Örnen till Boet, Kom.

En lite sammanfattning av helgen..

I fredags bar det av hem till Moisen där vi fixade oss för att bege oss ut på äventyr. Dock slutade inte kvällen som varken Moa eller jag tänkt oss. Kommer in på mobergs efter förkrök på fritis.. Vi är där i kanske en och en halv timme. Sen får vi för oss att åka tillbaka till Rimbo där kvällen avslutas.. Jag försöker verkligen komma ihåg vad vi gjorde resten av dagen men jag har val fått någon blackout eller nått.. Heeeelt sjuukt! Men jag åkte och jobbade vid 4 tiden till stängning. Drog hem till Moisen och gör en riktigt god middag, Alltså hembakad Pizza!! Mmm Mumma..!!

Lördagkvällen skulle ha varit lung och jag skulle ha agerat chafför, men Icke!! I vanlig ordning så blir jag övertalad att gå ut. Så det blev alltså Mobergs även denna dag.. Men oj så mycket roligare det var.. hmm undra vad det beror på.. Kaaaanske för att vi helt plötsligt var VIP-gäster.. Höhö.. DRÖMMEN!! Så man slapp att så i timmar i den sjuuukt långa kön. Skönt!! Röjde loss med tjejerna och hade en grym kväll.

I dag söndag utgick jag från breddgrad 99 och jobbade från 13.00 till 20.15. Och nu befinner jag mig tillbaka på breddgrad 99 och sitter och kollar in Moa som står och gör middag till ett par hungriga grabbar.. Är verkligen heeelt slut i både kropp och psyke.. Tolka de som ni vill själva.. Men jag vet jag menar i alla fall..

Örnen till Boet, Örnen till Boet.. Örnen är på plats, var befinner sig Boet?

-GALEN HELG!

Ut på nya äventyr!

Sitter och taggar som faan nu innan jag ska åka och hämta upp Moa vid busstationen och sen vidare hem till henne.. Sen blir det ut på äventyyr!! :)






Så jävla nice!

Äntliiiigen funkar min bil igen!! Så jävla skönt! Så nu snart åker jag till Moa!!

I går somnade jag i vanlig ordnig framför tven, (denna gång O.C) inte så ovanligt.. Men jag brukar alltid vakna efter några timmar och gå upp och lägga mig i sängen.. Men icke denna gång. Vaknade tio över 6 i morse!!! Gaaahhh! Vad händer?! Så nu har jag sjuuukt ont i hela kroppen, speciellt ryggen och nacken..

I morgon blir det att jobba.. Börjar inte fören 16:00 i morgon så i kväll kör vi tjejer! ;)

WOHOHooOOoOOooO!!



Inte okej...

Alltså fy satan vad jag ha ont i min rygg!! Ni vet precis nere vid svanken. Skulle verkligen behöva en helkroppsmassage.. Någon frivillig ;)? Nej faaan heller.. Men nått som lindrar det för stunden i alla fall. Fruktar utgången i morgon, men även jobbet i helgen.. Hoppas jag inte behöver göra några tunga lyft för då är det kört.. Få väl se om jag kan gå i morgon efter min löpning idag.. Hahaha.. Guld det kommer bli alltså!! Ryggproblem och träningsverk, sen lite alkohol på de.. Kan de bli bättre.. Hmm.. - Japp de kan de.. Hahah!


Nyår 09/10

Drömmen de ju!!

Fy satan alltså! Nu händer det grejer! Erica har först gått 2 kilometer från bussen i dag (dock inte frivilligt). Det var faktiskt riktigt skönt! Sen har jag fikat hemma hos Annette och vi disskuterade hur vi skulle göra med vår kondition. Blev aldrig nått riktigt bestämt mer än att vi skulle dra igång snart.. Gick in till mig och körde världens storstädning, (förutom övervåningen) och lagade stormiddag som jag nu ska frysa in och äta i veckan.. Mmmm Mumma..!!

Senare dyker Annette upp och frågar om vi ska gå/springa senare, först tvekar jag, men sen känner jag att jag måste ju börja någon gång! Så vi bestämmer att 20:00 blir det på med de nya springkläderna jag fick av Annette med familj när jag fyllde år. Fy satan alltså vad snygg man blev då! Synd att det inte finns några killar här ute man kan få visa upp sin snygga, nya outfit för.. Höhö... Men innan de blev det middag framför tven med O.C! DRÖMMEN!! :)

Sen när vi väl skulle springa kändes det hur bra som helst. Det flöt bara på och vi sprang någon stans mellan 3-4 kilometer bara så där liksom!! Helt sjukt. Trodde verkligen att min kondis var på noll, men tydligen inte ! :) Guld de ju!!

Nu ska jag lägga mig och kolla på O.C, har ju som sagt lov nu.. Sportlov alltså! DRÖMMEN!!


Inte de bästa skor att gå i, men men.. :)


De här var ju mindre kul, skulle gå och leta efter en sak ute i ett förråd och stöter på hur djup snö som helst!! :/ Mindre kul..

Helt okej! (Y)

Sorry för min extremt dåliga uppdatering.. Men det är så att jag varit sjuuukt upptagen på att ställa ut mitt UF-företag på världens största UF-mässa i Sthlm... Orkar fan inte säga nått om den, förutom att det var lärorikt, intressant och en bra erfarenhet att ha med sig.. Men det var som sagt inte alls roligt att stå där själv.. Buhuu... :(
I går hade jag världens otur (i vanlig ordning). Skulle ta bilen till skolan eftersom jag bara hade en lektion.. Och vad händer.. Jo bilfanet startar inte så jag ringer min kära far.. Han kommer över och provar starta den, då det kommer någon konstig rök och något som såg ut som stora hårklumpar som brann lite lätt av värmen.. Heeeelt sjukt! Pappsen snacka nått om att det var isoleringen i ljuddämpan. Låter inte bra! Tar mig till skolan till sist med hjälp av att pappa kör upp mig. Fixar några fakturor och sen går jag och Moisen ned på stan för att checka läget. Hittar lite skojjiga saker, och har sjukt kul. Detta var en Moa och Erica dag, så det blev en sleeep over hemma hos Murrvan.. Men innan kvällen avslutades åkte vi över en sväng till Ossian, Micke och Johan.. Trotts att grabbarna var trötta och jag mycket pigg (för en gångs skull) var det mycket trevligt. På nått sätt gillar jag att man bara kan umgås utan att ha nått speciellt inplanerat. Självfallet gillar jag spontana saker (som är en punkt på min ökända lista, Höhö) men det är helt ok att chilla.

I dag har jag iställlet lite lätt panik, jag har SPORTLOV!! Men inget att göra... Fy satan vad tragiskt! Satt och funderade på om jag skulle fördirva denna dag med storstädning, men det är ju inget som lockar. I morgon är jag ju ledig så jag har ingen aning vad jag ska göra då heller.. BOOOOOORIIIIIING!! Men på lvällen blir det självfallet UTGÅNG på favvo stället Mobergs!! :) Hahaha!


Du och jag syster!

Usch, Moa och jag räknade ut att vi sovit cirka 9 timmar den här helgen. Kan hända att jag sovit lite mer, för så fort de fanns tillfälle ramlade ögonlocken ned.. Konstigt. Eller inte.. Haha! Men usch ja, har legat total däckad framför O.C ett tag nu. Men jag kände att ska jag orka med den här veckan eller i alla fall måndag och tisdag, så måste jag duna nu.. Känns helt fel att lägga sig på kvällen.. Men jag måste vända tillbaka dygnet.. Uscha!!

Alltså OS
, snälla skjut mig.. Det ända som sänds på TV nu är ju det.. Tänk oss stackare som inte ens gillar det.. Ajust de, det är synd om oss.. Haha.. Duktiga Erica har brett smörgåsar som jag ska ha med mig i morgon. Av så lång erfarenhet så vet jag att jag inte kommer orka äta i morgon bitti så det är lika bra att ta med och äta på bussen när jag kvicknat till lite..

Just det, Syrran och jag ska plugga samma linje på Karlstads univeristet! Vet ni hur glad jag är för de eller!!!! Kommer bli så jävla roligt! Så nu har jag satt syrran i arbete att kolla efter lite lägenheter. Vill helst ha en med eget kök och inte en sådan där studentlägenhet med gemensamt kök. Men vi får se hur det blir.! Kommer bli skit bra de här syster!! :)

Så önska mig lycka till i morgon! Kommer bli dööö tråkigt. Lär hitta någon stackare jag kan bomba med sms.. Hahah..




En helg för sig..

Just de.. Helgen.. En ord för hela helgen, -Galen!!

Vi tjejer åkte in till Uppsala med Moa som chafför och musiken på högsta volym. Vi alla var verkligen på topp! Stannade till vid Statiolmacken i Knivsta för rök-och kisspause för vissa.. Inne i Uppsala hade vi världens tur och hittade en bra parkering nära stället vi skulle in på.. Hittar dit och kommer in.. Vilken besvikelse!! Alltså, stället var väl helt ok, men folket.... Känndes som om vi var typ 30 och de som var där inne var bara småttingar.. Tråkigt.. Tror vi stannade en halvtimme drygt, sen var det någon som fick idén att vi skulle åka till Rimbo och våldgästa några killar.. Så då satte vi fart dit.. Kvällen slutade där och den var sjuuuuukt rolig!! Sofie och Denice drog vidare till Norrtälje medan Jag, Moa och Jessi stannade kvar ända till morgonen..  Kan sammanfatta kvällen med några ord, sen får ni tolka de som ni själva vill.. En spyr i en påse i bilen och slänger sedan ut den i farten, någon spårar sönder och dricker på tok för mycket och är på topp med slutade med att personen däckade fint på soffan, någon tappar rösten, någon fick ett äckligt ragg på dansgolvet, någon är nykter men lika hyper ändå och någon tokdäckar dirr på soffan men återkommer efter ett tag, de flesta sov på okändmark.. Ja ni ser, kan hålla på i evighet, men tror ingen ångrar nått och de var verkligen hur kul som helst!!

Lördagen
vaknar vi tjejer upp och beger oss hem till mig och lägger oss framför en film.. Konstigt nog är varken jag eller Jessi speciellt bakis trotts gårdagen. Mest slitna.. Senare på kvällen kommer ett beslut om att vi ska åka och ha spelkväll hemma hos gårdagens grabbgäng. Jag och Moa torskar fint i de två första spelen, men kommer tillbaka när det är, Vem vill bli mijonär.. Där var vi tydlingen bäst! Nice!! Kvällen forstätter med film och matlagning klockan 3-4 på natten. Moa agerar husmor och fixar riktig god mat. Efter ett tag blir det hemgång, så släpper av Jessi hemma hos henne, men Moa och jag känner att vi är riktigt hyper och inte alls trötta så vi åker tillbaka till graaaabsen,snackar och kollar film.. Fanns en take på att dygna, men jag tror jag var den som bröt avtalet först.. Haha..

Söndag mitt på dagen stannar jag och Moa till på Subway och käkar och sen kör gullungen hem mig. Jag beger mig hem till pappsen för att fixa klart allt inför mässan i morgon.. Så nu tror jag att jag har koll på läget i alla fall.. Eller jag måste ha det..

Usch blev ett super långt inlägg.. Sorry för det, men informationen är MYCKET förkortad.. Enyoj!


HAPPYFACE

Sitter här med partykläderna och dricker ett glas vin med Sofie och Denise.. Vi är råååå taggade och snart kommer Moa och Jessi!! :) :)

Kvällen kommmer bli spår känner jag på mig!! Så jävla nice!! :D hahahah!!


Happy face!! :)

Black tower och Absolut Mango.. Kan de bli bättre?

Nu är vi inne på dagen D.. Skojja.. Bussfanskapet kom typ råå sent till stationen och gissa vad.. Jo när vi äntligen kommit på busssen säger busskärringen att hon måste gå på toa.. Så hon blir tvungen att åka till bussgaraget.. Helt sjukt..

Just de!!.. Min sovmorgon... Lacken för fan. Haha nej då. Men först ringer pappa och väcker mig och frågar om jag kommit ihåg att lämna nycken på macken, sen smsar Denise och frågar om plattång.. Efter en stund när jag somnat om på nytt får jag ett ytterligare sms från Sofie.. Och gissa vad ungen frågar.. Jo om jag har någon plattång.. Ett jävla tjat om denna plattång.. Haha så vad min dag förstörd.. Nej då, den har bara börjat och jag känner på mig att den kommer bli toppen!! :)

Ska knata ned på stan en sväng och se om jag kan hitta nått skojj i klädväg till kvällen.. Sen bär det av hem till mig med Sofie och Denise.. Fixa oss och börja kröka står högst på listan.. Mohahah! Sen kommer Moa och Jessi med vår levernas av mat.. Mmmm Mummmaaa!! :)

Sen vill jag inte veta mer... Haha nej då, kvällen kommer bli toppen. Bara inte Moa kör ned i diket.. Höhö :) Lilla Murris!! Du kommer klara de bra ska du se! ;)


Jag ger er denna ;)

Fick frågan om jag skulle vara nykter i morgon när jag och brudarna ska ut i Uppsala.. Hahah. Mitt svar var enkelt.. - Erica är aldrig nykter när det är någon rolig tillställning på gång!!..

Jag ger er denna..

Magnus Uggla - Jag danar aldrig nykter. (Jag dansar alltid för full) Ericas versin..


Erica (jag) och Sofie                       Moa och Denise
Det är alltså vi tjejer som ska ut!! ;) RÖÖÖJJJJJJJ!!
Jessi

Rackans verktyg...

Mindre kul detta var då... Hmm, har sutti och pillrat ihop en nedrans fyrhjuling i ett kallt garage hela eftermiddagen. Är det roligt... - NEJ! Har rivsår på hela händerna, blåmärken på knäna och allmänt ned kyld.. Uscha! Sitter hela tiden och tänker på vad de intjänade pengarna ska gå till.. Först en vecka på Gotland i sommar, sen en resa till Kroatien och en dator.. Det är det som håller mig vid liv i det kyliga garaget. Som tur är tog jag med mig skiva som Moa och Jess brände härromdagen.. TAGGGA!! Hahaha.. Vad låter inte vackrare när man har musiken i bått och ändå försöker överrösta den... Hahha.. Det låter guld i mina öron ! :)

Så nog med värme från insidan. Nu bär de ut i kyla igen, för vid 7-tiden kommer en kund.. Som tur är vill ha ha den i kartong, så jag slipper frysa fingrarna av mig mer än jag redan gjort :) Haha.. Jädrans klagning på mig idag.. Mupp Erica alltså..




Lunch hos mormor

Nu ska jag åka till mormor för att äta lunch. :) Kommer bli mys, sen ska jag plocka upp Moa och sen bege mig hemmåt. För i eftermiddag kommer en kund som ska köpa en 4-hjuling av mig.. Skojj.. Sen försöker jag få lite koll på läget inför Måndag och Tisdag.. Är sjukt stressad. Känns som om jag har hur mycket som helt att göra innan jag känner mig klar.. Men samtidigt känner jag mig helt lung. Helt sjukt...


Party på fredag brudar!! :)

En ny tatto!

Jävla äckliga bil fan!! Jág verkligen hatar bilar! (ibland, eller bara när de inte startar) Haha.. Men varför jag just tycker det i dag är för att när jag skulle åka iväg till skolan, vägrade min bil gå som den skulle. Så jag var helt enkelt tvungen att ringa pappsen och be han komma och hjälpa mig. De gjorde han så snällt. Men KUL att den saken som är traskig kostar mig runt 1500:- enligt pappa.. BUHUU!

Jag som precis hade börjat spara pengar till en tattooering... Det ska bli tre fjärilar på mitt smalben. Samma ben som jag redan har den första på..  Men det lär ju få vänta nu när jag ska betala det.. BUHUUU...

Så i dag när jag gjorde ett kontoutdrag märkte jag att ja fått pengar av Morfar, Tack morfar :). Hade tänkt att de, bland annat skulle gå till min tattoo. Men tydligen inte nu då... :( Fan man ska gifta sig rikt eller med en kille som kan mecka med bilar, så slipper man all denna skit!!! Hahaha!..


Lite för stort kankse, men ungefär fast på benet med 3 stycken:)


Här är också ett exempel man kan utgå ifrån :)

Helt sjukt!

Ja måste bara säga att jag mår så sjukt bra och är så J*vla taggad tills på fredag!! Ska bli skit kul brudar!! Sitter och lyssnar på Moa och Jessis inspelade skiva. - Jag bara LER! Haha, bra gjort tjejer!! Jag säger bara, I´m a singel ladies! Mohahaha!!

Jag är rädd för att vi kommer göra Uppsala jävligt osäker! Haha..

Måste bara säga att försäljningen går bra nu, så nu sjunger jag. - Pengar kommer in som de ska nu, kompis det går bra nu, de går bra nu.. Hahaha. Så jävla spår på mig.. Love it! :)



Alltså kolla skillnaden på mitt hår! HELT SJUKT! Detta var 2008 och den över 2009.. Hur kommer de bli i år må tro!! :)

Erica har talat.

Oj oj oj, vad folk blev förbannade över mitt tidigare inlägg. Men jag står för de jag säger annars skulle jag inte skriva det. Men de jag menar är, som jag skrev, att jag inte är chockad. All skit som de flesta ungdomar har börjat med nu för tiden, så kommer det inte som en chock. Nu för tiden är inte barn/ungdomar de längre. De tror att de måste göra som de äldre och dricka och ta droger. All sån skit börjar allt yngre ta och i vilken ålder kommer snart bli genomsnittsålden för förtäring av alkohol och droger?Det är en mycket bra fråga. Detta händer faktiskt mer i små orter än i större. (inte för att klaga på de mindre orter. De är mysiga de med på sitt lilla sätt) De som bor på små ställen där alla känner alla, har en större press på sig. Deras kompisar börjar pröva alkohol och droger, och om då personen i sig vill ha kvar sina vänner är det bara att hänga på. För annars klassas man som en tönt och får inte vara med i de gäng som redan billdats. Och vem vill vara en utstötting.. Ingen skulle jag tror.

Om man istället ska kolla närmre på de barn/ungdomar som lever i större städer. De kan vara mer anonyma och skulle man säga ifrån någon skit som ens gäng håller på med, finns det alltid fler som backar upp en. Men detta betyder inte att det är så överallt, mycket beror på personlighet också. Men det är den känslan/uppfattning jag fått.

Usch blir nästan depremarad när jag skriver, brukar gilla att skriva av mig. Men detta är ett sånt aktuellt ämne som kommer bli problem med inom en snar framtid.

Och till er som klagade på att jag skrev att jag bara ler. Det är precis det jag gör fortfarande, Jag tar livet med en klackspark och mår jävligt bra över det. Klart jag inte är glad över det som hänt i Munkfors, men vad ska man göra. Detta är ett fall för komunen att ta i tur med, så upp till bevis...

Ibland ska jag bara hålla tyst, jag vet! Men jag kan inte de! Jag måste bara säga vad jag tycker, det är mitt dilemma.. :/:)

Vad händer med lilla Munkfors!?

Hahaha det är helt sjukt detta. Vaknade i morse och slåt på radion. Vad är det första jag får höra! - Jo att Forsnässkolan i Munkfors (där jag bodde och gick i skola) har blivit tvugna att ta in vakter för att en elev har hotat elev och lärare.. Hahaha Är detta så typiskt Munkfors eller är de inte.. Hahah! Typiskt! Men det känns på nått sätt inte chockade, snarare väntat. Men det som är mest roligt är att det var inte på typ Värmlandsnyheterna utan på Stockholmsnyhterna på RIX FM på morgonnyhtetera. Hahaha. JAG BARA LER! :)

Förresten, toppen kväll i går. Vinst till mig och Jessi! GÖTT!! :)

- Ja må hon leva.. - Ja tack..

I morse blev jag först väckt av mamma som ringde och sjöng för mig, sen när jag äntligen hade somnat om hör jag några falska röster som försöker sjunga -ja må hon leva.. Hahah. Nej då tjejer, det var vackert! Då hade de gullungarna gjort frukost på sängen åt mig som bestod av baugette med skagenröra!! Fy satan vad gott!! Sen fick jag en as läcker eyeliner med glitter i. Kommer bli en partypingla på fredag. Sen ska jag tydligen få något som jag inte vet vad det är.. Iiihh nyfiken! 

Efter lite lek i snön med Moa och Jessi körde jag de upp till bussen och jag själv åkte till pappa. Där fixade jag lite tills mina släktingar kom förbi och åt min cheesekaka, chokladbollar och en annan kaka jag gjort.. Gott!

Fick av pappa en spritflaska, Absolut mango! Gott! Hahaha lilla pappsen :) Sen fick jag pengar av pappa, pengar av farmor och farfar och sen ett spring ställ av Annette med familj. Provade de sen och de satt jättebra! As nöjd. Ska iväg och träffa mormor på torsdag och sen skulle de tydligen komma nått på posten från syrran. Va de nu kan vara :D

Nu befinner  jag mig hos Moa och väntar in våran monopolkväll som kommer att starta senare i dag med Jessi och några andra lirare! :) Skojj!! Jag känner på mig att jag kommer vinna... (som alltid ) Höhö! :)



Grattis till mig, 19 år!!!

GAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!  I dag är jag 19!! Hahaha! Ett år äldre och mycket smartare.... Hahaha NOT! :)

GRATTIS TILL MIG!! :D Haahaha



Baka, baka liten kaka, rulla, rulla liten bulla.

Sov morgon i dag, tack vare att jag tog bilen till skolan. Skönt som fan vare! Sen blev det oförbedd redovsining på historian, inte så kul. Sen efter skolan har jag varit husmor och stått i köket hela eftermiddagen och bakat. Det kommer bli jättegott! Gjorde någon ny kaka jag hittade i tidningen för några dagar sen.. Sen blev det även någon kaka som innehåller godisen polly :) Den var sjukt god! :)

Sen blev det dags att åka och hämta Moa och Jessi vid bussen. Hade totalt glömmt bort de, så jag fick ett telefonsamtal av en arg Moa.. Haha, Orkade inte skynda mig så eftersom speciellt Moa inte brukar vara speciellt snabb.. Hahah :) Så nu blir det en sleep over hemma hos mig och i morgon FYLLER JAG ÅR!


Jag citerar mig själv "- Jag måste ju leva upp till min nya hårfärg. Rödhåriga = vilda i sängen" Hahahah..

2 Dagar

Ja just de, jag fyller år om 2 DAGAR!! Inte för att de känns så där jätte speciellt, men ändå.. Helt sjuk..


Gitarrspel och OS

Nu är jag inte BLOND längre, utan röd/brun lätt slingad.Men jag måste säga att det finns inte mycket blont kvar i mitt hår nu inte.. Men jag är nöjd. (för stunden i alla fall) Måste bara vänja mig vid tanken att jag inte är blond längre..

I fredags kom Moa och Jessi över och vi slappade framför tven med Chirre och dipp. Sen åkte brudarna hem för att jag skulle upp och jobba på lördagen. Efter jobbet åkte jag till Jessi där Moa, Jag och Jessi gjorde middag. Blev ingen utgång och skönt var det. Hade inte råd med det. I fredags var jag bara tvungen att köpa nått nytt så jag fick låna pengar av jessi för att köpa två tröjor. Hahah. Men i morgon kommer min LÖN!! Så jävla nice.

På lördagkvällen gick vi över till Ossian där Micke, Mange och någon mer kille var.. Det blev gitarrspel och OS.. Hahah :) På söndagen vaknade jag hos Moa och åt en jättegod frukost.. Sen fick Moa idén att baka en kladdkaka så lite alla hjärtansdag mys blev det. Vad gör man inte liksom när man är singel :)

Sen åkte jag iväg och jobbade till stängning och nu är jag hemma igen och tar det lungt..


Vårat mästerverk!


Jag och Jessi förra helgen :)


Lite alla hjärtansdag mys på jobbet! Mmm:)


Före och efterbild!! Hahaha :) Nu råkade de vara så att de ända bilderna jag hade var med studentmössan på, men man ser ialla fall håret! :)

Karlstad?

Så för de som missat så ska jag snart ned till jessi på salonen och färga i någon mörkare nyans i mitt hår.. Ska bli riktigt spännande. Sa till Jessi att hon fick fria händer och frågade hur hon skulle göra då.. Svaret blev färga hela rött.. ÖÖÖÖÖÖHH! Hon bara skojja.. TUR!

Sen har jag även börjat fundera på min framtid. Jag resonerar på detta sätt. Tre år av ens liv är inte mycket alls och ska jag passa på att göra nått annorlunda så är det ju nu som jag ska passa på.. Så i just dag är jag helt inne på att plugga i Karlstad. Kan bli en kul förändring. Sen ska jag självklart tillbaka till mitt kära uppland. Försöker dock få med Jessi till att bo med mig i K-stad. Hon kan jobba och jag pluggar. Hur nice som helst! Men hon var inte lika på som jag var. Men jag känner de, jag vill absolut inte bli fast här på nått sett innan jag sett vad resten av sverige bjuder på..

 
"Sola skiner alltid i Karlstad"..






Du ser, inte långt alls :D


En ny förändring på G

Nu är Erica blondare än tidigare i dag. Mättare än tidigare i dag. Och mår toppen ! ;) Har ätit middag hos Jessi, kyckling, ris och Currysås.. Mmmm Mumma!! Sen blev det semla till efterrätt! As gott. Orkade dock inte hela men de var gott ändå!

I morgon ska Jessi färga i varma bruna slingor i mitt hår! Är i desperat behov av en förrändring och jag tror att detta är en början.. As kul med lite nya saker.. :)


Bjuder så jävla mycket på den här!! Enyoj!


Min lilla frisörgumma!! :)

Pluggis Erica

Oj oj oj! Alltså Erica är KLAR med historian! Är det inte helt sjukt!! Den ska liksom inte vara inlämnad förren på måndag. Snacka om att jag kan slappna av nu. Känns så jävla underbart! Har även skrivit klart om Yogan, lämnat in och redovisat. Skönt att jag börjar komma i fas med allt nu. Iof så har jag skjukt mycket att göra i UF så jag får ta och fokusera på det nu..

Faktiskt är jag kvar i skolan fast jag slutade vid 10 idag, vad händer med mig igenligen?! Först till klockan 6 i går och i dag fyra timmar efter jag slutat. Pluggis Erica är i farten.

Just det pratade med syon i går, usch vilken jävla ångest jag har! Jag har ingen aning vart jag ska plugga eller till vad.. Men på nått sätt lutar det år Karlstad, men på ett annat sätt VÅGAR jag inte. Det känns så tryggt här och så ska jag behöva flytta på mig igen.. Känns inte så vidare bra.. Men men... Har ju fram till 15 april på mig. Inte stressad, - nej inte alls!! USCH!!

Ska åka hem snart och packa om väskan för att sedan åka till Jessigumman där vi ska ha en liten sleepover i kväll! Vi ska även färga mitt hår!! Skojj!!


Allas dag? Nepp..

Okej, jag börjar få lite lätt panik... Alla hjärtans dag är på söndag och för första gången på TRE år har jag ingen pojkvänn.. På nått sätt känns det helt fel, men någon gång måste ju ändå vara den första. Men varför jag får panik är för att stackars mig jobbar lördag och söndag och gissa hur många som kommer komma och köpa små gulliga saker till varandra, och där sitter jag ensam i kassan.. Men men jag klarar mig. Nu när jag sitter och tänker efter så tycker jag att det ska bli helt okej, någon gång måste ju vara den första.. haha.. Aja..

Får försöka fixa nått gott till mig själv att sitta och svulla i mig efter jobbet på söndag. Hahah.. Men som sagt detta är kanske är början på en ny tradition.. :) hihi!


Är kvar på skolan!

Ja jag vet, jag är knäpp, är fortfarande kvar i skolan..Suck! Har i alla fall hunnit med jättemycket saker i dag så jag är sjukt nöjd. Kan nu sätta mig och kolla på O.C när jag kommer hem utan skuldkännslor.. Hahah !!


O.C är mitt andra liv

Alltså gårdan blev spåååår på mig. Efter skolan orkade jag inte åka hem till mig för jag visste att jag var tvungen att plugga. Så jag våldgästade Moa i stället. Tog en snabb fika och åkte sedan hem till pappa och åt mat och efterrätt som bestod av SEMLA!! As gott! Synd bara att jag var så mätt så jag orkade inte hela... Kändes inge bra att slänga den.. Sen skulle jag plugga hade jag tänkt mig. Blev 6 avsnitt av O.C i stället. SJUKT! Men det är så att när jag har massor att göra får min kropp panik och resultatet blir att jag inte gör nått i stället, när jag egentligen måste..

Har liksom en redovisning i dag i svenska B, Ett inlämnings arbete i Religion tills i morgon, ett stort prov i historia om 1 ww och 2 ww och tiden där i mellan, en apstor inlämningsuppgift i historia som skall vara klar på måndag, förberedelse till älvsjömässan som betsår av massor av adminsitrativt och motering av fyrhjulingar, och på råga på allt så jobbar jag i helgen.. SKIT KUL! Men men, jag måste jobbar för pengarna är guld värda i dagsläget.

Har räknat ut att den är ca 6 veckor till Frisörernas studentskiva från Åkersberga, Sam säk studentskiva och sam ekonomis.. Och att jag kommer endast hinna få lön två gånger innan. Och eftersom jag fyller år nästa vecka så kommer det gå åt pengar till det oxå.. Inte så kul.. Men men..

Ja tack till sovmorgon

Vaknade i morse av ett sms av Moa! TACK för den! Skulle ha sovmorgon och ta bilen till skolan, fick jag någon sovmorgon?! - NEJ! För jag var tvungen bort till pappa och hämta pengarna för en fyrhjuling jag sålde i fredags. Ska sätta in de på banken i dag. Sen var jag även tvungen att åka tidigare för att Moa skulle hinna hämta ut sitt körkort.. Jätte sött! Hon såg ut som en förvånad treåring! hihih.. Har skrivit ut fakturor som skall skickas i dag och fått världen jobbigaste uppgift i historia som skall vara inlämnad nästa vecka! Helt sjukt! Aja, får väl jobba med den hela helgen..

Nu ska jag gå bort till Moisen och äta lunch med henne. Sen i slutet av dagen skall jag sola solarium med Jessigumman! As sköööönt ju!! Sen blir det hem och plugga, plugga och PLUGGA! Buhuu!


Gotland here we come!

Nu är resan bokad! SÖNDAGEN VECKA 28 åker partygänget till Gotland för att delta i Stockholmsveckan! Fy fan vad vi kommer röjjaaa!!! Helt sjut taggad! Vi som åker är, jag, Moa, Vanessa, Sofie, Denise och Josefine! KAN DET BLI BÄTTRE!!??



Helgen i korta drag

Helgen har bestått av att först i Fredags sålde jag 4 stycken fyrhjulingar sen åkte jag till Rimbo och var med Jessi! Sen på lördagen klippte Jessi mig och sen kom pappsen och hämtade mig. Åkte hem och bogserade min bil hem till pappsen för att byta startmotor. Stod mest och kollade på och gav han några verktyg när han bad om det. Tyckte de såg så enkelt ut att jag kunnat göra det själv, men jag ångrade mig sen efter jag sagt det. Hahaha! Gick in till pappa ett tag, det var tänkt att jag skulle ha bakat och lagat middag, men det slutade med att jag somnade på soffan i ställetVar sjukt trött! Sen åkte jag och tankade bilen och köpte  chirre på gottröra macken! Sen kom Jessi förbi och vi slappade framför melodifestivalen! Sjukt tråkigt! Alltså det har börjat spåra så jävla hårt att jag inte ens vill kolla på de längre. Vi kollade i stället på en film, eller Jessi kollade och jag sov. Hahahaha!!

Vaknade i dag av att Jessi var borta! Efter att jag vaknat till mer märkte jag att hon satt och kollade på Tv, Pigg människa de där! Satt och käkade frukost framför en film och sen var det dags att åka till Coop för att jobba för min del. Jobbade från 13:00-20:15. Så nu är jag helt slut! Ska vänta på att min tvätt blir klar och sen ska jag lägga mig! :)

Men för livet

Okej, Var börjar jag. !? I går kom som sagt Moa och Jessi över till mig. När de sedan skall åka hem backar Moa ned i diket. Får ett telefonsamtal av Moa där hon låter chockad och säger med små bokstäver - Erica, jag har kört ned i diket. Då var det bara att stänga av datan och gå ut och kolla. Först var jag 100 på att de ljög, så jag kom ut med skratten i halsen och frågade om de verkligen var seriösa. Men jo det var de, för bilen låg i diket med hela baken. Inte en chans att få upp den. Så jag fick klockan 22-22.30 ringa runt till pappa, farmor och farfar och Annette i hopp om att någon kunde hjälpa mig. Men klockan var mycket så det fanns inget att göra. Så Moa och Jessi fick helt enkelt sova kvar.

I morse vaknar jag medan jag har världens bästa dröm om PH deltagaren Cimon!! Sjuuukt snygg av att Moa drar av mig täcket. Usch jag ville ju inte vakna!!! Hahah aja, går upp och ringer några samtal. En "man" (gubbe) från byn kommer och ska dra upp bilen vid 10! När vi sedan håller på att somna om igen ringer Annette och säger att min morbror står utanför med bilen och kan hjälpa oss. Efter lite fix kommer blien upp och Jessi och Moa är helt sålda över hur snygg David (en barndomskompis) var. Sjuuukt kul!

Åker till Rimbo, hämtar saker, lär Moa tanka och sedan vidare till skolan. Nu är jag här och ska äta mat, sen ska jag ned till Jessi på salonen och färga och klippa mig!! Skojj!!

Besök!

Nu kommer Moisen och Jessi snart över! Moa har som sagt fått körkort! Så de ska ta sig en tur!! Skojj!!


STUDENTMÖSSA, -Check!

Jag visste det! När jag för en gångs skull ska åka bussen runt händer det en massa strul och bussen blir försenad. - är jag förvånad, - nej inte ett dugg! Busschaffören kör på en bil vilket resulterar i att vi blir stående en kvart. Drygt. Kommer till skolan, allt verkar vara precis som vanligt. Arbetar lite med UF och åker sedan till Rimbo. Där hämtar jag ut min studentmössa!! :D:D Sen åker jag med pappa hem.

Meckar lite med några fyrhjulingar och äter mat. Sedan går jag hem i den djupa snön. Skulle ta en genväg hade jag tänkt mig. I stället kliver jag rakt i snön och den går ända upp till knäna. Kunde inte låta bli att ställa mig och garva och titta på mig själv. Det är helt sjukt mycket snö nu.. Gillars inte! Fick börja skotta när jag kom hem för att över huvudtaget komma innaför dörren. Helt sjukt! Sen har jag tvättat en hel del och nu sitter jag här. Skulle igentligen bara kolla mailen men fastnade såklart, (ovanligt)


Prova självklart mössan när jag fick den :D Iiihhhh!!


Är sjukt nöjd över att mitt hår växt så fort! Ska dock klippa en bra bit i morgon.. :/

you got to gillar the svenska killar

I dag har jag inte gjort så mycket, tagit det mest lungt med tanke på att jag inte är helt 100 än. Men jag är mycket bättre nu och tack för de, orkar inte vara sjuk längre. Märkte att kroppen försvagats när jag skulle lyfta min tvättkorg, armarna liksom orkade inte. Helt sjukt. Även när jag går märker jag att jag blir mycket lätt trött och har absolut inte samma Go som förut. FETT JOBBIGT.. Hahah!

Nu har det hänt igen! Min bli  har gått sönder.. :( Buuhuu! :'( Så nu ska jag lägga ned ännu mer pengar på en jävla bil.. Aja, har beställt en startmotor nu, tror det blev en begangnad för cirka 700 kronor tror jag han i telefonen sa.. Så jättekul! NOT!

PH i går var as bra! På ett sätt var jag säker på att Jackie skulle ta hem det eftersom jag har hört det rycktesväg från någon som hört det från någon osv... Hahaha.. Men jag blev rååå nöjd! As bra, gillade Patrik och Jackie jättemycket! Men hade hoppats från början att Cimon skulle ta hem det..

I morgon SKA jag till skolan och eftersom jag inte har någon bil får jag ta bussen som går runt hela j'vla Närtuna... Den går liksom 07:15 härifrån! Hatar den bussen. Får liksom på nått sätt rysningar bara när jag tänker på den.. Men jag får i alla fall åka med pappa hem från Rimbo efter jag slutat! Det gillas! :)

Tillbaka till värkligheten

Usch, ska försöka gå till skolan i morgon. Känner mig inte sååå pigg på det, men jag måste tillbaka och komma igång med de saker jag missat. Men nu blir det en kväll framför tv med FINAL AV PARADISE HOTEL! Gaaahhhhh!! Synd på ett sätt, det har ju varit så kul att se på det.. Men men, jag hittar någon ny serie att kolla på ;)

Akutmottagningen

Suttit på akuten hela förmiddagen.. Buhuu!! Hatar sjukhus!

RSS 2.0