En dag i Gävle city!

Nu är vi på plats i Gävle och har sovit här en natt. Hoppade av tåget och de värsta är att Moa har sämst lokalsinne så först skulle vi hitta till Coop och sedan vidare till lägenheten. Vi hittade till Coop, men sen blev det värre... Hittade till sist huset, men då går vi in i fel port, släpar all packning längst upp i trapphuset och märker att det är fel.......  Får släpa allt ned igen och försöka gå hitta rätt. Får du släpa allt upp igen till rätt dörr denna gång.

Då skulle vi laga mat. Vi hade köpa soppa och vitlöksbaugette. Men de värsta var att vi hittade ingen micro!!! Så vi få inprvisera och försöka värma soppan i dess plastskål i ungen. Efter ett tag märker jag att den håller på att smälta! Gaaaah, hinner rädda det i sista sekund och soppan kan serveras. Låg och kollade på Skånefruar och Kung av Tylesund (eller hur det stavas).

Vaknade i dag och gjorde världens brakfrukost. Gott gott. Och nu ska vi ta tåget in till Gävle för att gå i stan och kolla runt lite.. Arbetslösa jävlar som vi är! Haha. Vi var i alla fall till arbetsförmedlingen igår och skrev in oss. Duktiga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0