Pinsmat, jajja bulle!

PINSAMT!!! Jag blev klar först av alla på nationellaprovet i Engelska B.... Det kan bara betyda det värsta... Men men.

Väntar på att det ska bli dags för mat och att sedan åka till Rimbo för att gymma, sen tillbaka till Norrtälje igen för att sola, laga mat, springa och sova kvar i lägenheten med Moisen.. Sen är det bara att ladda inför fredagen och MÖSSPÅTAGNINGEN!! Gaaaahh!!! Iiiiiih!!

Varför blir jag inte förvånad..

God morgon folket!! Sitter hemma hos Moisen, Skulle hämta upp henne men fastnade här... Så typiskt Moa att inte vara klar i tid! haha..

Nu är bilen packad och jag ska bo i Norrtälje torsdag till söndag! Jätteskönt! Sovmorgon och allt!! :)

Ska även hinna med och gymma i dag och forhopppningsvis ska jag och Moisen springa en sväng i Norrtälje!

Träningsschema vecka 2

Vecka 2
 
     
                   
Måndag: Jogga 2,5-3 km i lugnt tempo + Gymm.        
                   
Tisdag:   Vardagsmotion/ valfri aktivitet.        
                   
Onsdag:   Fartlek, 2,5 km.        
                   
Torsdag:   Vardagsmotion/ valfri aktivitet + Gymm.        
                   
Fredag:   Jogga 2,5 km med löpningsintervaller        
                   
Lördag:   Vardagsmotion/ vila.        
                   
Söndag:   Varva lugn jogg och rask gång, 5km.        

Fartlek= Varva medelhögt  och riktigt högt tempo efter eget huvud. "Lek" med farten.

Löpskolningsintervaller = Lägg in korta intervaller med höga knäuppdragningar, kick i baken, kraftiga frånskjut, gående utfall, jämnfotahopp framåt etc.

Veckans tips!
Varma bad, massage och mjuk rörelse hjälper stela trötta ben.

Veckans fallgrop: Spring inte på tå (studsigt) i tempoökningarna, då får du bara ont.

Detta händer i kroppen:
Nu tappar du kilon..
- Blir du hungrig av att jogga? Det är inte så konstigt, du förbrukar massor av energi på löpning. Har du inte ätit mer än vanligt har du troligen minskat i vikt redan.

Stressad till max

I dag har jag verklighen haft "gråten i ögat" hela dagen.. Först började det med allas ink min eget tal om olika personliga saker som hänt. Sen när jag skulle försöka förstå texten inför ett muntligt nationellt prov i Engelska B. Det var mest av frustration för att jag inte förstod och för att jag kände mig så jävla värdelös. Sen har det bara förtsatt hela dagen. Jag känner att jag måste åka hem och slå på en sorglig film så jag bara kan gråta ut ordentligt.. I bland hjälper faktiskt det riktigt bra...


Tornet och släggan...

Några vet säkert vad jag menar med min rubrik, men de flesta inte. Men jag kan ialla fall säga att tornet står stadigt och släggan inte behöver kämpa för att få kontakt med tornet.


vilda musen

Tjenare tjenare tjenare..... myhoneybun här! Jag kände att erica behövde en uppdatering på bloggen! Hon ligger just nu vettskrämd i hennes hus för att hon hittade en liten liten mus där igår. Nej inte en sån mus som ni tänker på, utan ett litet djur. Hon vill att jag ska komma och döda den. Lika fint som jag dödade den andra (dock var det av misstag med en tappad gåstav rakt i dens huvud) men jag kallas tydligen fortfarande musdödarN där ute i närtuna skogarna. Fick veta precis nu har hennes far hade varit där och försökt ta kål på besten men tydligen missat. Jag får väl ta mig ut dig imorgon för att visa hur det ska gå till. Kanske tar jag med pappas hagelbössa och bjuder på en uppvisning.

Ni kanske undrar varför erica inte uppdaterar lika ofta längre? Jo, senni, det är för att hon har flyttat datorn och inte vet hur man ska koppla ihop tangentbordet och datorn igen. Jag hjälpte henne med att komma på att kontakten till datorn måste in i väggen men längre än så sträckte sig inte heller mina kunskaper. Därför är erica nu mer datalös. Men tydligen känner hon inte att hon behöver skriva i bloggen. Kanske är det för att hon tränar hela tiden? Så fort hon öppnar sin lilla söta mun så får man höra om hennes träningsvärk, joggingrundor, hur mycket hon tar i hantlar när hon tränar biceps (11 kilo) och hur hennes träningsschema ser ut. Ta det lugn säger jag Erica. Vi har ändå för roligt för att bada i vassen i sommar, och desstuom är vi födda med bra ben. Riktigt bra ben. Glöm inte det.

/myhoneybun.


love you bodybuilder.

Ida & Denice skriver

TÄNK på att i det lugnaste vattnet simmar de farligaste fiskarna!! // Ida och denice



FREEEEEDAG :D trevlig helg :D


 


Nationella prov, Check!

Har precis suttit och skrivit klart nationellaprovet i Svenska B. Hoppas att det gick bra... Nu ska jag till mormor och prova klänning och fika. Sen är det prat om grillning med Moisen!! Men jag måste även hinna med en runda.. Och den "lilla" rundan som jag och Annette trott var 2-2,5 km, visar sig vara 4 km.. Så den måste springas innan nått annat kan göras i kväll..

.

Är det bara de som har en hyfsat bra lön som kan äta nyttigt?

Jag har funderat kring det och hörde folk på mitt jobb sitta och prata om just den frågan för ett tag sen. Och de pratade om att det lätt blir pommes med korv, makaroner, pytt i panna osv. Ja men om du skulle byta ut pommesen mot egna klyftpotatisar, eller göra en vegg pytt med proteinrika bönor osv skulle du helt plötsligt äta nyttigare ju.. Eller? Det går ju att göra de mesta nyttigt och om man inte tycker att man ha råd, skippa chips, läsk, godis, pizza och sånt istället. Ja då skulle du helt plötsligt ha råd med bättre och mer hälsosam mat..


"-Ensam är inte stark, det vet vi ju alla"

Ni vet när man känner att nu, NU har jag varit riktigt duktig och bara suktar efter att få belöna sig själv med något. Just så känner jag mig nu.. Jag har sutti i skolan i ett x antal timmar och bara pluggat en massa. Och vet ni vad, det skönaste är att jag är helt ensam på hela mitt program! Kan det bli bättre!?

Fick hem mina skor från Nelly igår.. Och gaaaah vad jag är nöjd! de är verkligen råååå snygggaa!! Så nu ska jag bara betala de, inte liiiika roligt. Men någon måste ju ha betalt för jobbet att göra de, för jobbet att sälja de vidare osv.. Gud vad snäll jag låter, men det är jag ju.. :)

Funderar skarp på att lägga ut mitt tal som jag ska ha i svenska B muntligt om hur det är att vara skilsmässobarn. Det är ett mycket personligt tal, men jag är ändå rädd att någon ska kopiera det eller få inspiration från det.. Kankse lägger ut det efter jag har läst upp det.

Bokföring någon?!

Onsdag- Fartlek

Torsdag- Gymm, Check!!


Nu sitter jag i skolan trotts att jag är ledig och är riktigt förbannad på våra sjukt inkompitenta lärare. Jag är som ni reda vet ensom om att driva ett företag. Och vi har en riktigt virrig och slapp lärare i bokföring och har då inte lärt oss något alls.. Och nu sitter jag är med världens hög som ska in i bokföringen och fakturor som ska betalas och även skickas.. Åhhhhh jag orkar verkligen inge mer... Jag känner att jag skulle vilja krypa ned under täcket och stanna där tills någon har fixat allt!!! Sen känner jag att jag är sjukt trött hela tiden. Kan nog bero på mitt nya träningsschema.. Det är gaaanska tungt! Och den som säger nått annat ska själv få prova på och vara med under mina träningspass! Men med tiden kommer jag säkert bli piggare av det, men just nu känns allt Bläääää!! Usch!

Någon positiv människa som vill pigga upp mig och göra mig på mitt bästa humör igen!!???

 
Så här vackra var vi i går när vi skulle ut och springa i det förträffliga vädret! Jag har nog tagit på mig alla kläder jag kunde hitta i garderoben, det ut att vara en riktig biff!! haha!

LOMMARRÄNNET!

Jag, Ida, Mickis, Denice och Sofie har kommit på att vi vill delta i Lommarrännet den 8 Juni! Fy satan vad roligt! Det enda som är lite krongligt är att vi ska utan spik eller skruv göra en flotte som vi sedan ska åka med på en sjö och tävla mot massor av andra. Grejen är att killarna från bygg, fordon och typ teknik kommer ju krossa oss. Tydligen brukar de tävlande göra allt för att typ kasta av de andra från deras flottar och typ sabotera.. Kul mitt ute på en sjööö!! GAaaaah!! Hahaha!!

Kanske nått i den här stilen fast utan virket! Haha, någon som har någon idé hur vi ska bygga en flotte utan spik och skruv!!!??


13:13

I går var jag och Moa jätteduktiga och gymmade. Kännde mig lite somen personlig tränare där ett tag för Moa. Men hon inponerade lite ändå. Sen fick jag veta att Jessi hade klarat körkortet!! Gaaaaaah! Jätteroligt! Så vi tog en sväng till Norrtälje. Det är nämligen så att när man klarat körkortet är man tvungen att köra i Mcdonalds drive in. Det är liksom det slutgiliga testet innan man är godkänd. Och det blev hon!!

Sen var klockan så mycket och jag orkade inte åka hem, så det blev en sleep over hos Moisen! Somnade dock väldigt tidigt eftersom jag var sjukt trött efter träningen de senaste två dagarna!! Först gym på måndag morgon, jogging 3 km på kvällen, Tisdag gym, Onsdag idag blir det jogging, Fartlek = Varva medelhögt och riktigt högt tempo efter eget huvud. "lek med farten".


Men det är bara att härda ut!!




Bra ben!


Träningsscheman inför vårruset!

Joggningen igår gick så sjukt bra! Jag är så jävla stolt över mig själv, och nu vill jag bara springa ännu mer!

Så här ser mitt träningsschema ut de närmasta veckan. Efter varje vecka ändras det och jag kommer uppdatera om det då.

Vecka 1.

Måndag: Jogga 2-2,5 km i lungt tempo.
Tisdag: Vardagsmotion/varfri aktivitet.
Onsdag: Fartlek = Varva medelhögt och riktigt högt tempo efter eget huvud. "lek med farten".
Torsdag: Vardagsmotion/valfri aktivitet.
Fredag: Jogga 2 km med löpskolningsintervaller = Lägg in korta intervaller med höga knäuppdragningar, kick i baken, kraftig frånskjut, gående utfall, jämnfotahopp famåt.
Lördag: Vardagsmortion/vila
Söndag: Varva lugn jogg och rask gång, 5 km.

Det som händer med kroppen under denna vecka är att musklerna växer. Jogging belastar kroppen mer öb de flesta gruppträningsformer, så var inte mer förvånad om det känns rejält i musklerna även om du var grundtränad innan.

Tänk positivt: Jogging är ett av de snabbaste sätten att få benen i superform och tar mer på flåset än de flesta gruppträningsaktiviteter!

Sen kommer det till gymm minst två gånger i veckan!




Vårruset nästa..!

Trotts att jag hade sovmorgon gick jag upp och gymmade överkropp med min faster Annette! Jag har en riktig press på mig nu. Om cirka 6 veckor ska jag delta i vårruset inne i stan med en grupp på sex personer. Kommer bli riktigt roligt. Sen ska jag försöka komma i min studentkläning jag köpte för några månader sen. Jag måste även ha riktigt BRA BEN när jag ska gå i min 12 centimetersklackar jag beställt från Nelly.. Och sist men inte minst vill jag att min överkropp ska vara i riktigt bra trimm! Jag känner att jag är på riktigt god väg. I kväll igen ska jag ut och gå. Fast nu ska vi lägga in springning mellan varven. Jag har kännt att jag orkar hur länge som helst. Men det är för att inte man ska drabbas av ledinflamation osv..

Men nu står det solning på schemat. Ska bli så jävla nice att fräscha upp sig på nytt igen.. Gaaah. Väntar bara på min vän Moa som ska snylta skjuss av mig hem..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/paris-427156-46/ 

Stäng

Helgen i korta drag

Kan ju börja med att berätta att studenskivan verkligen var skit roligt, tack vara våran utklädnad. Fick en hel del kommentarer där folk frågade om vi var riktiga afrikaner!?!.. Och ännu mer förfrågningar om de fick ta en bild på oss. Haha. Kul varre! Kvällen slutade dock inte som planerat men det blev en låg stund i ducshen för att försöka få bort färgen!

Fredagen blev lugn med mys, riktigt trevlig alltså! Lördagen blev inte lika rolig. Jag och Moa ville göra något galet, medan vi funderade han det bli kväll och vi hade ännu inte kommit på något! haha. Blev några vänder till affären för att försöka mätta min hungriga mage. Fattar inte varför man kan vara så jääävla hungrig i bland!

Söndagsmorgonen vaknade jag hos min förmyndare som har ansvaret för mig på helgerna. Alltså min Kära MOA!  Är av en lättare grad inneboende hos henne emellanåt. Men hur kul är det att vara själv då!! Inte ett dugg! Vi kände att även i dag ville vi göra nått. Vi började med en långprommenad med hunden och avslutade med en tripp till IKEA. Det serverades ett antal korvar, vilket uppslattades! Men det var riktigt trevligt.

Planerar nu att köpa en bäddsoffa att ha i min lägenhet jag skall skaffa. För den ska stå där för min kära vän Moa. Kommer kankse bli ett såkallat "flickrum" till henne i lägenheten. Haha.

Helgen avslutades med att plantera frön i Moas rabbat! Fin fint det kommer bli i sommar! :)


MMMM, var även korvbuffé i skolan i dag.... Haha..

Frulle!!

Ännu en morgon hos Moisen. Hon står nu och gör nått som kallas Amerikanska pankakor. De ser riktigt fulffiga och goda ut! Sen blir det en promenad i solan! Mys!

Uppdaterar helgen senare!

En bild säger med än tusen ord, sägs det!

Jag och Moa laddar för ännu en studentskiva, denna gång, djungeltema!! GALET!!


Tidsfördriv 10:24

Alltså i dag är jag helt sluuuut i kroppen! Gymmade i går efter ett mycket långt och onödigt uppehåll. Förstår inte varför jag har haft de här uppehållet. Nu har det resulterat i att jag fått världens träningsvärk i hela min överkropp. Gick även en runda när jag kom hem, men jag har bra ben så där känns det inget ;)

När jag redan satt på bussen i morse kom jag på att jag först hade sov morgon, och sen att vår lärare vi skulle ha hela dagen i dag i olika ämnen inte var här.. Kul! Så jag börjar inte fören halv 3 och har då en lektion!! Rövas! Aja, tänke försöka få lite andra saker gjorda, så som att göra klart min presentation av mitt företag som jag sedan ska redovisa på roslagenssparbank om några veckor!

Efter den "efterlängtade" sista lektionen ska jag och min ÄLSKADE vän Moa åka in till stan till Buttriks för att endast köpa brun kroppsfärg. För i morgon brakar det loss i Djungeln! Sen blir det en sleep over hos Moisen! Myspys.. Eller det hade inte varit fel med annan sällskap, men jag får "nöja" mig med Moa ;) Haha..


Den snabba cyken Blixten med den sega murrvan! Hon har troligen inte lika bra ben som mig eftersom jag cyklade ifrån henne hela tiden ;)

'
Bakismat på Träffen i söndags!


Jag ser ovanligt brun ut, men äsch, de skiter vi i, Nästa vecka eller i helgen är det dags att börja sola igen efter 3 veckors uppehåll tack vare tattueringen..


Vår rus!?

Helt plötsligt har jag blivit riktigt akiv! Först gymmet, sen en cykeltur genom hela rimbo på jakt efter en brun kroppsfärg. Jag och Moa ska nämligen vara negrer på Sam språks studentskiva på torsdag! Haha! Faktikst var det Moas idé!! Sen om en timme, klockan 7 ska jag ut och gå/ jogga en runda.. Måste bränna oxå, inte bara bygga muskler på kroppen!!! Hahah

Helgens äventyr..

Hittade lite gala bilder sen helgen! Finns dock mer på FB, men orkade inte lägga upp alla... Gaaaahh! Har precis köpt biljetter till en studentskiva på torsdag! Vad passar inte bättre när man ändå är ledig på Fredagen.. OCH gissa temat!!!!?? DJUNGEL!! Gaaah, kommer bli galet!!








En ny erfarenhet

Eftet en mycket intressant föreläsning om sex och samlevnad, har jag många nya saker att utforska.. Haha. Nu bär det av i det fina vädret till Rimbo för att återuppta mitt gymmande! Känns riktigt bra och jag är riktigt laddad!! Gaaahhh!!

Deklaration, - Check!

Sitter hemma hos pappa en sväng. Har varit över till farmor och farfar för att få hjälp av farfar att kolla att min deklartion stämmer. Skönt att jag kommer få tillbaka typ 2 000 kronor! Drömmen! Lagom till midsommar och allt. Men sen skulle jag byta däck på min bil, och gissa vad!? - Jo jag hade bara två däck som var okej, så jag var tvungen att köpa nya...

Lastade in mina däck i bilen, (eller pappa bar in de) och åkte upp till gottröra macken för att lämna in de för byta av själva däcket! Usch, tungt som tusan var det att få ut de ur bilen utan att smutsa ned kläderna. Så typ på Torsdag (sista dagen) ska jag byta mina däck, usch!

Hjälp någon?

-"80-talet, vart tog du vägen?"
-"80-talet, du sprang i från oss"


Jag var bara tvungn helt enkelt, Haha..

Byte av vinterdäck!

Tänkte försöka sammanfatta mitt påsklov..

Fredag 2 april : Påsklunch med släkten
Lördag 3 april: Jobba hela dagen
Söndag 4 april: Jobba hela dagen
Måndag 5 april: Jag inte den blekaste, tror jag var med Moisen, (i vanlig ordning)
Tisdag 6 april: Jag och Moisen åker in till Norrtälje, jag tar hål i den lilla snibben på örat och vi äter även lunch på Pelikan..
Onsdag 7 april: Täby med Moe, med shopping och Bio, slutade med katastrof! Haha..
Torsdag 8 april: Jobb hela dagen
Fredag: 9 april: Middag med Linn och Murrvan!
Lördag 10 april: Jobb hela dagen, utgång på kvällen.
Söndag 11 april: Bakis, lunch på Träffen med M, Jobb på eftermiddagen..

Och nu är det måndag mitt på dagen och jag har verkligen åkt in till skolan helt i onödan. Kommer till första lektionen och få veta att den förra läraren som vi haft har blivit utbytt! YEEES! Alltså rekton hade bestämt det, och då är det ju inte bara vi som tyckt att hon innan var kass! Den nya verkar hur bra som helst. Fick en uppgift som skulle vara inlämnad på onsdag. Men jag hade inget att göra fram till lunch så jag gjorde klart den, åt lunch och fick reda på att vi inte har någon mer lektion... Inte så kul. Så  nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem till pappsen. Tänkte nämligen byta om till sommardäck i dag. Lyssnade på nyheterna i morse och fick höra att om man inte byter senast torsdag får man böter! Oh nooo! Så vi får väl se hur det går, skulle inte tackat nej till lite hjälp från någon snygg man i arbetskläder ;) ..... Men sån tur har man inte..

Gratis är gott, de vet ju alla!

Vem vill inte ha en egen gratis spotify!? Jag har lösningen på ditt problem. Klicka bara på länken nedan och sedan blir du medlem.. Hur enkelt som helst!

http://www.gratispremium.com/?ref=110907

Och här är jag!

Okej, nu är jag tillbaka.. Det är liksom så att när jag har lov har även bloggen det! haha. Men nu är jag tillbaka i skolan och har redan skrivit 3 A4 om hur jag kommunicerar i olika situvationer.. Haha! Tänkte dra snabbt senare vad jag har gjort under lovet, för nu ska jag träffa Moisen för vi ska luncha tillsamman!

Läste på hennes blogg om ett inlägg där hon svarat på frågor om  mig! Gulle!! Myhoneybun,blogg.se!

Nu drar jag, för magen kurrar som aldrig förr!


Alice i underlandet!

Planer för dagen! Det blir en tripp till Täby för att kolla på Alice i .... underlandet.. Haha! Ska åka in nu för att kolla läget och så.. Det lär ju bli att jag köper nått,, inte bra!! :)

Filmen börjar 19:10.. As grymt att kolla i 3D!! GRYMT! :)


Få se om den är bra :) Vad som händer resten av kvällen återstår att se.. Öppen för förslag ;)

PIRRE!!!!!!!!!

TJEEENA MURVAN HÄR! RAJK VILLE LÅNA MIN DATOR FÖR ATT VISA ATT HON HAR SKAFFAT PIRRE HON MED!
MODIG BRUD!


Lunchade på pelikan!


moa, min vackraste och bästaste kompis!


Vårtecken!


DAAAA-DAAAAAAAAA!

Jobb. jobb, jobb och pengar!

Usch i går jobbade jag hela dagen, från 8  till 18:15.. Kul att man missade det vackra vädret som är ute.. Och inte kan jag ta igen det i dag heller eftersom jag börjar jobba igen om en timme och fram till 18:15.. Men sen är jag i alla fall ledig ända fram till nästa helg. För då är det jobb som gäller igen! Tänk pengar!! :)

Diverse skit snack, och en jävligt god lunch!

I går var jag verkligen hur trött som helst, så jag tog mig en ordentlig sovmogon. Åkte sedan in till Norrtälje för att sälja min studentbiljett till Denise! Kände att jag verkligen inte orkade gå på en skiva till och sen har jag ledsnat på vakterna.. Haha. Gick ned på stan en sväng och införskaffade mig en ny Bh+trosor. Läckert! ;) Träffade även på Moa för att jag skulle få mina bilnycklar. I vanlig ordning har Moa glömt de. Så det var bara att åka med henne hem för att hämta de. Åkte sedan vidare hem till Pappsen för att laga middag.. Duktiga ja!..

Åkte hem till mig en snabbis för att göra diverse saker. Sedan blev det en sväng till Rimbo... Nice! Moa kom på den idén att vi skulle gå ihop om att försöka dra ett skämt. Det var ju trotts allt 1 april i går.. Inte för att någon lurade mig men men.. Skönt ändå. A just de, det var inget snällt skämt så jag var bara tvungen att avslöja det.. Usch stackars människa, jag hatar att ljuga!.. Blev även en sväng till träffen.. Hmm två dagar i rad.. Inte bra..

I dag åkte jag över till farmor och farfar där släkten var samlad för att tillsammans äta en påsklunch.. Mysigt varre.. Usch känns som om jag ätit upp mig för resten av veckan! Farmor lagar sååå sjukt god mat! Fick även med mig mat hem. Gulle! Blir lunchen på jobbet i morgon de!

Blev även en del godis med mig hem. Inte okej! Så Annette och jag gick ut och gick nyss för att inte få allt för mycket samvetskännslor.. Haha.. Kommer nog inte bli det sista jag äter dock, men man kan ju försöka hålla igen. Vet att mina kära vänner Moa och Jessi brukar vara bra på att rensa mina skåp när de kommer på besök.. GG är vad de är!


Lillasyster förra året! :) Liiiite för mycket godis kankse.!? ;)

RSS 2.0