twilight eclipse

I dag är det premiär av den nya twilight eclipse! Fy fan vad jag vill se den!!



1, 2, 3, Fanta o Rosé...

Jag har verkligen stora funderingar på att ta hål i naven. Förut har jag tänkt att jag inte haft kropp till att ha det. Men nu känner jag att det skiter jag i! Vill jag ha det ska väl ändå inte min dåliga självkännsla få avgöra. Men sen är det ju också riktigt dyrt för ett jävla hål!! Men efter allt slit på Coop så ska jag fasen få unna mig nått. Tänkte först att jag skulle göra en till tatuering, men den är svårt att ta bort och hålet i naven är bara att ta ut staven så är den borta..

Haha, det roliga är att jag klagar på att jag inte tycker att jag passa i hål i naven för att jag inte upplever min mage som passande till en sådan detalj, men ändå sitter jag och äter chips framför tven nu.. Hahaa!!


Feeling...

Ännu en dag på jobbet avklarat! Slutade vid 14.00 idag så jag åkte raka vägen hem till Norrtälje och la mig på balkongen för att komma åt lite sol..! Somnade en timme och det var inte helt fel må jag säga.. Har dock panik nu över vad jag ska göra! Håller på att tvåtta, men när tvätten är slut, vad gör jag då!?! Vill ut och gå/springa, men inte ensam.. :(

Funderar även på att baka en blåbärspaj, men då måste jag gå till flygis för att handla smör och vaniljsås, och det orkar jag inte heller.. Eller jag orkar inte klä på mig kläder för att göra det.. Så nu blir det nog till att ta en dusch och slappa framför tven, kan ju vara rätt skönt de med!


Igår på promenaden...

Det blir en dag på stranden!!

I dag ringde klockan vid 8!! På min lediga dag liksom!!! Åt en statig frukost, tog bussen till Ica, köpte solkräm och åkte bussen tillbaka till Västertorp för sol och bad hela dagen!!

Kom till badet vid 10.15 och låg där tills klockan 14 ungefär. Sen fortsatte jag och Jessi sola hemma hos henne.. Men vid badet var det verkligen dööö varmt och as skönt. Simmade på duktigt ute i vattnet. Jag är verkligen ett med vattnet, så länge det inte finns ormar i det!

Jag och Jessi var precis påväg upp ur vattnet när hon plötsligt skriker, och då menar jag nästa vrålar och springer allt vad hon har upp ur vattnet..  Det visar sig at hon stött på en orm och den hade liksom slingrats sig runt henns ben!! hade jag varit med om det, för jag kom precis efter, hade jag verkligen dött, nej jag hade svimmat och före de storgrinat som en tok!
Stackars Jessi!!

Efter solning på Jessis altan och lite bad i barnpoolen på eftermiddagen åkte hon med mig till Norrtälje, där vi chilla framför allsång på skansen och sedan en promenad med Jessis,  Mr D.. Nu är det dock sängen med Sex and the city på tven, i rena sängkläder och nyduschad!!

I dag!

Midsommar

 

Twister i solen!!


En sjukt läskig mardrömm..

Just de, måste bara berätta om min mardrömm jag hade i natt, eller jag tror det var de i alla fall.. Vaknar eller tror att jag vaknar av att någon står och skriker och bankar sönder min dörr. Det är en grov mansröst som skriker mitt namn flera gånger och att om jag inte öppnar kommer han slå in dörren. Jag uppfattar tiden genom att kolla på mobilen, men vågar inte röra mig ur fläcken.. Klockan visade på 03.30 och jag slänger kudden över huvudet och försöker intala mig själv att det inte är någon fara.. Men det läskigaste är att jag verkligen inte har någon aning om, om det var en drömm eller verklighet. Men jag hoppas det var en drömm i alla fall, jävligt verklig i såna fall..

När jag sedan ska gå till bussen någon timme senare för att åka till jobbet, vågar jag inte gå ut ur trapphuset utan ringer Moa som stöd. I fall mannen som jag drömmde om eller som var där, fanns kvar och ville mig nått ont.. Som tur var så fanns det ingen där, men fyy fan otäckt det var..


Kvällsuppdatering..

Nu sitter jag hemma hos Moa efter en dags jobb+bad+film med brudarna.. Filmens namn kommer jag inte ihåg, men det var nått om Mr and Mrs Morgens.. Moa och jag har suttit och fixat lite med camping till i sommar när vi åker, och jag har konstaterat att jag är ledig 12 dagar på 7 veckor!! Galet lite!! Apropå jobb, i dag höll jag verkligen på att börja grina och sluta jobba... I bland kan mina arbetskollegor verkligen vara riktigt elaka!

Nu ska vi snart sova eftersom klockan ringer tidigt bara för att i morgon ska det bli 28 grader varmt. Gissa vad jag ska göra hela min lediga dag!? Jo sola!! Galet skönt!! Hoppas på lite färg eftersom jag jobbar hela sommaren..


Söndagen den 27 juni..

Har verkligen inte orkat uppdaterat sen midsommar. Men en kort resume.. Det var en riktigt trevlig midsommar med många nya ansikten, dock lite strul med en väska som försvann, men allt är löst nu och blickar jag tillbaka är jag nöjd över årets midsommar. Kunde dock ha spenderats med någon.

Var riktigt bakis i går, och då mernar jag riktigt bakis.. Brukar aldrig må dåligt på de sättet att jag måste spy dagen efter, men i går lyckades jag även med det.. Kan nog ha varit all skumpa jag drack... Så gårdagen spenderades i soffan/sängen med Jessi gumman, men chips och dipp. Gott gott! I dag har jag jobbar och nu ligger jag i sängen för att tagga om till ännu en arbetsvecka..

Har lagat verkligen mycket mat nu i kväll som kommer bli några lunchlådor till jobbet.. Jag älskar verkligen att ta hand om mig själv i ett ordentligt kök/ lägenhet. Nu måste jag fixa med min tvätt också..

Seee yaaah!



Bild från någon dag i veckan då vi var på fotbollsmatch..

Midsommar!!

Nu efter sol och lite förkrök ska vi åka iväg till nått ställe som heter Björnö..!!




Bilder!


Just nu!


Frukost i solen i morse! Mysigt!!


Vid badet!

Första doppet!!

I går vart det ett första, men härligt kvällsdopp. Första doppet för i år, och nu har jag precis kommit tillbaka från några timmar på stranden.. Blev ett dopp även idag, as skönt!

Nu blir det lunch och sen iväg på midsommar firande.. :)

00:07

l



Låter låten säga God natt!!

En mätt kvinna, är en glad kvinna..

Matchen slutade 4-1 tror jag. Vi hann gå innan matchen tog slut så därför såg jag inte slutet. För rätt som det var under matchen fick vi tjejer för oss att dra in till Trädgårn, alltså onsdagsklubben.. Så hem till Moa för att hämta bil och sen in. Först en sväng till mig för att lämna av den mat jag fick av gulliga pappa i dag.. Kött, ägg och bröd! As bra,kött som är så fruktansvärt dyrt. Men nu har jag så jag kan äta några dagar till. Så någon dag blir det storkok och ned i lunchlådor som jag kan ha på jobbet.. Ekonomisk? - Självklart!!

I alla fall, trädgårn... Där var vi i 30 minuter innan vi ledsnade. Jag kände att det verkligen inte fanns nått som lockade alls.. Ingen att kolla efter med andra ord.. ;) Fast det var riktigt mycket folk för att vara onsdag, kunde lätt ha varit en fredag..

Nej nu blir det sex and the city och sen sova.. I morgon väntat ännu en arbetsdag.. 08.00-19.00...


En ledig dag i solen!

Somnade fint i går med telefonen på bröstet och tvkontrollen i handen och tven på hög volym.. Var nog ganska trött... Haha.. Vaknade och gick ut och satt  mig i solen i morse... Efter någon timme kom Jessi förbi som väntade på att Moa skulle sluta jobbet. Jag åkte vidare till Pappsen och gick på min lillasyster Mary-linns dagis avslutning. Där blev det självklart tårta! Mmmm...

Sen åkte jag hem till pappa en sväng och kollade blandannat på mina bilder sen studentfesten som Pappa hade haft för mig.. Och jag måste säga att jag tror jag var fullare än vad jag trodde själv, ser ut så på bilderna i alla fall... Haha.

Ska nu kolla på fotboll i Rimbo med brudarna och sen ska jag hem till mig..


Pappa och lillsyrran på avslutningen!!


Jag påväg till bussen..

Popcorn i sägen = mys!!

Är verkligen heeelt förstörd.. Förstår alla stackars arbetare som behöver utstå denna trötthet varje dag. Men i och för sig så gick jag och la mig vid halv 1, gick upp tjugo över 5 och var på jobbet från 7 på morgonen till 6 på kvällen... Döden!!

Åkte bussen hem och stöder på Ida! Riktigt trevligt att växla några ord med henne. Följer med in på flygis när hon ska handla och sedan vidare hemåt. Där möter vi Jessi och Moa som följer med mig hem.. Fixar mat och hamnar sedan i sängen.. Har inte rört mig sen dess. Ögongen är på halvt hela tiden och jag känner mig förlamad i hela kroppen... I kväll ska jag lägga mig tidigt... Haha, tror jag på det där själv eller..? Jo jag måste intala mig till det..

I morgon ska jag försöka få lite sol, åka till pappa, gå på min lilla systers avslutning och slutligen gymma.. Inte en dag med lung och ro här inte..


Mina små gullungar kom in med en egen skål till mig medan de är ute i köket och lagar en kladdkaka utanägg!! Får se hur den smakar sen..

Läggdags för länge sen..!

'
Hittade några bilder på Jessis blogg, men det blev dock ett antal bättre bilder tagna,. Hon verkade ta de som jag såg minst nyckter ut på..


Som typ denna..

 

 


Så himla söt låt..

GG varning i dag alltså...

Efter att jag kollat på alla korten som togs på mig innan studeten kom jag ialla fall fram till ett som jag ska ha som tack-kort.. Men usch vad svårt det var att välja..

Moa och Jessi dök upp hos mig direkt efter att jag kommit hem, böt bara bil och åkte till Flygis där tjejerna köpte choklad och jag sås till min matlåda jag ska ha med mig i morgon..

Hemma blev det svull och en massa snack.. Landade på balkongen där det blev målning av naglarna och smsroulette.. Så om någon fått nått konstigt sms så vet ni nu varför.. Haha.. Sjuk grej egenligen, inte min idé så klart..  Sen blev vi sugna på loka, så det blev en till tur till flygis.. Fan nya stället där man hänger verkar det som här i Norrtälje.. Stod en massa smått folk där. I Rimbo är det ju Stinsen där alla småbarn hänger..

Ligger i sägen nu och ska ladda för en heldag på jobber.. 7.30 - 18.. GALET!


När jag kom hem i lördags natt..

Måndagen efter gymmet.. Kände mig riktigt hurtig när jag gick på så här på bussen både dit och hem.. :)

Uppdatering..

Har verkligen inte orkat uppdatera bloggen.. Vaknade halv 3 i söndgs efter en helt okej kväll på krogen med bästa Jessi och Bettan.. Underbara tjejer det där!! :) Åkte till gymmet och tränad med faster Annette och det gick fatiskt riktrigt bra den här gången! Sen fick jag med mig Jessi hem tillbaka till Norrtälje där det blev chill framför tven med ostkrokar.. Mmm, sorgligt nog är jag nog den största GG som finns... Får träna lite hårdare eller bara hoppas på att någon vill ha mig för den jag är..

I dag var det tänkt att jag skulle åka och gyma och sen en sväng till pappa. Men coop ringde mig och behövde personal så jag åkte och jobbade i stället.. Det är rätt tungt jobb men helt okej.. Har precis ätit en snabb middag.. Ravioli.. Och nu ska jag snabbt åka en sväng till min morbor och välja ett foto som jag ska skicka som tackkort till alla som kom på min student. Sen ska jag få sällskap av Moa och Jessi. Rycktas om en promenad eller nått i den stilen :)



En kväll med brudarna!!

Kom precis hem från jobbet och nu har jag bytt outfit till en mer anpassad efter en sväng på krogen.. Kände att jag hellre går ut och har trevligt med mina tjejkompisar än att sitta hemma.. Kan ju gå hem när jag vill eftersom jag bor riktigt nära Mobergs...

Dagen på jobbet har gått otroligt bra och fort, vilket gillas mycket!! :) Snart kommer Jessi och Bettan hit, så jag måste bättra på sminket och fixa en bättre frisyr.. :)


Bröllopet är idag!!

Vaknade precis av att min gulliga vän Moa ringde och väckte mig, hon mumla nått om lunch! Känns väldigt rätt just nu. Gårdagen var helt okej, fast det kändes lite tråkigt och inget som lockade mig till att vara kvar, så därför blev det en tidig hemgång. Och skönt var de..

Haha, det första Moa säger när hon kommer innanför dörren är att - har du kollat din status på Fb!? hahaha och ja började dirket fundera på vad fan jag skrivit nu..! Men så farlig var inte statusen.. Men jag raderade det ändå!...

Nu ska jag sätta mig och kolla på kungabröllopet, älskar kungafamiljen! Speciellt Victoria oc Daniel..


Tidig hemgång från trädgrån i dag....

Har precis koomit hem från trädgårn.. jag som trodde det skulle bli en lugn kväll för mig,. Visst blev den lugn... Börja med att Sofie ville att jag skulle komma över till henne, där Amanda, Josse, Ida och Sofie själv var. Blev en och en halv vinare för mig.. Inte bra, jag som ska jobba i morgon.. Kände att det inte fanns nått som lockarde mig på trädgrån, så jag fick skjuss hem av min älskade vänn Moa. Dock sover jag ensam i kväll, men vi får se om hon kommer senare i natt. Hon är så välkommen så.. Usch, sen när börjar jag banga trädgårn.... Säg det..

Aja, ska hoppa ned i sängen nu ialla fall..

Puss och god natt!!

'

Okej,  nådigt fulla jag ser ut att vara.... Kan nog stämma. ;)

Kroatien here we come!!!

Moa sitter just nu och bokar resa till KROATIEN!!!! Galet!! Efter mycket om och men så kommer den bli av, och jag är verkligen hur glad som helst!! Vi kommer att åka den 22 augusti i från Arlanda och komma hem den 5 september.!! Kommer bli så jävla nice i slutet av sommaren. Jobbat och fått pengar och sen ett så jävla bra avslut!! Dock kommer jag att flytta samma helg, men det är inga problem, bara att sova på flyget!! Eller vänta, vi sa ju att vi skulle vara berusade hela flygresan..  FY FAN VAD JAG ÄR TAGGAD!!




Galet att det är högsäsgång när vi åker också!! ;)

Hemma i Norrtälje igen..

Vågar inte skriva mer än att jag är hemma för det åskar som fan ute just nu i Norrtälje.. Jag som är duktigt rädd för åskan sitter ensam.. Inte så kul...


Dagens..

I bilen påväg hem till Karlstad

Usch, vad trött jag är.. Somnade kanske halv 12, vaknade 2 och satte mig i bilen och började köra.. Blev då hur pigg som helst och det var riktigt ljust ute. Sen går det ju lätt när man har bil med Turbo!! ;) Blev ett byte och sedan ett stopp till innan vi anlände till Ullared vid halv 8 tiden. Jag lite besviken om hur det såg ut, litet och inte alls som på tven.. Men samtidigt vad hade jag förväntat mig.. Väl inne var det en heeel del att kolla på och det blev en del fynd. Men inte bara inne på gekås utan på en skoaffär utanför.. Så nu är min budget på noll igen,.. Men jag har haft det rikgit trevligt i alla fall.. Känner att jag skulle vilja åka tillbaka sen när jag fått tillgång till min lägenhet, för det fanns hur många och snygga tavlor som helst!!

Så jag har alltså max sovit 3 timmar på ett dygn, så i kväll lovar jag mig själv att jag kommer somna snabbt.. I morgon åker jag hem till Roslagen och Norrtälje.. Kommer nog även denna gång sova igenom hela tågresan...


Bilen i all ära!!



Sov kanske i en halvtimme i natt påväg ned...


Det omtalade Ullared, även kallad "gekås"..


För att man skulle hitta till sin vagn..


Syster!

Jag kan köra alla bilar!

Nu är jag hemma hos mamma, och har hunnit äta middag, kollat på en massa bilder från studenten och provkört syrran och Andreas bil. Tror att Pernilla var riktigt chockad över hur bra det gick.. Men som jag sa till henne, - Du vet den där boken man läste när man var liten som heter "jag kan köra alla bilar", precis så är jag.. Så om 5 timmar börjar bilfärden ned mot Ullared.. Så jag har bett Marcus, mammas sambos son, att bränna lite skönt musik så jag orkar hålla igång.. Fast fram tills dess tänkte jag kolla på Sex and the city som börjar vid 23.. Sen hörde jag ryckten om glass!! Mmm.. Jag är nog världens största GG!! Och för de som inte vet vad GG är så betyder det gottegris.. :)

Tänkte försöka hålla mig till en budget när jag åker ned och hålla den, men enlgit mina kompisar kommer jag inte lyckas.. Men underkläder i vackra färger ska jag köpa mig i alla fall.. Även om det är bara jag som ser de, men det kan ju kännas skötn att vara fin för sig själv..

Fick som sagt alla bilder från mammas kamera nyss, och jag måste bara säga att pappa verkligen hade gjort ett jättestort jobb och verkligen lyckats få en toppen dag!! Gullepappa!! Synd bara att jag inte varit hos han sen studenten.. Nu är jag ju i Värmland, men kommer hem fredag kväll, jobbar lördag kväll, så söndag ska jag nog ta mig en tripp till min kära far..





Ta de lungt nu alla som ska ut i kväll, antagligen på onsdagsklubben.. Annars kanske det slutar så här..

Bloggande från tåget..

Var verkligen helt slut när klockan ringde vi 5 i morse, fattar inte så här efteråt varför jag gick upp så tidigt.. Men jag kom i väg till bussen och var på jobbet vid 7. Jobbade med Linda fram till 11, böt snabbt kläder och hoppade på bussen in mot stan. På tunnelbanan och vipps var jag på centralstationen. Kände mig rätt nöjd när jag kom med min resväska dragande efter mig och min bärbara dator på axeln, kavaj och ett glatt leende på läpparna.. Fick njuta av solen ett lite tag i alla fall tills det blev dags att kliva på tåget.. Väl på tåget stoppade jag i musik i öronen och somnade dirket... Vaknade nu... Och mitt tåg är framme om 25 minuter.. Har aldrig haft en bekvämare tågresa. Dock kommer jag inte hinna äta min matsäck, men jag spar den till bilfärden ned till Ullared. Eftersom jag gissar på att mammsen kommer stå med mat klart när jag kommer..


Jag i morse..


Jag nu på tåget!! Rätt nyvaken, javisst..


Picknick på tåget!!

Det känns som om jag är en rutinead tåg åkare, men det är inte så konstigt när jag pendlat mellan Karlstad och Stockholm sen jag var typ 5-6 år.. Så här brukar min matsäck se ut, och även i dag.. Galet..! Blev riktigt sugen när jag gjorde i ordning det. Men jag får vänta tills i morgon.. :)

Gullegull..





Hittade den här bilden på Annettes blogg (faster) kan tydligen inte tänka på nått annant än träning, även på min egen student.. :)


Min BFF!! Tyvärr Moa, du blir aldrig av med mig!! ;)

Så onödigt med svartsjuka..

Måste bara säga att jag tycker det är så sjukt onödigt att vara svartsjuk på en tjej som har haft ett förhållande med en kille för sjuuukt länge sen och verkligen gått vidare för länge sen. Men att man hälsar och fortfarande vill vara vänenr är väl bara normalt i mina ögen, eller? Sluta vara så sjukt svartsjuk, det är ju ändå han som valt dig, så han vill ha dig, trotts att han kan fått ett återfall för länge sen, men snälla lägg ned.. Orka att gå till vännerna och be se göra saker åt en. Orka förstöra en klänning bara för att man tror sig veta nått, bara för att man tror att någon är intresead. Vänner, har du/ni hört talas om det någon gång? Nej kunde inte tänka mig det.. Äsch, jag säger bara lägg ned.. Om kvällen blev förstörd så har ni er själva att skylla, jag hade i alla fall en toppen student och den kunde inte ha blivit så mycket bättre!!

Galet!!!

Spontan tripp med syrran i morgon!!

Det här med att ta det lungt var lite fel av mig att säga. Kommer till gymmet där jag möter upp min faster, blev nästan mer prat än gym. Men vi båda hade mycket att prata om och jag behövde en hel del råd om saker och ting. Åkte vidare och plockade upp Jessi och vidare in mot täby. Där fixade jag min klocka så nu sitter den perfekt, skulle bara ha köpt en marcara men det blev lite mer.. En kavaj, blus och en gardigan..

Det roligaste är att jag och syrran har precis planerat en lite tripp ned till Ullared i morgon.. halv 7 åker jag bussen in till Rimbo för att jobba, slutar 11 och 11.15 går bussen in till stan och tåget 14.25 mot Karlstad. Framme i Karlstad halv 6 då jag åker till mamma för att spendera några timmar där tills klockan blir 02.00 på natten. Då åker jag och syrran bil ned till Ullared, men det roligaste är att jag inte vet vart det ligger så jag bad att få köra första biten. Sen är vi där så länge vi orkar, och om vi känner att vi orkar kör vi hem på samma dag, alltså torsdag, annars sover vi i bilen och åker hem på fredag. Tillbaka till Karlstad, stannar hos mamma ett tag, åker hem på fredag kväll. Jobbar lördag... Härligt när det händer grejer!!!!!

Moa komm över en sväng och lagade mat medan jag och syrran bokade tåg för fullt, men hon åkte ganska snabbt efter maten. Så nu håller jag på att packa i hop lite saker inför i morgon.


Morgondagens kläder..


Klockan jag fixade i dag, som jag fick av mormor i studentpresent!

God morgon

Nice med lön idag! Men frågan är varför jag plågar mig själv att gå upp så tidigt när jag var vaken riktigt sen i går. Kunde bara inte slita mig från datan... Jag ska nämligen åka och gymma om en timme, därför jag gått upp så tidigt.. Sen tänkte jag nog dra en sväng till Täby eller Pappa.. Annars blir det nog lungt eftersom jag ska jobba i morgon igen, och det är den vanliga tidiga tiden.. 07.15... Drygt..


Studenten, bra eller dåligt?

Studentdagen har varit helt underbart bra.. Men samtidigt har allt blivit så värdelöst sen dess.. Jag känner ingen större lust till nått längre och jag känner att jag inte duger till nått. Att Coop inte alls är min grej och att jag redan ledsnat på att bo i Norrtälje helt ensam.. Men samtidigt vet jag inte om jag vill plugga eller resa eller vad tusan jag vill göra..! Fatta jobbig situation!


22:22


Om en annan kunde ha en röst som denna..

Vad ska man hitta på för något, när jag redan känner mig rastlös?!

Usch, orkar inte uppdatera nått vidare i dag heller. Gick upp vid halv 6 och for till jobbet vid halv 7... Fick jobba till 16.45 direkt, fast jag bara skulle pröva lite dag och ta det lungt. Så lagom sliten är man nu.. Moa och Vanessa åkte med mig till Norrtälje och vi hyrde film och köpte mat, dock skulle Vanessa åt annat håll så det fick bli jag och Moa.

Efter maten somnade jag fint framför tven medan Moa låg på den andra sängen och kollade. Vaknade av en chock när någon kastade sig i sängen och kröp upp i skeden. Hade varit mysigt om det hade varit en kille..........

Men nu har Moa gått iväg en sväng på lite äventyr, vi får helt enkelt se om kvinnan dycker upp här i natt när det är dags att sova.. Jasså, sovplats, de är de ända man duger till... ;) Så nu sitter jag i min ensamhet och får helt enkelt kolla på filmen ensam.. Inte allas någe skojj..

Får helt enkelt vila upp mig, för i morgon ska jag gymma. Ska bli så jävla skönt att återuppta gymmandet igen, Känner mig rätt världelös som inget gör mer än att jobba.. Usch, förändring tack?? Äventyr??


Ett uttalande i bilder..

Har ännu inte återhänmtat mig från studenten och i morgon ska jag jobba.. Usch, klockan ringer 05.45.. börjar 7.00 och slutar 14.00, så vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte..

Varför kan man inte låta bli att dra in känslor hela tiden, det känns rätt kasst det här.. Men men... Vad gör man åt saken?


Ska ta och berätta lite om studenten i morgon hade jag tänkt, ska lägga mig och mysa ned mig i sängen nu, dock känns det nästan som jag inte har gått upp ur den än... Hehe ;)

Nu låter jag bilderna tala för studenten!





















All the crazy shit we´ll do tonight those will be the best MEMORIE!

Oj oj oj! Gårdagen blev galet bra! Träffade mina underbara vänner hemma hos Sofie där det blev förfest, sen vidare till trädgårn. Där fanns det en hel del bekanta ansikten som man växlade några ord med.. Himla trevligt! Sen avslutades kvällen med promenad längs vattnet. Hur mysigt som helst var det! Så med andra ord kom jag hem vid 3 tiden.. Lagom trött jag var i dag när jag klockan ringde vid halv 9. Lagom bakis var man också..

Men jag fick skjuss upp till skolan av Isabelle med Ida och Mickis i bilen. Sen var det bara att sätta igång med de sista fixet till vårt flak! Det kommer bli galet kul i morgon och jag är på ett sätt deppig för en del av mig vill inte ta studenten och en annan vill det.. Men det har varit en oförglömlig tid vi haft på handel vi HP07 or!!

Sen blev det rundvandring med mamma i skolan, ned på stan för att införskaffa sig mascara och sulor till skona som ska underlätta smärtan.. Lunchen blev på Kinarestaurangen, Gottgott! Sen blev det en stunds vila tills Jessi ringde för att hon ville sola med mig. Kvällen slutade med grillat hemma hos morbor med en del av släkten.


All the crazy shit we´ll do tonight those will be the best MEMORIE!




Ser ni mott namn!?


Så jävla fint balongvalv! Skit bra Mickis!!


Favorit tröjan!

Studentlunch

Åh alltså i dag har hittils varit en alldels underbar dag.. Började med ett foto med alla underabara människor i klassen, gick för att byta om till en annan klänning.. Man vill ju inte använda den vita allt förmycket eftersom den ska sparas på till fredag..! Sen fick vi idén att vi skulle fixa lakanden till våran lastbil. Okej, de blev helt okej! ;) Trotts alla klagomål från min sida, eller jag skulle inte kalla det klagomål, utan mer idér och påstående.. Sen blev det dags för den väntade lunchen med trerätters på menyn.. Gottgott!! Var riktigt trevligt och när våra lärare sjöng för oss började jag såklart grina.. -Och gissa vad. Jag var ensam om det! DÄRFÖR måste jag köpa en vattenfast mascara tills fredag, för jag är rätt kännslig av mig..

Nej nu blir det att fixa sig, för som sagt, ytterligare två plåtningar står på spel.. Sen blir det trädgårn med alla kära vänner!!

Just de, sen har ju min kära mor, syster och bror anlänt från Värmlandsskogarna.. :)


Alla kan inte ha perfekta händer..

Visst ni att hudkrämer kan gå ut ur datum?! De visste inte jag.. Så när mormor skulle hjälpa mig med att välja nagelack bland alla mina hygen saker upptäckte hon en hel del saker som datumet passerat på för ett tag sen... Inte så fräscht! Men i alla fall, nu har jag fixat naglarna och de blev riktigt fina! Känns bra att ha fixat naglarna inför morgondagens fotograferingar..

Helt sjukt hur min dag ser ut i morogn. Först på med studentkläningen och fotas med klassen, sen av med den och på med en annan klänning och dess tillbehör, sen av med den och på med studentkläderna och dess tillbehöver och fotas igen.. Sen av med den och på med en annan för att fota för ett släktfoto... Galet!!

Nu blir det sex and the city.. Galet bra!!


Ursäkta mina knubbiga fingrar.. Hehe.


Presentproblem.

Har haft ännu en stressig dag.. Började med att pröva en klänning som mormor skulle sy upp, av med den och ned på stan för att köpa en present till min kära lillebror. Kan någon säga mig varför det är så jävla svårt att köpa något till en kille på 11 år!?! De är ju liksom mitt emellan stor och liten.. Men det fick bli en keps i alla fall. Sen köpte jag även en stor fin ros som var på ett träd till min Faster Annette och Patrik som jag har lånat stugan av i nästan två och och en lite försenad födelesdags present till Annette eftersom hon fyllde i söndags..

Så efter jag handlat var det tillbaka till lägenheten äta, fixa med tvätten och sedan hoppa på bussen till pappa. Där klippte Jessi mina småkusiner, lilla syster och pappas tjej Sanna. Hon blev riktigt fin i håret faktiskt.. Sen körde Jessi och jag ned till Ica där jag hjälpte henne att välja blomma till en av hennes kompisar som tog studenten.. Slutligen bar det av hemåt..


Jackie, minsta kusinen..


Bella, mellan kusinen.

Varför bryr jag mig ens..!?

Jag brinner av !!!

Call 112 I on Fire!!

Jag måste bara säga att jag är helt jävla förälskad! Hur snygg är inte Edward och Jacob i New Moon? Och Jacobs kropp?! Gaaaah jag dööör bogstavligt talat.. Nu måste jag bara se trean för slutet var verkligen hemskt! Eller det var de ju inte, men det gjorde så man bara vill se nästa på engång!

Nog pratat om filmen. Jag är sjukt sugen på att spela bilbingo, jag vet att det är för "äldre" men jag tycker det är kul. Så om någon vill göra nått med mig i näste vecka, så varför inte bilbingo? :) Nu blir det sängen för min del, måste försöka bli frisk nu lagom till studenten. Trotts att jag sov till 10 och jag sov även middag på de...


Call 112 I on fire!!!


Den blicken säger jag bara..!!

Nytt i garderoben

Idag har jag verkligen tvättat och tvättat massor! Men jag har även hunnit med att handla nya underkläder till studenten, vita fina saker! Köpte även några nya nagelack. Tänkte att jag måste hålla måttet nu när Moa har fixat riktigt snygga naglar. Jag fuskade dock med att köpa lösnaglar som jag tänkte ha på studenten.

Nu blir det film som jag har hyrt, New Moon. Jag bara älskar den första så den här lär vara lika bra den med. Och vad är en film utan nått att äta till, så det blir räkmacka.. Mmmm!!


En dag i taget?

Min förskylning är värre än någonsin!! Varför just nu? Usch. Ska bra ta det lugnt i dag, har tvättid mellan 14 och 22, så från när jag vaknade tills nu har jag letat en massa smutstvätt i alla små gömmor som jag har i mormors lägenhet. Har även börjat med dagens lunch, det blir lax och egen potatismos.. Hur gott är inte det liksom..?

Just de, ska ju också gå ned till skomatkaren för att hämta mina klackskor som jag lämnade in tidigare i veckan. Får se om han lyckats rädda de tre par som jag lämnade in.. :)


Jag bara älskar min tattoering!



Förskyld! Åh nej!

Gårdagen vart mycket lyckad hemma hos Denice och jag gillar verkligen när man är ett gäng och sitter tillsammans på någon altatan, vid ett långbord, dricker lite och spelar spel och umgås. Riktigt trevligt faktiskt!!

Efter lite för mycket vin i går kom Moa och hämtade mig med min bil, lilla gumman! Hon får stå ut med mig i vått och tort.. Det var riktigt kul i alla fall, trotts lite för mycket alkohol på för kort tid.. Men jag gick gladligen upp i morse och solade med Moa hela dagen tills jobbet kallade. Fast jag måste tillägga att jag var ned och köpte pizza på träffen. Bjöd Moa på en oxå eftersom hon var så gullig och lät mig sova där i helgen och lägga energi på mig.. :)

Jobbet gick rikigt bra, förutom att jag blivit riktigt jävla förskyld! Jättejobbigt!! Inte nu liksom!! Det är ju studeten när som helst!! Aja, ska gymma  i morgon ändå, inte så smart, men skönt!


fyllekäk hos Moa, observera att jag har smörat på korven och under... !


Jag älskar mitt jobb! ;)


Jobbarhelg!

Och Moa hade i vanlig ordning en softar helg!


Mormor har sytt upp min klänning nu! Jättefin!!

Galen i solen? - Ja men för fan!

God morgon gott folk!

Är man beroende av solen om man stället klockan efter en sen natt med vin, cider och sent besök av några allt för slitna killar.. Svar ja! Det är ju så att solen tar bäst mellan 11.00 till 15.00, så vem vill missa det när jag inte börjar fören 16.00. Sen blir det jobb till 21.15 och avrundar dagen med en 20 års fest hos Denice!!


Nu blir det frulle med min kära Moa. Dagens meny är: äggmacka med juice.



Slitna, jo tack!

Vinkväll med tjejena!

Efter matchen har vi nu placerat oss hemma hos Moa, som är ensam över helgen hemma.. Det blev jag, Linn, Jessi och Moa som började kroka upp vinet och cider.. Myspys tjejer..!!








Ett, tu tre!

Nu är vi båda redo att se dess omtalde killarna i Rimbo if...


Vem är vem?



E

Far har lämnat huset, nu blir det vin och nattbad! Någon som känner så också!?!

Städtanterna!

Ja idag har jag och Moa flyttstädat allt i huset samt flyttat bort alla sakerna, dock med lite hjälp från min kära far!! sen bar det hem till Moa för att lägga oss ned och sola. Skönt! Förutom att det kom en massa moln hela tiden, så under den tiden blev det till att ligga under en filt och titta fram så fort solen kom tillbaka.. Lagade mat, as gott! Ericas köttfärssås vett ni! ;)

Nu bär det av till Arkadien för att kolla in när svettiga fotbollskillar jagar en boll på plan.. ;) Hahaha.. Kan vara kul, vi får se!



Fullt ös, medvetslös!

Ni får ursäkta min sega uppdatering men jag har haft fullt med cirkus i tisdags med lillsyrra och pappas tjej Sanna. Sedan tisdag natt spenderades med Jessi, samt onsdag. Då vi var i stan med hennes familj och hennes brors tjej Veronika, då jag hittade ett och annat.. Sedan efter en varm dag i stan blev det en tur till trädgårn på kvällen. Dock tidig hemgång då både jag och Jessi var helt slut efter en intensiv shopping dag.. Blev film, men i vanlig ordning somnade jag nästen innan filmen ens börjat..

Tordagen började med solning på Jessis altan, men finns det någon mer rastlös människa än Jessi, - nej jag tror fan inte det.. höhö.. Så det blev till att åka hem till mig och börja packa och köra bort de sista sakerna från huset. Gick undan när Jessi var med ska jag ta och tala om! Sen blev det städning och köra det sista till mormor. Där blev det middag och att bära upp allt från bilen. Sedan stack jag och jessi iväg och solade, och ja tillbaka till mormor och Jessi hem..

Sen blev det uppläggning av klänning och en massa fixande med vart jag ska ha alla mina kläder.. Men vi har löst det mesta och allt är under sin kontroll :)


Så här tomt blev det efter att Jessi hjälpt med med alla sakerna.. Nu ska bara pappa hjälpa mig i morgon med ett bord, säng och dator..


Jag och Jessi påväg till trädgårn..


Jag blev med barn tisdag till onsdag...!! Urgullig!



RSS 2.0