Tillbaka i löparskona!

Kom precis tillbaka från en springrunda i Finsta.. Jises vad jag höll på att virra bort mig totalt i elljusspåret. Det fanns så sjukt många olika vägar att välja mellan och jag försökte följa lamporna men de verkade finns stolpar lite var stans.. Gaah!

Är hemma nu i alla fall och ska äta min mat som jag lagat idag.. Kalops! Mmm.. Riktig husmanskost! Måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Får man säga att man är det utan att skryta eller verka ego!? Men jag har inte ätit, kakor, godis, chips och liknade saker på nu 14 dagar! Är inte det bra!?

När jag var bakis i söndags hittade jag en påse bilar i fikarummet, tog en bil och han precis stoppa den i munnen innan jag spottade ut den. Utan att känna någon smak eller liknade. Bara för att jag kände att, -Nej, har jag klarat mig så här länge kan jag klara mig att vara utan ett tag till..

Nej nu ska jag inviga min nya dusch som jag putasat och skrubbat på hela dagen i dag.. Ska bli riktigt skööönt!

 

Känns jävligt skönt att vara tillbaka i träningskläderna igen! Ville bara springa mer när jag väl var klar, kändes som om kroppen kom tillbaka till då jag sprang 6 km närmare varannan dag..  Men tänkte att jag får ta det lungt nu i början igen så jag inte får någon ledhinsinflamation eller likande..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0