväng och snackade lite. Sedan vidare hem för lite fix, och sedan ut på Barbera.

Blev några drinkar och några öl, sedan en ganska tidig hemgång. Men i kväll är jag påt igen!

I kväll kommer tjejerna hit och förfestar och även sebbe, sedan blir det utgång!

Nu, äta och fixa sig!


Lugn frukost

Jag har börjat med en riktigt bra morgon rutin. Jag går till jobbet. Så ställer klockan lite tidigare än vad jag egentligen behöver. Just i dag regnar det, så det blir t-banan.. Så sitter och äter ordentlig frukost. Vilket jag inte brukar vara speciellt duktig på annars...

I kväll efter jobbet blir det Veronika Maggio, sen får vi se vad som skjer efter det!


Aldrig mer negativ

Fick se att min blogg är mer deprimerande än glädjande att läsa, så från och med nu, ska jag bara berätta bra saker, eller i värsta fall något dåligt som blivit till något bra.

Till exempel att det sög att jobba idag, MEN, det var jättekul för att både Linn och Kristin jobbade, OCH att jag fick stå i köket, OCH att även Kristin stod där, OCH att vi fick dela ut flayers, vilket gjorde att dagen gick snabbare.

Visst lyckades jag skriva om de dåliga till de något positivt och bra? Duktigt Erica!

Nej nu ska jag faktiskt, lägga mig i sängen, läsa massa bloggar och sedan somna, utmattad och mätt!


Irriterande

Vi ni vad det mest irriterande som finns är? Smulor i sängen när man ska sova! De hade jag igår, och det gick fan inte att sova, fast jag tog bort de. För kännslan att de låg kvar fanns där!


Vårt lilla veckobarn fyller år

Har firat Walle idag, dock lite för tidigt eftersom han fyller i helgen. Men han gör som han gör varje torsdag, åker hem till Karlstad. Så vi fick gratulera han idag..

Tårtan vart jättegod och som ni ser, kjempe fin!


Jag är galen i ...

Något som jag blivit galen i är någon ni MÅSTE prova..

Quinoa
Färska räkor
Soltorkade tomater
Felixs mango och chili dressing

Blanda samman och servera med Keso! Mums säger jag bara!!


"Alla andra"

Ni vet när allt känns som om det går bra för alla andra och att just för dig är det bara motgångar. Inget vill gå bra. Sedan händer ytterligare en lite småsak och det brister för en...?

Så kände jag igår, "alla" har bättre jobb än mig, måndag-fredag, med normala tidet. "Alla" har bättre lön än mig, trotts att jag jobbar sjukt mycket. "Alla" har större bröst än mig, gå bikini gör att jag får ångest och känner mig inte tillräcklig. "Alla" är lediga när det är fint väder. "Alla" har råd att unna sig saker dagligen. "Alla" har någon att krypa ned hos, en famn att komma hem till. "Alla" fick tillbaka bra med skattepengar som de ska spendera på roliga saker. "Alla" har råd att ha semester i sommar, inte jag..

Så här kände jag igår... och sedan skulle jag kolla hur jag jobbade nästa vecka, tror ni inte att jag var uppskriven på att jobba midsommar! Fast att jag var nr2 som frågade om jag fick ledigt!!! Med råga på det så har jag inte varit ledig en ända helg sedan jag började på Max! Den helgen jag åkte hem, böt jag bort en massa pass för att kunna åka hem, och nu till helgen ska jag egentligen jobba lördag, men jag bytt bort de, för de är ett nattpass och de klarar jag inte av att jobba...

Jag blev så sjukt ledsen, besviken. Men jag ringde till jobbet och pratade, så nu är lördagen och söndagen borttgagen..  Nu ska jag försöka stå ut och ta mig egenom detta, för snart kommer allt bli så sjukt mycket bättre, från och med v.30!

Uppdatering av helgen,

Tänkte jag skulle berätta lite snabbt om helgen eftersom jag inte uppdaterat något om den.. I fredags firade jag och Moa med två flaskor vin, sedan blev det ytterligare en. Jobbade på fredagen, på kvällen blev det vin och öl och jag jobbade även då på lördagen. Lördagkväll festade jag och Moa på med drinkar, och slutade ute på ett ställe, jobbade även söndagen.. Söndagen efter jobbet träffade jag Moa, Madde och Ponka och vi satte oss i slottsparken och åt kebab, sen tänkte jag att vi skulle dricka igen eftersom alla i Norge var lediga på måndagen, men det slutade med att Moa däcka i soffan och jag i sängen utan någon alkohol.

Måndag, går jag till jobbet, kommer till jobbet vi är så sjukt överbemannade, så jag erbjuder mig att gå hem.. Dumt egentligen, för det var sjukt bra OB, men jag har redan jobbat så mycket förra veckan, så jag ville bara ta de lugnt. Åkte med Madde, Ponka och Moa ut till HUK och låg och solade hela dagen. Jättemysigt!

Under alla dessa dagar har jag och Moa haft lägenheten för oss själva eftersom grabbarna varit i Sverige. Inte för att vara elak, men det har varit så sjukt jävla skönt!!


Moa och jag hade våra, öl brillor på, aaaa-ölbrillor på!

.

Allt jag vill ha nu är en famn att få krypa upp i.

Kloka ord från en framgångsrik kvinna

Som tillexempel, antingen tänker man:

.. Att celluliterna syns vid shortskanten, eller att mina benen tar mig överrallt i hela världen

.. Att man är singel och ensam, eller att man har hur mycket egentid som helst och kan göra allt

.. Fan jag skulle inte ätit den där glassen, eller hur gott det är med glass på sommaren

.. Jag har inget kul planerat i sommar, eller jag har hela sommaren blank, allt kan hända

 


Ett utdrag från Blondinbellas blogg... Den kvinnan kan inte bara peppa sig själv, utan andra också. Jag blir så mycket bättre till mods när jag läser hennes blogg. Att en kvinna i min egen ålder kan komma med så bra lösningar och klokca ord. Jag är målös och riktigt glad över att det finns kvinnor i unga åldrar som tror på sig själva och kommer bli något stort. Isabella Löwengrip, är ett namn som kommer finns med i Svensk historia..


Ensam...

Räknas det som om att man har badat om man har stått i havet med vatten upp till knäna?? Haha! Det var verkligen så sjukt kallt! Så i stället låg jag, Moa, Madde och Ponka på Huk och solade.. Ja inte svenskt huk, utan ett stället som heter de i Oslo. :)

Jag blir så less på att det är dåligt väder när jag är ledig och bra väder när jag är ledig. Precis som i dag.. Va fan ska jag göra! Är så less. Vill bara ligga och mysa i sängen med en bra film med någon, inte ensam, för det är precis det jag är nu.. Ensam....


.

Jo jag lever.

I kväll firar vi !

Och så har man unnat sig lite saker idag.. Ett linne, en två virkade tröjor och en tub-bh, (tror jag de heter). Alla i sommarens starka färger! Kommer bli hur nice som helst när jag får lite mer färg! Samt tre flaskor vin, varav en till idag och två till imorgon. I dag har nämligen jag och Moa mycket att fira med räkor och vin! Tror vi båda strålar av lycka!

Vet inte än om jag vill säga varför, men snart kommer jag inte kunna hålla mig längre.. ! :)


Vin från Chablis har jag blivit tipsad om, så det blir de i morgon.. Får se hur de smakar..

Bilder på kläderna lägger jag upp senare.

Bild på mitt rum i Oslo.

Försökte ta en bild på mitt rum här i Oslo, gick inge vidare, men städat är det ialla fall!! Har tyvärr ingen för bild, men det vet jag inte om jag hade vågat visa heller.. Haha!!

Ska försöka fotografera hela lägenheten nu när en är nystädad, men ska fråga om jag kan låna Moas kamera.

 

Blev gladare än vad jag redan är nyss, fick mina skattepengar, visseligen var det bara på 1600 sek. Men eftersom min lön inte kommer fören den 15, kom de precis lagom eftersom kontot ekade! Haha!


Många bollar i luften

På något sätt lyckas jag alltid sätta mig i svåra situationer där svåra beslut måste fattas. Nu har jag tre olika bollar i luften och jag har ingen aning om vad jag ska göra.. Varför kan det inte bara vara lättsamt med allt. Vilket det egentligen är, men samtidigt inte.. Aja, vi får se vad som sker!

Har varit iväg på ett möte nu på morgonen som var mycket positivt och nu vet jag inte riktigt vad jag ska underhålla mig själv med i dag.. Är nämligen ledig, och gissa vad! Jo det är skit väder, spöregnar! Men tänkte jag ialla fall skulle ta i tur med mitt rum och tvätta lite, sedan åka en sväng till vinmonopolet, men sen då! Igen aning. För nu är det bara jag och Moa i lägenheten och hon jobbar så hon är hemma till klockan 20.00! Så What to do!!!??

Om någon har tråkigt i Oslo och vill leka, hör av er!!



Nytt i garderoben

Har köpt mig en ny skärm-keps. Ville egentligen ha en keps, men hittade bara denna när jag var hemma i Sverige!
Hoppas på att få inviga den i morgon om det är fint vädet, för då ska jag lägga mig i frogner parken.



Power nap

Hann med  en snabb "power nap" nu under lunchen. Nu är det tillbaka till jobbet och jobba ytterligare ett pass... Men i morgon är jag ledig, men ska jag få sova för de? Nepp.! Då händer de andra grejer. Berättar mer om de i kväll!

TTYL!


Tjej-helg på Majorstuen!

Så var man igång igen.... Jobbar dubbla pass även idag. Och när jag kommer hem är det endast Moa och Walle kvar.. Och när vi vakanr på torsdagen är det bara jag och Moa. För då har alla grabbarna styckigt till Sverige. Så denna helg är tjejernas helg! :D


Krig i kollektivet

Jag snor ett inlägg från Moa, hon beskriver situvationen så bra...

" Ligger och ler i mitt lilla rum här. Först hör jag Erica skrika till och börja svära innifrån duschen. När hon kommer ut skriker hon "VI SKA HA ETT MÖTE OM DUSCHEN!!!!" Hahaha!! Någon smart jävel (matte) sätter alltid på munstycket i taket så att vattnet kommer därifrån och glömmer man ändra det så får man en kalldusch! "


Blir så jävla irriterad varje gång det händer och det har hänt ganska ofta! Jag går in i ducshen (även om jag ska duscha håret eller inte) tar tag i munstycket, vrider på kranen och vad händer....!! Jag får världens kalldusch rakt i håret och över hela kroppen, samt ansiktet.. Inte nog med en kalldusch, de gånger jag inte ska blöta håret eller ta bort sminket.. Då är det inte lika roligt!!



Kan inte forskningen gå framåt?

Fan vad skönt det hade varit om man kunde ta ett piller när man kom hem från jobbet och bli mätt. Då skulle man slippa stå och laga en massa mat!

Dubbla pass på jobbet!

Är hemma en snabbis från jobbet efter att ha jobbat mitt eget pass. Nu ska jag snart iväg igen och jobba ett pass åt en annan. Så har precis ätit för att få energi och nu ligger jag i sängen och äter lite choklad. Måste ju få energi, så det är tillåtet! :)

Känner att jag skulle kunna somna här där jag ligger, men måste hålla mig vaken, för om 20 min åker jag igen! Fy fan vad stressad jag känner mig. Men gick ialla fall hem idag från jobbet med en arbetskollega som bor granne med mig. Så frisk luft och lite mortion har jag i alla fall fått.. Anlednigen är att jag inte vågar åka t-bana i onödan, har nämligen inge busskort, och har inte lust att böta 900 nok.. Men men, ska köpa busskort snart, men just nu har jag inte ekonomi till ett busskort utan bara till mat den närmsta veckan eftersom lönen kommer den 15....


Trött, tröttare, tröttast - Precis!

Och man kan vara trött också!!

Det gick väl si så där att sova på nattbussen.. Var obekvämt, varmt och ljust.. Så jag sov inte så djupt om man säger så! Hörde mig själv prata i sömnen.. Men kommer inte ihåg vad jag sa, för så tillräckligt djupt sov jag..


Dirket till jobbet efter att varit hemma och lämnat väskan.. Jobba över en timme och sedan hem. Hade endast fått i mig två ägg på morgonen, så jag var helt förstörd.

Nu håller ögonen på att åka ihop så funderar på att låta de göra de. För i morgon och på onsdag jobbar jag 10-21.00. Har tagit på mig dubbla pass så kommer vara lagom trött!


Jag och Lillasyster. Jag satt i gräset med datorn, så kommer hon och bjuder på choklad! Där av minen på henne :)

Nattbussen hem till Oslo!

Haft en riktigt kanon helg med Pappa med familj och släkten! Saknade de alla redan innan jag ens hunnit  hoppa på bussen in till stan...

Nu sitter jag i alla fall på nattbussen och ska väl försöka sova.. Kommer fram vid 06.00 i morgon och hinner bara hem snabbt med väskan och sedan vidare till jobbet..

Måste bara tillägga att jag är en tomat i ansiktet! Har varit med pappa och farmor och farfar på loppis i dag, gisses om jag har fått mycket sol på mig!! Love it!

Nattbussen hem till Oslo!

Haft en riktigt kanon helg med Pappa med familj och släkten! Saknade de alla redan innan jag ens hunnit  hoppa på bussen in till stan...

Nu sitter jag i alla fall på nattbussen och ska väl försöka sova.. Kommer fram vid 06.00 i morgon och hinner bara hem snabbt med väskan och sedan vidare till jobbet..

Måste bara tillägga att jag är en tomat i ansiktet! Har varit med pappa och farmor och farfar på loppis i dag, gisses om jag har fått mycket sol på mig!! Love it!

Äntligen

Äntligen har jag färgat mina ögonbryn, samt ögonfransar! Mina ögonbryn har liksom inte synts eftersom jag är ganska ljus + att de bleks så fruktansvärt fort nu i solen. Men nu känner jag mig fräsch även utan smink (hur ofta nu de händer).


Tempo tempo tempo!!!

Tror ni jag hann med allt jag skulle eller? Svar nej!! Men har ändå haft en riktigt bra dag, och vill verkligen inte åka hem i morgon. Skulle gärna ha stannat i alla fall 2 dagar till. Men den lyckan fick jag inte. Så nu hoppas jag att mina nära och kära i Oslo kan kompiltera upp min saknad att inte få vara kvar längre..

Har typ stressat sönder mig och känner att jag måste få umgås med familjen i lugn och ro, men de har inte rikigt bilvit så. Men även i dag grillade vi, drack vin, som tyvärr smakade illa, så vi hällde ut de. Blev öl till maten i sommar värmen, avslutade kvällen framför en film Lillasyster valt med färska jordgubbar! MUMS!

Packade väskan i dag också, - Stark man som bärhjälp sökes! Får se om jag överlever med den väskan + en till bag, samt datorväskan... Aja, har med mig i alla fall 8 par sommar skor nu, så jag är nöjd!

Resultater av Jessis färgning och klippning. Tack gumman! När du kommer till Oslo ska jag bjuda dig på en mysig fika som tack för hjälpten!!


Så skönt att vara hemma, men så mycket att göra och hinnas med!

Det har verkligen varit en av de bästa dagarna på länge. Inte för att de har hänt något mer speciellt mer än att jag är hemma, träffat Jessi, färgat håret, fått reda på att de vill ha kvar mig på Coop trotts att jag bor i Oslo för tillfället, grillat med pappa, kollat på film med lillasyster, suttit i detta gala bra solväder, ätit riktigt god mat, packat ner alla mina sommarskor+kläder, städat i min lill-stuga, kört bil, sett naturen och fått känna den, träffat Johan och Ossian, legat och chillat i en hängmatta, handlat mat, hjälpt pappa att lasta en  leverans, blött mängder av näsblod... och nu ser jag bara fram emot morgondagen!! För vem som helst en helt vanlig dag, men för mig, jag är överlycklig, men TRÖTT!!!

I morgon lyder schemat:

Upp senast 08.00,
Tvätta lite,
Fixa mig,
Träffa farmor och farfar,
Om jag hinner även Annette och familj innan klockan 13.00
Hinna in till systemet för inhandling av diverse alkohol som skall medtages till Norge
Runt 13.00 ska jag åka in till Jessi i Norrtälje och sola samt chilla i parken, ev minigolf
Runt 18.00 hem igen,
Äta, (hoppas på grillat även i morgon)
Träffa Annette om jag inte hunnit de tidigare,
Bokq på något sätt färdmedel hem, tåg eller flyg..?
Hoppas på att kunna träffa Alle en sväng
Packa
Umgås med pappa,
SOVA??

Tror ni jag överlever?????

Nu är det dags att sova, ni förstår att det krävs energi av att vara hemma och att hinna träffa alla, och ändå inte vara stressad!

OVER AND OUT!

Krig på tåget!

Nu är det krig! Jag och en viss man har krig om öppet eller stängt fönster! Jag sitter precis bakom det så får verklien ALL blåst på mig! Och jag som är förskyld redan och inte så mycket kläder på mig, fryser som fan! Så jag stänger det. 10 min senare, öppnar han det! Fattar han inget eller, öppna fönstret som är på din egen sida! Låt mitt vara stängt..

Grejen är att han inte ens frågar om det är okej, jag blir så lack på vissa människor!!!


Gissa vem som är i SVERIGE!!!

Nu är jag endast 2 timmar bort från Stockholm och jag är överlycklig. Det är så fint väder och jag är nästan lite pirrig i magen av iver att få se hur det ser ut hemma! Sist var det 27 minus och 1 meter snö typ..!

Dagen har varit sjukt seg på jobbet, för de första för att jag fick vara i serveringen, för det andra för att jag hade endast sovit cirka 2 timmar i natt, eller snarare i morse. Men jag hade så sjukt trevligt igår så det väger upp de hela och jag kan endast le när jag tänker på mina 2 timmars sömn.. Sedan direkt efter jobbet satte jag mig på tåget. Fick panik när en man började vara riktigt pratglad, jag som ville sova i kapp några timmar. Men jag smög på mig mina hörlurar och slocknade dirket.. Sovit nu i cirka 4 timmar. Så jag hoppas verkligen att jag kan sova i natt. (!!!!)

Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag är så glad! Fast ändå har jag lite ångest över hur kul alla kommer ha hemma i Oslo nu när det äntligen blivit fint väder! Men jag vet ändå att jag kommer att få så mycket kvalitetstid och kommer bli super lycklig och kommer kunna leva på denna resa hem länge i sommar.
.
.
.
.
.
.
.
.
Här skulle jag egentligen lagt upp en standard "tågbild" men eftersom mitt internet är så trögt så funkar inte de för tillfället. Men tur är väl kanske de, har gårdagens kläder (visseligen böt jag kläder sent i gårkväll) men gårdagens smink och som dagt, 2 timmars nattsömn.. He he

RSS 2.0