Min kropp behöver någon som tar hand om den!

Min rumpa, mina fötter, mina armar och mina ben, mitt knä, mitt finger,ja nästan hela kroppen är ur funktion för tillfället..  Detta beror på att jag gymmade bara armar igår vilket ledde till träningsverk idag. Min rumpa efter saden på spinningcykeln, fötter efter tramporna och benen efter ett Medel+ pass i sprinning och arbetat på frukt och grönt i dag och burit banankartonger.... (!!!)  Men även ett fett blåmärke på ena sidan av knät. Trampade på för fullt med en spak som träffade mitt knä hela tiden. Till sist märkte jag smärtan och slet loss den, kastade den på golvet och fortsatte. Slutligen skar jag upp mitt pekfinger på jobbet idag. Varför måste det rinna så mycket blod när man skär sig i fingrarna... Men i alla fall, Vad hände idag?!?!

Aja nu sitter/ligger jag i sängen och funderar på hur det kommer kännas i morgon.. Ska vara inne i Norrtälje vid 10 för att få en cotch, eller hur det stavas. Sedan fort tillbaka till Rimbo för att gymma. (Hoppas Annette går med på rygg och mage eftersom resten av kroppen är helt slut). Sen hem, duscha och slutligen filmtajm! Ett bra avslut på dagen.


Kommentarer
Postat av: Annette

Det är allt eller inget för dig, eller hur? ;) Rygg och mage blir jättebra i dag! Vi ses, kram!

2010-10-21 @ 08:36:27
URL: http://hosmagdas.wordpress.com
Postat av: Annette

Jag körde ett pass med triceps, biceps och axlar i dag. Hör av dig om du har tid i morgon, då kan vi satsa på core-träning!

Kram

2010-10-21 @ 15:47:51
URL: http://hosmagdas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0