Bilder från studentskiva nr 1 !

Glömde ju bilderna sen frisörernas skiva inne på Rose i stan i måndags... Om ni undrar varför jag ser ut som jag gör så är temat - Be extrem!











Galet galet!! Jag har en sådan beslutsånget över om jag ska på skivan i morgon eller inte... Usch, hur ska jag göra!?! Det kommer ju nya, men det västa är ju att jag har betalat den redan. Men det känns ändå som om att det är helt okej att skita i den.. 120 kronor är ju inte så mycket... Vad tycker folket!?!?!


Studentskiva nr 2.. - Check!

Fy tusan vad sliten man är dåå!! Gårdagen var helt jävla gaaaaaaalen! Börjar som vanligt med strul. Det var planerat att jag och Jessi skulle åka in på ekonomiernas middag och sen fortsätta senare på skivan. Men det var tydligen strul så det blev inget. Så då var det bara att ladda om och bege sig hem till Sofie där Mickis, Ida, Lina, Denice, Denise, Jacob, Fanny, Angelica, jag och Jessi förade! Grymt vare när vi skulle hoppa på bussen. Hela bussen, och då menar jag HELA bussen var full av en massa glada människor i olika utklädnader.. GRYMT!

Kvällen började helt okej och det var ett jävla drag! Hur kul som helst!! Efter kanske två och en halv timme blir Mickis utsläng, för att någon puttade henne, vilket ledde till att hon snubblade till. Då slänger fittvakterna ut henne. Och detta leder till att jag lackar sönder på en av de kvinliga vakterna och kallar henne subba och en massa andra saker. Då tar en manligvakt tag i mig och slänger ut mig, men han fick sig en och annan munnkänga han med.. De är bara ute efter att ha maktbehov. Jag lackar sönder!! Aja, som jag alltid säger. Hamnar någon av mina vänner i knipa ställer jag upp jag med.. Och det var ju så det blev denna gång..

Vi visste inte vart vi skulle ta vägen och ingen hörde av sig eller verkade bry sig om att man blivit utsläng. Hur fan ska jag klar mig i stan ensam tjej liksom. Ja säger bara, -Jag kommer komma ihåg.. Det blev i stället att jag, Mickis och Fanny till någon rockbar i närheten. Efter ett glas vin där, drog vi Götgatan upp till Studio54 där det blev ytterligare alkohol. Senare mötte vi upp alla som hade varit på studentskivan och åt på doken tillsammans. Eller inte alla.. Skulle ha sovit i stan med Jessi och Denice, men i vanlig ordning blev det ändrade planer. Det slutade med att jag tog mig till Rimbo och sedan vidare mot Gottröra, där jag gick i mina tunna kläder hem i stövlar.. Fy tusan vad nedkyld jag var..

Men jag tycker ändå att kvällen var helt okej. Dock vet jag inte om jag orkar en studenskiva till inne i stan med deras as till vakter.. Tydligen var det nästan 50 pers som blev utslängda och jättemånga som inte var fulla som inte ens fick komma in.. Tacka vet jag Mobergs vakterna.. Höhö




Förkrök!


Sofie och Ida






Barhäng med Moisen!

Studentskiva nr 1.. Check!

I går var jag som sagt på studentskiva inne i stan på Rose. Dagen började med lite lätt kaos, men löste sig och det blev förfest i Vreta hos Angelica.. Fett! Under kvällen hände många roliga saker, och jag själv tyckte det var skit kul. Dock drog vi hem tidigare eftersom alla andra utom jag i gänget inte gillade musiken.. Haha, konstigt.. ;) Så det blev hem till Jessi i Rimbo för att sova. Men skönt var det.

Just det, jag blev inplockad i ett separat rum för att prata med två kvinliga vakter.. De tyckte att jag var för full... Alltså lacken, jag var inte alls full... Tydligen så förbjöd de jättemånga att handla och tog ifrån folk alkohol.. Fan vad jag älskar mobergs vakter!! De är mycket bättre...


Tog en sväng med bilen in till Norrtälje i dag med Jessi och Bebis! Hur söt är inte den ungen! Jag vill verkligen ha ett eget barn. Hade väldens drömm i natt om att jag var gravid osv. Känndes konstigt nog helt rätt!

Lämnade av Sofie och plockade upp Ida för att efter de åka ned en sväng på stan för att handla diverse saker till dagens studentskiva! Har precis kommit hem och nu är det brottom! Tydligen så hade sam ekonomierna bjudit 10 stycken för mycket till middagen som jag och Jessi skulle gå på. Så vi fick reda på att vi inte fick delta.. Riktigt tråkigt!! Så nu blir det förkaka i Norrtälje i stället!!

Kommer bli en grymm studentskiva även i dag!!!

Visste ni att...

.... Jag tror tok mycket på horoskåp. Och när jag läst ett för dagen eller veckan försöker jag tyda det efter min personlighet. Gillar jag inte vad som står brukar jag försöka tänka på att inte göra nått som står i just det horoskåpet den dagen.. Lite sjukt va?

Jag måste göra det som känns rätt för mig....

"I can be who I wanna be. Start living my life for me. I am moving on. I can make a change on my own, I am gonna get stronger now, nothing will make med doubt."

Är så jävla kluven. Men jag kommer i alla fall söka till Gävle som första val, det känns helt rätt. Det är ju ändå jag som ska gå utbildnignen och inte någon annan. Det känns helt rätt... Trädgårdsmästare med inriktning på design och hälsa.. Det är liksom så jag! Fast som sagt, det är bara 30 plaser, så vi får se.. Ödet får bestämma.

Men då kommer näsa beslut, om jag inte kommer in, ska jag då jobba ett år och sen söka nästa gång eller ska jag plugga i Karlstad som inte alls känns lika rätt.. Usch, nu ska jag inte tänka mer på det utan på alla studentskivor som väntar mig den här veckan.. Första är i morgon, nästa på tisdag och slutligen en på torsdag.. Gaaaaaahh!! :D


Fredagsutgång..


Lördagsutgång..





in i dimman!

Nu har jag inte hunnit blogga igen... Dumma mig.. Aja, Efter lite mat och nu vin så är det dags för UTGÅNG!!
Löningshelg och allt ju! Inte kan man banga det! Jobbar dock i morgon, med det är inte hela världen! Har gjort deet förr så jag gör det igen!!

Sen blir det påt igen bara i morgon efter jag slutat! DRÖMMEN!! Fan vad jag älskar löningshelger!!


You and me baby


Min BFF


Sen så klart ja!!  Hahah

Ses i dimman mina kära vänner!!




Mitt i maten!

Är hos Moa en sväng nu, ska snart ut på äventyr. Bloggar vid ett senare tillfälle.

Har spenderat hela dagen i stan och varit modell åt Jessi.. Lyckades vara så pass snygg att hon fick ett MVG ;) Haha

See yaah!

What do you want fore me!?

Åkte hem till Moisen en sväng efter skolan. Stackars Ida fick sitta och lyssna på två hyper personer som sjöng ut allt vad de kunde i bilen hem. Men kul varre! Har verkligen varit totalt hyper i dag, trotts mina få sömntimar i natt... Höhö.. Kanske är just därför, att jag går på övervarv..

Aja, spårade sönder hemma hos Moa, men efter en macka med Moas och Ericas special pålägg lugnade kroppen ned sig lite. Satte mig fakitkst och läste tidnignen och kollade även igenom de infromations blad vi fått under dagen på "framtidsdagen". Hittade då min drömmutbildning, den ligger i Gävle. Så nu har jag riktigt PANIK! Jag orkar inte, känns som om jag sviker folk vad jag än gör. Men varför ska jag tänka så igentligen, det är ju mitt liv, min framtid som står på spel.. Så vi får se, ska prata med Syon nästa vecka...

Åkte över till pappsen en sväng och fixade med fyrhjulingarna, sålde en på kvällen.. TJOHOOOO! :) Ungen var tre år som skulle ha den och var verkligen hur söt som helst.. Och gissa vad! Det var en pojke! Observera Moa! ;) Åt middag där och betalade en räkning. Gulliga pappa hjälpte även mig att fixa en "kostym" till sam säkerhets studentskiva! Hahaha.. Gisssa vad jag ska vara!!?? ETT HÄNGLÅS! Hahahaha!! Så jag ska ha en kartong på magen och en nyckel runt halsen. As roligt ju!! Eller??

Hahhaha just det, måste bara berätta. När vi skulle äta i dag pappa, Sanna och Mary-linn, frågar han vart Sarren är någon stans.. Ja och han menar saften. Men den ända som säger det är Mosien och det är ju liiiiiite snuskigt. Moa har råkat säga det någon gång när hennes pappa varit i närheten, och som en vanlig männsika skulle göra, är ju att reagera. Men inte min far inte.. Haha. Gullpappa!


Flumm!!


Sålde en sånn här i dag..


Dagens hopplock..


Gulle dig! ;)

true,

Alltså moa är ju bara FÖR bra!

gästblogg

HEEEIIIYYEE!


Erica och jag bestämde oss för att gästblogga på varandras bloggar.. Vi har varit helt hyper här i skolan idag, sprungit runt och skrikit, busat och håll på. Kan det bero på solen eller något annat troo?

Vi har framtidsdag här på skolan idag så inget är seriöst, så varför ska vi vara det då lixxååm? Nejnejnej, FAN heller att vi är seriösa! du du dudidudududu duuu, du du dudidudududu duuu, du du duuu duuu!

Sitter här och smaskar på godis nu. Jag och rajk hade en taktik med att en låtsas vara intresserad av skolan som är i montern och den andra plockar på sig FETT med godis! AAAASNICE!

Men vi ska väl också ta oss hem till kära rimbo snart. Någon av oss kanske till landstorms vägen... vemvet? Fast det vet man ibland inte förens halv två på natten. Folk kan ju ändra sig lixom..... Hoppas iallafall att erica bestämmer sig för att skita ned mina lakan istället för dom ett litet tag i dag iallafall. Iofs är de ganska smutsiga redan................ bara för att detta är ericas blogg måste jag klämma in ett Helt Okej här... HAHAHAHAAH

Måste bara säga en sak också. Jag hade bokat in mig på ett seminarium hos försvarsmakten idag.... Jag tänkte lixom att det skulle komma massa snigga militärer i uniform och basker och bara stå och snygga sig.. Men NEEJ då är det en rödhårig jävla kärring med 3 kilometers överbett som ska ha seminariumet... Gick moa dit? Neieii...

Tack och hej leverpastej! / your honeybun









Rosenrot

I dag har jag varit på min första rättegång! Det var faktiskt rikigt intressant och jag tror att det är bra att ha tagit del i en för att kunna förstå att det inte alls är som på tven. Sverige är verkligen ett mycket milt land, men på ett sätt är det bra, men i vissa lägen är det verkligen botten... Vissa straff är verkligen på tok för milda och de som gjort sig skylldiga borde verkligen få ett högre straff.. Men men.. Nog pratar om sånt. Hittade en beskrivingn av en av de kosttillskott jag äter varje morgon. Det var lite kul att läsa, trodde att jag bara skulle bli pigg av det, men tydligen inte bara det:

Energihöjare
Rosenrot är ett dagligt tillskott för din ork, lust och energi. Innehåller ett högkoncentrerat och dokumerat extrakt som motsvarar cirka 1200 mg torkad rosenrot.

Dospris: cirka 3 kr/dag

Usch vad jag kostar på mig, men jag tycker faktiskt att den är bra! Sen äter jag även två andra, men kommer inte på namnet på de just nu..


Allt för en lyckad påsk!

I går efter skolan följde jag med Moa till banken och därefter blev det dagens träning.. Springa typ 10 meter till bussen.. Kondisen är inte okej nu alltså.. Åkte hem till bruden och sedan vidare med bil för att hämta ut hennes paket med skor och klänning till studenten. As läckert! Sen gick vi ut en sväng i skogen för att plocka lite påskris, eller jag skulle ha det. Det var en upplevelse för sig, som jag sa, "- detta är nästan som fångarna på fortet" Hahaha!!

På kvällen åker vi hem till kära Närttiis och spenderar kvällen framför Arn. Eller det blev inte så seriöst, Moa somnade och det blev popcorn över hela golvet. Ni vet väl att om man tar av locket när det poppar att det bara flyger över allt i hela rummet.. Det trodde jag att jag visste, men jag trodde inte att det skulle flyga så otroligt mycket. Jag var illa tvungen för kastrullen var för liten och jag hade hällt i på tok för mycket popcorn. Så typiskt mig!

Just det, fick mig ett mycket gott skratt i går när Moa låg och snackade i sömnen om gröna skor och änglar i öronen.. Ja du, den kvinnan är i en klass för sig..

Hur man plockar påskris:

Steg 1. Man försöker få de finaste grenarna som sitter längst upp. Om det inte går, prova steg 2.


Steg 2. Du böjer trädet, dock inte så det går av, endast så du får tag på de grenar du vill åt.


Steg 3: Du är nöjd och har fått ditt påskris för detta år.


Resultatet: Två glada tjejer...


... och en uttåkad hund! :)

Kom ihåg mig då...

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå, när du träffat botten, kom ihåg mig då.
När du tagit första bästa tåg och ger vad som helst för en dialog, när du står sist i kön, kom ihåg mig då.
När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem, när du är vilsen i en vinternatt igen, kom ihåg mig då.

När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.
När vinterisen ligger klar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.

Här finns du kvar...

Och när du står på toppen och tittar ned, och det är ljust vart än du ser, när du har vinnit, kom ihåg mig då.
När du får spring i dina ben och jordens dragningskraft är klen, och när du är i luften, kom ihåg mig då.
När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem och när du sitter på uteserveringen där vi satt igen, kom ihåg mig då.

När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.
När vinerisen ligger klar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.

Här finns du kvar, när varje dag känns lika dan och när det skymmer över stan, och när du drömmer, kom ihåg mig då.

När du har varit i alla vrår och du testat allt som går, och när du tröttnat, kom ihåg mig då.

När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.
När vinerisen ligger klar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.
När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.
När vinerisen ligger klar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.

Här finns du kvar, här finns du kvar, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då.

När det blir varma sommar dar, så finns du kvar, så finns du kvar.
När vinerisen ligger klar, så finns du kvar, så finns du kvar.

Kom ihåg mig då.



Lars Winnerbäck
är verkligen kungen av sommaren! Och det är snart sommar så det är bara att börja tagga!!

I dina ögon..

Hade ytterligare en sådan där riktigt seriös lektion.. Pratade bara om vad vi skulle göra i morgon iprincip.. Fan vad jag verkligen tycker att det är världelöst att gå i skolan.. Skulle hellre vara hemma eller nått, får fan mer gjort där.. Men men i morgon ska vi i alla fall gå till tingsrätten och kolla på ett fall om misshandel. Det kan bli riktigt intressant tror jag. Så lite får jag gjort.

Tycker så sjukt synd om min käraste vän som ställt upp på sin klass och fixat och grejerat med en massa saker och vad får hon tillbaka.. Jo bara en massa skit och klagomål! Så nu jag bestämt mig att gå på sam ekonomis middag för att bidra med lite i alla fall! Allt för dig murris! Ska ju ändå gå på skiva, så det blir inte så mycket mer. Kommer bli skit kul. De värsta är att jag sääääkert kommer vara full på middagen eftersom det ingår alkohol och grerjer.. Men som jag säger, man tar bara studenten en gång i livet och då ska de firas ordentligt.

Sen har jag funderingar på vad man kan vara om man har temat; be extream!?!?! Funderar på vara en färg och då menar jag heeeeela jag ska vara det!! :) Vad trors om det?


Helröd kanske? :)

Optiska illutioner

Alltså, jag säger bara en sak.. Katastrof! Hade prov nu på morgonen i Kommunikation. Det var som taget ur boken.. Frågorna låg i samma ordning som man läste och de som var frågorna var det krusriva.. Haha! Kommer lätt få VG på provet. Eller det beror ju på hur hon bedömmer mina svar, men jag kunde ju allt så.. Men jag ska inte klaga, det är ju drömmen med sånna prov..

 

Alltså i går var jag så sjukt rastlös, skulle gå upp och lägga mig och läsa.. Kunde verkligen inte sova, låg verkligen och vred och vände på mig. Sist jag kollade på klockan var den halv 1 och jag lääär ju inte sommnat före ett i alla fall..

 

Sitter nu och väntar på att Moisen skall sluta så vi kan gå och äta. För vi fick nämligen en timme på oss att skriva ut en bild inom optiska illutioner... Så jävla soft.. Har nu bara en lektion kvar den här dagen och jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Kommer tråka ihjäl mig, är sjukt rastlös redan nu liksom..


Pinnarna är raka, men tack vare de vita så ser de böjda ut.. Detta fick vi en timme på oss att hitta.. Inte okej!


Söndag, 21 mars - 21:24

Fredagens planer om att kolla på film och äta fruktsallad ändrades på natten.. Moa och jag låg och kollade på en film och i vanlig ordning somnar någon av oss, denna gång blev det jag. Kanske efter två timmar vaknar jag av att Micke och Johan stormar in i Moas flickrum.. Sitter där och snackar en massa skit, och kör sedan hem båda grabbarna. På vägen hem efter vi lämnat de, kommer de på att de inte var så trötta. Så det blev en sväng ut till Närttiis hem till mig. Där blev det lite spel och skön sång med gittarrspel! Kvällen eller natten blev ganska sen.

På lördag morgon kör jag hem killarna och åker sedan vidare till Moisen. EFter ett tag är det dags att åka och jobba. Så hela lördagen jobbade jag och slutade vid stängning. Åkte hem till mig och fixade lite och sedan tillbaka till Rimbo igen. Där natten spenderades på landstormsvägen med tv-tittande och lite försök till att spela tv-spel, då någon tog över kontrollen och jag förlorade...

Söndag förmiddag körde jag ned boysen till Biten där de skulle utgå ifrån innan match. Åkte sedan hem och tog itu med städningen i huset.. Lagade lite mat och kollade på O.C, somnade dock sen och vaknade inte fören halv 7.. Så dagen har varit chill, men nu är jag så pass pigg och skulle inte tack nej till någon att krypa ned i soffan med.. :)

Aja, ska lägga mig och kolla på Johan Falk och sedan i pauserna plugga till provet.. Seriöst! Haha!


Köpte Jackan i Torsdags!


Fruktsallad och frukost! Fan vad jag är nyttig!! :)


Ny tröja på jobbet! Äntligen, den röda var hemsk!

En ny skapelse!

Åhhh Drömmen!! Det har spenderades tid i den omtalade staden Rimbo med en person.. :) Sen har jag varit och tattuerat mig i dag! DRÖMMEN! Blev verkligen jätte nöjd! Killen, eller ska man säga mannen, som gjorde den på mig var riktigt duktig och det känndes riktigt bra att ge han mitt förtoende.. Och ni kan ju själva se vad ni tycker, men jag är verkligen råååååå nöjd! iiiihhhh vad jag längtar till sommaren då jag kan i shorts, klänning eller liknande och visa mina ben!! Jättefint!! :)

Var hem en sväng till Närttis och hämtade lite saker och sen åkte jag och Moisen till mitt kära Coop och handlaade lite mys till kvällen.. Som det ser ut nu kommer den spenderas i Moas inte allt för stora, men ändå mysiga säng, med fruktsallad.. (vi ska som sagt börja ett nyttigare liv nu lagom till sommaren). Det kommer bli mys och det ryktas om Avatar...




10:23

Usch vaknade vid halv 8 i morse och ringde genast Moa för att fråga om hon ville åka bil med mig till skolan.. Men nepp! Den jävla kärringen var ledig!! Kan man säga att jag också är, det är riktigt soft i skolan och känns riktigt världelöst att sitta här.. Det finns liksom inget att göra. Åkte mest in för att jag skulle träffa mormor över en lunch! Myspys! :) Hon ska även fixa min klänning till studenten. Eller hon ska sy dit några knappar!

Senare ska jag ta en lite sväng till Moa och vi ska ta en promenad i skogen för att plocka påskris! Haaalllåååå, snart PÅSK ju!! Guld de ju!

Har räknat ut att jag har/ska jobba 5 helger i rad.. Vilket liv... NOT! Men Money money lagom till studenten och vår resa till Kroatien!! SOFT!


den 17 mars 2010

Fick detta av Ida nyss... Hahaha!

Det var en kille som gick fram till en tjej på en bar och sa " vad heter en sån snygging som du?" Hon svarar generat " juni" Nämen inte är det någonting att skämmas för, själv heter jag NYSNÖ, svarar han.. De pratar ett tag sen kläcker han  ur sig : " Du vad säger du, vore det inte häftigt med 25 cm nysnö i juni?"


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag...

Har ganska nyligen gått en promenad med Annette, skönt varre! Sen gick jag hem till pappsen en sväng för att äta. När jag sedan kom hem till mig ringer Moa.. Fy fan vad roligt! Vi hade ett träningspass tillsammans via headset på mobilen. Fuknade skit bra! Det blev verkligen att man tog i mer och körde seriösare, (ja gjorde de i alla fall). Så nu är jag alldeles skakis i benen, undra hur det kommer kännas i morgon.. Ja det återstår att se.

Kul att jag verkligen har varit hur pigg som helst i dag, och det fortsätter också.. Så vad jag ska göra nu.. ;)




Tre fjärillar rikare kommer jag bli på fredag!! :)

12:30


Här är min äääälskade jacka..Eller om den nu finns kvar när jag ska ned och köpa den! :)

Kommunikation

Har blivit en ond trend det här med varranandagsinlägg.. I måndags gick jag och Moa i allafall ned på stan för att betala min handpeng på min Tatto, sen gick vi vidare och kollade runt i några affärer. Jag köpte en väska, och skulle köpa en jacka som jag blev direkt kär i. Dock var den för liten och det skulle inte komma in nya fören i dag typ. Så efter skolan ska jag ned och se om den finns kvar!!

På måndagkvällen var jag och min faster Annette ute och gick en långpromenad! Gick nästan exagt en timme på kvällen, hur skönt som helst!

Tisdagen så jobbade jag på mitt kära Coop hela dagen. Men när jag slutade vid 20:15 plockade jag upp en hyper Moa och vi begav oss hem till Närtiis! Där blev det Pearl Harbor, som jag sett hur många gånger som helst! Fast den är lika bra varje gång. Både jag och Moa somnade dock och jag vaknade inte ens när han smsa mig! :( Vi förflyttade oss upp till sängen och sov vidare.

Vaknade hur pigg som helst i morse och gick ned och duscha. Har nog aldrig sett Moa så chockad! Att jag gick upp tidigare en henne alltså!.. Nej nu ska jag ta itu med mina restuppgifter i Engelska B.. Usch vad det ogillas!


Åh vad jag känner mig mysig!

Alltså myyyyyyyyyys!!! Åh vad jag känner mig mys sugen!! Någon!? ;) Det är världens mysväder ute nu när solen lyser och våren är i luften!

Sen är jag verkligen jätteglad att det blir en resa till Kroatien i sommar! Vi som har pratat om det så länge! Så i dag ska vi kolla flyg dit. Sen ska jag ned på stan och betala en bokningsavgift för min tattueringstid. :) Skojjigt! Sen tänkte jag även försöka springa nu när jag har så mycket energi! Alltså vad kommer allt i frååååån!!

Har även köpt två studentbiljetter i dag! vecka 13 kommer bli gaaaalen! Först på måndagen den 29 är det en studentfest i stan som frisörerna ifrån Åkersberga har fixat, alltså Denise! Sen på tidagen är det i stan igen, som ekonomerna från Roden fixat, och slutligen på torsdagen är det sam säks i stan!! GAAAALET! Som tur är det påsklov efter det, så man hinner vila ut sig.

Juuuste, i dag började mitt nya iv-val, Kommunikation. Skön lärare! Fick prov redan första dagen, Men hon läste utantill ur boken, så det är bara att läsa samma som hon läste så går det nog bra..


Analys av Melodifestivalen

Just det, Anna vann, som ni kanske redan vet. Men VARFÖR?!?! Alltså, den internationella juryn röstade inte alls mycket på henne, medan den nationella juryn röstade mer på henne. Vad betyder då det här! Jo att vi i Sverige gillar henne, okej. Men vart är det vi ska tävla någon stans?! Jo i europa och eftersom hon inte fick några röster från de kommer det säkert gå åt helvete i år igen. Börjar verkligen total ledsan på det här!


Moa var helt inne i tven när Darin sjöng.. Sååå bra var han ju inte...


Första glassen/glassarna i år.. Köpte ett fyra-pack, men orkade bara äta upp överdraget på vardera glassarna.. Haha..


Moa åt däremot upp båda :) GG !!


Min helg i stora drag

Men hallååååå! Vad händer med mina inlägg.. Skäms på mig.. Haha.. Aja, i fredags så gick jag och bokade tattueringstid och fick redan nu på FREDAG!! Shiiiiit vad jag börjar bli nervös!! Iiiiihhh! Kul att han sa att han trodde det skulle ta typ två timmar.. Men aja, det blir nog bra. Fredagkvällen spenderades med Moa och mina kära ledare. Skulle upp och jobba tidigt på lördagen så det blev inte så sent för mig.

Lördag gick jag som sagt upp vid halv 7 för att sedan vid 7 tiden åka till jobbet. Det gick bra att jobba, men efter 5 och en halv timme fick jag lite lätt panik i mina ben. Ville bara ut och springa eller nått. Men efter jag slutade åkte jag hem till Moisen där vi gick en promenad och bara chillade framför tven och någon film.

Söndagen vaknade vi hyfsat tidigt och vi bakade scones till frukost. Mmmm mumma! Sen blev det en sväng till Norrtälje för att Moa ville köpa gardiner. Men som alltid kom jag hem med saker även jag. Köpte tre jättefina kuddar med fjärillar på! Känns lite vårigt/sommrigt! Sen började jag jobbar vid 4 tiden igen. Jobbade till stäning och åkte sedan hem och duschade. Kvällen spenderades framför tven, Mysigt vare!!

Som himlen har sina moln!

Jag har spenderat lite tid med Moisen och Vanessa i centralkorridoren för att vara med när de skulle säja studentbiljetter till deras skiva. Fick sedan i UPPGIFT av Moa att under den tiden jag skulle vänta på henne skulle jag skriva hur mycket jag uppskattar och gillar min BFF!! Så visst!!

Moa du är som för mig, luften jag andas, som havet har sina vågor, som solen har sina strålar, som himlen har sina moln, som träden har sina löv, som blomman har sin stjälk att stötta sig mot, som apan har sina loppor, som sommaren har sina flugor, ja du är helt enkelt att för mig och finns alltid där vad som en händer. Även fast vi kommer vara långt borta från varandra under en tid kommer du alltid vara min bästa vän och en vän som kommer följa mig genom livet. Vi kommer stötta varandra när livet känns som värst, kommer finnas där när livet är som bäst, och aldrig ska vi låt nått komma emellan vår vänskap...

Nu får vi se om hon godkänner detta :) Hihi. Puss på dig Murrvan!!




Bara för att jag måste!


Fast den är hemsk, så vill jag bara bjuda på den!


En dagens tack!

Vaknade upp i Jessis stora runda säng i morse. Jag verkligen jättetrött, så jag låg ned i sängen och klädde på mig.. Åt frukost och sedan patrulerade vi ned till bussen. Eftersom både jag och Jessi är såna som vill vara ute i god tid och inte behöva jäkta (som vissa andra i vår umgängeskrets, den vi mernar VET vem det är ;P ) Så fick vi vänta en liten stund.


Nu är jag på skolan och bara väntar på att klockan ska slå lunchdags så jag och Moa kan gå och äta. Sen ska jag ned till Jessi på salongen för att eventuellt klippa lugg och sedan ska vi gå tillsammans och boka tattoeringstid!!! ÄNTLIGEN!!!


Dagens...


Bröllopsmodell!

Igår åkte jag som sagt hem till Jessi för att ställa upp som brudmodell. Jag vet inte hur länge hon stod och lockade mitt hår, men lääänge var det i alla fall! Sen när frisyren var klar gick vi en sväng till Stinsen för att jag skulle köpa pengar till mobilen. På vägen tillbaka får jag ett sms och vi vände om mot Fritis där vi stannade en stund på kvällen. Alltid lika lättsamt att vara med de såkallade "fritidsledarna".

Efter att jag och Jessi gått hem blev hungriga och låg i den omtalade runda sängen och åt mackor ända in på småtimmarna.. Somnade dock efter Jessi, vilket är mycket ovanligt. Hon brukar alltid vara en som är hyper pigg och somnar sist av alla.

Just de, jag har ju fått komentarer om mina armar, så igår satte jag igång och gjorde armhävningar, så nu har jag liiiiite lätt träningsverk. Inte så kul!



Bara lockar i hela håret..


Resultatet!

Det blev jättefint och jag bara lääängtar till detta ska ske på riktigt!!


Cash Flow!

- Koll på Cashen? Nepp! Men vad gör det när man får de gjädjande beskeded varje månad att lönen kommit! Denna gång var den på mer än väntat och jag blev super glad! Nu ska jag genast beställa tid för att skaffa mig en till tattoo! Lagom till studenten och sommaren!

I dag vaknade jag och kände hur meningslöst de vore att gå till skolan. Hade bara två lektioner och dessa var UF-lektioner och eftersom försäljningen går som den går just nu så finns det inte mycket att göra. Så jag tog en mycket lång sovmorgon, gick ned och åt en mycket god frukost. (för en gångs skull har jag mat i kylskåpet!)

Sen blev det på med mina snygga springkläder och ut i det vackra vädert och springa! På vägen hem stannade jag till hos pappsen och blev sedan kvar där ett tag. Åke sedan med han och hämta lillsyrran på dagis. Vi stannade till på gottröramacken på tillbakavägen. Där skulle pappa bjuda mig på glass. Men vet ni hur sjukt dyrt det har blivit att köpa glass eller!?!?! HEEELT SJUUKT!! Tror jag såg att den dyraste glassen gick på 28 kronor eller liknande! För en liiiiten pinnglass liksom! Aja jag tog någon ny med guldöverdrag från magnum.. Gott!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Jessigullan där jag även ska spendera natten! Hon ska nämligen träna på en bröllopsfrisyr på mig eftersom jag ska vara modell åt henne i skolan. Jättekul!! :)


Springkläderna!

Jag har koll på läget!! Än så länge i alla fall...

Dagen började med ett lååångt samtal med klassen om hur vi skulle göra med studentflak, middag, resa tillsammans osv. Slutade med en massa positiva resultat. Gud vad jag har kramp i magen. Usch, jag vill, MEN ändå inte!! Vi ska i alla fall en idag i maj, grilla, tälta och bada hos Filip i hans sommar stuga. Kommer bli supermysigt! Men nu först ska jag fokusera på alla dessa studentskivor som ska gås på!!

Skrev ett prov i dag på resursen i historia, tyckte att jag kunde en hel del, men inte när jag väl fick syn på provet.. Sååå typiskt. Men men, fick veta senare på dagen att jag fått g+ på det! Positivt! Och med det blev det VG i slutbetyget! Jag blev mycket nöjd! Fick även veta i dag att jag fick VG i idrott!! Skiiiitabra juuu! Hade hoppats på det, eftersom jag skrev vg på provet!

Sen har jag även gjort lite ändringar i mitt schema. Kommer inte att ha Svenska C nästa period, utan komunikation. Jag och Ida gick och böt, eller jag gjorde det, för när vi kollade vilka som var i den gruppen stod Ida redan där! Den bruden har koll hon! Åkte hem till Moisen efter skolan för att hämta säsong 4 av O.C. Stannade på ost och chokladbollar.. Den tjejen kan rulla bollar hon!.. Mmmm mumma..!! Resten av kvällen har bestått av O.C och kommer även avslutas med det.

Puss på er!

Från långt till kort?


Från den här längden, till...


Den här...


Och den här..


Och den här. Efter att jag kollat runt bland mina gammla bilder har jag börjat tagit mig en funderare på om jag ska klippa av en del nu till sommaren. Jag är så less att inte ha någon frisyr just nu.. Buuhuu!

Kanske den här gången.

Ni vet när allt känns så där meningslöst och man känner att allt bara känns trist och mörkt. Så känner jag nu, varför vet jag inte. Har haft en mycket trevlig dag med många positiva överrraskningar. Men just nu känner jag mig allmänt depp! Usch, jag borde ju vara hur glad och pigg som helst! Solen skiner på dagarna, skolan börjar lida mot sitt slut, vissa kurser är avslutade, värmen är påväg, vännerna gillar jag mer än annat och ja, allt är helt enkelt bra. Våren brukar ju förknippas med kärlek och man får ett allmänt pirr i magen bara man tänker på hur man snart få slänga av sig vinterjackan och bara gå omkring med bara ben och armar utan att frysa. Det ända man behöver är solens strålar mot sin hud... Men är det verkligen så.. - Nej jag skulle inte påstå det. Solen är inte de ända man behöver, man behöver nått som värmer upp ens hjärta..

Nej usch vad djup jag blev nu, men jag känner mig allmänt depp som sagt. Men jag hoppas att när jag vaknar upp i morgon och får se solen lysa in genom mitt fönster tänker andra, mer positiva tankar.

Känner på mig att det som har satt igång mina taknar har med de saker jag upplevt och sett idag..

Den 10 mars

Lätt panik jag har nu.. Har prov om cirka 40 minuter och jag känner att jag inte kan något!! Har värsta ångesten! Men men.. Fick posivtiva nyheter om Studenten i dag. ÅHhhh sjuuuukt vad kul det ska bliii!! Hela HP07 ska ha en grillkväll vid en i klassens sommarstuga, där det blir tält, alkohol och säkert nått nattbad! DRÖMMEN!!

Sen har vi även disskuterat hur vi ska ha flaket! Självklart ska favvo låten var med! Billy Idol- Mony Mony! När jag sedan kollade efter i min kalender såg jag att det är tre veckor till alla studentskivor och sen påsklov och sen är det inte långt kvar till den stora dagen, dagen D!! ;)

Happyface!

-"Aldrig har vi haft så få att tacka för så mycket"

Jaha, och vad gör jag! Jag som skulle vara duktig och plugga och nu sitter jag här i stället. Men faktiskt, men behöver lite distans från plugget i bland. Har ett prov i morgon i Historian, men tack och lov är det de sista jag har och även den sista lektionen. Puuuuhh!!

Usch vad jag känner mig äcklad.. I går åkte vi på utflykt med fritisledarna ända ner till Miami för en förträfflig middag. Alltså pizza... Sen blev det självklart en kväll framför tven med familjen annorlunda och en massa chirre och läsk.. Slocknade ganska fint på soffan. Fattar dock inte varför jag gjorde det, hade inte gjort nått speciellt ansträngande under dagen... Hmm.. ;)

I morse väckte en myckt positiv Moa mig.. Och de som känner mig vet att jag har mycket svårt att gå upp på morgonar.. Kom i väg i alla fall och JAG LÄT MOA KÖRA MIN BIL HELA VÄGEN TILL NORRTÄLJE!!! Jag måste helt enkelt varit helt slut. Nej men hur seriös bilkörning blir det om man nätt och jämnt vaknat! Haha.. Vaknade väl till där framåt lunch då jag, Moa och Jessi åkte upp till donken för en ypperligt god lunch på tumanhand! Myspysigt!

Sen spenderades dagen i skola, men det blev inte mycket gjort,utan i stället hade vi tjejer en såkallad konferrans där ett antal punkter togs upp. Mycket trevligt! Sen blev jag helt plötslgit taxi Rimbo och fick med mig ett helt gäng Rimbobor i min bil. Mickis hoppade dock av i Norrtälje, men Martin, Denice och Ida följde med till Rimpan! Därefter skulle jag gått en prominix med tjejerna, men fick bli pizzabud åt pappis i stället. Självklart fick jag med pizza. Därav att jag känner mig äcklad, pizza igår, donken och pizza i dag igen.. Vart är man på väg?!. Vi får helt enklet för mycket inflytande från USA! Haha!

Nu har jag pluggat ett tag, men det var inge vidare kul så jag ska snart försöka roa mig på nått annat sätt..






Om tiden vill i fatt!

Fredagen blev inte som planerat, utan mycket bättre ;) Lördagen fick jag och Moa lite lätt panik för ute sken solen och vi kände att vi verkligen måste göra NÅTT! Så vi fick för oss att åka till Arlandastad för att köpa lösnaglar. Men när vi kom fram så hade den affären lagts ned... Inte så lyckat. Men jag hittade en bikini, ett par skor, strumpor och massa mat. Så nu lägre är mitt kylskåp ett bra kylskåp fyllt med mat! GOTT GOTT!

Kvällen spenderades ensam i soffan framför melodifestivalen. Inte så lyckat eftersom mina favoriter åkte ut... Så jag slocknade i stället.. Vaknade en timme senare av världens nackspärr.. Inte så bra. Gick upp och la mig och somnade dirr. Vaknade sedan några timmar senare av att fritidsledarna ringde och ville anlita mig och min privata firma. Vad gör man inte för de gulliga ledarna!

I dag har jag faktiskt tagit tag i disken och fixat lite i hemmet. Åkte sedan bort till pappsen en sväng för att betala några fakturor och sen laga mat. Blev Chiliconcarne med ris.. Helt okej! Fick även med mig mat hem till två matlådor! TOPPEN! Sen har jag pluggat en hel del oxå.. Eller en hel del var väl att ta i, men lite i alla fall. Har kommit in i en depperiod. Kan vara för att jag kollade på sista avsnittet på säsong 3 i O.C där de alla tog studenten och sen skilldes åt olika håll!!! Jag vill verkligen inte mista mina kompisar, men samtidigt vill jag ha en utbildning. Och 3 år är väl inte så mycket. Som jag sa till Moisen, är man äkta vänner så finns de kvar. Och de hoppas jag verkligen. Sen fick jag ångest över lite annat som är mer personligt.

Nu blir det ytterligaren en ensam natt, skönt faktiskt. Har varit med Moisen ända sen förra fredagen tills i går. Inte illa upp gumman, men det var GULD att sova ensam!


Tjejer! Kommer ni ihåg! Detta är 3 år sen!!!! HELT SJUKT!


Juuuuste!!

Juuuuuste, MIN rygg!!! Inte okej!! Frågan är bara vad jag har gjort!! Helt sjukt att det fortfarande gör ont i den! Någon massage får man inte heller.. Vad gör jag för fel.. Tsss.. Hahaha!!


Hittade den här bilden på Moas dator.. Funderar på om jag ska klippa kort hår, (så som på bilden) igen efter studenten.. Vad tror ni?!?!

FIFA kan göra en lung Erica till en helt hysterisk Erica!!

I går kände jag att det inte känndes så säkert att vara kvar hemma i Närtiis eftersom det var värsta snöstormen och jag skulle ta 8 bussen på morgonen in till Norrtälje. Så Moa och jag åkte hem till henne i Rimbo, hann med att gå en promenad och sedan kolla på film innan vi slocknade..

Vaknade jättepigg i morse när klockan ringde vid 07:00 och efter 40 minuter fick jag upp Moa ur sängen och i väg till bussen. Uträttade lite ärenden och sen tillbaka till Rimpan igen.

Sedan ringde Micke och undrade om inte vi kunde komma över till han och hålla  han lite sällskap. Det är nämligen så att i går fick lilla Micke murbruk i ögat och det kunde ha slutat illa, men som tur var så gick det bra, men han har ändå väldigt ont. Så det blir FIFA-spel för första gången för mig.. Och Gissa vem som tar hem första segen!! JAAAAAG! Och även andra! Men den kom Moa och plockade hem två segrar på raken. Men jag trodde verkligen inte att man kunde bli så uppspelt av ett tv-spel! Jag stod upp och skrev och svor, samtidigt som jag försökte styra mina spelare med mina armar.. As kul!!

Sen skulle vi planera kvällen och skrev en utomordentligt bra lista som sedan Ossian sabbade.... Så nu är det ändra planer.. Kanske blir en ny lista på de.. Haha!!


Har nog nästan aldrig sett så  mycket snö under mina hela 19 år i livet!! Helt sjuuukt!!''


Men det var vackert!

NÖRD!

När jag säger att jag har pluggat hela dagen så menar jag verkligen de! Körde Jessi til bussen i morse och sen satte jag och Moa igång att plugga på varsitt håll. Moa i Soffan och jag vid bordet.. Jag hann i alla fall med att skriva ned all info om både 1 WW och 2 WW samt mellankrigstiden.. Nu gäller det bara att plugga in allt tills på onsdag..Uschaa!

Nu finns det planer på Rimpan, men vad händer dääääär???!!! ;)


Mitt halsband jag köpte i går!!


Moa pluggar!


Mitt plugg!!

Ey, vad händer jaaoou!?

Spontana Erica är i farten!!! Kom på att det gick en buss hem till mig om 20 minuter. Så den blir det med Moa och Jessi.. Fick övertala Jessi gaaaanska länge tills hon gick med på att åka med!! Jippiiiii!!

Hände inge roligt i Rimpan i dag så vi hoppas på att Närttis har mer att erbjuda ;) Thihi!!

Ryggen är INTE OKEJ!! Vad händer med min kropp!?!? Voltarenhelvetet hjälper inte.. Behöver ett mirakelpiller skulle jag tro!! Någon som har?

Puss på er sötnosar!



Lättklätt - Ja tack!

Dagens humör: Toppen!! (Y) Förutom mina ryggproblem..

Dagens borde: Plugga....

Dagens frisyr: Uppsatt/fläta

Dagens smink: Puder, mascara och ögonbrynspenna(ett måste!)

Dagens klädsel: Jeans, brunt linne, Vit t-shirt med spets på och ett gegantiskt halsband !!

Dagens planer: MASSAGE!! Nej då, softa!

Dagens materiella vill ha: Hahaha!! Oj oj oj..

Dagens beroende: MAT!! Sen en lite gosak ;)

Dagens tråkigaste: Snön!

Dagens längtan: Efter någon snäll människa som vill massera mig!!

Dagens låt: Young forever

Om man ändå kunde gå barbent nu...

 

Eller barfota..

 


Spontana jag!

Dålig jag har blivit på att blogga då. Kanske är för att jag har sååå mycket att göra.. NOT! Hahah.. I går åkte jag till mormor en sväng och lagade lunch med henne. Det var mysigt och självklart gott!! Jag hör hemma framför spisen.. haha! Sen gick jag och Moisen till badhuset, jag skulle sola och Moa skulle simma. Men det var på tok för mycket folk, dvs barn i bassängen. Ganska lågitskt eftersom det är sportlov. Sedan fick vi skjuss av Taxi Norrtälje.. Nej då, Johan kom och plockade upp oss, fanns väl någon tanke på att vi skulle varit smakråd när han skulle handla ett soffbord. Även Ossian vad med, men han gick mest och rev ned saker. Låter som en helt vanlig dag på Fritis helt enkelt...

Vi åkte hem till Moa och skrev en lite inköpslista på vad vi skulle handla.. Jag och mina listor.. LOVE IT!! Hahaha, Jag kan inte rå för det, men jag är verkligen tvungen att lista upp saker hela tiden för att hålla koll på mitt liv.. Vi åkte i allfalll och handlade lite onyttiga saker, men även frukost och styrde sedan bilen mot okänt mål.. Alltså Närtuna, mitt hem nr 4  :)

Där slappades det som aldrig förr i min lilla soffa. Efter en stund dök Jessi upp och klämde ned sig.. Myspys! Kvällen bjöd på ett och annat. Vaknade i morse och Jessi var försvunnen!! Nej då, hon hade gått till bussen för hon var tvungen att åka hem och lämna ett busskort till hennes bror.

Efter några timmar av tillvaknande åkte jag,Moa och Jessi till Norrtan för att uträtta lite ärenden.. Dock hemliga ;) Köpte ett solpuder och ett gegantiskt halsband som jag bara ääääälskar ! Var helt enkelt tvungen att köpa det.. Spontana Erica ;)

Stack in huvuvdet på Coop för att hämta min nya arbetströja! En GRÖN! Jättefint! Sen var jag tvungen att köpa voltaren för min rygg värker som aldrig förr! Fattar verkligen inte vad jag har gjort!! Hoppas på massagen, men det ser ganska mörkt ut..



Ryktas om exotiska frukter med vit choklad..

Ja jag har kollat på Hocky, men ville jag det eller.. - Nepp.. ! Men 3-2 till Canada, bra där. Nej då, ska inte var så nu. Det var helt okej att slö titta på det, men det jobbiga var att jag var typ hyper pigg.. Varför jag nu kunde vara det eftersom jag hade sovit minimalt lite i helgen och ändå jobbat både lördag och söndag.. Bra gjort tjejen!

Moa och jag vaknade vid hav två i dag!! Vad händer liksom!? Moisen kirrade käk, eller hon värmde på det som jag hade lagat dagen innan.. Sen har vi degat framför datan och kollat på Kjell. DRÖMMEN!

I dag SKA jag springa. Gött som fan, är riktigt tagga på det. Blir nog hem till mig i kväll. I morgon ska jag ju till mormor och laga lunch, gulliga jag. Nej men jag mailar en inköpslista och hon handlar, sen lagar vi det tillsammans och spenderas lite barnbarn och mormor tid. Myspys!

Ska jojna Moa i sägen med ostkrokarna.. Har jag sportlov eller.. Jo det verkar som det... Ryktas om exotiska frukter med vit choklad..









Moa blev på smällen i sommras..


Bankär och brun ;)





Ursäkta alla bilder, men jag var bara tvungen. Satt och kollde igenom Moas bilder, skulle kunna lägga ut hur många som helst..!! :)

RSS 2.0